Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4721 - 4740 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Absolutní nádhera! :o V tom nejlepším slova smyslu. :+
886377
Absolutní nádhera! *:o* V tom nejlepším slova smyslu. *:+*
886369
2 -4
reagovat

Flora a syn

Povedený feel good film co mi zvedl náladu. Super soundtrack, dobří herci -Levitt je ultimátní sympaťák, neokoukaný Dublin a srdíčko. Není to dokonale, ale když máte náladu na tento typ filmů, tak vám to udělá radost. 7/10
886376
Povedený feel good film co mi zvedl náladu. Super soundtrack, dobří herci -Levitt je ultimátní sympaťák, neokoukaný Dublin a srdíčko. Není to dokonale, ale když máte náladu na tento typ filmů, tak vám to udělá radost. [b]7/10[/b]
Flora a syn
0 0
reagovat
Je to skvělý. Já pořád doufám, že retro Supermana někdo natočí. V podstatě mám dva sny, meziválečného Supermana a regulérní sequel Reevesova Supermana. 
886372
Je to skvělý. Já pořád doufám, že retro Supermana někdo natočí. V podstatě mám dva sny, meziválečného Supermana a regulérní sequel Reevesova Supermana. 
886369
3 0
reagovat
Nedivim se, že se na to vysral.
886370
Nedivim se, že se na to vysral.
886369
2 -2
reagovat
Konecne je venku, po 20-ti letech, fotka Hartnetta jako Ratnerova Supermana. Docela hledim, ze sli timhle retro smerem. Kdyz mel stejny scenar tocit McG, tak mu lidi z Matrixu vyrobili de facto metalickou zbroj.
886369
Konecne je venku, po 20-ti letech, fotka [url=https://comicbook.com/movies/news/superman-flyby-photo-shows-josh-hartnett-in-costume-for-brett-ratner-movie/]Hartnetta jako Ratnerova Supermana[/url]. Docela hledim, ze sli timhle retro smerem. Kdyz mel stejny scenar tocit McG, tak mu lidi z Matrixu vyrobili de facto metalickou zbroj.
3 -1
reagovat
Ještě Killer (dobrý film se pozná tak, že o něm člověk přemýšlí i další dny)
V jeden moment jsem si myslel, že do role "klienta" obsadil Fincher sám sebe a chtěl z toho udělat jak se teď říká: "meta dílo"
886363
Ještě Killer (dobrý film se pozná tak, že o něm člověk přemýšlí i další dny) V jeden moment jsem si myslel, [spoiler]že do role "klienta" obsadil Fincher sám sebe a chtěl z toho udělat jak se teď říká: "meta dílo"[/spoiler]
2 0
reagovat

Killer

Je to jednohubka, docela nedivacka a prisahal bych, ze to zas tocil Soderbergh na iPhone. Strasne mi to pripomina nektere ty jeho pociny z minulych let. CSFD hodnocenim 3* z 5* a myslim ze je to tam do tydne v modrym.
886362
Je to jednohubka, docela nedivacka a prisahal bych, ze to zas tocil Soderbergh na iPhone. Strasne mi to pripomina nektere ty jeho pociny z minulych let. CSFD hodnocenim 3* z 5* a myslim ze je to tam do tydne v modrym.
Killer
7 -7
reagovat
The Witcher: Sirens of The Deep Trailer

Mám z toho pocit, že Netflix gonna Netflix, ale je super zase slyšet Douga jako Geralta.:+
(i když mi tu trochu zněl jako Hayterův Solid Snake)
886361
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Y7ZgJCl62sA]The Witcher: Sirens of The Deep Trailer [/url] Mám z toho pocit, že Netflix gonna Netflix, ale je super zase slyšet Douga jako Geralta.*:+* (i když mi tu trochu zněl jako Hayterův Solid Snake)
1 0
reagovat
Nevím jestli je to film nebo seriál, ale vypadá to fajn.  Masters of the Universe: Revolution
886360
Nevím jestli je to film nebo seriál, ale vypadá to fajn.  [url=https://youtu.be/6ucJLmGdHVg?si=qL99xLE3sm19Saqx]Masters of the Universe: Revolution[/url]
2 0
reagovat

the killer

Ehm muzete mi nekdo vysvetlit, proc je tam Tilde Swinton... upravovany ksicht pomoci cgi? To bylo, ehm, moc divne
886359
Ehm muzete mi nekdo vysvetlit, proc je tam Tilde Swinton... upravovany ksicht pomoci cgi? To bylo, ehm, moc divne
the killer
0 0
reagovat
reaguje na: gaboo
Jo, tá bitka je v tom úžasná! :+
886358
Jo, tá bitka je v tom úžasná! *:+*
886355
1 0
reagovat

