Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50921 - 50940 Napsat příspěvek
Psema> Zajímavý, to jsem se ani nekoukal, ale je divný, že ta trojka nevyšla na BR samostatně?)
479184
Psema> Zajímavý, to jsem se ani nekoukal, ale je divný, že ta trojka nevyšla na BR samostatně*?)*
0 0
reagovat
V UK vyšla quadrilogie na dvd, takže by v tom problém být neměl, ne?
479183
V UK vyšla quadrilogie na dvd, takže by v tom problém být neměl, ne?
0 0
reagovat
Zrovna jsem narazil v jedné diskuzi na poznámku, že DH3 distribuuje v UK Buena Vista a všechny ostatní díly Fox, takže to na Pack v regionu B nevypadá?) Taky v UK i v Německu zatím vylšly jen 1,2 a 4 takže na tom možná něco bude:D.
479181
Zrovna jsem narazil v jedné diskuzi na poznámku, že DH3 distribuuje v UK Buena Vista a všechny ostatní díly Fox, takže to na Pack v regionu B nevypadá*?)* Taky v UK i v Německu zatím vylšly jen 1,2 a 4 takže na tom možná něco bude*:D*.
0 0
reagovat
jako já to nechápu. To Soňácký promo video je tam má zakomponovaný, ale že by se něčemu rozhoupali, to ne. Asi nechtěj, abysme umřeli blahem takhle mladý.:D
479177
jako já to nechápu. To Soňácký promo video je tam má zakomponovaný, ale že by se něčemu rozhoupali, to ne. Asi nechtěj, abysme umřeli blahem takhle mladý.*:D*
0 0
reagovat
by me taky zajimalo :(
479174
by me taky zajimalo :(
0 0
reagovat
No Blade Runner má už vyhřátej pelíšek na poličce. Stejně jako Den nezávislosti a další a další a další... btw, kdy už vyjdou drzí Bad Boys?:D
479167
No Blade Runner má už vyhřátej pelíšek na poličce. Stejně jako Den nezávislosti a další a další a další... btw, kdy už vyjdou drzí Bad Boys?*:D*
0 0
reagovat
me sejri ze sem minul ty posledni bogo deals. na vanoce toho chystam strasne moc. sunshine, die hard 1-4, blade runner, 2001 a par kousku navic. chystam, ale prd z toho bude :))
479165
me sejri ze sem minul ty posledni bogo deals. na vanoce toho chystam strasne moc. sunshine, die hard 1-4, blade runner, 2001 a par kousku navic. chystam, ale prd z toho bude *:))*
0 0
reagovat
já ti ji vyp..víš co;), ale holt budeš muset počkat na Vánoce, taky sem doufal dřív, ale investoval sem do dalších BR disků, tak nezbyly penízky.
479157
já ti ji vyp..víš co*;)*, ale holt budeš muset počkat na Vánoce, taky sem doufal dřív, ale investoval sem do dalších BR disků, tak nezbyly penízky.
0 0
reagovat
myslím, že se už brzo chystá na trh a cena bude okolo 2K. Mám kliku, že na tom nadávání tolik nelpim. Ale unrated si stejně seženu. Přesně řečeno, doufám, že mi ji půjčíš.:D
479155
myslím, že se už brzo chystá na trh a cena bude okolo 2K. Mám kliku, že na tom nadávání tolik nelpim. Ale unrated si stejně seženu. Přesně řečeno, doufám, že mi ji půjčíš.*:D*
0 0
reagovat
něco takovýho už vyšlo nebo se připravuje? vzhledem k nátuře předchozích dílů by tam ta unrated 4.0 seděla daleko líp.
479153
něco takovýho už vyšlo nebo se připravuje? vzhledem k nátuře předchozích dílů by tam ta unrated 4.0 seděla daleko líp.
0 0
reagovat
Doufám, že se do Vánoc přikutálej peníze na rated johna v ultimate BR packu.:D
479151
Doufám, že se do Vánoc přikutálej peníze na rated johna v ultimate BR packu.*:D*
0 0
reagovat
No já už to mám vyřešený, unrated John se bohužel přesunul na vánoce, ale zároveň jde s celým Jistě, pane ministře:+
479148
No já už to mám vyřešený, unrated John se bohužel přesunul na vánoce, ale zároveň jde s celým Jistě, pane ministře*:+*
0 0
reagovat
Já tak maximálně Transformery. Dneska jsem na to vel debatu se zbytkem rodiny a vypadá to vyjma robotů tak akorát na fusekle. :D
479147
Já tak maximálně Transformery. Dneska jsem na to vel debatu se zbytkem rodiny a vypadá to vyjma robotů tak akorát na fusekle. *:D*
0 0
reagovat
to je zajimave tema!...jake dvd dostanete pod stromecek?...ja osobne ocekavam treti serii lostu...:+
479145
to je zajimave tema!...jake dvd dostanete pod stromecek?...ja osobne ocekavam treti serii lostu...*:+*
0 0
reagovat
and live happily ever after;)
479127
and live happily ever after*;)*
0 0
reagovat
Tak na co se sakra ptáš? Buď sám sebou ;)
479124
Tak na co se sakra ptáš? Buď sám sebou ;)
0 0
reagovat
no jako mě se líbily, ale třeba zas ne nějak extrémně, třeba sunshine a simpsonovi o hodně víc, tak jsem chtěl slyšet i jiný názor, vím, že je to divný... :D
479107
no jako mě se líbily, ale třeba zas ne nějak extrémně, třeba sunshine a simpsonovi o hodně víc, tak jsem chtěl slyšet i jiný názor, vím, že je to divný... *:D*
0 0
reagovat
jezis... vazne potrebujes poradit, jaky filmy se ti libej a jaky ne? :)
479098
jezis... vazne potrebujes poradit, jaky filmy se ti libej a jaky ne? :)
0 0
reagovat
takže myslíte transformery ne jo? Jsem se právě nemohl rozhodnout jestli jo nebo ne, tak asi ne
479096
takže myslíte transformery ne jo? Jsem se právě nemohl rozhodnout jestli jo nebo ne, tak asi ne
0 0
reagovat
To já viděl v Černé hoře v srpnu Simpsonovi ve filmu za 8 Euro. :D
479095
To já viděl v Černé hoře v srpnu Simpsonovi ve filmu za 8 Euro. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se