Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 46181 - 46200 Napsat příspěvek

popik

Ja to videl, ale uz je to hoooodne davno...:D
526253
Ja to videl, ale uz je to hoooodne davno...*:D*
popik
0 0
reagovat
inak hlavného hrdinu hrá David Hayter
526258
inak hlavného hrdinu hrá David Hayter
0 0
reagovat
to my chcete povedať že ste ten film nevideli ?
526257
to my chcete povedať že ste ten film nevideli ?
0 0
reagovat
vůbec ne, a Matrix byl to první, co mě napadlo :+:D
526256
vůbec ne, a Matrix byl to první, co mě napadlo *:+**:D*
0 0
reagovat

popik

to Pe7er: Ten souboj, ale neni choreograficky vylozene spatnej:)
526259
to Pe7er: Ten souboj, ale neni choreograficky vylozene spatnej*:)*
popik
0 0
reagovat

Pe7er

Matrix hadr:D
526264
Matrix hadr*:D*
Pe7er
0 0
reagovat
stále je to pecka link :D
526275
stále je to pecka http://www.youtube.com/watch?v=TOMS5GqHUZU&feature=related *:D*
0 0
reagovat
Vie niekto co vsetko je naviac v Ultimate Cut u Watchmenov?
526411
Vie niekto co vsetko je naviac v Ultimate Cut u Watchmenov?
0 0
reagovat
526412
http://www.youtube.com/watch?v=1jV2Mjc_kkY&feature=related *8)*
V
0 0
reagovat
526417
New [link="http://www.worstpreviews.com/images/headlines/temp/temp1891.jpg"]Tekken AFM Art[/link]
0 0
reagovat

verbst

It's time for Vendetta 8)
526416
It's time for Vendetta *8)*
verbst
0 0
reagovat
Remember, remember
The fifth of November,
The gunpowder treason and plot.
I know of no reason
Why the gunpowder treason
Should ever be forgot.
526512
Remember, remember The fifth of November, The gunpowder treason and plot. I know of no reason Why the gunpowder treason Should ever be forgot.
0 0
reagovat
Kombo Pařba-Sunshine to jistí, jinak taky nic moc nevidím. ?)
527263
Kombo Pařba-Sunshine to jistí, jinak taky nic moc nevidím. *?)*
0 0
reagovat

