Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 46201 - 46220 Napsat příspěvek
Ed Wood musí být v kině pekelný, už vidím, jak se tam budou mládežnící celou dobu hrozně smát a pokřikovat, protože to je přece hrozná bžunda, že jo, heee heee. :) Šel bych na Sunshine, jinak mě tam nic nezaujalo. :)
528052
Ed Wood musí být v kině pekelný, už vidím, jak se tam budou mládežnící celou dobu hrozně smát a pokřikovat, protože to je přece hrozná bžunda, že jo, heee heee. :) Šel bych na Sunshine, jinak mě tam nic nezaujalo. :)
0 0
reagovat
PFF je letos strašně o ničem. Ed Wood samozřejmě láká hodně (tohle dávat na plátně může bejt opravdu surreálný), Pařba ve Vegas je povinnost, ale jinak se letos pořadatelskej tým moc nesnažil. Co bych dal aspoň za hodinovou trailerovou seanci. Časy předpremiér Resident Evilu 3 a nezapomenutelný projekce Shoot em up jsou asi vážně pryč.?)
528054
PFF je letos strašně o ničem. Ed Wood samozřejmě láká hodně (tohle dávat na plátně může bejt opravdu surreálný), Pařba ve Vegas je povinnost, ale jinak se letos pořadatelskej tým moc nesnažil. Co bych dal aspoň za hodinovou trailerovou seanci. Časy předpremiér Resident Evilu 3 a nezapomenutelný projekce Shoot em up jsou asi vážně pryč.*?)*
0 0
reagovat
Vůbec jsi to nepotřeboval:) Bylo to psáno tak, aby bylo jasné, že už jsem se s tvou supermanovskou láskou dááááááávno smířila :))
Nicméně abych ani nadále nebyla OT, zajímalo by mě, na co chystáte na Palace Film Festival- na Sunshine, na Watchmeny? Já přemýšlím o Ed Woodovi, v kině to zní naprosto surreálně. :)
528095
Vůbec jsi to nepotřeboval:) Bylo to psáno tak, aby bylo jasné, že už jsem se s tvou supermanovskou láskou dááááááávno smířila *:))* Nicméně abych ani nadále nebyla OT, zajímalo by mě, na co chystáte na Palace Film Festival- na Sunshine, na Watchmeny? Já přemýšlím o Ed Woodovi, v kině to zní naprosto surreálně. :)
0 0
reagovat
ja vedel, ze me prijde nekdo zachranit :+
528238
ja vedel, ze me prijde nekdo zachranit *:+*
0 0
reagovat
Charlotte: To by bol dlhý flame. Navyše jeden z tých, ktoré tu už boli mnohokrát. 8)
528265
Charlotte: To by bol dlhý flame. Navyše jeden z tých, ktoré tu už boli mnohokrát. *8)*
0 0
reagovat
Estecko, ja te zboznuju. I kdyz, abych nebyla OT v ramci rubriky, se ti libi tak nudny film jako Superman se vraci :))
528825
Estecko, ja te zboznuju. I kdyz, abych nebyla OT v ramci rubriky, se ti libi tak nudny film jako Superman se vraci *:))*
0 0
reagovat
zrovna sem chtel napsat ... ze pokud nekdo bude disketovat, asi ho zacnu z trucu mazat. bez prdele. mam toho desne plny zuby. disketa at si klidne existuje nekde jinde, je mi to fuk, treba mu zalozte (anti)fanouskovskou stranku, nebo ja nevim. taky se nad tou jeho jantaroidnosti zasmeju, ale se slzou v oku. ted uz vlastne ani to ne. takze hus, uprimne vas prosim, prestante toho klucinu resit
528933
zrovna sem chtel napsat ... ze pokud nekdo bude disketovat, asi ho zacnu z trucu mazat. bez prdele. mam toho desne plny zuby. disketa at si klidne existuje nekde jinde, je mi to fuk, treba mu zalozte (anti)fanouskovskou stranku, nebo ja nevim. taky se nad tou jeho jantaroidnosti zasmeju, ale se slzou v oku. ted uz vlastne ani to ne. takze hus, uprimne vas prosim, prestante toho klucinu resit
0 0
reagovat
Tak pěkně se mi tu s Vámi diskutovalo, takže si zcela ošklivě a elitářsky přeji, aby byla sekce filmy očistěna od DISKuse. :)
Onen strašidelný film jsem přežila, takže ted se budu snažit nakoukat alespoň zásadní věci žánru, sice to ze mě dělá přítulné a enormně paranoidní klíště, ale na oběti a objetí ani Freddy nehledí :))
529451
Tak pěkně se mi tu s Vámi diskutovalo, takže si zcela ošklivě a elitářsky přeji, aby byla sekce filmy očistěna od DISKuse. :) Onen strašidelný film jsem přežila, takže ted se budu snažit nakoukat alespoň zásadní věci žánru, sice to ze mě dělá přítulné a enormně paranoidní klíště, ale na oběti a objetí ani Freddy nehledí *:))*
0 0
reagovat

Článek z Diskety

Celkem v poho :D
529906
Celkem v poho *:D*
Článek z Diskety
0 0
reagovat
Ve čtvrtek jsem měl jít na novinářskou projekci na 2012, ale bohužel z toho nic nebude. Takže zatím se musíte spokojit s tímto.
529944
Ve čtvrtek jsem měl jít na novinářskou projekci na 2012, ale bohužel z toho nic nebude. Takže zatím se musíte spokojit s tímto.
0 0
reagovat

Charlotte

ne? tak to je věčná škoda :D
529984
ne? tak to je věčná škoda *:D*
Charlotte
0 0
reagovat
Přečteno (odreogavačka při učení :-) No do posledních 2 ostavců v pohodě, pak už opět diskovské (homo)opájení jako patrně léčení určitých komplexů:D
530271
Přečteno (odreogavačka při učení :-) No do posledních 2 ostavců v pohodě, pak už opět diskovské (homo)opájení jako patrně léčení určitých komplexů*:D*
0 0
reagovat
Já si to pro zábavu vygooglil, ale nevím jestli to mám číst.
530270
Já si to pro zábavu vygooglil, ale nevím jestli to mám číst.
0 0
reagovat

popik

me taky...:D
530486
me taky...*:D*
popik
0 0
reagovat

Luc44

hoĎ mi ten link prosim do vzkazníku :D:D:D
530499
hoĎ mi ten link prosim do vzkazníku *:D**:D**:D*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

Díky ti ;):D
530498
Díky ti *;)**:D*
Luc44
0 0
reagovat
Eště mě napadá, Disku, koukni na Californication ;)
530497
Eště mě napadá, Disku, koukni na Californication *;)*
0 0
reagovat
Je tam i odstavec o Diskově libůstce... Disk si evidentně myslí, že dívky touží vidět muže mastrubovat a pak u toho excaticky křičí... ?)
ale končím, aby z toho Sp!der-bita nešmejklo ;) :D
530496
Je tam i odstavec o Diskově libůstce... Disk si evidentně myslí, že dívky touží vidět muže mastrubovat a pak u toho excaticky křičí... *?)* ale končím, aby z toho Sp!der-bita nešmejklo *;)* *:D*
0 0
reagovat

popik

Hovno? Tohle tam fakt pise? :D
530519
Hovno? Tohle tam fakt pise? *:D*
popik
0 0
reagovat
Tý jo :o:o:D
530518
Tý jo *:o**:o**:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se