Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50661 - 50680 Napsat příspěvek

Silence

Ale mě všechno funguje v pořádku. Tady jde o to, že MR (nebo alespoň ta část, kterou jsem viděl) má tak zběsilé tempo, že jsem myslel, že se to přehrává větší rychlostí než by mělo. A jak jsem na to koukal několikrát dokola, tak mě to tak zblblo, že mi potom moc rychlé připadalo všechno. :) Naštěstí se mi podařilo dostat do provozuschopného stavu notebook, kde to hraje úplně stejně, takže pokud se mi najednou nezbláznily dva počítače, tak je všechno ok. :)
490953
Ale mě všechno funguje v pořádku. Tady jde o to, že MR (nebo alespoň ta část, kterou jsem viděl) má tak zběsilé tempo, že jsem myslel, že se to přehrává větší rychlostí než by mělo. A jak jsem na to koukal několikrát dokola, tak mě to tak zblblo, že mi potom moc rychlé připadalo všechno. :) Naštěstí se mi podařilo dostat do provozuschopného stavu notebook, kde to hraje úplně stejně, takže pokud se mi najednou nezbláznily dva počítače, tak je všechno ok. :)
Silence
0 0
reagovat
Nejsi to ty ten, co říkal, že MPC přehrává mov i bez kodeků, stačí pouze poštelovat nastavení? :D
490949
Nejsi to ty ten, co říkal, že MPC přehrává mov i bez kodeků, stačí pouze poštelovat nastavení? *:D*
0 0
reagovat
Tímto bych chtěl poděkovat filmu Moulin Rouge, že se mu podařilo mě přesvědčit, že mám rozhozené přehrávání videa, a tím mě donutil dvakrát přeinstalovat kodeky a ovladače grafiky, a následně i pochybovat o spolehlivosti mých smyslů. :)
490940
Tímto bych chtěl poděkovat filmu Moulin Rouge, že se mu podařilo mě přesvědčit, že mám rozhozené přehrávání videa, a tím mě donutil dvakrát přeinstalovat kodeky a ovladače grafiky, a následně i pochybovat o spolehlivosti mých smyslů. :)
0 0
reagovat
Fluke. já mám doma na divku klasickou usmejsecuraku verzi
490925
Fluke. já mám doma na divku klasickou usmejsecuraku verzi
0 0
reagovat
zaujimave, nedavno to islo tusim na Markize a bol to ten stary dobry dabing... "Usmej se curaku" ;)
490873
zaujimave, nedavno to islo tusim na Markize a bol to ten stary dobry dabing... "Usmej se curaku" ;)
0 0
reagovat

Fluke

Měl by se na něj dělat nový "unrated" dabing - s hlasy z nového dabingu, ale podle původního překladu.
490862
Měl by se na něj dělat nový "unrated" dabing - s hlasy z nového dabingu, ale podle původního překladu.
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Úplně to ztrácí to kouzlo, když jsem to viděl jako malej kluk a Bruce tam nadával sprostě jak dlaždič, měl jsem z toho Vánoce, tohle je fakt bída:(
490853
Úplně to ztrácí to kouzlo, když jsem to viděl jako malej kluk a Bruce tam nadával sprostě jak dlaždič, měl jsem z toho Vánoce, tohle je fakt bída*:(*
Fluke
0 0
reagovat

Luc44

Na dvd si unrated verzi nekoupíš a v TV už je i PG-13 dabing:-..snad mám ještě na VHS kopii.
490852
Na dvd si unrated verzi nekoupíš a v TV už je i PG-13 dabing*:-*..snad mám ještě na VHS kopii.
Luc44
0 0
reagovat
Nezdá, čistej hnus :-
490851
Nezdá, čistej hnus *:-*
0 0
reagovat
Ten Poslední skaut má ňákej PG13 dabing, nebo se mi to zdá?
490850
Ten Poslední skaut má ňákej PG13 dabing, nebo se mi to zdá?
0 0
reagovat
výborně, Oliver objevil Ameriku, ale v nějakým filmu, jehož název jsem v životě neslyšel. To asi nebude ten se Stillerem a Wilsonem, že ne?:D:D
490849
výborně, Oliver objevil Ameriku, ale v nějakým filmu, jehož název jsem v životě neslyšel. To asi nebude ten se Stillerem a Wilsonem, že ne?*:D**:D*
0 0
reagovat

