Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4641 - 4660 Napsat příspěvek
 Thanksgiving vypadá hodně slušně, dost se na to těším... 
887163
 [url=https://www.rikrek.com/cs/film/den-dikuvzdani/298726/]Thanksgiving[/url] vypadá hodně slušně, dost se na to těším... 
1 0
reagují: Gacy
reagovat
Thanksgiving má dost pozitivní recenze na béčko Eli Rotha.
887161
Thanksgiving má dost pozitivní recenze na béčko Eli Rotha.
3 0
reagovat

Five Nights at Freddy's (6/10 já, 10/10 zbytek kina)

Teď jsme byli s klukem. Čekal jsem to horší. A děcka ovšem vyloženě nadšený! Pro mě byl super zážitek z podobně skvělé z projekce, jako měl pepo: kino narvaný puberťáky, ale žádný blbnutí, všichni si užívali film natočený přesně pro ně. A už se těší na dvojku :D
887128
Teď jsme byli s klukem. Čekal jsem to horší. A děcka ovšem vyloženě nadšený! Pro mě byl super zážitek z podobně skvělé z projekce, jako měl pepo: kino narvaný puberťáky, ale žádný blbnutí, všichni si užívali film natočený přesně pro ně. A už se těší na dvojku *:D*
Five Nights at Freddy's (6/10 já, 10/10 zbytek kina)
6 -2
reagovat

Duna 2

Jde v USA ven o 14 dní dřív (1.března), doufejme přesunou i mezinárodní premiéry a dočkáme se 29.2.
887125
Jde v USA ven o 14 dní dřív (1.března), doufejme přesunou i mezinárodní premiéry a dočkáme se 29.2.
Duna 2
6 0
reagovat
887097
[url=https://www.youtube.com/watch?v=NacTCPmfDEM]The Marvels Pitch Meeting[/url] *:D**:D**:D**:D**:D*
1 -1
reagovat

Filmová výzva - Království nebeské - tříhodinovka

Tak i v mé hlavě se perou dva tábory. Na jedné straně je epický film, ve kterém jsou brutální bitvy, vynikající scény, za ty tři hodiny jsem se vlastně nenudil a užíval si každého herce ve vedlejší roli, který se dřív nebo později proslavil jinde - Thewlis si každou scénu krade pro sebe. Na druhé straně je Orlando Bloom... Jako herec mi nikdy v žádném filmu nevadil (Tróji jsem se úspěšně vyhnul) ale tady mi dost kazil zážitek. Fandil jsem vlastně všem (krom Guye) jen ne jemu a to je u filmu, který v poslední části stojí hlavně na něm, docela problém. Každá jeho motivační řeč mi zněla nepřesvědčivě, stejně jako jeho rychlý vývoj z kováře na war beast. Nedovedu si představit, jak to pak muselo vypadat v té původní verzi, která je na motivy mnohem více osekaná. Po shlédnutí jsem se díval, co v původní verzi nebylo a teda rozhodnutí vynechat za mě nejemotivnější část filmu (mladý král) je velké ochuzení diváka.
Každopádně chci poděkovat uživateli verbst za doporučení právě tohoto filmu. . I když to v mých očích není tak skvělý film, jako je to v očích většiny uživatelů a redaktorů MZ, tak jsem rád, že jsem ho konečně viděl. S mojí povahou nevěřím, že bych se do těch tří hodin někdy dokopal a chyběl by mi tak velký filmový rest - a o tomto přesně tahle výzva je. 
BTW nevíte, proč nikdy nikoho nenapadlo natočit Johanku z Arku s Evou Green v hlavní roli8)
887091
Tak i v mé hlavě se perou dva tábory. Na jedné straně je epický film, ve kterém jsou brutální bitvy, vynikající scény, za ty tři hodiny jsem se vlastně nenudil a užíval si každého herce ve vedlejší roli, který se dřív nebo později proslavil jinde - Thewlis si každou scénu krade pro sebe. Na druhé straně je Orlando Bloom... Jako herec mi nikdy v žádném filmu nevadil (Tróji jsem se úspěšně vyhnul) ale tady mi dost kazil zážitek. Fandil jsem vlastně všem (krom Guye) jen ne jemu a to je u filmu, který v poslední části stojí hlavně na něm, docela problém. Každá jeho motivační řeč mi zněla nepřesvědčivě, stejně jako jeho rychlý vývoj z kováře na war beast. Nedovedu si představit, jak to pak muselo vypadat v té původní verzi, která je na motivy mnohem více osekaná. Po shlédnutí jsem se díval, co v původní verzi nebylo a teda rozhodnutí vynechat za mě nejemotivnější část filmu (mladý král) je velké ochuzení diváka. Každopádně chci poděkovat uživateli verbst za doporučení právě tohoto filmu. . I když to v mých očích není tak skvělý film, jako je to v očích většiny uživatelů a redaktorů MZ, tak jsem rád, že jsem ho konečně viděl. S mojí povahou nevěřím, že bych se do těch tří hodin někdy dokopal a chyběl by mi tak velký filmový rest - a o tomto přesně tahle výzva je.  BTW nevíte, proč nikdy nikoho nenapadlo natočit Johanku z Arku s Evou Green v hlavní roli*8)*
Filmová výzva - Království nebeské - tříhodinovka
9 -1
reagovat

