Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4621 - 4640 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Mad Max" Fury Road. Mamka odišla asi po 15 minútach. Otec to dopozeral ale po konci povedal, že to bola blbosť. 
887411
Mad Max" Fury Road. Mamka odišla asi po 15 minútach. Otec to dopozeral ale po konci povedal, že to bola blbosť. 
887396
7 0
reagovat
From Dusk Till Dawn. Ze začátku dobrý. Jak se objevili upíři, tak to dopadlo stejně jako u departed. :)
887406
From Dusk Till Dawn. Ze začátku dobrý. Jak se objevili upíři, tak to dopadlo stejně jako u departed. :)
887396
1 0
reagovat
Kick-Ass. Mě to tenkrát přišlo skvělý (bylo mi 17), ale táta po zkouknutí otevřel dveře do pokoje a prohlásil ,,No... to byla ale píčovina:D
887400
Kick-Ass. Mě to tenkrát přišlo skvělý (bylo mi 17), ale táta po zkouknutí otevřel dveře do pokoje a prohlásil ,,No... to byla ale [spoiler]píčovina[/spoiler]" *:D*
887396
3 0
reagovat
Věc 
887399
Věc 
887396
3 0
reagovat
Pustil jsem mamce Dunu (2021) s Timothéem. Nebyl to úplně nejlepší nápad...

Jaký film jste pustili svým rodičům a ti vás za to zrovna nepochválili? 
887396
Pustil jsem mamce Dunu (2021) s Timothéem. Nebyl to úplně nejlepší nápad... Jaký film jste pustili svým rodičům a ti vás za to zrovna nepochválili? 
2 0
reagovat

Banger

Na iVysílání :+
887390
Na iVysílání *:+*
Banger
0 -1
reagovat
Jako Exodus ani Transformeři to nebude, protože tady chybí John Torturro - ten byl v těch dvou filmech velký highlight... v Exodu v hodně hodně špatném. 

A u Napoleona furt nevím jestli radši nepočkat da tu delší verzi. Ale zas kino, no. 
887379
Jako Exodus ani Transformeři to nebude, protože tady chybí John Torturro - ten byl v těch dvou filmech velký highlight... v Exodu v hodně hodně špatném.  A u Napoleona furt nevím jestli radši nepočkat da tu delší verzi. Ale zas kino, no. 
4 0
reagovat
Mě vůbec nevadí, když si film s historickými fakty vytírá, pokud to prospívá příběhu, nebo aspoň spektáklu. Tak snad to dopadne líp, než Exodus, kterej si vytřel jak teoriema historiků, tak náboženskou předlohou, ve prospěch nudné přihlouplé šedi.
887376
Mě vůbec nevadí, když si film s historickými fakty vytírá, pokud to prospívá příběhu, nebo aspoň spektáklu. Tak snad to dopadne líp, než Exodus, kterej si vytřel jak teoriema historiků, tak náboženskou předlohou, ve prospěch nudné přihlouplé šedi.
2 -2
reagovat
Ridley nekecal, když říkal, že sere na nějakou historickou akurátnost. :))
887374
Ridley nekecal, když říkal, že [url=https://twitter.com/SixoTF/status/1726525094376472703]sere[/url] na nějakou historickou akurátnost. *:))*
18 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Nevadí :D
887325
Nevadí :D
887314
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jojo, říkal jsem si, jestli odsud vítr fouká...:D I když mě tedy, přiznám se, malinko překvapuje, že ti nevadí, že ta zrzka je tam zrzkou pouze v těch inscenovaných pasážích ze sedmdesátých let, díky přiznané paruce, a jde tedy i v realitě toho filmu toliko o iluzi, jakkoliv pochopitelně krásnou... 8)
887314
Jojo, říkal jsem si, jestli odsud vítr fouká...*:D* I když mě tedy, přiznám se, malinko překvapuje, že ti nevadí, že ta zrzka je tam zrzkou pouze v těch inscenovaných pasážích ze sedmdesátých let, díky přiznané paruce, a jde tedy i v realitě toho filmu toliko o iluzi, jakkoliv pochopitelně krásnou... *8)*
887310
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
A ta zrzka...
887310
A ta zrzka...
887308
2 0
reagují: SeldomSeen
reagovat

Filmová výzva - La Belle Époque/Tenkrát podruhé (2019)

Victor se už dávno přestal snažit byť i jen předstírat, že drží prst na tepu doby. Když dostane šanci přenést se s pomocí firmy na "imersivní zážitky" do libovolného období, není ani moc divu, že zvolí vlastní mládí a specificky první setkání s osudovou ženou svého života. Dá se v lásce vstoupit dvakrát do jedné řeky? Jak dalece si můžeme zahrávat s něčími city, včetně těch vlastních? A proč jsem vlastně francouzskou kinematografii posledních více než deset let zcela ignoroval?

