Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 47301 - 47320 Napsat příspěvek
Hmm, trailer na ten Martyrs nevypadá úplně nezajímavě... i když ke konci už je trochu přepálený až to působí docela nuceným dojmem.
527834
Hmm, trailer na ten Martyrs nevypadá úplně nezajímavě... i když ke konci už je trochu přepálený až to působí docela nuceným dojmem.
0 0
reagovat

duro

Tak jistě, pokud to ale bereš v rámci klasického hororového mainstreamu, který se dostává do kin... kdo se dívá na více gore věci a dívá se rád, měl by rozhodně navštívit lékaře... to už totiž není o tom vyděsit a šokovat, ale naopak... ;)
527833
Tak jistě, pokud to ale bereš v rámci klasického hororového mainstreamu, který se dostává do kin... kdo se dívá na více gore věci a dívá se rád, měl by rozhodně navštívit lékaře... to už totiž není o tom vyděsit a šokovat, ale naopak... *;)*
duro
0 0
reagovat
Martyrs je pomerne čajíček. Námetom určite, a mierou gore vlastne tiež. Začiatok s brokovnicou je prekvapivo nekompromisný, ale potom už to ide pod fialky.
527826
Martyrs je pomerne čajíček. Námetom určite, a mierou gore vlastne tiež. Začiatok s brokovnicou je prekvapivo nekompromisný, ale potom už to ide pod fialky.
0 0
reagovat

naigoto

Teď mě z fleku nic nenapadá, ale spousta inspirace nejde třeba v programu tady toho fajnového festiválku link ;)
527808
Teď mě z fleku nic nenapadá, ale spousta inspirace nejde třeba v programu tady toho fajnového festiválku http://www.otrlydivak.cz/index.php *;)*
naigoto
0 0
reagovat

Luc44

Tak včera jsme koukli na ten Martyrs - no co ti budu povídat, já jsem docela trpěl (ale líbilo se mi to) a spolubydla měl štěstím oči jak tenisáky (: Mám se tě zeptat, jestli neznáš eště nějaký podobný (franzouzský) horor :D
527807
Tak včera jsme koukli na ten Martyrs - no co ti budu povídat, já jsem docela trpěl (ale líbilo se mi to) a spolubydla měl štěstím oči jak tenisáky (: Mám se tě zeptat, jestli neznáš eště nějaký podobný (franzouzský) horor :D
Luc44
0 0
reagovat
yap, Joker to napsal správně, ale nějak jsem se v tom ztratil a nebyl jsem, koukám, sám :D, jdu za Karlem ;)
527727
yap, Joker to napsal správně, ale nějak jsem se v tom ztratil a nebyl jsem, koukám, sám *:D*, jdu za Karlem *;)*
0 0
reagovat
Hm, tak já zase půjdu :D
527722
Hm, tak já zase půjdu *:D*
0 0
reagovat
yop
527720
yop
0 0
reagovat

