reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 47401 - 47420
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2370
- 2371
- 2372
- .
- 2634
- 2635
Divka a kouzelnik: televizni cviceni Juraje Herze s podivnou strihovou skladbou, s figlem z Dokonaleho triku, s jednim dost mimoznim flashbackem a s neskutecne prehravajicim Radkem Holubem. road movie odehravajici se na plose jednoho vetsiho pole, kde pojem "vyrazit do sveta" je ekvivalentem "za rohem do trafiky" (viz pohadkove "na tehle strane reky").
Trojan ustoji kdeco - skotaceni v posledni casti Dablovy lsti i kouzelnika na vandru. jednoznacny palec nahoru davam za obsazeni Veroniky Kubarove (podobu s Frankou Potente mi nikdo nevymluvi)
Trojan ustoji kdeco - skotaceni v posledni casti Dablovy lsti i kouzelnika na vandru. jednoznacny palec nahoru davam za obsazeni Veroniky Kubarove (podobu s Frankou Potente mi nikdo nevymluvi)
reagovat
|
Tak jsem zhltnul všechny tři díly Ďáblovy lsi a jsem upřímně nadšen! Skvěle napsané, perfektné zahrané, parádní hudba, výborná kamera, zajímavý námět z české historie, tohle se zkrátka po všech stránkách povedlo!!! Jedna z nejlepších věcí, co v posledních mnoha letech v televizi vznikla!
reagovat
|
TV tip na dnešní noc
Rád bych upozornil na velmi dobrý film Bang Bang You're Dead (2002), který poběží dnes v 00:50 na Nově. Určitě stojí za zhlédnutí a v TV tipech byl neomluvitelně přehlédnut
reagovat
|
Jardus
Thanks...sice jsem z toho skoro všechno viděl, ale jsou tam snímky na který jsem uplně zapomněl a který si dám klidně znovu!!!Ještě jednou díkas
reagovat
|
Vrahoun x oběti? Jestli chceš zombie zkus REC, Úsvit mrtvých, 28 dní poté, 28 týdnů poté nebo The Descent, pokud chceš reálný vrahy vs. oběti tak zkus Strangers(Oni), Eden Lake, Ils, Dead End, pokud chceš upíry tak 30 dní dlouhou noc, pokud chceš něco hnusnýho tak Mlhu(2007) nebo Hory mají oči
reagovat
|
okkac
Díkas za typ...a nějakej novější, třeba nějakou honičku-,,Vrahoun x oběti"!? Je Pátek třináctého tak si chcem večer s bandou skouknout nějakej hororovej snímek a hledáme inspiraci!
reagovat
|
Starší: Prince Of Darkness od Carpentera nebo doporučuji spíše thrillery Angel Heart nebo Dotek Medusy.
reagovat
|
Horor
Zdarec potřeboval bych doporučit nějakej dobrej horor(novej,starej-je jedno)...kterej není naprosta blbost! Díkas
reagovat
|
Alfie (1966) v hlavni roli Michael Caine, Alfi (2004) v hlavni roli Jude Law. Sleuth (1972) opet Michael Caine, ktery ve filmu Sleuth (2007) preseda a uvolnuje zidli Jude Lawovi.
... najednou ta homo scena ve Slidilovi dava smysl
... najednou ta homo scena ve Slidilovi dava smysl
reagovat
|
Já byl včera v CineStaru na akci CineStar jede podle programu a takovou kravinu nám nepouštěli... :D
reagovat
|
Tak já byl v kině Aero na akci Aero naslepo. A co nám promítali? Novozélandský Titanic pro retardované Eagle vs. Shark. Kdo neviděl, neuvěří, ale u téhle hovadiny jsem se bavil jako kráva.
reagovat
|
sohaj
rozmysli si dvakrat co rikas... Maraton Uweho muze byt smrtici zalezitost. Doporucuji 2 ze 3 pohrebaku.
reagovat
|
Kinta
Tak jsem dneska měl možnost zkouknout malajský film Kinta. Co k němu dodat? No radši bych si dal maraton filmů Uwe Bolla, než se na to koukat znova
reagovat
|
Iron Man 2
UPDATE: Variety adds that Rourke will play "Whiplash, a character that includes elements from that comicbook villain and Crimson Dynamo, another Russian baddie."
reagovat
|
b1aster
Ono je to vlastně jedno, důležitý je, že na seznamu marveláckejch filmů se začínají zobrazovat ta správná jména ala právě Rourke nebo (ještě stále spekulativní) Scarsgard alias Thor nebo Hartnett alias Loki...
reagovat
|
TOP Diskuze
57Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 33První dojmy: velkolepý Gladiátor II 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 16Bouřlivé dny se dočkají pokračování 14Gladiátor 2: Recenze 14Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 13Agent bez minulosti: V.I.M.