Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50881 - 50900 Napsat příspěvek

t_gon

Ten Ian Stone mi pripomína Smrtihlava a nemuselo by to byť vôbec zlé.
Čo sa týka toho Planet 51, páči sa mi nápad s MZáckou inváziou naruby. Mohla by to byť celkom sranda, i keď by som možno o čosi viac uvítal adaptáciu práve zmieneného Commandos - tam by sa toho potenciálu na poriadny film našlo za vrece.
479891
Ten Ian Stone mi pripomína Smrtihlava a nemuselo by to byť vôbec zlé. Čo sa týka toho Planet 51, páči sa mi nápad s MZáckou inváziou naruby. Mohla by to byť celkom sranda, i keď by som možno o čosi viac uvítal adaptáciu práve zmieneného Commandos - tam by sa toho potenciálu na poriadny film našlo za vrece.
t_gon
0 0
reagovat
A jeste jedna vec. O tom ze autori genialni serie Oddworld (Abe) chystaji film z tohoto prostredi se vi delsi dobu, ze ale i tvurci famozni serie Commandos chystaji film, to slysim prvne. A ze jim jde prace od ruky... Planet 51 - kez by se kutilo vice projektu...

Nejak se mi dnes dobre pise ;)
479890
A jeste jedna vec. O tom ze autori genialni serie Oddworld (Abe) chystaji film z tohoto prostredi se vi delsi dobu, ze ale i tvurci famozni serie Commandos chystaji film, to slysim prvne. A ze jim jde prace od ruky... [link="http://www.hrej.cz/novinky/2007/12/06/planet-51-animovany-film-a-hra-od-tvurcu-commandos/"]Planet 51[/link] - kez by se kutilo vice projektu... Nejak se mi dnes dobre pise ;)
0 0
reagovat

Novinky

Jen mensi pripomenuti pro fandy "vyborne serie" American Pie, ze maji venku novy dil s podtitulem Beta House, takze s chuti do toho ;))

Ale hlavne postnu trailer na velice zajimave vypadajici kousek. Sice zpracovava jiz mnohokrat videne tema (opakujici se den...), ale bere to zcela netradicne a velice drsnym zpusobem, aneb zemrit kazdy den nasilnou smrti neni jen tak... Tady trailer na The Deaths of Ian Stone
479887
Jen mensi pripomenuti pro fandy "vyborne serie" American Pie, ze maji venku novy dil s podtitulem Beta House, takze s chuti do toho ;)) Ale hlavne postnu trailer na velice zajimave vypadajici kousek. Sice zpracovava jiz mnohokrat videne tema (opakujici se den...), ale bere to zcela netradicne a velice drsnym zpusobem, aneb zemrit kazdy den nasilnou smrti neni jen tak... Tady trailer na [link="http://www.movieweb.com/video/V07J8ahjszEIJL"]The Deaths of Ian Stone[/link]
Novinky
0 0
reagovat
big who cares ?)
uz to neres ;)
479636
big who cares *?)* uz to neres ;)
0 0
reagovat
Tak tady už jde spíš o to, že to bylo na západě standardizované. Takže Číňan, neČíňan, v momentě, kdy svoje zboží budeš překládat a předkládat západnímu publiku, uděláš to tak, aby tomu rozuměli, že jo :o) Stejně jako při překládání opačným směrem budeš muset respektovat zase jiné normy.

