Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4881 - 4900 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
Díky - vidím, že to bereš opravdu důkladně :+ - a také, jak jsou ta dnešní děcka z mého pohledu "napřed": já jsem byl cca ve třinácti, co si tak vybavuji, maximálně odvařený z Mary Poppins... :D
885340
Díky - vidím, že to bereš opravdu důkladně *:+* - a také, jak jsou ta dnešní děcka z mého pohledu "napřed": já jsem byl cca ve třinácti, co si tak vybavuji, maximálně odvařený z Mary Poppins... *:D*
885336
1 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
ja to mám tiež rád, ale nejako ma to teraz nestrhlo. Samozrejme Gerov step a vazenske tango su stale skvele sceny
885338
ja to mám tiež rád, ale nejako ma to teraz nestrhlo. Samozrejme Gerov step a vazenske tango su stale skvele sceny
885337
0 0
reagovat
Jinak s tím zestárnutím Chicaga je to potenciálně mrzutá zpráva - ten film mám rád (jsem mj. ten jeden uživatel MZ, který ho ve zdejším populárním (jakkoliv lehce nesmyslném) srovnání preferuje, a to tak, že velmi, před Moulin Rouge!), byť jsem ho teď přes 10 let neviděl (ztráta motivace po zhlédnutí živé produkce na West Endu - možná životní divadelní zážitek!), ale vždycky jsem se těšil, že se k tomu jednou vrátím... Nu co už! 8)
885337
Jinak s tím zestárnutím Chicaga je to potenciálně mrzutá zpráva - ten film mám rád (jsem mj. ten jeden uživatel MZ, který ho ve zdejším populárním (jakkoliv lehce nesmyslném) srovnání preferuje, a to tak, že velmi, před Moulin Rouge!), byť jsem ho teď přes 10 let neviděl (ztráta motivace po zhlédnutí živé produkce na West Endu - možná životní divadelní zážitek!), ale vždycky jsem se těšil, že se k tomu jednou vrátím... Nu co už! *8)*
885321
3 0
reagují: pepo
reagovat
kukali sme z hraných moulin rouge, hairspray, bedárov, cyrana od wrighta, west side story od Spielberga, tick, tick boom, pomádu, little shop of horrors a chicago, hamiltona.

topky boli moulin rouge, pomáda, little sho of horrors. Tam bola fakt nadšená

Ale veľmi sa jej páčili všetky. 

Najmenej tic, tick boom a práve chicago. 
885336
kukali sme z hraných moulin rouge, hairspray, bedárov, cyrana od wrighta, west side story od Spielberga, tick, tick boom, pomádu, little shop of horrors a chicago, hamiltona. topky boli moulin rouge, pomáda, little sho of horrors. Tam bola fakt nadšená Ale veľmi sa jej páčili všetky.  Najmenej tic, tick boom a práve chicago. 
1 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Tohle mě náhodou zajímá - klidně se trochu rozepiš o tom, které muzikály na dnešní teenagerku jak fungují! :+
885334
Tohle mě náhodou zajímá - klidně se trochu rozepiš o tom, které muzikály na dnešní teenagerku jak fungují! *:+*
885321
0 0
reagovat
Dětskou hru jsem měl odvahu si pustit až tak v 21 letech:D
885326
Dětskou hru jsem měl odvahu si pustit až tak v 21 letech*:D*
885321
2 0
reagovat

halloweensky vecer s family z pohladu malej

detska hra ok
the others velke wow a sanka dole (zena na konci husto plakala)
posledna noc v soho uplne nadsenie a dcera ma novy oblubeny film. (zena jednu lakacku rozdychavala este hodinu po filme:D)