KarelR

Podle mě to Joker napsal správmě,to tis to sai špatně pochopil.
527719
Podle mě to Joker napsal správmě,to tis to sai špatně pochopil.
KarelR
0 0
reagovat
A Wolverina taky (plus maj ještě třeba Dobu ledovou, která snad domů taky něco přinese). Joker v tom má koukám solidní guláš :D
527716
A Wolverina taky (plus maj ještě třeba Dobu ledovou, která snad domů taky něco přinese). Joker v tom má koukám solidní guláš *:D*
0 0
reagovat
Luc44: jenže Avatara maj Foxové.;)
527711
Luc44: jenže Avatara maj Foxové.*;)*
0 0
reagovat
Nevydělali Warneři loni na něčem, myslim, miliardu jenom v kinech ;) A hlavně asi maji Pottera,ne? ten jim vydělá i na Avatara ;)
527710
Nevydělali Warneři loni na něčem, myslim, miliardu jenom v kinech *;)* A hlavně asi maji Pottera,ne? ten jim vydělá i na Avatara *;)*
0 0
reagovat
st39.6: Jako velký film to je, ale pokud to finančně nedopadne dobře, tak Cameron nic z vlastní kapsy dávat nebude že. Warneři by mohli mluvit viz Speed Racer a Watchmen. Sice mají furt Wolverinea, ale po tom paběrkování v minulých letech bych čekal mnohem větší opatrnost u tak drahého projektu. ;) První teaser u Wolvieho jsem bral za téměř jistou věc...
527709
st39.6: Jako velký film to je, ale pokud to finančně nedopadne dobře, tak Cameron nic z vlastní kapsy dávat nebude že. Warneři by mohli mluvit viz Speed Racer a Watchmen. Sice mají furt Wolverinea, ale po tom paběrkování v minulých letech bych čekal mnohem větší opatrnost u tak drahého projektu. ;) První teaser u Wolvieho jsem bral za téměř jistou věc...
0 0
reagovat
ja z nej teda nechci delat bozana, sam sem z nej nikdy nijak odvarenej nebyl, ale cameron neni tvurce, kterymu se leze do zeli, zvlast kdyz dela jeden z nejvetsich filmu vsech dob a je to vicemene jeho prace, produkce atd. studio si muze akorat tak trhnout nohou a doufat, ze na nej cameron bude hodnej :D
527708
ja z nej teda nechci delat bozana, sam sem z nej nikdy nijak odvarenej nebyl, ale cameron neni tvurce, kterymu se leze do zeli, zvlast kdyz dela jeden z nejvetsich filmu vsech dob a je to vicemene jeho prace, produkce atd. studio si muze akorat tak trhnout nohou a doufat, ze na nej cameron bude hodnej :D
0 0
reagovat
KARLOS: No, největší 3D film do premiéry Avataru jsou Monstra vs. Vetřelci... Pak už zbývá jen pár hororů a další podřadné zboží. ;)
527707
KARLOS: No, největší 3D film do premiéry Avataru jsou Monstra vs. Vetřelci... Pak už zbývá jen pár hororů a další podřadné zboží. ;)
0 0
reagovat
st39.6: No, první materiál v pohybu bývá venku většinou 8-10 měsíců před premiérou, takže Avatar bude mít teaser a trailer v jednom. :)) Ale fakt mě dost udivuje takové riskování od studia, které nechává přestříhat pomalu každý druhý film s rozpočtem nad 40 mega... ;)
527706
st39.6: No, první materiál v pohybu bývá venku většinou 8-10 měsíců před premiérou, takže Avatar bude mít teaser a trailer v jednom. *:))* Ale fakt mě dost udivuje takové riskování od studia, které nechává přestříhat pomalu každý druhý film s rozpočtem nad 40 mega... ;)
0 0
reagovat
hlavna avatar ma premieru v prosinci, coz srpnovym terminem naprosto v klidu zapada do jokerovy "lhuty" : )
527703
hlavna avatar ma premieru v prosinci, coz srpnovym terminem naprosto v klidu zapada do jokerovy "lhuty" : )
0 0
reagovat
Osobně - tu návratnost těch prachů tam moc nevidím.... A jako předpokládal by jsem, že relativně neznámý snímek budou tlačit do povědomí přes léto.... Ale na druhou stranu, jestli náhodou nečeká na nějakou vypečenou premiéru dalšího 3D snímku ;) Tak aby ho mohl hodit rovnou ve třetím rozměru ;)
527699
Osobně - tu návratnost těch prachů tam moc nevidím.... A jako předpokládal by jsem, že relativně neznámý snímek budou tlačit do povědomí přes léto.... Ale na druhou stranu, jestli náhodou nečeká na nějakou vypečenou premiéru dalšího 3D snímku ;) Tak aby ho mohl hodit rovnou ve třetím rozměru ;)
0 0
reagovat

The Joker

To je Avatar... dovolím si tvrdit, že oni nic neriskujou
527695
To je Avatar... dovolím si tvrdit, že oni nic neriskujou
The Joker
0 0
reagovat

Svědomí Denisy Klánové

Docela wow... hlavně pointa, a docela mě překvapilo jak se tam rylo do stavu zákonů atd. řekl bych že na české poměry hoodně drzé a otevřené... proto :+ :+ :+
527694
Docela wow... hlavně pointa, a docela mě překvapilo jak se tam rylo do stavu zákonů atd. řekl bych že na české poměry hoodně drzé a otevřené... proto *:+* *:+* *:+*
Svědomí Denisy Klánové
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se