"Mandarínština" se k nám (a všude jinde) dostala skrze angličtinu, ne čínštinu a s tím asi soudruzi už nemůžou dělat nic jiného než tisknout na dvd "mandarin/cantonese"
479633
Tak tady už jde spíš o to, že to bylo na západě standardizované. Takže Číňan, neČíňan, v momentě, kdy svoje zboží budeš překládat a předkládat západnímu publiku, uděláš to tak, aby tomu rozuměli, že jo :o) Stejně jako při překládání opačným směrem budeš muset respektovat zase jiné normy. "Mandarínština" se k nám (a všude jinde) dostala skrze angličtinu, ne čínštinu a s tím asi soudruzi už nemůžou dělat nic jiného než tisknout na dvd "mandarin/cantonese"
0 0
reagovat
Me to pripada usmevny ve chvili, kdy tyhle potisky na disky sypou samotni Cinani... takze kdo ma pravdu? Domorodci nebo evropsti myslitele? ;)
479632
Me to pripada usmevny ve chvili, kdy tyhle potisky na disky sypou samotni Cinani... takze kdo ma pravdu? Domorodci nebo evropsti myslitele? ;)
0 0
reagovat

imf

Já se nehádám, že je to tak napsané, že se ty pojmy používají. Nechtěl jsem tu zavádět nové normy. Řekl jsem vpodstatě jenom to, co nám bylo sděleno na úvodu do čínských studií = pojem mandarínština nepoužívat, páč je lehce mimo mísu... ale říkám, je to jedno, páč je to stejně všeobecně zaběhlé, já to jen musím brát z "akademického pohledu":D
479631
Já se nehádám, že je to tak napsané, že se ty pojmy používají. Nechtěl jsem tu zavádět nové normy. Řekl jsem vpodstatě jenom to, co nám bylo sděleno na úvodu do čínských studií = pojem mandarínština nepoužívat, páč je lehce mimo mísu... ale říkám, je to jedno, páč je to stejně všeobecně zaběhlé, já to jen musím brát z "akademického pohledu"*:D*
imf
0 0
reagovat

spazz

Beru to podle toho, jak se ty filmy objevuji v kinech a na DVD. A tam se mnou tezko muzes polemizovat (praxe mluvi jasnou reci a to je mandarinstina/kantonstina... je to vsude cerne na bilem ;)
479630
Beru to podle toho, jak se ty filmy objevuji v kinech a na DVD. A tam se mnou tezko muzes polemizovat (praxe mluvi jasnou reci a to je mandarinstina/kantonstina... je to vsude cerne na bilem ;)
spazz
0 0
reagovat

imf

není to z dějepisu a jediný problém je v tom, že si nerozumíme úplně na sto procent, tak toho nechám... :o) ono je to vlastně stejně uúplně jedno :o)
479629
není to z dějepisu a jediný problém je v tom, že si nerozumíme úplně na sto procent, tak toho nechám... :o) ono je to vlastně stejně uúplně jedno :o)
imf
0 0
reagovat
filmánie.......vsechny dobre filmy zkrouhly na 1x denne a jeste je davaji v 21.00 a ani nejak chytre za sebou.....ale hlavne ze davaji pana vcelku a vaclava 7x denne:- chjo
479602
filmánie.......vsechny dobre filmy zkrouhly na 1x denne a jeste je davaji v 21.00 a ani nejak chytre za sebou.....ale hlavne ze davaji pana vcelku a vaclava 7x denne*:-* chjo
0 0
reagovat
Pred chvili jsem se rozhodl ze nebude, je to peknej film, tak 75%, ale nejak me neinspiruje k tomu, abych o nem mel touhu psat vic nez "prijemny nostalgicky chytry animak" a navic vic nez jen do jedne recenze. vasi utechou budiz brzke recenze Pana Vcelky, Hitmana a Americkeho gaangstera ;)
479569
Pred chvili jsem se rozhodl ze nebude, je to peknej film, tak 75%, ale nejak me neinspiruje k tomu, abych o nem mel touhu psat vic nez "prijemny nostalgicky chytry animak" a navic vic nez jen do jedne recenze. vasi utechou budiz brzke recenze Pana Vcelky, Hitmana a Americkeho gaangstera *;)*
0 0
reagovat
Recka na Persepolis nebude?
479553
Recka na Persepolis nebude?
0 0
reagovat

damn!

