Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50321 - 50340 Napsat příspěvek
filmapark by byl s beta house naprosty silenstvi, na to ti nikdo nepujde ;) :D
489882
filmapark by byl s beta house naprosty silenstvi, na to ti nikdo nepujde ;) :D
0 0
reagovat
okkac, Natascha: Prvni dve Volavky uz vysly jako priloha DVD Magu. A reknu vam, ze lepsi DVD prilohu snad doma nemam. Napis "Ready for HD" na obalech nekeca - obraz perfektni, zvuk DTS a jelikoz ty zmrsene Intersonacke edice predelal Brickbox, bezchybne bile titulky. A k tomu jeste nejake ty bonusy. Presne to si ten vynikajici prvni dil (druhy je jen nadprumerny) zaslouzil. A jestli je tahle verze v te DVD edici, je to za ty prachy luxusni koupe.
489881
okkac, Natascha: Prvni dve Volavky uz vysly jako priloha DVD Magu. A reknu vam, ze lepsi DVD prilohu snad doma nemam. Napis "Ready for HD" na obalech nekeca - obraz perfektni, zvuk DTS a jelikoz ty zmrsene Intersonacke edice predelal Brickbox, bezchybne bile titulky. A k tomu jeste nejake ty bonusy. Presne to si ten vynikajici prvni dil (druhy je jen nadprumerny) zaslouzil. A jestli je tahle verze v te DVD edici, je to za ty prachy luxusni koupe.
0 0
reagovat
Beta House právě vyšel na DVD... Filmpark čeká :D

"Finish him!" :)
489879
Beta House právě vyšel na DVD... Filmpark čeká *:D* "Finish him!" *:)*
0 0
reagovat
sestka je best :+
489873
sestka je best *:+*
0 0
reagovat
Dneska sem videl American Pie: Spolek Beta :D telni tekutiny tam byly fakt ve velke mire a na hodne zpusobu :D:D jinak blbost, ale lepsi nez 4 a 5...
489872
Dneska sem videl American Pie: Spolek Beta *:D* telni tekutiny tam byly fakt ve velke mire a na hodne zpusobu *:D**:D* jinak blbost, ale lepsi nez 4 a 5...
0 0
reagovat
Tak jsem zpět, nemám slov, perfektní skloubení hudby a vizuální show, přesně jak měli Pink Floyd na turné k Division Bell. Obrovská satisfakce za to, že jsem orig. PF neviděl v Praze v 1994. Doufám ,že ještě někdy přijedou. Kdyžtak YouTube ať víte jak to vypadalo:+:+:+
489871
Tak jsem zpět, nemám slov, perfektní skloubení hudby a vizuální show, přesně jak měli Pink Floyd na turné k Division Bell. Obrovská satisfakce za to, že jsem orig. PF neviděl v Praze v 1994. Doufám ,že ještě někdy přijedou. Kdyžtak YouTube ať víte jak to vypadalo*:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Revan

IT Crowd RULEZ :)):+
489866
IT Crowd RULEZ *:))**:+*
Revan
0 0
reagovat

Sentido

Yes you do. You've just used a double negative.
489863
Yes you do. You've just used a double negative.
Sentido
0 0
reagovat
"we don´t need no education" .... uzij si to :+
489862
"we don´t need no education" .... uzij si to *:+*
0 0
reagovat
Ještě bych popichoval, ale v této diskuzi to nemá co dělat, navíc se připravuji na koncert The Australian Pink Floyd Show, takže tu teď už nebudu:)
489829
Ještě bych popichoval, ale v této diskuzi to nemá co dělat, navíc se připravuji na koncert The Australian Pink Floyd Show, takže tu teď už nebudu*:)*
0 0
reagovat
Tak ale teď už fakt dost!;)
489827
Tak ale teď už fakt dost!*;)*
0 0
reagovat
Na Brušperk mam dobré vzpomínky :D hodněkrát jsem hrál proti Brušperku fotbal, i na jejich hřišti :-) Je to, ale spíš taková vesnička :D:D
489823
Na Brušperk mam dobré vzpomínky *:D* hodněkrát jsem hrál proti Brušperku fotbal, i na jejich hřišti :-) Je to, ale spíš taková vesnička *:D**:D*
0 0
reagovat
Město to není, je to přinejvětším městečko;) Konec OT na téma kategorizace statusů sídel v ČR.
489820
Město to není, je to přinejvětším městečko*;)* Konec OT na téma kategorizace statusů sídel v ČR.
0 0
reagovat
Nechtějte mě naštvat, prostě Brušperk má status města, tak je to město!
Ale je to p*del světa, to zas nepopírám;)
489819
Nechtějte mě naštvat, prostě Brušperk má status města, tak je to město! Ale je to p*del světa, to zas nepopírám*;)*
0 0
reagovat
Co má míň než 5000 obyv. a nemá vlastní okres je pro mne vesnice:D, ikdyž vesnice má mít pod 2000 obyv.a Brušperk má 4000, ale i tak.;)
489818
Co má míň než 5000 obyv. a nemá vlastní okres je pro mne vesnice*:D*, ikdyž vesnice má mít pod 2000 obyv.a Brušperk má 4000, ale i tak.*;)*
0 0
reagovat
jenze tomu cemu tam vy rikate mesto se vsude jinde rika vesnice :D
489817
jenze tomu cemu tam vy rikate mesto se vsude jinde rika vesnice *:D*
0 0
reagovat
Já ti dám vesnici, Brušperk je město;)
489814
Já ti dám vesnici, Brušperk je město*;)*
0 0
reagovat
Natascha: To by bylo celkem nefér, aby to v takové vesnici jako Brušperk bylo dřív, než v Ostravě;)
489809
Natascha: To by bylo celkem nefér, aby to v takové vesnici jako Brušperk bylo dřív, než v Ostravě*;)*
0 0
reagovat
Film X edice maj v dostatečných počtech vždycky v Tesco Letňany..tam maj docela hodně věcí:)
489808
Film X edice maj v dostatečných počtech vždycky v Tesco Letňany..tam maj docela hodně věcí:)
0 0
reagovat
Já mám trafiku hned vedle domu, takže filmy z FilmX edice mi vždycky nechávají, taková soukromá podpultovka:-) A vždycky když něco nového vyjde, tak mě informuje, takže k nám do Brušperka se Volavka asi opravdu ještě nedostala:D
489807
Já mám trafiku hned vedle domu, takže filmy z FilmX edice mi vždycky nechávají, taková soukromá podpultovka:-) A vždycky když něco nového vyjde, tak mě informuje, takže k nám do Brušperka se Volavka asi opravdu ještě nedostala*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se