Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48761 - 48780 Napsat příspěvek
jj, je to tak, viděl jsem jen Emmericha, proto se ptám, jestli neni třeba znát seriál... třeba Serenity je úplně o něčem jiném při znalosti Firefly (i když se to asi dá v pohodě zkousnout i samostatně)
515456
jj, je to tak, viděl jsem jen Emmericha, proto se ptám, jestli neni třeba znát seriál... třeba Serenity je úplně o něčem jiném při znalosti Firefly (i když se to asi dá v pohodě zkousnout i samostatně)
0 0
reagovat

t_gon

Jenze Luc videl jen ten film od Emmericha a serial vubec, takze nevim jak se bude v tom orientovat. Zatim jen tak tvrdim. Continuuum jsem jeste nevidel
515455
Jenze Luc videl jen ten film od Emmericha a serial vubec, takze nevim jak se bude v tom orientovat. Zatim jen tak tvrdim. Continuuum jsem jeste nevidel
t_gon
0 0
reagovat

Luc44

Ma, je to navrat ke korenum a prilis se to nedrzi deje jako Archa...
515453
Ma, je to navrat ke korenum a prilis se to nedrzi deje jako Archa...
Luc44
0 0
reagovat
Má cenu koukat na Stargate Continuum, když jsem viděl Stargate jednou před iks lety a seriál vůbec?
515452
Má cenu koukat na Stargate Continuum, když jsem viděl Stargate jednou před iks lety a seriál vůbec?
0 0
reagovat
Víme, cca za 14 dnů... po Mumii nebo WALL-Em
516318
Víme, cca za 14 dnů... po Mumii nebo WALL-Em
0 0
reagovat
nevíte kdy se konečně objeví recenze zahulíme uvidíme 2?:_D_
516317
nevíte kdy se konečně objeví recenze zahulíme uvidíme 2?:_D_
0 0
reagovat
bARBOSA: Ahoj, jsem Dušín a přišel jsem zde šířit dobro ;)... Konec vysílání :D
Ne jako je to fajn, když se tu někdo takový objeví, aspoň je čemu se v práci zasmát :D
516585
bARBOSA: Ahoj, jsem Dušín a přišel jsem zde šířit dobro ;)... Konec vysílání :D Ne jako je to fajn, když se tu někdo takový objeví, aspoň je čemu se v práci zasmát :D
0 0
reagovat
Yetti:Hej,ty si mluvící příručka:D:D
516581
Yetti:Hej,ty si mluvící příručka*:D**:D*
0 0
reagovat
Bohužel si nerozumíme a nechci zde nadále rozpoutávat nějaké hádky (jako jinde)... budu se snažit být uživatelem(divákem) jak má být... již ted přispívám k jiným filmů než zde (podle vás) propaguji... pokud se vám něco nebude líbít ihned mě prosím upozorněte a já vše opravím... měj te se fajn
516577
Bohužel si nerozumíme a nechci zde nadále rozpoutávat nějaké hádky (jako jinde)... budu se snažit být uživatelem(divákem) jak má být... již ted přispívám k jiným filmů než zde (podle vás) propaguji... pokud se vám něco nebude líbít ihned mě prosím upozorněte a já vše opravím... měj te se fajn
0 0
reagovat

