Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50721 - 50740 Napsat příspěvek

oko

dobre to dopadlo :D
481304
dobre to dopadlo :D
oko
0 0
reagovat
ted ale jen v jakym smyslu... když to bude zábavný, tak je mi to jedno
481300
ted ale jen v jakym smyslu... když to bude zábavný, tak je mi to jedno
0 0
reagovat
prej je to průměr.:D
481299
prej je to průměr.*:D*
0 0
reagovat
tak zejtra předpremiéra AVPR, jupííí, bojim se bojim, ale i těšim, jen aby to neskončilo sr*čkoidně
481291
tak zejtra předpremiéra AVPR, jupííí, bojim se bojim, ale i těšim, jen aby to neskončilo sr*čkoidně
0 0
reagovat
to uvidis, ja na to ted taky koukam
481285
to uvidis, ja na to ted taky koukam
0 0
reagovat
je to Oko fakt tak strasidelne??8)
481283
je to Oko fakt tak strasidelne??*8)*
0 0
reagovat

Silence

No já jsem ji scháněl už když ten trailer vyšel a od ty doby slysel nespocetkrat...
481263
No já jsem ji scháněl už když ten trailer vyšel a od ty doby slysel nespocetkrat...
Silence
0 0
reagovat
Nojo! Teď mi okamžitě přeběhly ty scény, při kterých to hrálo... achjo.. ta pamět..
Díky Zelí! 8) :+
481260
Nojo! Teď mi okamžitě přeběhly ty scény, při kterých to hrálo... achjo.. ta pamět.. Díky Zelí! *8)* *:+*
0 0
reagovat

Silence

28 dni pote/28 tydnu pote
481251
28 dni pote/28 tydnu pote
Silence
0 0
reagovat

Fluke

Hehe... :)))
Ne, mě to jenom napadlo, protože jsem si před týdnem ve stejném shopu koupil Šimon a Matouš jedou na riviéru... :D
481242
Hehe... :))) Ne, mě to jenom napadlo, protože jsem si před týdnem ve stejném shopu koupil Šimon a Matouš jedou na riviéru... *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Silence

Néé, film Dvojníci:D si tady ze mě utahuješ:D
481241
Néé, film Dvojníci*:D* si tady ze mě utahuješ*:D*
Silence
0 0
reagovat
Fluke: Stačí říct Šimona a Matouše (a Riviéru případně :)
481240
Fluke: Stačí říct Šimona a Matouše (a Riviéru případně :)
0 0
reagovat
Teď sem koupil Dvojníky Buda spencera a Terence Hilla v levnej knihách, paráda:+
481233
Teď sem koupil Dvojníky Buda spencera a Terence Hilla v levnej knihách, paráda*:+*
0 0
reagovat
Šaráda je boží, jasný must see. :+:)
481201
Šaráda je boží, jasný must see. *:+**:)*
0 0
reagovat
KarelR: Za tvoje dnešní lekce z Šarády a Waltera M. ti předepisuju závěrečnou půlhodinu Komanda k napravení rovnováhy organismu:D
481198
KarelR: Za tvoje dnešní lekce z Šarády a Waltera M. ti předepisuju závěrečnou půlhodinu Komanda k napravení rovnováhy organismu*:D*
0 0
reagovat

Silence

Zásah !!! Je to z Dej si pohov, kámoši 2. Walterovi bylo v tu dobu 75! Watch and learn :D8)
481197
Zásah !!! Je to z Dej si pohov, kámoši 2. Walterovi bylo v tu dobu 75! [link="http://www.trailerfan.com/movie/grumpier_old_men/trailer"]Watch[/link] and learn *:D**8)*
Silence
0 0
reagovat

Silence

S váma je to těžký, vy ho všichni znáte jako toho dědulu, co ho ničil malej fakan :) Walter byl náhodou skvělej komik a zářil pod taktovkou Wildera a dalších (tady se dál radši rozepisovat nebudu.. :D). A taky hrál v Tanci na vlnách, ne? :P*
481196
S váma je to těžký, vy ho všichni znáte jako toho dědulu, co ho ničil malej fakan *:)* Walter byl náhodou skvělej komik a zářil pod taktovkou Wildera a dalších (tady se dál radši rozepisovat nebudu.. *:D*). A taky hrál v Tanci na vlnách, ne? :P*
Silence
0 0
reagovat

KarelR

Eh... On se Walter uměl někdy hýbat rychlostí vyšší, než dva kroky za minutu? A dokonce tančit? :))
481195
Eh... On se Walter uměl někdy hýbat rychlostí vyšší, než dva kroky za minutu? A dokonce tančit? *:))*
KarelR
0 0
reagovat
S tím oknem jsi mi něco připomněl. Už po tom pátrám celej den. Neví někdo náhodou ve kterým filmu si Walter Matthau jde pro noviny před dům a tancuje u toho? Je to hrozně známá scéna z nějakýho jeho filmu s Jackem Lemmonem (upozorňuju, že barevnýho a Dej si pohov, kámoší to není). Hrozně mě to užírá...
481194
S tím oknem jsi mi něco připomněl. Už po tom pátrám celej den. Neví někdo náhodou ve kterým filmu si Walter Matthau jde pro noviny před dům a tancuje u toho? Je to hrozně známá scéna z nějakýho jeho filmu s Jackem Lemmonem (upozorňuju, že barevnýho a Dej si pohov, kámoší to není). Hrozně mě to užírá...
0 0
reagovat
Lidičky, já mám úplné okno... můžete mi někdo říct, v jakém filmu hrála melodie, která je nakonci traileru na Death Sentence? Díky! 8)
481193
Lidičky, já mám úplné okno... můžete mi někdo říct, v jakém filmu hrála melodie, která je nakonci traileru na [link="http://film.moviezone.cz/death-sentence/trailery/"]Death Sentence[/link]? Díky! *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se