Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50661 - 50680 Napsat příspěvek

Psema

No jo, béčko je béčko :D;) Já radši áčka :+
483068
No jo, béčko je béčko *:D**;)* Já radši áčka *:+*
Psema
0 0
reagovat
Perry- už ví, aale i když se mu to zdá fajnový, naše nadšení nesdílí. :D
483067
Perry- už ví, aale i když se mu to zdá fajnový, naše nadšení nesdílí. *:D*
0 0
reagovat
A kdo první zjistí, o čem mluvíme, vyhrává... dobrý pocit z traileru :)
483066
A kdo první zjistí, o čem mluvíme, vyhrává... dobrý pocit z traileru :)
0 0
reagovat
KarelR: jj, některý béčka v novým kabátu jsou mnohem zajímavější, nebo alespoň zábavnější než tyhle rom-komy.:D
483065
KarelR: jj, některý béčka v novým kabátu jsou mnohem zajímavější, nebo alespoň zábavnější než tyhle rom-komy.*:D*
0 0
reagovat
Tak ať se Psema podělí :);)
483063
Tak ať se Psema podělí *:)**;)*
0 0
reagovat

Perry-

Zrovna dneska jsem na nej narazil. To bude prumerna romanticka komedie. To imdb je vtipny. 250 lidi... stab + pratele? :)

Jsou jinci filmy, ktery pred nama hollywood taji a meli by nas zajimat. Psema vi ;)
483062
Zrovna dneska jsem na nej narazil. To bude prumerna romanticka komedie. To imdb je vtipny. 250 lidi... stab + pratele? *:)* Jsou jinci filmy, ktery pred nama hollywood taji a meli by nas zajimat. Psema vi *;)*
Perry-
0 0
reagovat
CSFD link Neznáte někdo tenhle film ? na IMDB má docela dost, ale u nás to v kinech nebude a o DVD taky ani ň.
483061
[link="http://www.csfd.cz/film/222616-suburban-girl/"]CSFD link[/link] Neznáte někdo tenhle film ? na IMDB má docela dost, ale u nás to v kinech nebude a o DVD taky ani ň.
0 0
reagovat
právě mi dorazilo britský dvojdvdčko Zbouchnutý, který jsem si při dlouhým nudným učení minulej tejden objednal a je to parádička. Těch bonusů je tam snad milion a 46 vystřiženejch nebo alternativních scén je docela silná porce. Teď už si jen najít čas.:D
482901
právě mi dorazilo britský dvojdvdčko Zbouchnutý, který jsem si při dlouhým nudným učení minulej tejden objednal a je to parádička. Těch bonusů je tam snad milion a 46 vystřiženejch nebo alternativních scén je docela silná porce. Teď už si jen najít čas.*:D*
0 0
reagovat

rcorp

Protože nechápou, že jsou jen dvě skupiny diváků, ti co jsou v tu dobu práci a ti co spí. Třetí skupina důchodci se nedá počítat, ti už koukaj na telenovelu;)
482574
Protože nechápou, že jsou jen dvě skupiny diváků, ti co jsou v tu dobu práci a ti co spí. Třetí skupina důchodci se nedá počítat, ti už koukaj na telenovelu*;)*
rcorp
0 0
reagovat
Jo, ta záhada Bermudského trojúhelníku vypadá dobře, na to že to je TV film :+
482570
Jo, ta záhada Bermudského trojúhelníku vypadá dobře, na to že to je TV film *:+*
0 0
reagovat
Neví náhodou někdo, proč dávají Návrat do budoucnosti v pondělí ráno?
482569
Neví náhodou někdo, proč dávají Návrat do budoucnosti v pondělí ráno?
0 0
reagovat
Záhada Bermudského trojúhelníku je hustá:+
482551
Záhada Bermudského trojúhelníku je hustá*:+*
0 0
reagovat
Souhlas, perfektní komedie. Čechův nezúčastněný znuděný komentář tomu dodává příslovečnou třešničku na dortu. Reakce ženského a mužského roje po první souloži mě totálně dostala:D
482506
Souhlas, perfektní komedie. Čechův nezúčastněný znuděný komentář tomu dodává příslovečnou třešničku na dortu. Reakce ženského a mužského roje po první souloži mě totálně dostala*:D*
0 0
reagovat
skvely filmek, plny originalnich napadu:+:+...a dabing skvely, hlavne Cechuv....a sperminator, ten me odrovnal:D:D
482505
skvely filmek, plny originalnich napadu*:+**:+*...a dabing skvely, hlavne Cechuv....a sperminator, ten me odrovnal*:D**:D*
0 0
reagovat
Plný souhlas:D:+
482502
Plný souhlas*:D**:+*
0 0
reagovat
Klasika... Film, ve kterém si Carmen Electra téměř sáhla na herectví :), dabing místy převyšuje originál (Nevěřili byste, ale Čechův vypravěč ten film posouvá na jinou úroveň... a to jsem to poprvé viděl v originále! :) a asi nejobhajitelnější dokumentární snímek posledních deseti let... :D
482499
Klasika... Film, ve kterém si Carmen Electra téměř sáhla na herectví :), dabing místy převyšuje originál (Nevěřili byste, ale Čechův vypravěč ten film posouvá na jinou úroveň... a to jsem to poprvé viděl v originále! :) a asi nejobhajitelnější dokumentární snímek posledních deseti let... *:D*
0 0
reagovat

rcorp

To jsem viděl nedávno - sperminátor mě skoro zabil :D
482498
To jsem viděl nedávno - sperminátor mě skoro zabil *:D*
rcorp
0 0
reagovat
To určitě!! Takový čuňárny......., do postele a spát!!!! :D
482497
To určitě!! Takový čuňárny......., do postele a spát!!!! *:D*
0 0
reagovat
Sexuální praktiky pozemšťanů! Všichni povinně zapnou jedničku! :D
482362
Sexuální praktiky pozemšťanů! Všichni povinně zapnou jedničku! *:D*
0 0
reagovat
"Dobře, tak na zvuky podělanýho ticha!"

Já ten film miluju. :)
482360
"Dobře, tak na zvuky podělanýho ticha!" Já ten film miluju. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se