Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50541 - 50560 Napsat příspěvek

okkac

uh, to bylo dneska??? jsem to chtěla vidět:-
485929
uh, to bylo dneska??? jsem to chtěla vidět*:-*
okkac
0 0
reagovat
Tak norská Insomnie vynikající, hodně scén Nolan převzal do remaku, ale oproti tomu je tento film typicky seversky chladnější, skoro bez hudebního doprovodu, žádné přehnané emocionální chování postav, má trochu pozměněný závěr a pár dalších detailů. A hrdina v podani Skarsgarda je oproti Al Pacinovi mnohem větší hajzl a cucák::-)
485928
Tak norská Insomnie vynikající, hodně scén Nolan převzal do remaku, ale oproti tomu je tento film typicky seversky chladnější, skoro bez hudebního doprovodu, žádné přehnané emocionální chování postav, má trochu pozměněný závěr a pár dalších detailů. A hrdina v podani Skarsgarda je oproti Al Pacinovi mnohem větší hajzl a cucák::-)
0 0
reagovat
naivni, hloupy, precukrlinkovany, barevny, kliseovity, predvidatelny, roztanceny, roztomily, infantilni a jeste jednou naivni.........ale ma styl:D8), aspon na chvili jsem se ponoril do imaginarniho sveta, tak optimistickeho, radostneho, snadneho, roztanceneho, laskyplneho, ze uz si v nem pripadam divne8) rychle ven! nejde to! :D
485903
naivni, hloupy, precukrlinkovany, barevny, kliseovity, predvidatelny, roztanceny, roztomily, infantilni a jeste jednou naivni.........ale ma styl*:D**8)*, aspon na chvili jsem se ponoril do imaginarniho sveta, tak optimistickeho, radostneho, snadneho, roztanceneho, laskyplneho, ze uz si v nem pripadam divne*8)* rychle ven! nejde to! *:D*
0 0
reagovat

mcb

DVD - Inform a nejlepe to kontrolovat 2x denne ;))
485898
[link="http://www.dvdinform.cz/index.php"]DVD - Inform[/link] a nejlepe to kontrolovat 2x denne ;))
mcb
0 0
reagovat
nemate nekdo link na ty slevy?, docela by me zajimaly ty tituly:)
485872
nemate nekdo link na ty slevy?, docela by me zajimaly ty tituly*:)*
0 0
reagovat
Na ČT1 budou dávat 2.2. ve 23:10 Insomnii, ale ne ten Nolanův film, ale norský originál se Stellanem Skarsgardem. Bude zajímavé pak ty filmy porovnat.
485856
Na ČT1 budou dávat 2.2. ve 23:10 Insomnii, ale ne ten Nolanův film, ale norský originál se Stellanem Skarsgardem. Bude zajímavé pak ty filmy porovnat.
0 0
reagovat

Fluke

S těma edicema z levnejch knih to nepleť. Tyhle věci jsou normálně v Bontonlandu ;)
485848
S těma edicema z levnejch knih to nepleť. Tyhle věci jsou normálně v Bontonlandu ;)
Fluke
0 0
reagovat

KarelR

Nebo King kong versus Godzilla, uvažuju, že si to fakt koupím:D
485847
Nebo King kong versus Godzilla, uvažuju, že si to fakt koupím*:D*
KarelR
0 0
reagovat

Perry

Plná cena za kilo:)..no ty filmy za kilčo občas bejvaj v obou verzích, jak slim, tak normal. Když mám možnost tohodle, tak to má přednost před novinovým papírákem.
485846
Plná cena za kilo:)..no ty filmy za kilčo občas bejvaj v obou verzích, jak slim, tak normal. Když mám možnost tohodle, tak to má přednost před novinovým papírákem.
Perry
0 0
reagovat
Ty Mallrats (a tuna dalších filmů co zlevní na kilo) budou, jestli jsem to dobře pochopil, normálně v krabce. Předpokládám, že to je pokračování tý akce, ve který jde takhle sehnat třeba Legenda o slavném návratu a další věci.
485845
Ty Mallrats (a tuna dalších filmů co zlevní na kilo) budou, jestli jsem to dobře pochopil, normálně v krabce. Předpokládám, že to je pokračování tý akce, ve který jde takhle sehnat třeba Legenda o slavném návratu a další věci.
0 0
reagovat