Prvy trailer/teaser na Indyho bol definitivne posunuty az na Februar:(

Ale 14. decembra nas aspon caka trailer na Batmana a snad aj prvych sedem minut.
479552
Prvy trailer/teaser na Indyho bol definitivne posunuty az na Februar*:(* Ale 14. decembra nas aspon caka trailer na Batmana a snad aj prvych sedem minut.
damn!
0 0
reagovat
Je hezky, ze to mas nacteny z dejepisu, ale ve filmech se proste bud mluvi kantonsky nebo mandarinsky. Mandarinsky v cinskych (pevninskych) filmech, kantonsky v hongkongskych... tak to proste je. Nikdo se nehada, ze dialektu jsou desitky, ale filmovy cinstiny jsou dve a o tech mluvim. ;)
479512
Je hezky, ze to mas nacteny z dejepisu, ale ve filmech se proste bud mluvi kantonsky nebo mandarinsky. Mandarinsky v cinskych (pevninskych) filmech, kantonsky v hongkongskych... tak to proste je. Nikdo se nehada, ze dialektu jsou desitky, ale filmovy cinstiny jsou dve a o tech mluvim. ;)
0 0
reagovat

imf

je obecný, však jsem říkal, že to je severní dialekt :o) Už si přesně nepamatuju kdy to vzniklo, ale pojem mandarin označoval úředníky, což z mandarínštiny dělá´"úřednickou čínštinu", která v určité době fakt existovala jako celkem specifická forma... mandarin chinese pro severní dialekt je potom klasický příklad misaplied pojmu, podobně jako třeba Kanton (to město se ve skutečnosti jmenuje Guangzhou, guangdong je jméno provincie) - náš přednášející poměrně rád vtipkuje na adresu dobyvatelů, díky nimž se teď některá místa a věci jmenují jinak, než by ve skutečnosti měly ... a ono je těch čínštin rozhodně víc než "mandarínská" a "kantonská."

a tohle všechno mi připomíná, že bych se měl začít učit :o(
479500
je obecný, však jsem říkal, že to je severní dialekt :o) Už si přesně nepamatuju kdy to vzniklo, ale pojem mandarin označoval úředníky, což z mandarínštiny dělá´"úřednickou čínštinu", která v určité době fakt existovala jako celkem specifická forma... mandarin chinese pro severní dialekt je potom klasický příklad misaplied pojmu, podobně jako třeba Kanton (to město se ve skutečnosti jmenuje Guangzhou, guangdong je jméno provincie) - náš přednášející poměrně rád vtipkuje na adresu dobyvatelů, díky nimž se teď některá místa a věci jmenují jinak, než by ve skutečnosti měly ... a ono je těch čínštin rozhodně víc než "mandarínská" a "kantonská." a tohle všechno mi připomíná, že bych se měl začít učit :o(
imf
0 0
reagovat
nejvic, v komandu sou nejlepsi hlasky ze vseh arnieho filmu :)
Dosla ti para Bennete?
479497
nejvic, v komandu sou nejlepsi hlasky ze vseh arnieho filmu :) Dosla ti para Bennete?
0 0
reagovat
nejlepsi bylo, jak rikal: Vis jak jsem ti rikal ze te zabiju jako posledniho? Kecal jsem
479470
nejlepsi bylo, jak rikal: Vis jak jsem ti rikal ze te zabiju jako posledniho? Kecal jsem
0 0
reagovat
Tekkonkinkreet...víc snad dodávat nemusím, další snímek do mojich TOP.
479467
Tekkonkinkreet...víc snad dodávat nemusím, další snímek do mojich TOP.
0 0
reagovat
Arnie nakupuje. Aleluja.:D:+
479465
Arnie nakupuje. Aleluja.*:D**:+*
0 0
reagovat
moc vtipny, kdzy to budou rusit ;) o tohle mi vazne nejde
479433
moc vtipny, kdzy to budou rusit ;) o tohle mi vazne nejde
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se