2 Yetti

Ano, tenhle film je o filmech a nazoru divactva na ne, ale rozhodne se to tu neprezentuje jako pozvanka do kina. A vsechny tvoje posty jako by vypadly z PR letaku produkcni spolecnosti...
516574
Ano, tenhle film je o filmech a nazoru divactva na ne, ale rozhodne se to tu neprezentuje jako pozvanka do kina. A vsechny tvoje posty jako by vypadly z PR letaku produkcni spolecnosti...
2 Yetti
0 0
reagovat
Yetti:Vždyt ty si řekl,že Sissi a Yetti není tak špatný jak si myslíme............... Ježišmarja,nemaš na klavesnici přehazený písmena?????:o Jinak si fakt nedokážu vysvětlit proč tohle říkáš????????(ona by tu byla možnost to vysvětlit,ale nechci o nikom říkat,že je to bl*ec)
516573
Yetti:Vždyt ty si řekl,že Sissi a Yetti není tak špatný jak si myslíme............... Ježišmarja,nemaš na klavesnici přehazený písmena?????*:o* Jinak si fakt nedokážu vysvětlit proč tohle říkáš????????(ona by tu byla možnost to vysvětlit,ale nechci o nikom říkat,že je to bl*ec)
0 0
reagovat
Takže bych rád uvedl věci na správnou míru... Měl jsem pocit že tenhle server je o filmech a volném šíření názorů... Pokud si vysloužím smích nebo ban je na vás a mě to trápit nebude... Filmy o kterých píši jsem viděl a píši svůj názor(ten snad může mít každý člověk jiný nebo mi to chcete zakázat?) Nikde tady nepropaguju žádnou filmovou společnost takže o SPI bych raději mlčel.... Jinak Sirotčinec bude hustej...caca
516572
Takže bych rád uvedl věci na správnou míru... Měl jsem pocit že tenhle server je o filmech a volném šíření názorů... Pokud si vysloužím smích nebo ban je na vás a mě to trápit nebude... Filmy o kterých píši jsem viděl a píši svůj názor(ten snad může mít každý člověk jiný nebo mi to chcete zakázat?) Nikde tady nepropaguju žádnou filmovou společnost takže o SPI bych raději mlčel.... Jinak Sirotčinec bude hustej...caca
0 0
reagovat

Karel Zeman

link Úžasná kolekce!!!! :+ Až na tu cenu, teda. :-
517029
http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=15890&TemplatesDir=dvd Úžasná kolekce!!!! *:+* Až na tu cenu, teda. *:-*
Karel Zeman
0 0
reagovat

Katyň

Tak v neděli jsem si do Aera zašel na Katyň a byl jsem velmi potěšen. Je to naprosto dokonalý film, perfektně uděláný, který vás uchvátí od první minuty. A v závěru, když skončil film, tak během titulku nikdo neodešel:+ Doporučuji na to pak zajít:+
517027
Tak v neděli jsem si do Aera zašel na Katyň a byl jsem velmi potěšen. Je to naprosto dokonalý film, perfektně uděláný, který vás uchvátí od první minuty. A v závěru, když skončil film, tak během titulku nikdo neodešel*:+* Doporučuji na to pak zajít*:+*
Katyň
0 0
reagovat
Není někde ukázka CZ dabingu Hancocka ?
517436
Není někde ukázka CZ dabingu Hancocka ?
0 0
reagovat

imf

A já byl zvědavej, co se dozvím o Sirotčinci... :)
517435
A já byl zvědavej, co se dozvím o Sirotčinci... :)
imf
0 0
reagovat

Yetti

Delas v SPI? Sorry, ale takhle okatou reklamou si tu nic nekoupis, leda haldu smichu a pripadny ban, pokud v tom hodlas "takhle" pokracovat. :)
517021
Delas v SPI? Sorry, ale takhle okatou reklamou si tu nic nekoupis, leda haldu smichu a pripadny ban, pokud v tom hodlas "takhle" pokracovat. :)
Yetti
0 0
reagovat
On je spis PR agent, takze pise to co ma za praci.
517020
On je spis PR agent, takze pise to co ma za praci.
0 0
reagovat
Yetti:Včera sem se na tu Sissi musel dívat a je to strašná pí****na:(,vždyt tohle neni pro děti a dospělí to bavit nebude :o. A jesli se ti to líbilo tak seš asi Cylon kterej o tom jěště neví...............
517019
Yetti:Včera sem se na tu Sissi musel dívat a je to strašná pí****na*:(*,vždyt tohle neni pro děti a dospělí to bavit nebude *:o*. A jesli se ti to líbilo tak seš asi Cylon kterej o tom jěště neví...............
0 0
reagovat

Paříž

Když už jsme u těch filmů....Byl jsem na filmu Paříž a docela mě to dostalo. Ani jsem nečekal, že to bude tak pohodový a dobrý…. Hraje tam Juliette Binoche a Romain Duris – oba perfektní….. Cédric Klapisch měl u nás už několik filmů a s tímhle rozhodně nezklame….
517018
Když už jsme u těch filmů....Byl jsem na filmu Paříž a docela mě to dostalo. Ani jsem nečekal, že to bude tak pohodový a dobrý…. Hraje tam Juliette Binoche a Romain Duris – oba perfektní….. Cédric Klapisch měl u nás už několik filmů a s tímhle rozhodně nezklame….
Paříž
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se