Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48181 - 48200 Napsat příspěvek
Dneska jsem si dal inkviziční trojblok Kladivo na čarodějnice, Jméno růže a Goyovy přízraky. Forman byl KO deklasován v prvním kole, přízraky byly nejslabší jak příběhově, tak záporákem 5/10. Jméno růže a Kladivo svedly drsný patnáctikolový souboj z kterého nakonec vítězně vyšel inkvizitor Boblick z Edelstatu. Oba filmy jsou, ale naprosto boží 10/10.
509964
Dneska jsem si dal inkviziční trojblok Kladivo na čarodějnice, Jméno růže a Goyovy přízraky. Forman byl KO deklasován v prvním kole, přízraky byly nejslabší jak příběhově, tak záporákem 5/10. Jméno růže a Kladivo svedly drsný patnáctikolový souboj z kterého nakonec vítězně vyšel inkvizitor Boblick z Edelstatu. Oba filmy jsou, ale naprosto boží 10/10.
0 0
reagovat

Karbous

Ja take pockam, hlavne pred Vanoci bude zase dost akci...
509781
Ja take pockam, hlavne pred Vanoci bude zase dost akci...
Karbous
0 0
reagovat
Ale všude už jsou dvdripy a 720p ripy, takže si asi myslí, že už to vyšlo..
510125
Ale všude už jsou dvdripy a 720p ripy, takže si asi myslí, že už to vyšlo..
0 0
reagovat

terminator007

Na Amazonu za 26 dolárků, to je trochu moc, asi počkám na evropské vydání.
510122
Na Amazonu za 26 dolárků, to je trochu moc, asi počkám na evropské vydání.
terminator007
0 0
reagovat
Pokud mluvite o Americe, tam vychazi Indy 14.10 ;)
510121
Pokud mluvite o Americe, tam vychazi Indy 14.10 *;)*
0 0
reagovat

RainMakeR

Oznamovací, ale bez nějakého podkladu jen težko braná vážně. ;)
510120
Oznamovací, ale bez nějakého podkladu jen težko braná vážně. *;)*
RainMakeR
0 0
reagovat

Karbous

to byla oznamovaci věta. :)
važně
510105
to byla oznamovaci věta. :) važně
Karbous
0 0
reagovat

RainMakeR

Pokud vím, tak až v listopadu.
509291
Pokud vím, tak až v listopadu.
RainMakeR
0 0
reagovat
Tak je to Stín zabijáka a ta stará ženská by měla být Helen Mirren8)
509287
Tak je to [link="http://www.csfd.cz/film/193270-stin-zabijaka-shadowboxer/"]Stín zabijáka[/link] a ta stará ženská by měla být Helen Mirren*8)*
0 0
reagovat
Wow, se ted kouknu na TV a tam v nejakym filmu Cubo Gooding Jr. ojizdi nejakou starou "bilou" zenskou a neni to komedie. No radeji nic:o
509284
Wow, se ted kouknu na TV a tam v nejakym filmu Cubo Gooding Jr. ojizdi nejakou starou "bilou" zenskou a neni to komedie. No radeji nic*:o*
0 0
reagovat
už vyšel indy 4 na dvd i blu ray :)
509244
už vyšel indy 4 na dvd i blu ray :)
0 0
reagovat

rcorp

No, to Zpívání v dešti bude imho ta samá dvoudiskovka, co maj v Bontonlandu, ale třeba Maltézský sokol nebo NbN se s českou podporoou jinak nedaj sehnat ;)
509209
No, to Zpívání v dešti bude imho ta samá dvoudiskovka, co maj v Bontonlandu, ale třeba Maltézský sokol nebo NbN se s českou podporoou jinak nedaj sehnat *;)*
rcorp
0 0
reagovat
Je tam i něco nového, nebo to jsou jenom přebalená předražená stará DVDčka? :)
509208
Je tam i něco nového, nebo to jsou jenom přebalená předražená stará DVDčka? :)
0 0
reagovat

Platinové DVD edice starých fláků

Krucinál, MagicBox bude od 15.10 zatraceně žehlit... :o:o:+ [link]
509207
Krucinál, MagicBox bude od 15.10 zatraceně žehlit... *:o**:o**:+* [link="http://www.magicbox.cz/index.php?akce=filmy&page=1&string=%F8%EDjen_platinov%E1_edice&submit=Vyhledej&vsechnypolozky=ano&enter=Vyhledej"][link][/link]
Platinové DVD edice starých fláků
0 0
reagovat

Karbous

Už se to tu avizovalo pár týdnů zpátky :-) Každopádně bych mnohem víc ocenil původní Yumu. A když už jsem u toho... Už dlouho čekám, kdy začnou na levnejch DVD vycházet starý pecky. Sice se sem tam objeví Hitchcock nebo tak něco, ale imho by nebylo marný to touhle cestou zkusit i s jinejma staršíma věcma. Snad se dočkám.
509205
Už se to tu avizovalo pár týdnů zpátky :-) Každopádně bych mnohem víc ocenil původní Yumu. A když už jsem u toho... Už dlouho čekám, kdy začnou na levnejch DVD vycházet starý pecky. Sice se sem tam objeví Hitchcock nebo tak něco, ale imho by nebylo marný to touhle cestou zkusit i s jinejma staršíma věcma. Snad se dočkám.
Karbous
0 0
reagovat
V trafikách jsem viděl "3:10 to Yuma" asi za 60 Kč! Kam ten svět spěje...
509204
V trafikách jsem viděl "3:10 to Yuma" asi za 60 Kč! Kam ten svět spěje...
0 0
reagovat
Ale, do pekel s vámi Pulp Fiction je nejlepší. 8) Ale jinak, kdybych chtěl Hitchcocka, tak Zběsilost si fakt nezvolím.
509164
Ale, do pekel s vámi Pulp Fiction je nejlepší. *8)* Ale jinak, kdybych chtěl Hitchcocka, tak Zběsilost si fakt nezvolím.
0 0
reagovat
jj Gauneri su o triedu lepsi nez Pulp Fiction
509155
jj Gauneri su o triedu lepsi nez Pulp Fiction
0 0
reagovat
já si pamatuju, že se mi zběsilost taky hodně líbila a to jsem všude četl, že ty jeho pozdější filmy nejsou tak dobrý...
509151
já si pamatuju, že se mi zběsilost taky hodně líbila a to jsem všude četl, že ty jeho pozdější filmy nejsou tak dobrý...
0 0
reagovat
Tak mám za sebou dalšího barevného Hitchcocka a zase to bylo naprosto perfektní. Zběsilost. Až mě překvapilo jak realisticky to natočil:+ Hlavní hrdina není žádný "hero", který na vlastní pěst vede vyšetřování proč byl křivě obviněn, jak by člověk nabyl dojmu z textu na obalu. Doslova a do písmene je to člověk, který nechápe a neví co bude dělat a hledá pomoc u přátel, zatímco důležité zvraty se dějí i bez něj8):+
509141
Tak mám za sebou dalšího barevného Hitchcocka a zase to bylo naprosto perfektní. Zběsilost. Až mě překvapilo jak realisticky to natočil*:+* Hlavní hrdina není žádný "hero", který na vlastní pěst vede vyšetřování proč byl křivě obviněn, jak by člověk nabyl dojmu z textu na obalu. Doslova a do písmene je to člověk, který nechápe a neví co bude dělat a hledá pomoc u přátel, zatímco důležité zvraty se dějí i bez něj*8)**:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se