Spalovač mrtvol (1968)

Herzův snímek jsem viděl mnohokrát a dnes jsem ho poprvé pustil mamce. No, moc se jí to nelíbilo. :D
887067
Herzův snímek jsem viděl mnohokrát a dnes jsem ho poprvé pustil mamce. No, moc se jí to nelíbilo. *:D*
Spalovač mrtvol (1968)
5 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Rodinný roadmovie, který vypadá opravdu překrásně...bohužel je strašně hloupý... jeden z těch filmů, jejichž svět byste chtěli vidět v dalších a dalších filmech a seriálech, ale ne tak, jak jste dostali :D
887045
Rodinný roadmovie, který vypadá opravdu překrásně...bohužel je strašně hloupý... jeden z těch filmů, jejichž svět byste chtěli vidět v dalších a dalších filmech a seriálech, ale ne tak, jak jste dostali *:D*
887027
0 -3
reagovat

Stvořitel

Nebylo to špatné, ale že bych z toho byl odvázaný, to taky ne. Po technické stránce to je nádherné. Vypadá to skvěle a má to spoustu detailů, které nutí přemýšlet jak ten svět funguje atd. Problém je příběh, který není nejchytřejší a taky většina postav, jenž nemají charisma a nejsou moc sympatický. Vidět to v kině, tak bych byl spokojenější, takhle je to moc hezky natočené sci-fi, které je hloupější. 6-6,5/10
887027
Nebylo to špatné, ale že bych z toho byl odvázaný, to taky ne. Po technické stránce to je nádherné. Vypadá to skvěle a má to spoustu detailů, které nutí přemýšlet jak ten svět funguje atd. Problém je příběh, který není nejchytřejší a taky většina postav, jenž nemají charisma a nejsou moc sympatický. Vidět to v kině, tak bych byl spokojenější, takhle je to moc hezky natočené sci-fi, které je hloupější. [b]6-6,5/10[/b]
Stvořitel
7 -1
reagují: Likan7
reagovat
reaguje na: esmo
Nejak bude. Ale ne ode mě 
887017
Nejak bude. Ale ne ode mě 
887016
1 0
reagovat

Mr.Hlad

Dočkáme se recenze na Její tělo?
887016
Dočkáme se recenze na Její tělo?
Mr.Hlad
2 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Muf
Je to jednoduché, je to mýtus a nikdy sa to reálne nestalo.
886971
Je to jednoduché, je to mýtus a nikdy sa to reálne nestalo.
886858
2 -1
reagovat

Schůzka se smrtí (2008)

Miluji Poirota na Blízkém východě. Schůzka se smrtí patří k nejsilnějším a nejpůsobivějším příběhům slavného Belgičana. Zvláště když Davidu Suchetovi sekundují skvělí herci jako Tim Curry, John Hannah nebo Mark Gatiss. Atmosféra nesmírně silná, lokace uvěřitelné a výtečně vypointované rozuzlení. 
886963
Miluji Poirota na Blízkém východě. Schůzka se smrtí patří k nejsilnějším a nejpůsobivějším příběhům slavného Belgičana. Zvláště když Davidu Suchetovi sekundují skvělí herci jako Tim Curry, John Hannah nebo Mark Gatiss. Atmosféra nesmírně silná, lokace uvěřitelné a výtečně vypointované rozuzlení. 
Schůzka se smrtí (2008)
2 -2
reagovat
Cau sousede :D

jinak historicky bylo v prirode mnohem vic vodnich ploch, zejmena na jizni morave by se ted hodily, staci se podivat na mapy.cz na historicke mapy a budete hledet.
886941
Cau sousede *:D* jinak historicky bylo v prirode mnohem vic vodnich ploch, zejmena na jizni morave by se ted hodily, staci se podivat na mapy.cz na historicke mapy a budete hledet.
886869
5 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Těším se na Kravena....
886894
Těším se na Kravena....
886888
2 -2
reagovat

Madame Web trailer

886888
https://www.youtube.com/watch?v=g_DC6Xsr6Zc
Madame Web trailer
0 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Takže mám ještě šanci vyhrát?
886885
Takže mám ještě šanci vyhrát?
886875
2 0
reagovat
Kazmův sračkofilm od dnešního dne na Netflixu.
"POUZE V KINECH ... "
886875
Kazmův sračkofilm od dnešního dne na Netflixu. [url=https://scontent.fprg5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/362925935_839523714196347_3005460071974142056_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=a0E5KtvCwaAAX9vMDFZ&_nc_ht=scontent.fprg5-1.fna&oh=00_AfAjLfSXHXNMfrZPyvrtcIrrIEJdWJXMbu7ZKgjoByHJHQ&oe=65590C50]"POUZE V KINECH ... "[/url]
7 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Leefko
I na podzim je ta krajina krásná, když tama občas projíždím. Ale na jaře je to jiná liga. :+
886874
I na podzim je ta krajina krásná, když tama občas projíždím. Ale na jaře je to jiná liga. *:+*
886873
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
To mi povídej, já už se tu v tom půl hodiny nimrám, a mám strašnou chuť si to tam jít prohlédnout:D
886873
To mi povídej, já už se tu v tom půl hodiny nimrám, a mám strašnou chuť si to tam jít prohlédnout*:D*
886872
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se