Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49721 - 49740 Napsat příspěvek
slo to
494806
slo to
0 0
reagovat
Díval se včera někdo na primu? Jak se povedl / nepovedl dabing Lebowského?
494805
Díval se včera někdo na primu? Jak se povedl / nepovedl dabing Lebowského?
0 0
reagovat

st39.6

Napadnou mě hned dva filmy, u kterých to není tak těžký. Chovám v srdci naději, že se jednou objeví ve V.I.M., takže nebudu jmenovat :D
494804
Napadnou mě hned dva filmy, u kterých to není tak těžký. Chovám v srdci naději, že se jednou objeví ve V.I.M., takže nebudu jmenovat *:D*
st39.6
0 0
reagovat

tombac

Mě zase přišla DC verze o dost lepší. Viděl jsem ji jako první a včera jsem tu obyč verzi nemoh ani dokoukat.;)
494803
Mě zase přišla DC verze o dost lepší. Viděl jsem ji jako první a včera jsem tu obyč verzi nemoh ani dokoukat.;)
tombac
0 0
reagovat
proc? protoze mu nikdo nerozumi? :D
494802
proc? protoze mu nikdo nerozumi? *:D*
0 0
reagovat
Tak mě napadlo, že zkusím vyhledat zmínky o Lynchovi tady na MZ a až na pár slov v novinkách skoro nic. Nemělo by se to nějak napravit? :)
494801
Tak mě napadlo, že zkusím vyhledat zmínky o Lynchovi tady na MZ a až na pár slov v novinkách skoro nic. Nemělo by se to nějak napravit? :)
0 0
reagovat
Ted jsem proletl o pulhodinu delsi DC verzi Fearless a ocumnul ten souboj s thajskym boxerem. A asi zustanu jen u ceskeho dvdcka. :)
494800
Ted jsem proletl o pulhodinu delsi DC verzi Fearless a ocumnul ten souboj s thajskym boxerem. A asi zustanu jen u ceskeho dvdcka. :)
0 0
reagovat

Ad Fearless

Originál jsem neviděl,ale dabing mi zas tak špatný nepřišel. Čekal jsem horší.:))
494792
Originál jsem neviděl,ale dabing mi zas tak špatný nepřišel. Čekal jsem horší.*:))*
Ad Fearless
0 0
reagovat

elisha

Jo, to sem trochu přestřelil, ale vtipné to je:)
494790
Jo, to sem trochu přestřelil, ale vtipné to je:)
elisha
0 0
reagovat
ten dabing fearless je peklo...... "Chuo Chuan Ťija".... omfg
494789
ten dabing fearless je peklo...... "Chuo Chuan Ťija".... omfg
0 0
reagovat
asi tak jako garden state ?)
494788
asi tak jako garden state *?)*
0 0
reagovat
last kiss a komedie? :)
494787
last kiss a komedie? :)
0 0
reagovat

dick

Thank you for smoking, Find me guilty, Music n Lyrics, Hot fuzz, The Last kiss, Team America, Head over heels, Wimbledon, Harold n Kumar..

hmm?:)
494786
Thank you for smoking, Find me guilty, Music n Lyrics, Hot fuzz, The Last kiss, Team America, Head over heels, Wimbledon, Harold n Kumar.. hmm?*:)*
dick
0 0
reagovat

fluke

aah kiss kiss sem nevidel, diky :)
jeste nekdo nejaky tipy at mam neco do zasoby? .)
494784
aah kiss kiss sem nevidel, diky :) jeste nekdo nejaky tipy at mam neco do zasoby? .)
fluke
0 0
reagovat

dick

Knocked up, superbad, school of rock, kiss kiss bang bang, Mr. Deeds, Anger Management, Matador :)
494783
Knocked up, superbad, school of rock, kiss kiss bang bang, Mr. Deeds, Anger Management, Matador *:)*
dick
0 0
reagovat
st: aha dik :)

Rokle: vsechny tri jmenovane sem videl a se zminovanymi herci vetsinu taky....
494782
st: aha dik :) Rokle: vsechny tri jmenovane sem videl a se zminovanymi herci vetsinu taky....
0 0
reagovat

dick

Nesvatbovi, Starsky a Hutch, Zoolander - vlastne kde hraje Wilson, Stiller nebo Vaughn :)
494781
Nesvatbovi, Starsky a Hutch, Zoolander - vlastne kde hraje Wilson, Stiller nebo Vaughn *:)*
dick
0 0
reagovat
kamenak 1-3
494780
kamenak 1-3
0 0
reagovat
nemohl by mi nekdo doporucit par nakejch dobrejch komedii z poslednich par let? potrebuju zas vypnout mozek na chvili. diky
494779
nemohl by mi nekdo doporucit par nakejch dobrejch komedii z poslednich par let? potrebuju zas vypnout mozek na chvili. diky
0 0
reagovat

strangercz

Dialog x scenárista/amatér... to je věčný boj ;) a slabina (vedle jiných), na kterou se musíme do budoucna důkladně zaměřit, to souhlasím.
494754
Dialog x scenárista/amatér... to je věčný boj *;)* a slabina (vedle jiných), na kterou se musíme do budoucna důkladně zaměřit, to souhlasím.
strangercz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se