Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50801 - 50820 Napsat příspěvek
Wow... no, aspoň že to tam máte ještě letos :D
480572
Wow... no, aspoň že to tam máte ještě letos *:D*
0 0
reagovat
KarelR: Celkom v riti:D, asi 6km od Hodonína, ziadne artove kino to nie je, len tam raz za mesiac pustia nieco taketo. Toto konkretne je z Projektu 100.
480570
KarelR: Celkom v riti*:D*, asi 6km od Hodonína, ziadne artove kino to nie je, len tam raz za mesiac pustia nieco taketo. Toto konkretne je z Projektu 100.
0 0
reagovat

Jajar

Tak to rád slyším, že to funguje i normálně. Já se bavil hlavně tím, jak to všechno krásně absurdní v kontextu čtyřicátejch let. Každopádně lanovka nebo závěr musej fungovat vždy a všude ;)
480568
Tak to rád slyším, že to funguje i normálně. Já se bavil hlavně tím, jak to všechno krásně absurdní v kontextu čtyřicátejch let. Každopádně lanovka nebo závěr musej fungovat vždy a všude ;)
Jajar
0 0
reagovat

Loki

Třetího muže jsem viděl asi před rokem v Aeru a bylo to super. Přišlo mi, že jde přesně o typ filmu, kterej se hodí do podobnejch starších kin. Atmosférou mě ten snímek pohltil a nakoukaný noiry nemám. Zkus to;)
480565
Třetího muže jsem viděl asi před rokem v Aeru a bylo to super. Přišlo mi, že jde přesně o typ filmu, kterej se hodí do podobnejch starších kin. Atmosférou mě ten snímek pohltil a nakoukaný noiry nemám. Zkus to*;)*
Loki
0 0
reagovat

Loki

Já ten film totálně miluju, ale člověku trochu pomůže když má nakoukaný noiry. Každopádně si to nenech ujít! btw. Kdeže to bydlíš? :)
480563
Já ten film totálně miluju, ale člověku trochu pomůže když má nakoukaný noiry. Každopádně si to nenech ujít! btw. Kdeže to bydlíš? :)
Loki
0 0
reagovat
Dneska ide v miestnom kine ako filmovy klub "Třetí muž" s Orsonom Wellesom, videl to niekto? Oplati sa mi na to zajst? Som si cital nieco na CSFD a vyzera to celkom dobre.
480547
Dneska ide v miestnom kine ako filmovy klub "Třetí muž" s Orsonom Wellesom, videl to niekto? Oplati sa mi na to zajst? Som si cital nieco na CSFD a vyzera to celkom dobre.
0 0
reagovat
Má Řím OST k oběma řadám, nebo jen k 1.?
480470
Má Řím OST k oběma řadám, nebo jen k 1.?
0 0
reagovat

2 lubo

Tak zrovna tyhle ovce mi vubec nevadej, protoze si pri nich vzpomenu na Lasku nebeskou (ten zpev je Billa Nighyho)
480385
Tak zrovna tyhle ovce mi vubec nevadej, protoze si pri nich vzpomenu na Lasku nebeskou (ten zpev je Billa Nighyho)
2 lubo
0 0
reagovat

lubo

Kde je koloniální armáda, když ji potřebuješ;)
480384
Kde je koloniální armáda, když ji potřebuješ*;)*
lubo
0 0
reagovat

Fluke

Zato xmas base sheeps nás už pravideľne otravujú pred každým filmom v Palace. Prvykrát, keď som ich počul, boli ešte celkom fajn, ale teraz pred Beowulfom som mal sto chutí všetky vystrieľať :-
480383
Zato xmas base sheeps nás už pravideľne otravujú pred každým filmom v Palace. Prvykrát, keď som ich počul, boli ešte celkom fajn, ale teraz pred Beowulfom som mal sto chutí všetky vystrieľať *:-*
Fluke
0 0
reagovat
Počkejte na xmas hat raidery xmas base ships:D
480380
Počkejte na xmas hat raidery xmas base ships*:D*
0 0
reagovat
Mojí ikonce narostly kromě čepičky i fešácký vousy - díky nimž je také naštěstí inkognito.:D
480373
Mojí ikonce narostly kromě čepičky i fešácký vousy - díky nimž je také naštěstí inkognito.*:D*
0 0
reagovat
pockej na velikonoce ;)
480372
pockej na velikonoce ;)
0 0
reagovat
ja myslel, ze to uz je finalni stadium...
480371
ja myslel, ze to uz je finalni stadium...
0 0
reagovat
cepicka :D
480368
cepicka :D
0 0
reagovat
Koukam, ze je to extremne nakazlivy, jaky jsou pocatecni symptomy??8)
480365
Koukam, ze je to extremne nakazlivy, jaky jsou pocatecni symptomy??*8)*
0 0
reagovat
boze, to je jak mor :D
480363
boze, to je jak mor :D
0 0
reagovat
So sing we all!
480352
So sing we all!
0 0
reagovat
The xmas hats were created by men..
They rebelled.. They evolved..
They look and feel..yule-tide.
Some are created to look they are yule-tide..
There are many copies...and they have a Plan8)
480348
The xmas hats were created by men.. They rebelled.. They evolved.. They look and feel..yule-tide. Some are created to look they are yule-tide.. There are many copies...and they have a Plan*8)*
0 0
reagovat
Berlu Mrazilku na vás, vy Sa(n)tanášové! :)
480347
Berlu Mrazilku na vás, vy Sa(n)tanášové! :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se