Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50381 - 50400 Napsat příspěvek

Pignick

Je tak těžký vrátit se k mému prvnímu příspěvku, ve kterém jsem psal, kam máš zavítat anebo použít vzkazník?:)
488780
Je tak těžký vrátit se k mému prvnímu příspěvku, ve kterém jsem psal, kam máš zavítat anebo použít vzkazník?*:)*
Pignick
0 0
reagovat
Tak me ju prosimte rekni, dyz sem se ptal na playstation foru tak tam bylo uplne mrtvo a nez se nekdo ozve tak bych cekal tejden a jinak nevim kde jinde se zeptat;) a myslel sem ze tady to urcite nekdo bude vedet a nicemu to nevadi dyz me nekdo da jeden odkaz.
488779
Tak me ju prosimte rekni, dyz sem se ptal na playstation foru tak tam bylo uplne mrtvo a nez se nekdo ozve tak bych cekal tejden a jinak nevim kde jinde se zeptat;) a myslel sem ze tady to urcite nekdo bude vedet a nicemu to nevadi dyz me nekdo da jeden odkaz.
0 0
reagovat
Víme, ale proč se ptáš v diskuzi filmy...
488777
Víme, ale proč se ptáš v diskuzi filmy...
0 0
reagovat
A nevite teda nakou spolehlivou stranku kde se daj objednat PS3 hry z UK?? Protoze dyz si to objednam na nake co najdu nekde na googlu tak se bojim abych jim jenom nedal prachy a voni me nic neposlali. A jinak se tedy omlouvam ze sem to neupresnil na zacatku?)
488776
A nevite teda nakou spolehlivou stranku kde se daj objednat PS3 hry z UK?? Protoze dyz si to objednam na nake co najdu nekde na googlu tak se bojim abych jim jenom nedal prachy a voni me nic neposlali. A jinak se tedy omlouvam ze sem to neupresnil na zacatku*?)*
0 0
reagovat
No protoze sem v te obejdnavce mel hlavne filmy a jednu hru a fakt me nenapadlo ze hry blokujou a filmy ktery maji regiony a meli by bejt spis blokovany ne
488775
No protoze sem v te obejdnavce mel hlavne filmy a jednu hru a fakt me nenapadlo ze hry blokujou a filmy ktery maji regiony a meli by bejt spis blokovany ne
0 0
reagovat
BTW řešíme to tady celý den a ještě v blbý diskuzi jenom proto, že si na začátku napsal:

"Zdar, nevite pls nekdo jak se da objednat nakej film na blu-ray pres Amazon?"
488774
BTW řešíme to tady celý den a ještě v blbý diskuzi jenom proto, že si na začátku napsal: "Zdar, nevite pls nekdo jak se da objednat nakej [b]film na blu-ray[/b] pres Amazon?"
0 0
reagovat
Do ČR neposílají nic jiného, než DVD, CD a knihy - ani US ani UK Amazon;).
488773
Do ČR neposílají nic jiného, než DVD, CD a knihy - ani US ani UK Amazon*;)*.
0 0
reagovat

Pignick

Příště nám tedy upřesní jestli mluvíš o .com (americkým) nebo co.uk (britským) ;)
Proč blokujou PS3 hry nevím přesně, ale hádám, že to bude kvůli normám (NTSC/PAL a jiné rozdíly).
488772
Příště nám tedy upřesní jestli mluvíš o .com (americkým) nebo co.uk (britským) *;)* Proč blokujou PS3 hry nevím přesně, ale hádám, že to bude kvůli normám (NTSC/PAL a jiné rozdíly).
Pignick
0 0
reagovat
tak sem zistil ze ono totiz vsechno de objednat krome her na blu-ray na PS3, ktery sem tam mel taky, takze to bylo tim
488771
tak sem zistil ze ono totiz vsechno de objednat krome her na blu-ray na PS3, ktery sem tam mel taky, takze to bylo tim
0 0
reagovat
dam si stranku amazon.com, neco si tam najdu, kliknu na to, dam add to shopping cart, a proceed to checkout a pak vyplnim adresu a dam ship to this address a pak me to napise: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination, asi su uplne blbej nebo fakt uz nevim co delam blbe?)
488770
dam si stranku amazon.com, neco si tam najdu, kliknu na to, dam add to shopping cart, a proceed to checkout a pak vyplnim adresu a dam ship to this address a pak me to napise: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination, asi su uplne blbej nebo fakt uz nevim co delam blbe*?)*
0 0
reagovat

Pignick

Vybral jsem úplně náhodnej předmět a ČR mi to vzalo. Zemi vybíráš až když jdeš platit, ale pokud sis dal do košíku předmět z položky "used and new", tak ti to nepřijde. To je takovej bazar jen pro lokální zemi, stačí víc číst.
Jak sem říkal, z britskejch radši použij jinej eshop. Nevím jak více polopatě to říct.
488769
Vybral jsem úplně náhodnej předmět a ČR mi to vzalo. Zemi vybíráš až když jdeš platit, ale pokud sis dal do košíku předmět z položky "used and new", tak ti to nepřijde. To je takovej bazar jen pro lokální zemi, stačí víc číst. Jak sem říkal, z britskejch radši použij jinej eshop. Nevím jak více polopatě to říct.
Pignick
0 0
reagovat

