reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 47901 - 47920
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2395
- 2396
- 2397
- .
- 2634
- 2635
Chtěl bych se zeptat jestli nevíte nějakou stránku, kde se ukazují výdělky DVD, něco jako boxofficemojo
reagovat
|
V úterý jsem koukl na ,,Gigli", když si to natrhalo tolik malin a opravdu ,,zážitek" vidět třeba Bena, jak křičí před zrcadlem jakýho, že to má na paži vytetovanýho bejka
reagovat
|
Cival
To bude asi tím. Jelikož mně Roberts nevadí, tak nemám důvod se netěšit, a ikdyby to zavánělo Wilsonem, tak i ten nebyl špatný.
reagovat
|
Soukromá válka pana Wilsona? štěk! dodnes doporučuju, nedokonalý, ale docela dobrý filmek. štěk!
reagovat
|
Paradni? Spis smrdi Soukromou valkou pana Wilsona, "chytrou" zabavou, co po ni za pul roku nikdo nestekne. Imho na tyhle bezpohlavni komedie je Gilroye skoda... ale mozna se jen desim Julie Roberts, kterou nerad vidim u tak zajimavejch tvurcu jako je Soderbergh, Nichols nebo Gilroy...
reagovat
|
Trailer na Duplicity je parádní, akorát jsem netušil, že to má být v komičtějším duchu. Jinak je to fajn a zdá se, že jde Guilroy ve stopách Bonda za Casina Royale.
reagovat
|
Snad Pan a paní Smithovi ne?:-))) Já bych spíš řekl, že Semtex Blues, ale ono je to vlastně skoro totéž. Každopádně v tom filmu vidím snad pět filmů o tejných egentech, a to jsem jich zas tolik neviděl.:-) Ale jinak fajn.
reagovat
|
KarelR
Nebo spis MR a MRS Jones mají remake??? jinak julie roberts definitivne zmenila filmovy styl, nebo snad ne?
reagovat
|
Už jsem si trailer na Duplicity pustila asi popáté. Ten Toník Gilroyů je vážně šikulka.
reagovat
|
kryšpín
Jestli to chceš hodně vidět, tak to hraje Kino Oko 3.12. od 10:00. :)
reagovat
|
imf: A nemyslí e-shop, kde by se dal koupit??? Ale za nikoho nechci mluvit ;)
reagovat
|
kryšpín
Ne, na tohle ti tu fakt nikdo neodpovi. A jestli jo, bude mit ta odpoved zivotnost par vterin.
reagovat
|
Hlídač č. 47
Nevíte kde na netu sehnat původní film Hlídač č. 47? Díkes
reagovat
|
Tak jsem se uvelebil po čase opět k vítání v džungli. A stejně jako kdykoliv předtím, dostal mě už jen ten začátek v klubu, čímž jsem si začal zase přát, aby Rock přestal hrát ve filmech rodinných a začal to válcovat podobně jako Statham.
reagovat
|
Michael
Vyzerá pekne, ale na to, že by bl pravý, mi príde trošičku skromný a priveľmi generický (nie je na ňom nič vyložene trademarkové).
reagovat
|
TOP Diskuze
57Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 33První dojmy: velkolepý Gladiátor II 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 22Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 20Gladiátor 2: Recenze 13Agent bez minulosti: V.I.M. 12V Nolanově novém filmu se objeví Zendaya i Anne Hathaway