Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 46081 - 46100 Napsat příspěvek
Nevite nekdo kolik přesne stál film Avatar ?????
potřebujito zjistit
Prosíííím nutneeee
:)
472537
Nevite nekdo kolik přesne stál film Avatar ????? potřebujito zjistit Prosíííím nutneeee *:)*
0 0
reagovat

Gonzi

link chybička:)
472532
http://www.imdb.com/title/tt1408101/ chybička:)
Gonzi
0 0
reagovat

Fluke

pošli co myslíš :-) máš tam odkaz na avatara :-)
472538
pošli co myslíš :-) máš tam odkaz na avatara :-)
Fluke
0 0
reagovat

Další Star Trek

Hehe, teď na to koukám "Untitled Star Trek Sequel (2011) (announced) .... Uhura " link
Asi už to každý ví, ale já si to všiml až teď:)
472539
Hehe, teď na to koukám "Untitled Star Trek Sequel (2011) (announced) .... Uhura " http://www.imdb.com/title/tt0499549/ Asi už to každý ví, ale já si to všiml až teď:)
Další Star Trek
0 0
reagovat
"Spoiler" se nepíše, když se ptáš neurčitě "jak jste si vyložili ten konec?", ale až když někdo píše, co se stalo a jak si to vyložil. 8)
472564
"Spoiler" se nepíše, když se ptáš neurčitě "jak jste si vyložili ten konec?", ale až když někdo píše, co se stalo a jak si to vyložil. *8)*
0 0
reagovat
No, právě! Proč tam byla ,,bílá paní" atd. - dobře, ale ten papírek to zase rozmetal na kousky. I když, řada lidí vypíná na DVDčku film, sotva se objeví první nápis závěrečných titulků, takže ty jsou v pohodě.

Akorát, nějak mi nedocvaklo, proč se vlastně ta doktorka, co na konci mluví s ,,panem Smrtkou" jmenuje stejně jako to místo/město/ cokoliv, co bylo na tý silnici, na ukazateli.

Když se kouknu po různých diskusích, možná je tou mou kostrbatou angličtinou, anebo to skutečně rozebírají tak do hloubky, že to zkrátka od toho crashe sen nebyl apod.
472605
No, právě! Proč tam byla ,,bílá paní" atd. - dobře, ale ten papírek to zase rozmetal na kousky. I když, řada lidí vypíná na DVDčku film, sotva se objeví první nápis závěrečných titulků, takže ty jsou v pohodě. Akorát, nějak mi nedocvaklo, proč se vlastně ta doktorka, co na konci mluví s ,,panem Smrtkou" jmenuje stejně jako to místo/město/ cokoliv, co bylo na tý silnici, na ukazateli. Když se kouknu po různých diskusích, možná je tou mou kostrbatou angličtinou, anebo to skutečně rozebírají tak do hloubky, že to zkrátka od toho crashe sen nebyl apod.
0 0
reagovat

PetaBlack

Pochopil jsme to stejně jako Jardus, první pointa mi nevadila, proč ne, ale ten další twist zas někam do hajzlu byl tak nějak navíc.
472611
Pochopil jsme to stejně jako Jardus, první pointa mi nevadila, proč ne, ale ten další twist zas někam do hajzlu byl tak nějak navíc.
PetaBlack
0 0
reagovat

PetaBlack

Pamatuju se, když jsem to dokoukal, tak jsem sem šel s úplně stejným dotazem :D
Mě to prostě smysl nedává. Pointa s tím, že se to všechno tý holce zdálo, když byla v nemocnici mě nasr*la a ten závěrečnej papírek na silnici, kterej tuhle pochopitelnou, ale blbou pointu ničí, podle mě nedává vůbec smysl.
Fajn film, občas sranda, nějaká ta lekačka, i když těžce předvídatelná, ale ten konec to v mém hodnocení hodně srazil :-
472615
Pamatuju se, když jsem to dokoukal, tak jsem sem šel s úplně stejným dotazem *:D* Mě to prostě smysl nedává. Pointa s tím, že se to všechno tý holce zdálo, když byla v nemocnici mě nasr*la a ten závěrečnej papírek na silnici, kterej tuhle pochopitelnou, ale blbou pointu ničí, podle mě nedává vůbec smysl. Fajn film, občas sranda, nějaká ta lekačka, i když těžce předvídatelná, ale ten konec to v mém hodnocení hodně srazil *:-*
PetaBlack
0 0
reagovat