TedGeorge, který mi snímek zadal, ví, že mi jisté sklony k nostalgii a staromilectví nejsou cizí (jakkoliv tedy také souzním s názorem, že "nostalgia isn't what it used to be" ;)) - možná jen netuší, jak moc, jinak by si snad ani nebyl troufl, tohle totiž bylo v mnoha ohledech přímo na komoru... 8) Zároveň však věřím, že tenhle film má co nabídnout nejen beznadějným nostalgikům: poslouží například jako znamenitá ukázka toho, jak se dá film s takhle netriviální zápletkou a konstrukcí (v angličtině pro to mají výraz "high concept") natočit zároveň velmi divácky přístupným způsobem - je to střídavě dojemné i vtipné a pokud si potrpíte na klišé typu "francouzský šarm", klidně si ho tam přihoďte také (a rovnou koňskou dávku). Užil jsem si dále také to, jak s obsahem korespondovala i forma, kdy po nepochybně záměrně poněkud hektickém úvodu, kdy jsem jen s vypětím sil držel krok, přesně jako hlavní hrdina, následoval přesun do pohodového prostředí onoho fantazijního světa, který vypadal přesně tak, jak si snad většina z nás má tendenci idealizovat příjemné zážitky ze své minulosti... 

Takže ano, pochutnal jsem si - díky moc, Tede! :+
887308
Victor se už dávno přestal snažit byť i jen předstírat, že drží prst na tepu doby. Když dostane šanci přenést se s pomocí firmy na "imersivní zážitky" do libovolného období, není ani moc divu, že zvolí vlastní mládí a specificky první setkání s osudovou ženou svého života. Dá se v lásce vstoupit dvakrát do jedné řeky? Jak dalece si můžeme zahrávat s něčími city, včetně těch vlastních? A proč jsem vlastně francouzskou kinematografii posledních více než deset let zcela ignoroval? TedGeorge, který mi snímek zadal, ví, že mi jisté sklony k nostalgii a staromilectví nejsou cizí (jakkoliv tedy také souzním s názorem, že "nostalgia isn't what it used to be" *;)*) - možná jen netuší, jak moc, jinak by si snad ani nebyl troufl, tohle totiž bylo v mnoha ohledech přímo na komoru... *8)* Zároveň však věřím, že tenhle film má co nabídnout nejen beznadějným nostalgikům: poslouží například jako znamenitá ukázka toho, jak se dá film s takhle netriviální zápletkou a konstrukcí (v angličtině pro to mají výraz "high concept") natočit zároveň velmi divácky přístupným způsobem - je to střídavě dojemné i vtipné a pokud si potrpíte na klišé typu "francouzský šarm", klidně si ho tam přihoďte také (a rovnou koňskou dávku). Užil jsem si dále také to, jak s obsahem korespondovala i forma, kdy po nepochybně záměrně poněkud hektickém úvodu, kdy jsem jen s vypětím sil držel krok, přesně jako hlavní hrdina, následoval přesun do pohodového prostředí onoho fantazijního světa, který vypadal přesně tak, jak si snad většina z nás má tendenci idealizovat příjemné zážitky ze své minulosti...  Takže ano, pochutnal jsem si - díky moc, Tede! *:+*
Filmová výzva - La Belle Époque/Tenkrát podruhé (2019)
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
The Marvels měly o víkendu v US kinech propad o 79 procent. Auvajs:D
887283
The Marvels měly o víkendu v US kinech propad o 79 procent. Auvajs*:D*
15 -1
reagovat

Creed IV

Je v produkci. Škoda, že asi bez Majorse. Jeho postava byla zajímavější než zbytek filmu. 
887275
Je v produkci. Škoda, že asi bez Majorse. Jeho postava byla zajímavější než zbytek filmu. 
Creed IV
2 -6
reagovat

Hobit + Pán prstenu

Konečně jsem dokončil tyhle dlouhé série, ale musím uznat že to bylo zábavné, jen ta délka filmů, uff.

Osobně se mi víc líbil Hobit, jen mě tam štval vzhled trpaslíků, někteří vypadali dobře, ale jiní byli jako zmenšení lidi. A milostná vložka elfky a trpose úplně k ničemu.  Měli tam 13 trpaslíků a pořádně se jim nevěnovali.

