Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 51061 - 51080 Napsat příspěvek
imf: Milky Way? :)
487704
imf: Milky Way? :)
0 0
reagovat
no mě dneska lákal v Albertu Živý terč, ale platit to z peněz Palacu, který jsem dostal na jiný účely, se mi nějak nechtělo.:D
487662
no mě dneska lákal v Albertu Živý terč, ale platit to z peněz Palacu, který jsem dostal na jiný účely, se mi nějak nechtělo.*:D*
0 0
reagovat
Superširokoúhlá Milka není za 40,- :))
487658
Superširokoúhlá Milka není za 40,- *:))*
0 0
reagovat
Za 42,-:D..ale jo, za ty prachy na co si stěžovat..mě to jen překvapilo, poněvadž u Čokolády bych kvůli tomu obsahu čekal širokoúhlost...No, ale je pravda, co čekat od toho výrobce;)
487655
Za 42,-*:D*..ale jo, za ty prachy na co si stěžovat..mě to jen překvapilo, poněvadž u Čokolády bych kvůli tomu obsahu čekal širokoúhlost...No, ale je pravda, co čekat od toho výrobce*;)*
0 0
reagovat
Chces rict, ze sis koupil Cokoladu za 40,- a ona je osulena... Hmm. Ti bastardi.

A ja myslel, ze vsechny cokolady jsou sirokouhle (Milky rozhodne jsou... ozkouseno pred hodinou ;)
487653
Chces rict, ze sis koupil Cokoladu za 40,- a ona je osulena... Hmm. Ti bastardi. A ja myslel, ze vsechny cokolady jsou sirokouhle (Milky rozhodne jsou... ozkouseno pred hodinou ;)
0 0
reagovat
Docela síla, koupil sem si Čokoládu a ona je v 4:3, to sem dlouho nezažil.
487651
Docela síla, koupil sem si Čokoládu a ona je v 4:3, to sem dlouho nezažil.
0 0
reagovat
Nový Zéland hledá Ravenhorna :D
487625
Nový Zéland hledá Ravenhorna *:D*
0 0
reagovat
:))
487623
*:))*
0 0
reagovat
jj, pamatuju, dokonce jsem na to tehdy skocil na chvilicku :D
487622
jj, pamatuju, dokonce jsem na to tehdy skocil na chvilicku *:D*
0 0
reagovat

Hobbit :D

487621
http://film.moviezone.cz/the-hobbit/trailery/
Hobbit :D
0 0
reagovat
A ČT 2: Čína (ne)hledá lidská práva :D
487535
A ČT 2: Čína (ne)hledá lidská práva *:D*
0 0
reagovat
Bych kontroval, Nova, Afrika hledá jídlo;)
487515
Bych kontroval, Nova, Afrika hledá jídlo*;)*
0 0
reagovat

Prima

Ameriká hledá topmodelku... no ty voe :D
487508
Ameriká hledá topmodelku... no ty voe *:D*
Prima
0 0
reagovat

ragnar

tak to mu říkám štěstí!!!:+
487477
tak to mu říkám štěstí!!!*:+*
ragnar
0 0
reagovat
po celem bontonu jsem hledal tydny co tydny 25. hodinu, jeden z mych nejoblibenejsich filmu a pak mi doslo, ze uz proste neni. kdyz jsem dneska zasel do tesca, pro darek ve forme vykupneho s mele gibsonem, narazim na tento skvost za pouhych 200. i love it :D
487475
po celem bontonu jsem hledal tydny co tydny 25. hodinu, jeden z mych nejoblibenejsich filmu a pak mi doslo, ze uz proste neni. kdyz jsem dneska zasel do tesca, pro darek ve forme vykupneho s mele gibsonem, narazim na tento skvost za pouhych 200. i love it :D
0 0
reagovat
Dneska jsem koukal na program Aera a 24.2. maj den Eda Wooda :D To by mohla bejt hustá akce :))
487298
Dneska jsem koukal na program Aera a 24.2. maj den Eda Wooda *:D* To by mohla bejt hustá akce *:))*
0 0
reagovat
fluke > je mozne!! s eliskou sme se dohadovali, jestli neudelat projekci blizkych setkani. pridat yumu by byla idealni kombinace!! (vice ve srazech)
487273
fluke > je mozne!! s eliskou sme se dohadovali, jestli neudelat projekci blizkych setkani. pridat yumu by byla idealni kombinace!! (vice ve srazech)
0 0
reagovat
duro: Asi tak. Všichni viděli jenom westerny z doby, kdy už ten žánr v podstatě upadal (což samozřejmě chápu). Zajímalo by mě co by řekli na Stagecoach, Winchester 73 nebo Duel in the Sun :)
487269
duro: Asi tak. Všichni viděli jenom westerny z doby, kdy už ten žánr v podstatě upadal (což samozřejmě chápu). Zajímalo by mě co by řekli na Stagecoach, Winchester 73 nebo Duel in the Sun :)
0 0
reagovat
Peckinpah je (väčšinou) fajn, ale pošpiniť ním božského Sergia, to sa nerobí. 8)

KarelR: Neskromne odhadujem, že viac westernov ako ja nikto z užívateľov MZ nevidel, takže chápem, na čo narážaš. Tiež mám rád názory: "Áno, westerny sú super. Videl som dolárovú trilógiu, Vtedy na Západe, Sedem statočných a Divokú bandu. Je ešte niečo v tomto žánri, čo sa oplatí vidieť?" 8)
487268
Peckinpah je (väčšinou) fajn, ale pošpiniť ním božského Sergia, to sa nerobí. *8)* KarelR: Neskromne odhadujem, že viac westernov ako ja nikto z užívateľov MZ nevidel, takže chápem, na čo narážaš. Tiež mám rád názory: "Áno, westerny sú super. Videl som dolárovú trilógiu, Vtedy na Západe, Sedem statočných a Divokú bandu. Je ešte niečo v tomto žánri, čo sa oplatí vidieť?" *8)*
0 0
reagovat
okkac: jj suhlasim, Pat Garrett a Billy the Kid je moj najoblubenejsi, aj ked po vcerajsku kedy som videl Assassination of Jesse James to dost zvazujem...:)
487261
okkac: jj suhlasim, Pat Garrett a Billy the Kid je moj najoblubenejsi, aj ked po vcerajsku kedy som videl Assassination of Jesse James to dost zvazujem...*:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se