Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48121 - 48140 Napsat příspěvek
Tak Veronika byla fakt super, i když výhrady by se našly (celkem dost). Každopádně je opravdu hodně vidět jak moc Tykwer od Kieślowského opisuje :)
508131
Tak Veronika byla fakt super, i když výhrady by se našly (celkem dost). Každopádně je opravdu hodně vidět jak moc Tykwer od Kieślowského opisuje :)
0 0
reagovat
No já doufám, že se bude nátáčet na nějakém pokud možno hodně nebezpečném místě...
508395
No já doufám, že se bude nátáčet na nějakém pokud možno hodně nebezpečném místě...
0 0
reagovat
Jerzik: z prilozene fotografie je jasne, ze role hrocha je uz obsazena
508394
Jerzik: z prilozene fotografie je jasne, ze role hrocha je uz obsazena
0 0
reagovat

Dvojí život Veroniky

Kieslowského si oblíbili na čt, viděl jsem to tam už dvakrát. Je to fajn, prostě Krzysztof. Taková pomalá pocitovka, aspoň pro mě, barbara. A pěkná hudba.
508393
Kieslowského si oblíbili na čt, viděl jsem to tam už dvakrát. Je to fajn, prostě Krzysztof. Taková pomalá pocitovka, aspoň pro mě, barbara. A pěkná hudba.
Dvojí život Veroniky
0 0
reagovat
link
Aneb když si myslíte, že už nemůže být hůř, přijde tohle.:-)
508392
http://www.novinky.cz/clanek/152303-zdenek-troska-natoci-komedii-podle-svandrlikovy-knihy.html Aneb když si myslíte, že už nemůže být hůř, přijde tohle.:-)
0 0
reagovat
You have no idea. ;))
508389
You have no idea. ;))
0 0
reagovat
zjevne nejakyho alternativniho ;)
508387
zjevne nejakyho alternativniho ;)
0 0
reagovat

Silence

Kterýho vesmíru?:D
508385
Kterýho vesmíru?*:D*
Silence
0 0
reagovat
1) máš určitě pravdu
2) to dávaj už dneska

Asi půjdu :) Viděli jste to už někdo?
508379
1) máš určitě pravdu 2) to dávaj už dneska Asi půjdu :) Viděli jste to už někdo?
0 0
reagovat
Kostěj: Oba se určitě shodnem, že Plzeň je střed vesmíru, ale ostatním lidem by hned nemuselo dojít, že ta projekce je v Besedě v Plzni... ;))
508377
Kostěj: Oba se určitě shodnem, že Plzeň je střed vesmíru, ale ostatním lidem by hned nemuselo dojít, že ta projekce je v Besedě v Plzni... ;))
0 0
reagovat
Zítra dávaj v Besedě poslední projekci (před vypršením licence) Dvojího života Veroniky. Jít či nejít, toť oč tu běží...
508376
Zítra dávaj v Besedě poslední projekci (před vypršením licence) Dvojího života Veroniky. Jít či nejít, toť oč tu běží...
0 0
reagovat

horory

já nevím,jakej za dva roky,ale mrtě horor je Jeptiška,ale nejsem si jista v jakém roce byl na točen!!:+
508529
já nevím,jakej za dva roky,ale mrtě horor je Jeptiška,ale nejsem si jista v jakém roce byl na točen!!*:+*
horory
0 0
reagovat

Jardus

Zajdi si do diskuze pod recenzí Mirrors.
508521
Zajdi si do diskuze pod recenzí Mirrors.
Jardus
0 0
reagovat
Jakej byste mi doporučili nadprůměrnej nebo klidně i průměrnej horor za poslední tak dva roky? Kromě Strangers, Mirrors a Sirotčince?
508518
Jakej byste mi doporučili nadprůměrnej nebo klidně i průměrnej horor za poslední tak dva roky? Kromě Strangers, Mirrors a Sirotčince?
0 0
reagovat
taky sme na to cumeli, kdyz sme s kamosem vylejzali ze salu ... to chci videt:D
508506
taky sme na to cumeli, kdyz sme s kamosem vylejzali ze salu ... to chci videt*:D*
0 0
reagovat
Ha, tohle je ten tajemný film, na jehož plakát je možné narazit ve VC na Andělu. A to už to vypadalo, že v kinech nebude v prosinci žádný pořádný vánoční film. Už se těším na recenzi. :)
508505
Ha, [link="http://www.csfd.cz/film/237906-sobik-niko-niko-lentajan-poika/?text=86754"]tohle[/link] je ten tajemný film, na jehož plakát je možné narazit ve VC na Andělu. A to už to vypadalo, že v kinech nebude v prosinci žádný pořádný vánoční film. Už se těším na recenzi. :)
0 0
reagovat
Luc44: :D Á tak... nebudu odmítat, že tohle hraje i ve prospěch TDK... ?):))
508479
Luc44: *:D* Á tak... nebudu odmítat, že tohle hraje i ve prospěch TDK... *?)**:))*
0 0
reagovat
Luc: jo, to by byl ale průšvih.:D Jinak kromě Austrálie mě žádnej z těch "oscarovejch" filmů nebere, takže mám k lítosti daleko.:D
508470
Luc: jo, to by byl ale průšvih.*:D* Jinak kromě Austrálie mě žádnej z těch "oscarovejch" filmů nebere, takže mám k lítosti daleko.*:D*
0 0
reagovat
Taky určitě půjdu, v českém IMAXU jsem ještě nebyl a tohle je asi jediná věc kterou tam stojí za to vidět.
508464
Taky určitě půjdu, v českém IMAXU jsem ještě nebyl a tohle je asi jediná věc kterou tam stojí za to vidět.
0 0
reagovat

The Joker

Nebo, nedej bože, Nolanův TDK ;) :D
508462
Nebo, nedej bože, Nolanův TDK *;)* *:D*
The Joker
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se