Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50641 - 50660 Napsat příspěvek
zmensil som font v opere, ale asi sa to tyka fontu vo wine(priznam sa mam ho mierne zvacseny)
ale nemali by sa stranky optimalizovat aby im neskodila aj zmena velkosti fontu??
483257
zmensil som font v opere, ale asi sa to tyka fontu vo wine(priznam sa mam ho mierne zvacseny) ale nemali by sa stranky optimalizovat aby im neskodila aj zmena velkosti fontu??
0 0
reagovat
:D
483253
*:D*
0 0
reagovat
njn... ale se zvetsenym fontem se nemuzete divit, panove...
483251
njn... ale se zvetsenym fontem se nemuzete divit, panove...
0 0
reagovat
vyzera to asi takto, oznacil som to do ramceka :D

link
483249
vyzera to asi takto, oznacil som to do ramceka *:D* http://www.ukazto.com/img/1784168,Beznzvu.jpg
0 0
reagovat
je to testovano na IE6 a Firefoxu... Kocour kdyztak opravi zbytek... dik za info.
483231
je to testovano na IE6 a Firefoxu... Kocour kdyztak opravi zbytek... dik za info.
0 0
reagovat
uz hej ale zasahuje do hodnotenia filmov tak preto som ju nevidel
a takto zle mi to zobrazuje aj v opere aj v ie7
483229
uz hej ale zasahuje do hodnotenia filmov tak preto som ju nevidel a takto zle mi to zobrazuje aj v opere aj v ie7
0 0
reagovat
Možná pomůže refreš nebo smáznout kukýs. :)
483228
Možná pomůže refreš nebo smáznout kukýs. *:)*
0 0
reagovat
Jestli vidis Kinovyhled vedle flashovyho okna a nevidis v nem zalozku FEST, tak je to na navstevu ocniho. ;)
483224
Jestli vidis Kinovyhled vedle flashovyho okna a nevidis v nem zalozku FEST, tak je to na navstevu ocniho. ;)
0 0
reagovat
stale nic:)
483223
stale nic*:)*
0 0
reagovat
chce to da ctrl+f :-))
483220
chce to da ctrl+f :-))
0 0
reagovat
chce se to líp koukat:)
483217
chce se to líp koukat*:)*
0 0
reagovat
hmm nejak tu zalozku fest nevidim;)
483216
hmm nejak tu zalozku fest nevidim*;)*
0 0
reagovat
Je fajn, ze te to napadlo. Snazime se jak to jde (viz treba recenze na Fida apod.), ale filmu, ktere opravdu JDOU do distribuce jsou stovky, takze se venujeme spis jim. Mame jenom jeden web a neni nafukovaci. Opravdove perlicky nam ale neuniknou (tedy vyjma hororu, jejich fanousci si totiz mysli, ze kazdy druhy horor je perlicka :).
483211
Je fajn, ze te to napadlo. Snazime se jak to jde (viz treba recenze na Fida apod.), ale filmu, ktere opravdu JDOU do distribuce jsou stovky, takze se venujeme spis jim. Mame jenom jeden web a neni nafukovaci. Opravdove perlicky nam ale neuniknou (tedy vyjma hororu, jejich fanousci si totiz mysli, ze kazdy druhy horor je perlicka :).
0 0
reagovat
tak ma napadlo, ze moviezone by sa mohla viac venovat aj filmom, ktore pridu len na dvd ci vobec do legalnej distribucie(videne ci uz na filmovych festivaloch, vo filmovych kluboch)

vela z tej nezavislej a malej produkcie(mala mysleno velkostou rozpoctu) bez problemov predci blockbusteri
483210
tak ma napadlo, ze moviezone by sa mohla viac venovat aj filmom, ktore pridu len na dvd ci vobec do legalnej distribucie(videne ci uz na filmovych festivaloch, vo filmovych kluboch) vela z tej nezavislej a malej produkcie(mala mysleno velkostou rozpoctu) bez problemov predci blockbusteri
0 0
reagovat
Nova se překonala: Četníka dávali v 16:9. Respekt:+
483167
Nova se překonala: Četníka dávali v 16:9. Respekt*:+*
0 0
reagovat
Tak koukam, ze prima dava superhrdinum poradne zabrat.:-
483076
Tak koukam, ze prima dava superhrdinum poradne zabrat.*:-*
0 0
reagovat
Blé, já to zahlídnul na Primě, dabing fuj a ještě mam nekvalitní signál :-:- Asi si to pustím zítra... na HD DVD :+:D
483075
Blé, já to zahlídnul na Primě, dabing fuj a ještě mam nekvalitní signál *:-**:-* Asi si to pustím zítra... na HD DVD *:+**:D*
0 0
reagovat
Uáááá, teď jsem to taky zapnul. Asi si pustím DVDčko. :)
483073
Uáááá, teď jsem to taky zapnul. Asi si pustím DVDčko. :)
0 0
reagovat
Ufff. Jeste jsem to nevidel a uvazoval jsem ze si to pustim na prime, ale koukam ze jsem si to spravne vcas rozmyslel :))
483072
Ufff. Jeste jsem to nevidel a uvazoval jsem ze si to pustim na prime, ale koukam ze jsem si to spravne vcas rozmyslel *:))*
0 0
reagovat
dabing batmana je otresnej, vazne lituju lidi, co nezazili original
483071
dabing batmana je otresnej, vazne lituju lidi, co nezazili original
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se