strusky a hutch :D

"vis toho o golfu hodne"
"o trave toho vim vic"
490848
"vis toho o golfu hodne" "o trave toho vim vic"
strusky a hutch :D
0 0
reagovat
Sentido: V poho, já to řekl jenom jako takovou třešničku ;)
křysař ľubo: Raději ne :))
490846
Sentido: V poho, já to řekl jenom jako takovou třešničku *;)* křysař ľubo: Raději ne *:))*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

A teraz to skús povedať 10 krát rýchlo za sebou :D
490841
A teraz to skús povedať 10 krát rýchlo za sebou *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Sp1der-bite: je to uz dost davno co jsem to sledoval a asi ani tehdy bych to nenapsal spravne

rcorp: "Cool World" je uz hooodne blizko tomu xo hledam
490840
[b]Sp1der-bite:[/b] je to uz dost davno co jsem to sledoval a asi ani tehdy bych to nenapsal spravne [b]rcorp:[/b] "Cool World" je uz hooodne blizko tomu xo hledam
0 0
reagovat

Sentido

Skoro správně, je to "zatniaktel", nebo zkráceně taky zat ;)
490838
Skoro správně, je to "zatniaktel", nebo zkráceně taky zat *;)*
Sentido
0 0
reagovat
tak pred tremi lety jsme si s kamosem vzpomeli na stragate (ktery jsme jako mali sledovali) a loudili jsme z pameti vsechno co nas k tomu napadlo, ale pak jsme se zasekli tak na pul hodinu nad jednou veci. a to nad tou malou goauldskou zbrani co omraci nepritele modrym paprskem, a zaboha jsme si nemohli vzpomenout na jeji nazev. nedali jsme si pokoj dokud jsme i nevpomeli. ZAKTNAKTEL, to je slovo ktere jsme hledali.

s timhle filmem je to podobne, jenze uz jsem na to sam, a vazne si vzpomenout nemuzu ...
490837
tak pred tremi lety jsme si s kamosem vzpomeli na stragate (ktery jsme jako mali sledovali) a loudili jsme z pameti vsechno co nas k tomu napadlo, ale pak jsme se zasekli tak na pul hodinu nad jednou veci. a to nad tou malou goauldskou zbrani co omraci nepritele modrym paprskem, a zaboha jsme si nemohli vzpomenout na jeji nazev. nedali jsme si pokoj dokud jsme i nevpomeli. ZAKTNAKTEL, to je slovo ktere jsme hledali. s timhle filmem je to podobne, jenze uz jsem na to sam, a vazne si vzpomenout nemuzu ...
0 0
reagovat

Sentido

Sice nevím co to je za film, ale při hledání jsem narazil na tohle, což vypadá taky zajímavě. :)
490836
Sice nevím co to je za film, ale při hledání jsem narazil na [link="http://www.trailerfan.com/movie/cool_world/trailer"]tohle[/link], což vypadá taky zajímavě. :)
Sentido
0 0
reagovat

sentido

Toto zasa znie, akoby si hľadal stratenú lásku ;)
490834
Toto zasa znie, akoby si hľadal stratenú lásku *;)*
sentido
0 0
reagovat
urcite to znate .. prazazitky z filmu co si pamatujete uz jen jako zablezky, pocity, nalady, ta myslenka Vam neda spat dokud nezjistite, jakyze to film zustal ve Vasi hlave uz od destvi!
490833
urcite to znate .. prazazitky z filmu co si pamatujete uz jen jako zablezky, pocity, nalady, ta myslenka Vam neda spat dokud nezjistite, jakyze to film zustal ve Vasi hlave uz od destvi!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se