Pan prstenu byl fajn, Sam to solidně odmakal. Jen tam byly určitě scény divné a nevysvetlene. Prý to je ale v prodloužených verzích. Tak to budu muset časem taky dohnat.
887251
Konečně jsem dokončil tyhle dlouhé série, ale musím uznat že to bylo zábavné, jen ta délka filmů, uff. Osobně se mi víc líbil Hobit, jen mě tam štval vzhled trpaslíků, někteří vypadali dobře, ale jiní byli jako zmenšení lidi. A milostná vložka elfky a trpose úplně k ničemu.  Měli tam 13 trpaslíků a pořádně se jim nevěnovali. Pan prstenu byl fajn, Sam to solidně odmakal. Jen tam byly určitě scény divné a nevysvetlene. Prý to je ale v prodloužených verzích. Tak to budu muset časem taky dohnat.
Hobit + Pán prstenu
3 -12
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
druhou projekci zkusim v cz ale viděl sem original a Ferrell ale hlavně teda Foxx tomu na vtipnosti strašně přidávaj, oni sice jen "fuckujou" ale zasi i obyč dialog oni prodaj taky, že sem se lámal
Tohle zrovna nebude případ Team america kde proslov pica, prdel, curak to prostě originálu natřel na plné čáře:D
887240
druhou projekci zkusim v cz ale viděl sem original a Ferrell ale hlavně teda Foxx tomu na vtipnosti strašně přidávaj, oni sice jen "fuckujou" ale zasi i obyč dialog oni prodaj taky, že sem se lámal Tohle zrovna nebude případ Team america kde proslov pica, prdel, curak to prostě originálu natřel na plné čáře*:D*
887231
2 0
reagovat

Vocasy na tripu

Nevím kdy naposledy jsem čekal u filmu na dabing, ale rozhodně se to vyplatilo. Jestli je na něco čeština krásná, tak na sprostá slova a tady se vyřádili parádně. 
Z Rkových komedií jedna z nejzábavnějších za poslední dobu a mrzí mě, že to propadlo. V době největší slávy Appatowek by to možná dopadlo jinak. 
Cameo a Pes s vnitřním dialogem FTW:+
887231
Nevím kdy naposledy jsem čekal u filmu na dabing, ale rozhodně se to vyplatilo. Jestli je na něco čeština krásná, tak na sprostá slova a tady se vyřádili parádně.  Z Rkových komedií jedna z nejzábavnějších za poslední dobu a mrzí mě, že to propadlo. V době největší slávy Appatowek by to možná dopadlo jinak.  Cameo a Pes s vnitřním dialogem FTW*:+*
Vocasy na tripu
12 -1
reagují: dreamy
reagovat

MZ Výzva - Hello Dolly (1969)

Tohle jsem si musel doma prosazovat, protože kostymnímu muzikálů nebyl zbytek domácnosti nakloněný. Popravdě je to zdánlivě náročné, protože kostymnost nesedne každému, stejně jako afektovanost Streisandky a taky tomu nepomohl Gene Kelly, který prostě v některých věcech neměl soudnost. 
Já k tomu tak kritický nejsem. V podstatě jsem si to užil. Ale zase bych si to užil víc, kdyby poslední třetina filmu tvořila většinu. A přestřelky Mathaua a Streisand by byly na vlastní a skvělý film. 
Ptal jsem se rodičů, jaký mají k tomu to filmu vztah, protože maminka na to má vzdělání a ona kupodivu žádný. Z táty vypadlo, že jí tady potkal za komunistů, když tu točila Jetl, ale táta kecá, podle mne si o tom přečetl v novinách maximálně. Já ji znám akorát z Chůvy k pohledání. Co mne ale dostalo, že ona tu navštívila při natáčení českou verzi s Ladkou Kozderkovou a byla z toho nadšená. No aby ne, Kozderkova byla fantasticka a pěvecky dost možná i lepší než BS link
Děkuji za doporučení! 8/10
887219
Tohle jsem si musel doma prosazovat, protože kostymnímu muzikálů nebyl zbytek domácnosti nakloněný. Popravdě je to zdánlivě náročné, protože kostymnost nesedne každému, stejně jako afektovanost Streisandky a taky tomu nepomohl Gene Kelly, který prostě v některých věcech neměl soudnost.  Já k tomu tak kritický nejsem. V podstatě jsem si to užil. Ale zase bych si to užil víc, kdyby poslední třetina filmu tvořila většinu. A přestřelky Mathaua a Streisand by byly na vlastní a skvělý film.  Ptal jsem se rodičů, jaký mají k tomu to filmu vztah, protože maminka na to má vzdělání a ona kupodivu žádný. Z táty vypadlo, že jí tady potkal za komunistů, když tu točila Jetl, ale táta kecá, podle mne si o tom přečetl v novinách maximálně. Já ji znám akorát z Chůvy k pohledání. Co mne ale dostalo, že ona tu navštívila při natáčení českou verzi s Ladkou Kozderkovou a byla z toho nadšená. No aby ne, Kozderkova byla fantasticka a pěvecky dost možná i lepší než BS https://youtu.be/-bAgB7FeHPk?si=GDNUfJOZ5-sxgxO6  Děkuji za doporučení! 8/10
MZ Výzva - Hello Dolly (1969)
1 0
reagovat
reaguje na: rikrek
Sme dva:D
887201
Sme dva*:D*
887163
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se