Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50281 - 50300 Napsat příspěvek

Luc44

Hej, to je jako u nás, na základce jsme si pouštěli na televizním setu ve třídě Trainspotting a Zástupkyně tam vešla pokaždý, když tam bylo něco sprostýho:D, tak nám to asi za půlkou filmu zatrhla:)
490218
Hej, to je jako u nás, na základce jsme si pouštěli na televizním setu ve třídě Trainspotting a Zástupkyně tam vešla pokaždý, když tam bylo něco sprostýho*:D*, tak nám to asi za půlkou filmu zatrhla*:)*
Luc44
0 0
reagovat
tak já si udělala takovou zajímavou trojdenku v pondělí jsem koukal na Spáče, v úterý na Bourne ultimatum( mimochodem skvěle zpracovanej film ani jsem nedoufala že ač třetí díl že bude takhle skvělej), a dnes jsem dokoukala Království( taky velmi velmi zdařilí film).Mám Kingdom v hlavě asi 15 minut po skončení.Hodně dobrý byly i úvodní titulky a pak si mne ten film totálně dostal a vtáhle do děje , že se mi nechtělo pauzovat a jít si zapálit.To samé bylo s Bournem.Tak jsem si aspon vynahradila pár mých kinoomylů lonského léta.
490213
tak já si udělala takovou zajímavou trojdenku v pondělí jsem koukal na Spáče, v úterý na Bourne ultimatum( mimochodem skvěle zpracovanej film ani jsem nedoufala že ač třetí díl že bude takhle skvělej), a dnes jsem dokoukala Království( taky velmi velmi zdařilí film).Mám Kingdom v hlavě asi 15 minut po skončení.Hodně dobrý byly i úvodní titulky a pak si mne ten film totálně dostal a vtáhle do děje , že se mi nechtělo pauzovat a jít si zapálit.To samé bylo s Bournem.Tak jsem si aspon vynahradila pár mých kinoomylů lonského léta.
0 0
reagovat
Jirka Pomeje ruloval o sto šest! a ti Číňani muhehe moc jsem se bavil. Při kinopremiéře jsme na to šli se základkou (šestá třída) do kina a při erotických scénách učitelky omdlévaly na schodech :D
490164
Jirka Pomeje ruloval o sto šest! a ti Číňani muhehe moc jsem se bavil. Při kinopremiéře jsme na to šli se základkou (šestá třída) do kina a při erotických scénách učitelky omdlévaly na schodech *:D*
0 0
reagovat
Pochvala Nove, ze dava vsechny ty becka v dualu. Dvojitej zasah je kouzelnej. ;)
490158
Pochvala Nove, ze dava vsechny ty becka v dualu. Dvojitej zasah je kouzelnej. ;)
0 0
reagovat
Vyber asi peti filmu opakujou kazdej rok na dvojce, staci hlidat program ;)
490113
Vyber asi peti filmu opakujou kazdej rok na dvojce, staci hlidat program ;)
0 0
reagovat

deiwi

:D :+ asi se taky po něčem poohlédnu, tohle mě navnadilo
490100
*:D* *:+* asi se taky po něčem poohlédnu, tohle mě navnadilo
deiwi
0 0
reagovat

Karbous

490096
http://www.youtube.com/watch?v=Psa9BZ3qgzg *;)*
Karbous
0 0
reagovat
Bratři Marxové? Nejsou to Karel a Spencer? :D
490089
Bratři Marxové? Nejsou to Karel a Spencer? *:D*
0 0
reagovat
ještě chvíli a budou z vás noví Čuk a Gek.:D:D:D;)
490038
ještě chvíli a budou z vás noví Čuk a Gek.*:D**:D**:D**;)*
0 0
reagovat
Ja zas At the Cirkus :D
Uz se nemuzu dockat, az si s nima dam maraton 8)
490035
Ja zas At the Cirkus *:D* Uz se nemuzu dockat, az si s nima dam maraton *8)*
0 0
reagovat

st39.6

Trefa :) The Big Store rulez! :+
490032
Trefa :) The Big Store rulez! *:+*
st39.6
0 0
reagovat
fanda? :) :+
490026
fanda? :) *:+*
0 0
reagovat
:)
490025
*:)*
0 0
reagovat
a ani to nevidim nikde napsany. za tejden ti reknu ;)
490024
a ani to nevidim nikde napsany. za tejden ti reknu ;)
0 0
reagovat

st39.6

Přihlásím se, až ti dorazí, do té doby se budu modlit :D
490022
Přihlásím se, až ti dorazí, do té doby se budu modlit *:D*
st39.6
0 0
reagovat
Deiwi > hele nevim. Ale pochybuju.
490021
Deiwi > hele nevim. Ale pochybuju.
0 0
reagovat

st39.6

Naivní dotaz, ale stejně: ta kolekce bří Marxů asi není s českými titulky, viď? :))
490015
Naivní dotaz, ale stejně: ta kolekce bří Marxů asi není s českými titulky, viď? *:))*
st39.6
0 0
reagovat
KARLOS > 25tisic moc ;)
Ty DVDcka sou vyjimka. Narazil sem na spousty filmu, co sem si chtel vzdycky koupit, ale nemel sem na to prachy. Marxe zboznuju uz snad dva roky
489979
KARLOS > 25tisic moc ;) Ty DVDcka sou vyjimka. Narazil sem na spousty filmu, co sem si chtel vzdycky koupit, ale nemel sem na to prachy. Marxe zboznuju uz snad dva roky
0 0
reagovat
stčko: Já vím, někde jsi to vysvětloval, že takové filmy měnit na blu nebudeš a je mi to celkem jasné, ale spíš jsem se divil, že asi ve třech (nebo se mi to jen zdá ;) diskuzích jsi popisoval svoje velké nákupy dvdček ;)
p.s.: Jak moc hi-endový??? ;)
489978
stčko: Já vím, někde jsi to vysvětloval, že takové filmy měnit na blu nebudeš a je mi to celkem jasné, ale spíš jsem se divil, že asi ve třech (nebo se mi to jen zdá ;) diskuzích jsi popisoval svoje velké nákupy dvdček ;) p.s.: Jak moc hi-endový??? ;)
0 0
reagovat
Počkat, takže to vychází tak na... 5 Kč/film? Najs.:))
489977
Počkat, takže to vychází tak na... 5 Kč/film? Najs.*:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se