Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 51121 - 51140 Napsat příspěvek
KARLOS: jo všechno jsou to HD DVD, ale o tom nepadlo ani slovo;).

imf: darky jsem myslel pro ostatní, protože na ně asi moc nezbyde;)
474504
KARLOS: jo všechno jsou to HD DVD, ale o tom nepadlo ani slovo*;)*. imf: darky jsem myslel pro ostatní, protože na ně asi moc nezbyde*;)*
0 0
reagovat
Prosinec u nas: Transformers, Pirati, Potter, Simpsonovi, Shrek, Bourne, Zodiac, Divoke vlny... darky budou... kulate (vsechno vyjde do Vanoc).
474503
Prosinec u nas: Transformers, Pirati, Potter, Simpsonovi, Shrek, Bourne, Zodiac, Divoke vlny... darky budou... kulate (vsechno vyjde do Vanoc).
0 0
reagovat
mihhi: A většina toho bude HD, takže by jsi to u nás bez tak nekoupil ;)...
474502
mihhi: A většina toho bude HD, takže by jsi to u nás bez tak nekoupil ;)...
0 0
reagovat
BTW ten prosinec bude masakr - Potter, Bourne Ultimatum, Pan's Labyrinth, Kingdom, Stardust, Eastern Promises a hned na začátku ledna ještě Zodiac:o. Dárky letos nebudou:D. (jde o vydání v USA, ne všechno vyjde i u nás)
474501
BTW ten prosinec bude masakr - Potter, Bourne Ultimatum, Pan's Labyrinth, Kingdom, Stardust, Eastern Promises a hned na začátku ledna ještě Zodiac*:o*. Dárky letos nebudou*:D*. (jde o vydání v USA, ne všechno vyjde i u nás)
0 0
reagovat
Nedokazuje nic, jenom ukazuju jak vypada SKUTECNEJ obal... a dokazovat se nemusi nic, mel jsem to vydani v ruce a unrated verzi sezenes tak max. v UK. ;)
474500
Nedokazuje nic, jenom ukazuju jak vypada SKUTECNEJ obal... a dokazovat se nemusi nic, mel jsem to vydani v ruce a unrated verzi sezenes tak max. v UK. ;)
0 0
reagovat
A co ehm dokazuje?
474499
A co ehm dokazuje?
0 0
reagovat
Obal je tady: link
474498
Obal je tady: http://www.filmopolis.cz/dvd/smrtonosna-past-4-0
0 0
reagovat
Jen aby dvojdisk vůbec vyšel ;)?) Jsem děsně netrpělivej a když to vidim... stejně si myslim, že když výjde, tak to bude ta cenzurovaná
474497
Jen aby dvojdisk vůbec vyšel *;)**?)* Jsem děsně netrpělivej a když to vidim... stejně si myslim, že když výjde, tak to bude ta cenzurovaná
0 0
reagovat
Tohle je jednodiskovka jako řemen. NEBRAT.;)
474496
Tohle je jednodiskovka jako řemen. NEBRAT.*;)*
0 0
reagovat
že by těch volů, co tam strkaj špatný obaly, bylo víc? link
474495
že by těch volů, co tam strkaj špatný obaly, bylo víc? http://www.patro.cz/p/objects/1074712392.html
0 0
reagovat
No na ty strance cos linkoval to ale vypada, ze je to normalni ceska verze se spatnym obalem. ;) (uz proto, ze ma US cover a standardni CZ cenu, coz mi moc nesedi... :)
474494
No na ty strance cos linkoval to ale vypada, ze je to normalni ceska verze se spatnym obalem. ;) (uz proto, ze ma US cover a standardni CZ cenu, coz mi moc nesedi... :)
0 0
reagovat
Jazyk titulků: CS Ale naštve mě, jestli tady tu dvoudiskovku nevydaj, to by bylo pěkně na pc :)
474493
Jazyk titulků: CS Ale naštve mě, jestli tady tu dvoudiskovku nevydaj, to by bylo pěkně na pc :)
0 0
reagovat
interesting... hmm... mozna si ho setrej na Vanoce, kazdopadne momentalne vychazi jen jednodiskovka, tj. ta podradna edice s kinoverzi, vynechanyma scenama (nikoliv unrated cutem) a videoklipem plus natacenim videoklipu... to stavnaty z druhyho disku prirozene chybi... ale vic az v recenzi a pod recenzi, at si nekrademe vitr z plachet. ;)
474492
interesting... hmm... mozna si ho setrej na Vanoce, kazdopadne momentalne vychazi jen jednodiskovka, tj. ta podradna edice s kinoverzi, vynechanyma scenama (nikoliv unrated cutem) a videoklipem plus natacenim videoklipu... to stavnaty z druhyho disku prirozene chybi... ale vic az v recenzi a pod recenzi, at si nekrademe vitr z plachet. ;)
0 0
reagovat
imf: Na druhém disku co vyšel v UK je česká podpora, tak jaktože nebude dvojdisk?)
474491
imf: Na druhém disku co vyšel v UK je česká podpora, tak jaktože nebude dvojdisk*?)*
0 0
reagovat
Troufnu si rict, ze tahle verze cesky titulky nema... u nas vychazi jednodiskova vykostena verze s PG-13 sestrihem... vic v recenzi (nekdy po pulnoci ;)
474490
Troufnu si rict, ze tahle verze cesky titulky nema... u nas vychazi jednodiskova vykostena verze s PG-13 sestrihem... vic v recenzi (nekdy po pulnoci ;)
0 0
reagovat
link Hmm, tak asi kupuju
474489
http://www.nakupnasplatky.cz/objects/1074712392.html Hmm, tak asi kupuju
0 0
reagovat
tak se tam uvidime 8)
474488
tak se tam uvidime *8)*
0 0
reagovat
Spousta lidí.;)
474487
Spousta lidí.*;)*
0 0
reagovat
jde denska nekdo na resident evil?
474486
jde denska nekdo na resident evil?
0 0
reagovat
Jestli máte rádi Hellboye a ještě jste neviděli ty dva animované filmy, tak určitě doporučuju. Dost dlouho jsem to odkládal, protože se mi z traileru a obrázků moc nezdála kresba (komiks ani The Amazing Screw-on head to není), ale je to hodně dobré. Sednoucí hudba, dobře naanimované, "hellboyovský" příběh (zatím jsem viděl jen Blood and iron), udělalo mi to radost..
474485
Jestli máte rádi Hellboye a ještě jste neviděli ty dva animované filmy, tak určitě doporučuju. Dost dlouho jsem to odkládal, protože se mi z traileru a obrázků moc nezdála kresba (komiks ani The Amazing Screw-on head to není), ale je to hodně dobré. Sednoucí hudba, dobře naanimované, "hellboyovský" příběh (zatím jsem viděl jen Blood and iron), udělalo mi to radost..
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se