predvcerom sme davali este chicago a gut, ale najslabsi muzikal, ktori sme spolu kukali. (a aj mne to neprijemne zostarlo)
885321
detska hra ok the others velke wow a sanka dole (zena na konci husto plakala) posledna noc v soho uplne nadsenie a dcera ma novy oblubeny film. (zena jednu lakacku rozdychavala este hodinu po filme*:D*) predvcerom sme davali este chicago a gut, ale najslabsi muzikal, ktori sme spolu kukali. (a aj mne to neprijemne zostarlo)
halloweensky vecer s family z pohladu malej
15 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Jde na to mazaně, v podstatě se nestihl nikdy okoukat, lidi na to slyší (v paralele s Liamem, kde už bych se ani nevyznal, kolik jsem těch variací a klonů Bryana Millse viděl a kolik ne). A třetí Equalizer za mě nej díl série, vlastně jsem se usmíval celou dobu. Jak se objevili v městečku ti frajírci - no jen počkejte, až se to donese Denzelovi a vyloženě jsem se na to těšil (a bavili mě i drobnosti jako když na něj ten hlavní boss řve, že si pro něj přijde a on úplně v klidu ucedí, že už aby to bylo :D:+
885289
Jde na to mazaně, v podstatě se nestihl nikdy okoukat, lidi na to slyší (v paralele s Liamem, kde už bych se ani nevyznal, kolik jsem těch variací a klonů Bryana Millse viděl a kolik ne). A třetí Equalizer za mě nej díl série, vlastně jsem se usmíval celou dobu. Jak se objevili v městečku ti frajírci - no jen počkejte, až se to donese Denzelovi a vyloženě jsem se na to těšil [spoiler](a bavili mě i drobnosti jako když na něj ten hlavní boss řve, že si pro něj přijde a on úplně v klidu ucedí, že už aby to bylo *:D**:+*[/spoiler]
885275
2 -1
reagovat
Je to super, taky jsem to tu chválil 
885277
Je to super, taky jsem to tu chválil 
885275
1 0
reagovat
:+
885276
*:+*
885275
2 0
reagovat

Equalizer 3

twoe těch 6/10 tady my ass, je to strašně super
Větší část filmu je to feel good věc kdy Denzel pije čaj v itálii s troškou mega brutální mafiánský akce..Takovej Dobrý ročník meets Kmotr:D
Ale je fakt, že to táhne Denzel a s jiným hercem by to asi nefungovalo..tady mu fakt přeješ ať si v klidu může vypít čaj a máš za něj radost.. u poslední scény sem měl ten samej úsměv jako on
885275
twoe těch 6/10 tady my ass, je to strašně super Větší část filmu je to feel good věc kdy Denzel pije čaj v itálii s troškou mega brutální mafiánský akce..Takovej Dobrý ročník meets Kmotr*:D* Ale je fakt, že to táhne Denzel a s jiným hercem by to asi nefungovalo..tady mu fakt přeješ ať si v klidu může vypít čaj a máš za něj radost.. u poslední scény sem [spoiler]měl ten samej úsměv jako on[/spoiler]
Equalizer 3
13 -1
reagovat
Na nějakej dokument z natáčení bych se podíval :) Mám rád tu večeři a tu rozpustilost toho finále, což mi připomíná, že jsem někde na fotce viděl Edwina Neala a vypadá, že by i dnes dokázal bandě výletníků zatopit. Tak mi trochu uniká, proč místo starších v originále nehrajících paní, neobsadili třeba jeho.
885254
Na nějakej dokument z natáčení bych se podíval *:)* Mám rád tu večeři a tu rozpustilost toho finále, což mi připomíná, že jsem někde na fotce viděl Edwina Neala a vypadá, že by i dnes dokázal bandě výletníků zatopit. Tak mi trochu uniká, proč místo starších v originále nehrajících paní, neobsadili třeba jeho.
0 0
reagovat
reaguje na: duro
Mně se Texaský masakr líbil.
Vlastně mě až překvapilo, jak zlý film to je, když jsem do té doby viděl jen remaky a některé pokračování, které se původnímu dílu ani trochu nepřiblížily. 
I dnes je ten film velmi působivý, na rozdíl třeba od jiného kultu - Pátku 13. který je spíš směšný a nudný.
885253
Mně se Texaský masakr líbil. Vlastně mě až překvapilo, jak zlý film to je, když jsem do té doby viděl jen remaky a některé pokračování, které se původnímu dílu ani trochu nepřiblížily.  I dnes je ten film velmi působivý, na rozdíl třeba od jiného kultu - Pátku 13. který je spíš směšný a nudný.
885245
4 0
reagovat
reaguje na: duro
Mně se naopak původni Texas Massacre líbil, když jej teď prvně shlédl na HBO. Působilo to na mě dost punkově, nepracovalo to s lacinýma lekačkama a ani prvoplánovým gore, jak by se z podstaty filmu mohlo zdát.
Některé scény jsou dneska kultovní a chápu proč.
885249
Mně se naopak původni Texas Massacre líbil, když jej teď prvně shlédl na HBO. Působilo to na mě dost punkově, nepracovalo to s lacinýma lekačkama a ani prvoplánovým gore, jak by se z podstaty filmu mohlo zdát. Některé scény jsou dneska kultovní a chápu proč.
885245
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ja som zhodou okolností prvýkrát v živote videl pôvodný Texaský masaker (práve ho nahodili na HBO Max) a tiež mám z toho pocit nechutného bordelu. Nie je tam síce žiadne výrazné gore a vo všeobecnosti je to vlastne blbý a tak celkovo zlý film... ale tá intenzita je dodnes mocná a v 70.rokoch z toho museli byť diváci poriadne odvarení. :)