The Equalizer 3 (8/10)

Dokonalý feel good film - jakkoli to může znít divně, tak na mě trojka působí. Objektivně je těch 8/10 přestřelených, jenže Danzel to neskutečně táhne, Scodellaro je nádherná - a vidět ty hajzly mafiánský zlikvidované tak krásně nehezkými způsoby jednoho prostě nemůže nepotěšit.
886356
Dokonalý feel good film - jakkoli to může znít divně, tak na mě trojka působí. Objektivně je těch 8/10 přestřelených, jenže Danzel to neskutečně táhne, Scodellaro je nádherná - a vidět ty hajzly mafiánský zlikvidované tak krásně nehezkými způsoby jednoho prostě nemůže nepotěšit.
The Equalizer 3 (8/10)
5 0
reagovat

Killer

musí sa mi to uložiť aby som to zhodnotil, ale tá bitka čo sa tu spomína :+ 
886355
musí sa mi to uložiť aby som to zhodnotil, ale tá bitka čo sa tu spomína *:+* 
Killer
1 0
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ta bitka je nejlepší co jsem viděl od uvodni bitky z Watchmen :o  

Napětí a syrovost jak to umí jen Fincher. Film silných 9/10 :+
886354
[spoiler]Ta bitka je[/spoiler] nejlepší co jsem viděl od uvodni [spoiler]bitky z Watchmen *:o*   [/spoiler] Napětí a syrovost jak to umí jen Fincher. Film silných 9/10 *:+*
886352
1 -1
reagovat

Zabijak

Nejlepší Fincher od Mužů, kteří nenávidí ženy (pokud nejste fanda jako já, tak od Sociální sítě) 
Nejlepší Fassbenderova role od X-menů První třídy (a hleděl jsem, jakou má maskulaturu)
Výtku mám snad jen na prostinký příběh a některé záběry mi přišly, jak kdyby měly televizní look. Jinak je to přesně tak syrová a nekompromisní zpověď nájemného vraha, jakou jsem od Finchera doufal, že dostanu. K tomu ještě jako bonus přidal jednu z nejlépe natočených bitek v tomto roce.
Jen dotaz mimo film, proč jsem měl v hlavě z popisku na MZ, že je to příběh nájemného vraha, který se zamiluje? To jsem si spletl s tím druhým filmem, s kterym se tento srovnává?
886352
Nejlepší Fincher od Mužů, kteří nenávidí ženy (pokud nejste fanda jako já, tak od Sociální sítě)  Nejlepší Fassbenderova role od X-menů První třídy (a hleděl jsem, jakou má maskulaturu) Výtku mám snad jen na prostinký příběh a některé záběry mi přišly, jak kdyby měly televizní look. Jinak je to přesně tak syrová a nekompromisní zpověď nájemného vraha, jakou jsem od Finchera doufal, že dostanu. K tomu ještě jako bonus přidal jednu z nejlépe natočených bitek v tomto roce. Jen dotaz mimo film, proč jsem měl v hlavě z popisku na MZ, že je to příběh nájemného vraha, [spoiler]který se zamiluje?[/spoiler] To jsem si spletl s tím druhým filmem, s kterym se tento srovnává?
Zabijak
3 -1
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: studo
Jsem v pulce a nechápu, jak může tak pomalý film, tak rychle utíkat. Doporučil jsem to tchyni, vypla to, že ji to nebaví. Ale ona mi týden zpátky doporučovala Matku s Lopez, jak je to originální a výborný film:D
886346
Jsem v pulce a nechápu, jak může tak pomalý film, tak rychle utíkat. Doporučil jsem to tchyni, vypla to, že ji to nebaví. Ale ona mi týden zpátky doporučovala Matku s Lopez, jak je to originální a výborný film*:D*
886324
2 0
reagovat
Je to pecka
886339
Je to pecka
886324
0 0
reagovat
Super to je, fakt že jediný problém mám, že to skončilo. Nie najlepší, ale výborný Fincher.
886333
Super to je, fakt že jediný problém mám, že to skončilo. Nie najlepší, ale výborný Fincher.
886324
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Njn, holt náš zákázník, náš pán... a v UK mají o hodinu míň :(
886330
Njn, holt náš zákázník, náš pán... a v UK mají o hodinu míň :(
886328
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Musíš bejt ten, kdo to plánuje. :D
886328
Musíš bejt ten, kdo to plánuje. *:D*
886325
1 -1
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se