Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50901 - 50920 Napsat příspěvek
Třetí místo...fakt myslíš, že předhoníš mě a imfa?..s těmahle příspěvkama asi jo.
479431
Třetí místo...fakt myslíš, že předhoníš mě a imfa?..s těmahle příspěvkama asi jo.
0 0
reagovat
:D
479426
*:D*
0 0
reagovat
Otázky jako kdybys tu byl poprvý...
479425
Otázky jako kdybys tu byl poprvý...
0 0
reagovat
kokate nekdo na komando? ted zacina :)
479422
kokate nekdo na komando? ted zacina :)
0 0
reagovat
Tygr a drak bezel v kine mandarinsky a herci umi kantonsky... nic nepresneho na tom neni. Naopak "cinstina" je obecny pojem jako Brno. ;)
479407
Tygr a drak bezel v kine mandarinsky a herci umi kantonsky... nic nepresneho na tom neni. Naopak "cinstina" je obecny pojem jako Brno. ;)
0 0
reagovat
Idealni darek na Vanoce link
479397
Idealni darek na Vanoce http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000WC3A0S/comingsoon
0 0
reagovat
Tygr a drak běžel v kinech čínsky (nikoliv mandarínsky... ve škole nám na jedné z prvních přednášek řekli, že "mandarínština" je velmi nepřesný pojem... je to prostě severní dialekt:D)...a zhang ziyi má fakt sexy hlas:+
479396
Tygr a drak běžel v kinech čínsky (nikoliv mandarínsky... ve škole nám na jedné z prvních přednášek řekli, že "mandarínština" je velmi nepřesný pojem... je to prostě severní dialekt*:D*)...a zhang ziyi má fakt sexy hlas*:+*
0 0
reagovat
no jeste ze to nebyl tigr a drag :))
479378
no jeste ze to nebyl tigr a drag *:))*
0 0
reagovat
:D To je hybrid slov Tygr a Tiger.... ehm... :D
479274
*:D* To je hybrid slov Tygr a Tiger.... ehm... *:D*
0 0
reagovat
tigra jo? :D
479273
tigra jo? *:D*
0 0
reagovat
Já bych si předně Tigra a Draka vůbec nepouštěl... :D
Ale na to se nikdo neptal... :))
479272
Já bych si předně Tigra a Draka vůbec nepouštěl... *:D* Ale na to se nikdo neptal... :))
0 0
reagovat
Fluke: Já jsem si právě pustil kus angličtiny a řikám si wtf? Fakt to tam moc nesedělo. Tak díky, chlapci ;)
479377
Fluke: Já jsem si právě pustil kus angličtiny a řikám si wtf? Fakt to tam moc nesedělo. Tak díky, chlapci ;)
0 0
reagovat
I cinstina je svym zpusobem naroubovana (vetsina hercu hrala foneticky ;), ale jednoznacne original... anglicke dabingy asijskych filmu jsou stejne zlo jako ceske dabingy Spider-Manu. ;)
479375
I cinstina je svym zpusobem naroubovana (vetsina hercu hrala foneticky ;), ale jednoznacne original... anglicke dabingy asijskych filmu jsou stejne zlo jako ceske dabingy Spider-Manu. ;)
0 0
reagovat

KarelR

Pheew, už si nepamatuju jestli v kinech byla angličtina nebo čínština(mandarinština), ale na DVD jsou oboje a anglinu bych nedoporučoval, páč je na ní vidět, že je naroubovaná:)
479374
Pheew, už si nepamatuju jestli v kinech byla angličtina nebo čínština(mandarinština), ale na DVD jsou oboje a anglinu bych nedoporučoval, páč je na ní vidět, že je naroubovaná:)
KarelR
0 0
reagovat

Tygr a drak

Originál - Zhang Ziyi má tuze sexy hlas:)
479373
Originál - Zhang Ziyi má tuze sexy hlas*:)*
Tygr a drak
0 0
reagovat

Tygr a Drak

Technická otázka: Má cenu na Tygra a Draka koukat aglicky nebo se vyplatí sehnat originální znění? Nebo jak to s tímhle filmem vůbec je. V jakém jezyce to třeba běželo v kinech?
479372
Technická otázka: Má cenu na Tygra a Draka koukat aglicky nebo se vyplatí sehnat originální znění? Nebo jak to s tímhle filmem vůbec je. V jakém jezyce to třeba běželo v kinech?
Tygr a Drak
0 0
reagovat

Franklyn

Hodně zajímavě vypadající film, označený jako Sci-Fi Neo-Noir Thriller ´klik o maskovaném detektivovi.
479364
Hodně zajímavě vypadající film, označený jako Sci-Fi Neo-Noir Thriller [link="http://www.firstshowing.net/2007/11/29/first-look-sci-fi-neo-noir-thriller-franklyn/"]´klik[/link] o maskovaném detektivovi.
Franklyn
0 0
reagovat
OMG, všude na světě je jednodiskovka, při té délce filmu se tam vejde bonusů dost.
479316
OMG, všude na světě je jednodiskovka, při té délce filmu se tam vejde bonusů dost.
0 0
reagovat

marduk

479311
[link="http://www.lopuch.cz/klub.php?klub=dvd_bonus"] [link] [/link]
marduk
0 0
reagovat
no asi z kupy nebude nic

cakal som 2diskovku
479309
no asi z kupy nebude nic cakal som 2diskovku
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se