Fluke

Tak mě krabka zas tak nebere, mam to ve slim boxech, protože mám málo místa :- :) A za plnou cenu radši koupím novinku nebo nějakou sběratelskou edici.
485844
Tak mě krabka zas tak nebere, mam to ve slim boxech, protože mám málo místa *:-* *:)* A za plnou cenu radši koupím novinku nebo nějakou sběratelskou edici.
Fluke
0 0
reagovat
Já si dnes koupil originální CD Ayreon 01011001 za 450,-, což se stane vyjímečně, ale nemohl jsem odolat.
485843
Já si dnes koupil originální CD Ayreon 01011001 za 450,-, což se stane vyjímečně, ale nemohl jsem odolat.
0 0
reagovat

t_gon

Mě tohle netrápí, ve většině případů jsou to sra*ky a jen někdy dobrý filmy, ty si pak rád koupím, pokud nejsou slevněný s krabkou jako Obchodník se smrtí, Crash atd., abych ji nahradil vypálenou verzi. (vyjímečně tu VHS verzi;)

Perry: je dost filmů za kilo s krabkou, co teprv vyjdou anebo už vyšli u novin, to si radši koupím je než přílohu novin.
485842
Mě tohle netrápí, ve většině případů jsou to sra*ky a jen někdy dobrý filmy, ty si pak rád koupím, pokud nejsou slevněný s krabkou jako Obchodník se smrtí, Crash atd., abych ji nahradil vypálenou verzi. (vyjímečně tu VHS verzi;) Perry: je dost filmů za kilo s krabkou, co teprv vyjdou anebo už vyšli u novin, to si radši koupím je než přílohu novin.
t_gon
0 0
reagovat
Třeba Pravdivé lži, Čokoláda, Obchodník se smrtí ...
485841
Třeba Pravdivé lži, Čokoláda, Obchodník se smrtí ...
0 0
reagovat
Mě ty příbalová DVD vyhovují. Jsou to filmy, které chci, ale je mi líto za ně platiti víc než 100,- vzhledem k tomu, že je mám nahraný apod.
485840
Mě ty příbalová DVD vyhovují. Jsou to filmy, které chci, ale je mi líto za ně platiti víc než 100,- vzhledem k tomu, že je mám nahraný apod.
0 0
reagovat
Jako ty DVD budou za chvili vychazet snad i jako priloha vlozek a tamponu. Denne jich vychazi kupa a to nektere platky maji edice, kde rvou X-filmu tydne. Ale nektere potesi, pac doplnit si kolekci napr Dnem mrtvych ci Od soumraku do usvitu na placce a tim padem ulevit svym VHS je velice dobry kauf :)
485839
Jako ty DVD budou za chvili vychazet snad i jako priloha vlozek a tamponu. Denne jich vychazi kupa a to nektere platky maji edice, kde rvou X-filmu tydne. Ale nektere potesi, pac doplnit si kolekci napr Dnem mrtvych ci Od soumraku do usvitu na placce a tim padem ulevit svym VHS je velice dobry kauf :)
0 0
reagovat
Od prvního března... doufám, že všude :)
485838
Od prvního března... doufám, že všude :)
0 0
reagovat
KarelR > kdy, kde? To je snad jedinej film, kterej sem si jeste ochotnej koupit na DVDcku :D
485836
KarelR > kdy, kde? To je snad jedinej film, kterej sem si jeste ochotnej koupit na DVDcku *:D*
0 0
reagovat
Mallrats mne neskutečně zklamal, kdyby nebylo Jay and Silent Boba, moc bych se při tomto filmu nenasmál, ale i tak bych tomu dal 7/10
485832
Mallrats mne neskutečně zklamal, kdyby nebylo Jay and Silent Boba, moc bych se při tomto filmu nenasmál, ale i tak bych tomu dal 7/10
0 0
reagovat
Koukal, jsem, že se v přístích měsících chystá spousta slev DVDček. Dopředu avizuju, že kdo si nekoupí Mallrats za 99 korun, nedostane ode mě pohled k velikonocům :)
485828
Koukal, jsem, že se v přístích měsících chystá spousta slev DVDček. Dopředu avizuju, že kdo si nekoupí Mallrats za 99 korun, nedostane ode mě pohled k velikonocům *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se