Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50221 - 50240 Napsat příspěvek

2 Gorecki

Diky za link, skutecne to vypada zajimave.Krapet mi nesedi ta hudba, ale po case se to celkem solidne rozjede..
490593
Diky za link, skutecne to vypada zajimave.Krapet mi nesedi ta hudba, ale po case se to celkem solidne rozjede..
2 Gorecki
0 0
reagovat
novy teaser na Righteous Kill s De Nirom a Pacinom...vyzera to mooooc zaujimavo a samotny teaser slape u mna aspon na 4* (v odkaze je aj HD)
490592
[link="http://movies.yahoo.com/movie/1809921377/video/6844963"]novy teaser[/link] na Righteous Kill s De Nirom a Pacinom...vyzera to mooooc zaujimavo a samotny teaser slape u mna aspon na 4* (v odkaze je aj HD)
0 0
reagovat
Marky Mark je cool, a basta. Nevím, co řešíte.
490585
Marky Mark je cool, a basta. Nevím, co řešíte.
0 0
reagovat
Taky nechápu, proč někdo řeší podobnost. To je to nejpodřadnější.
490581
Taky nechápu, proč někdo řeší podobnost. To je to nejpodřadnější.
0 0
reagovat
Wahlberg je docela podobnej, ale to neni to nejdulezitejsi. IIMHO zalezi na tom, jakou ji da auru. Max ve hrach, popijel, byl sarkastickej a hlavne mel cool hlas.
490580
Wahlberg je docela podobnej, ale to neni to nejdulezitejsi. IIMHO zalezi na tom, jakou ji da auru. Max ve hrach, popijel, byl sarkastickej a hlavne mel cool hlas.
0 0
reagovat
Jsem mimo.:D:))
490579
Jsem mimo.*:D**:))*
0 0
reagovat
Na to jsem nenarážel. Mark Wahlberg je imho dobrá volba. Jen na té fotce vypadá jako fotřík :D
490578
Na to jsem nenarážel. Mark Wahlberg je imho dobrá volba. Jen na té fotce vypadá jako fotřík *:D*
0 0
reagovat
link
link

No ale "jistá" náhodná podobnost, se tam vidět dá.;) V nejhorším, PP dokáže neuvěřitelné zázraky.;)
490577
http://www.abbyy.ua/img/onec/multimedia/max_payne1.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ec/Maxpaynehospital.jpg No ale "jistá" náhodná podobnost, se tam vidět dá.;) V nejhorším, PP dokáže neuvěřitelné zázraky.;)
0 0
reagovat

Jeržik

Max sice nebyl takovej dobře živenej, ale to se snad dožene v postprodukci :D
490576
Max sice nebyl takovej dobře živenej, ale to se snad dožene v postprodukci *:D*
Jeržik
0 0
reagovat
490575
http://darkzero.co.uk/img/screenshot/markspayne_news.jpg
0 0
reagovat
Jéé, zase sem to prošvihl:/..chtělo by to sehnat na dvd8)
490573
Jéé, zase sem to prošvihl:/..chtělo by to sehnat na dvd*8)*
0 0
reagovat

tango a cah :D

cash: Mam jednu spatnou a jednu dobrou zpravu, kterou chces slyset driv?
tango: Spatnou.
cash: Dochazi nam benzin.
tango: A dobra?
cash: Jeste mame.
490572
cash: Mam jednu spatnou a jednu dobrou zpravu, kterou chces slyset driv? tango: Spatnou. cash: Dochazi nam benzin. tango: A dobra? cash: Jeste mame.
tango a cah :D
0 0
reagovat
Zoufala situace si zada zoufale ciny - shanim titulky na film "Phorpa - The Cup" jedno v kterem jazyce. Vzkaznikem usetris toto forum od ,,spamu".
490571
Zoufala situace si zada zoufale ciny - shanim titulky na film "Phorpa - The Cup" jedno v kterem jazyce. Vzkaznikem usetris toto forum od ,,spamu".
0 0
reagovat
příště vynech ty vizoury:D
490569
příště vynech ty vizoury*:D*
0 0
reagovat
Tak to dělá u všeho, damn it. :)
490565
Tak to dělá u všeho, damn it. :)
0 0
reagovat
Teď koukám na DVD na Moulin Rouge a mám dotaz... to jede normálně v tak zběsilém tempu, nebo se mi někde zapnulo zrychlené přehrávání? :)
490563
Teď koukám na DVD na Moulin Rouge a mám dotaz... to jede normálně v tak zběsilém tempu, nebo se mi někde zapnulo zrychlené přehrávání? :)
0 0
reagovat

HAL

"Ale né, už zase" :D
490549
"Ale né, už zase" *:D*
HAL
0 0
reagovat
Díky za upozornění, zrovna jsem chytil geniální scénku s Vetřelcem, nesmrtelné :D
490547
Díky za upozornění, zrovna jsem chytil geniální scénku s Vetřelcem, nesmrtelné *:D*
0 0
reagovat
Sakra Spaceballs na CT! a je tam transformer :D
490544
Sakra Spaceballs na CT! a je tam transformer *:D*
0 0
reagovat
imf: Já nic neříkám, naopak si cením té odvahy přeložit to tak... nekompromisně... A celkově ten dabing nezní zase tak šponovaně... v podstatě mi opravdu nesedí jen ty hlasy... Ale spousta situací je v originále samozřejmě úplně někde jinde...:) Ale zase si člověk osvěží a zvětší českou slovní zásobu o zajímavá spojení... :D
490540
imf: Já nic neříkám, naopak si cením té odvahy přeložit to tak... nekompromisně... A celkově ten dabing nezní zase tak šponovaně... v podstatě mi opravdu nesedí jen ty hlasy... Ale spousta situací je v originále samozřejmě úplně někde jinde...:) Ale zase si člověk osvěží a zvětší českou slovní zásobu o zajímavá spojení... *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se