PigNick

A je u toho filmu "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.", jak psal mihhi ? Pokud ne, tak se to řídí podmínkama toho jiného prodejce, a ty k nám zasílat nemusí.
488767
A je u toho filmu "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.", jak psal mihhi ? Pokud ne, tak se to řídí podmínkama toho jiného prodejce, a ty k nám zasílat nemusí.
PigNick
0 0
reagovat

rcorp

A jak to mam udelat z toho britskyho teda? Jsem tam normalne vybral Czech Republic a vyplnil adresu a kdyz jsem dal dalsi krok tak me to napsalo ze Ceska Republika neni v nakym tom listu a ze to nelze dorucit.
488765
A jak to mam udelat z toho britskyho teda? Jsem tam normalne vybral Czech Republic a vyplnil adresu a kdyz jsem dal dalsi krok tak me to napsalo ze Ceska Republika neni v nakym tom listu a ze to nelze dorucit.
rcorp
0 0
reagovat
Já jsem zkoušel vlastně jen filmy a u těch to přičetlo DPH, vždycky až před "placing order". Proto zní jejich ceny tak levně.
488759
Já jsem zkoušel vlastně jen filmy a u těch to přičetlo DPH, vždycky až před "placing order". Proto zní jejich ceny tak levně.
0 0
reagovat
Má ceny s dph u věcí kde je uvedeno "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.". Občas tam mají něco od jiných dodavatelů a pak je to uvedené bez DPH. To byl ten případ jak si kdysi kupoval.

Ale poštovné vysoké mají to máš pravdu.
488758
Má ceny s dph u věcí kde je uvedeno "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.". Občas tam mají něco od jiných dodavatelů a pak je to uvedené bez DPH. To byl ten případ jak si kdysi kupoval. Ale poštovné vysoké mají to máš pravdu.
0 0
reagovat

rcorp

ale nemá nás v shippingu a některý věci ti občas odmítne poslat. Nicméně britskej má drahý poštovný a ceny bez DPH:-
488752
ale nemá nás v shippingu a některý věci ti občas odmítne poslat. Nicméně britskej má drahý poštovný a ceny bez DPH*:-*
rcorp
0 0
reagovat
Britský Amazon k nám posílá taky.
488751
Britský Amazon k nám posílá taky.
0 0
reagovat

Pignick

Tak určitě nedoporučuju britskej Amazon;)..a je to téma spíše do domácího kina. Jinak klasickej americkej Amazon.com do Čech běžně posílá (jen pozor na regionem bloknuté BRD (FOX, Nové Disney, atd. seznam postne třeba mihhi)).
Já si na Amazonu normálně udělal účet, trochu nezvykle nic nevyžaduje:) a až při objednávce doplňuješ důležité informace jako adresa apod. Taky funguje na všech Amazon variacích (UK, DE), ale veřím, že britskej Amazon může s českem prudit, poněvadž ho nemá v shipping listu.
Z britskej shopů je na BRD a DVD daleko lepší www.thehut.com, www.sendit.com.
488755
Tak určitě nedoporučuju britskej Amazon;)..a je to téma spíše do domácího kina. Jinak klasickej americkej Amazon.com do Čech běžně posílá (jen pozor na regionem bloknuté BRD (FOX, Nové Disney, atd. seznam postne třeba mihhi)). Já si na Amazonu normálně udělal účet, trochu nezvykle nic nevyžaduje:) a až při objednávce doplňuješ důležité informace jako adresa apod. Taky funguje na všech Amazon variacích (UK, DE), ale veřím, že britskej Amazon může s českem prudit, poněvadž ho nemá v shipping listu. Z britskej shopů je na BRD a DVD daleko lepší www.thehut.com, www.sendit.com.
Pignick
0 0
reagovat

amazon

Zdar, nevite pls nekdo jak se da objednat nakej film na blu-ray pres Amazon? Kdyz sem to zkousel tak me to dycky napsalo ze do Ceske Republiky to nemouzou dorucit ale pritom uz sem mockrat slysel ze si spousta lidi objednava normalne pres Amazon DVD a podobne. diky
488750
Zdar, nevite pls nekdo jak se da objednat nakej film na blu-ray pres Amazon? Kdyz sem to zkousel tak me to dycky napsalo ze do Ceske Republiky to nemouzou dorucit ale pritom uz sem mockrat slysel ze si spousta lidi objednava normalne pres Amazon DVD a podobne. diky
amazon
0 0
reagovat
Luc44: moc me to nebavilo, videl jsem to ,,dneska,, poprve :D
488748
Luc44: moc me to nebavilo, videl jsem to ,,dneska,, poprve *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se