Charlotte

Zajímavých filmů je tam víc než dost, ať už od Boylea, nebo od Wooda. A určitě si dám i nějakého Kosturicu a znovu i pár letošních filmů... pokud bude čas.
527335
Zajímavých filmů je tam víc než dost, ať už od Boylea, nebo od Wooda. A určitě si dám i nějakého Kosturicu a znovu i pár letošních filmů... pokud bude čas.
Charlotte
0 0
reagovat
Moment, takže to budú filmy Eda Wooda, nie Burtonov Ed Wood? Asi preto som sa čudoval, prečo by to plátne malo vypadať surreálne. Teraz už to chápem. 8)
527461
Moment, takže to budú filmy Eda Wooda, nie Burtonov Ed Wood? Asi preto som sa čudoval, prečo by to plátne malo vypadať surreálne. Teraz už to chápem. *8)*
0 0
reagovat
Toho, kdo očekává na Festivalu otrlého diváka a na multiplexovém Palace Festu identické složení publika, nelze nazývat naivním. To by byl radikální understatement.
527950
Toho, kdo očekává na Festivalu otrlého diváka a na multiplexovém Palace Festu identické složení publika, nelze nazývat naivním. To by byl radikální understatement.
0 0
reagovat
S Edem Woodem na plátně mám zkušenost. V loňském roce se promítaly jeho filmy na Festivalu otrlého diváka v Aeru. Sál byl narvaný k prasknutí i přesto, že jsme museli používat sluchátka, do kterých nám bylo simultánně tlumočeno, jelikož filmy byly v angličtině s francouzskými titulky (a tudíž jsme přišli o Belovo kouzelné !beware":-). A jaké byly reakce obecenstva? Seděli tam výhradně mladí lidé, ale smáli se úplně VŠICHNI. Já samozřejmě taky. Bodejť by ne, když jsem předtím viděl urtonovu biografii. A právě z tohohle jsem usuzoval smích těhle mladých lidí. Všichni si evidentně sehnali Burtona a smáli se přesně u těch míst, kde jsem to očekával. Takže nějaký "obyčejný divák" na tyhle filmy nepůjde. Tihle lidi přesně věděli, na co jdou. Kdo očekává "obyčejného" diváka, je velmi naivní.?)
527966
S Edem Woodem na plátně mám zkušenost. V loňském roce se promítaly jeho filmy na Festivalu otrlého diváka v Aeru. Sál byl narvaný k prasknutí i přesto, že jsme museli používat sluchátka, do kterých nám bylo simultánně tlumočeno, jelikož filmy byly v angličtině s francouzskými titulky (a tudíž jsme přišli o Belovo kouzelné !beware"*:-*). A jaké byly reakce obecenstva? Seděli tam výhradně mladí lidé, ale smáli se úplně VŠICHNI. Já samozřejmě taky. Bodejť by ne, když jsem předtím viděl urtonovu biografii. A právě z tohohle jsem usuzoval smích těhle mladých lidí. Všichni si evidentně sehnali Burtona a smáli se přesně u těch míst, kde jsem to očekával. Takže nějaký "obyčejný divák" na tyhle filmy nepůjde. Tihle lidi přesně věděli, na co jdou. Kdo očekává "obyčejného" diváka, je velmi naivní.*?)*
0 0
reagovat
Pokračuj, stále mi to zní lépe a lépe. Nemám ráda konflikty, ale mám ráda konfrontace napříč publikem, baví mě ty reakce, obecenstvo s výjimkou festivalů v ČR je sice oproti USA, UK nebo kontinentu docela mrtvolné, ale občas se ze zombie stavu vzbudí, když jim ten klidový režim někdo naruší. :)
527969
Pokračuj, stále mi to zní lépe a lépe. Nemám ráda konflikty, ale mám ráda konfrontace napříč publikem, baví mě ty reakce, obecenstvo s výjimkou festivalů v ČR je sice oproti USA, UK nebo kontinentu docela mrtvolné, ale občas se ze zombie stavu vzbudí, když jim ten klidový režim někdo naruší. :)
0 0
reagovat
Mládežníci jako plantážníci, prostě ta skupina, co je rozhodnutá se bavit, ať se děje co se děje, a často se radši předem ještě něčím posilní (a čokoláda to není). :) Konfrontovat Eda Wooda s nic netušícím "obyčejným divákem" by bylo zajímavé, ale těch tam, obávám se, asi moc nebude. :)
527973
Mládežníci jako plantážníci, prostě ta skupina, co je rozhodnutá se bavit, ať se děje co se děje, a často se radši předem ještě něčím posilní (a čokoláda to není). :) Konfrontovat Eda Wooda s nic netušícím "obyčejným divákem" by bylo zajímavé, ale těch tam, obávám se, asi moc nebude. :)
0 0
reagovat
Prý mládežníci, mluvíš, jako kdyby ti táhlo na sedmdesát. Navíc právě to by bylo zajímavé, konfrontovat Ed Wooda s dnešním publikem:)
Sunshine na plátně a Ed Wood lákají, ale jinak souhlas s Psemou, že ten výběr je chudý a bez šťávy.
528053
Prý mládežníci, mluvíš, jako kdyby ti táhlo na sedmdesát. Navíc právě to by bylo zajímavé, konfrontovat Ed Wooda s dnešním publikem:) Sunshine na plátně a Ed Wood lákají, ale jinak souhlas s Psemou, že ten výběr je chudý a bez šťávy.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se