Na When evil som dosť zvedavý, akurát sa naň chystám...
885245
Ja som zhodou okolností prvýkrát v živote videl pôvodný Texaský masaker (práve ho nahodili na HBO Max) a tiež mám z toho pocit nechutného bordelu. Nie je tam síce žiadne výrazné gore a vo všeobecnosti je to vlastne blbý a tak celkovo zlý film... ale tá intenzita je dodnes mocná a v 70.rokoch z toho museli byť diváci poriadne odvarení. :) Na When evil som dosť zvedavý, akurát sa naň chystám...
885237
4 0
reagují: (=LIFTY=), esmo
reagovat

Kočka mezi holuby (2008)

Školní prostředí v kombinaci se špionskou zápletkou zní z divácké stránky velmi vděčně a Kočka mezi holuby je divácky velmi vděčná. Mark Gatiss napsal skvělý scénář, který Herculu Poirotovi umožnil, aby se mohl pohybovat v drahé - a na svou dobu jistě dosti liberální - dívčí škole jako doma a odhalit nečekaného vraha. Skvělá detektivka a pro mě navíc příjemný bonus v podobě pohledného zahradníka. :+
885242
Školní prostředí v kombinaci se špionskou zápletkou zní z divácké stránky velmi vděčně a Kočka mezi holuby je divácky velmi vděčná. Mark Gatiss napsal skvělý scénář, který Herculu Poirotovi umožnil, aby se mohl pohybovat v drahé - a na svou dobu jistě dosti liberální - dívčí škole jako doma a odhalit nečekaného vraha. Skvělá detektivka a pro mě navíc příjemný bonus v podobě pohledného zahradníka. *:+*
Kočka mezi holuby (2008)
1 -1
reagovat
reaguje na: the dark knight
Shodou okolností jsem se před tím díval na Phenomenu a větší s.acku jsem dlouho neviděl :D

Ale je fakt, že jsem to psal unavený a trochu v nervu,  protože dnes nad urcityma scénami pořád přemýšlím a to se mi moc nestává - treba pes 
Ty scény jsou poutave, ale ta omacka okolo je moc zdrcla.
885237
Shodou okolností jsem se před tím díval na Phenomenu a větší s.acku jsem dlouho neviděl *:D* Ale je fakt, že jsem to psal unavený a trochu v nervu,  protože dnes nad urcityma scénami pořád přemýšlím a to se mi moc nestává - treba [spoiler]pes  [/spoiler]Ty scény jsou poutave, ale ta omacka okolo je moc zdrcla.
885233
3 -2
reagují: duro
reagovat
reaguje na: the dark knight
Mně se moc líbila ta hororová složka a ty brutální scény fakt dovedly šokovat. Ale třeba hysterická manželka mi dost kazila celkový zážitek a taky jsem měl trochu pocit, že je to takové slepé, nesouměrné a vlastní pravidla ohýbající.
885234
Mně se moc líbila ta hororová složka a ty brutální scény fakt dovedly šokovat. Ale třeba hysterická manželka mi dost kazila celkový zážitek a taky jsem měl trochu pocit, že je to takové slepé, nesouměrné a vlastní pravidla ohýbající.
885233
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ježiš, tak to ti upřímně přeju, abys nikdy neviděl žádný italský 70s/80s horor, to by ses zbláznil.
885233
Ježiš, tak to ti upřímně přeju, abys nikdy neviděl žádný italský 70s/80s horor, to by ses zbláznil.
885213
2 -1
reagují: (=LIFTY=), esmo
reagovat
Kung Fu Panda (2012)
Kdysi jsem to ohodnotil jen jako nadprůměrné, asi jsme si na to připadal moc dospělý. Teď ve věku dvojnásobné dospělosti jsem z toho byl nadšený. V podstatě dokonalý kung-fu film dlouhý ne ani 90 minut! Pokud bych bral pandu jako superhrdinu, tak i dokonalý komiksový film, který by fungoval jako origin u Marvel nebo třeba Star Wars. 10/10 a co chtít víc.

Jméno (2012)
Bohužel mne tehdy nestrhla kritika a viděl jsem až německý remake, který byl jenom kvalitní německou komedií. A byla to škoda, protože tohle je geniální konverzacka z jedné místnosti rovnajici se těm nejlepším divadelním zážitkům. Takhle jsme se u filmu nezasmál dlouho, přitom mi to nejednou nasadilo do hlavy vážnou myšlenku. Schválně tomu dejte po 11 letech šanci. 10/10

Jmenuji se Khan (2010)
Tady jsem měl původně v hodnocení plný počet, protože jsem byl místy z indického moderního Forresta Gumpa velmi nadšený. Je to velmi západní, odehrává se to ve městě mého srdce a jako jeden z mála filmu to umí pracovat s 9/11 a vůči Američanům i s kritikou. Bohužel to má několik chybek, jako třeba horší střih pro západní publikum, kde se minimálně jedna linka ztratila, Shahrukh je občas ve full retard módu a vybrali asi nejméně podobného herce pro jednoho amerického prezidenta. Ale i tak určitě velká spokojenost a doporučení 8/10
885217
[b]Kung Fu Panda (2012)[/b] Kdysi jsem to ohodnotil jen jako nadprůměrné, asi jsme si na to připadal moc dospělý. Teď ve věku dvojnásobné dospělosti jsem z toho byl nadšený. V podstatě dokonalý kung-fu film dlouhý ne ani 90 minut! Pokud bych bral pandu jako superhrdinu, tak i dokonalý komiksový film, který by fungoval jako origin u Marvel nebo třeba Star Wars. 10/10 a co chtít víc. [b]Jméno (2012)[/b] Bohužel mne tehdy nestrhla kritika a viděl jsem až německý remake, který byl jenom kvalitní německou komedií. A byla to škoda, protože tohle je geniální konverzacka z jedné místnosti rovnajici se těm nejlepším divadelním zážitkům. Takhle jsme se u filmu nezasmál dlouho, přitom mi to nejednou nasadilo do hlavy vážnou myšlenku. Schválně tomu dejte po 11 letech šanci. 10/10 [b]Jmenuji se Khan (2010) [/b]Tady jsem měl původně v hodnocení plný počet, protože jsem byl místy z indického moderního Forresta Gumpa velmi nadšený. Je to velmi západní, odehrává se to ve městě mého srdce a jako jeden z mála filmu to umí pracovat s 9/11 a vůči Američanům i s kritikou. Bohužel to má několik chybek, jako třeba horší střih pro západní publikum, kde se minimálně jedna linka ztratila, Shahrukh je občas ve full retard módu a vybrali asi nejméně podobného herce pro jednoho amerického prezidenta. Ale i tak určitě velká spokojenost a doporučení 8/10
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se