Spoiler dotaz

Takhle, je to k ne zrovna aktuální věci, ale kdysi se tu psalo, aby se všechno, co se bude přímo týkat filmu, opatřilo výrazným slovem ,,Spoiler", takže pro jistotu.

Viděl jsem ,,Smrt přichází v bílém" (v názvu původním, ještě před tímhle kouzlem - překladem, ,,Dead End"), a jestli je tu náhodou někdo, kdo to viděl rovněž ... jak jste si vyložili ten konec?
472620
Takhle, je to k ne zrovna aktuální věci, ale kdysi se tu psalo, aby se všechno, co se bude přímo týkat filmu, opatřilo výrazným slovem ,,Spoiler", takže pro jistotu. Viděl jsem ,,Smrt přichází v bílém" (v názvu původním, ještě před tímhle kouzlem - překladem, ,,Dead End"), a jestli je tu náhodou někdo, kdo to viděl rovněž ... jak jste si vyložili ten konec?
Spoiler dotaz
0 0
reagovat
Ahoj nevíte kdy vajde na DvD film Zataženo občas trakaře ????
Prosíííím :)
472682
Ahoj nevíte kdy vajde na DvD film Zataženo občas trakaře ???? Prosíííím *:)*
0 0
reagovat

Fluke

No ty vole :D
472693
No ty vole *:D*
Fluke
0 0
reagovat

The Sims film

472692
http://www.youtube.com/watch?v=MMXME2pm83c&feature=fvhr
The Sims film
0 0
reagovat

naigoto

hele nech si ty nadávky jasný
472835
hele nech si ty nadávky jasný
naigoto
0 0
reagovat

Teorie č. 2

Uživatel Avatar je blbeček ;)
472848
Uživatel Avatar je blbeček *;)*
Teorie č. 2
0 0
reagovat

Teorie

Uživatel Avatar je ve skutečnosti Roger Ebert, který se dozvěděl o světovém věhlasu Moviezone. Řekl si, že se taky zapojí do diskuze, ale neumí česky, tak to zfouknul přes Google translator ;)
472809
Uživatel Avatar je ve skutečnosti Roger Ebert, který se dozvěděl o světovém věhlasu Moviezone. Řekl si, že se taky zapojí do diskuze, ale neumí česky, tak to zfouknul přes Google translator *;)*
Teorie
0 0
reagovat
No ty krávo, já to čtu a říkám si WTF, tenhle člověk píše nějak divně, vůbec tomu nerozumím. Pak mi to došlo. Mazec.
472805
No ty krávo, já to čtu a říkám si WTF, tenhle člověk píše nějak divně, vůbec tomu nerozumím. Pak mi to došlo. Mazec.
0 0
reagovat
Jsme se z prosince přesunuli nějak rychle na začátek dubna :D
472815
Jsme se z prosince přesunuli nějak rychle na začátek dubna *:D*
0 0
reagovat
No ty vole, tak tohle je nejlepší vtip dne:D
472814
No ty vole, tak tohle je nejlepší vtip dne*:D*
0 0
reagovat

uživatel Avatar

Jsem zvědavý, za jak dlouho redakce smaže příspěvky uživatele Avatara. Vložit text přeložený automatickým překladačem bez korektury může jen tupá nula, která touží po pozornosti. A neumí ani napsat slovo "jestli" bez chyby. Ubožáček
472817
Jsem zvědavý, za jak dlouho redakce smaže příspěvky uživatele Avatara. Vložit text přeložený automatickým překladačem bez korektury může jen tupá nula, která touží po pozornosti. A neumí ani napsat slovo "jestli" bez chyby. Ubožáček
uživatel Avatar
0 0
reagovat

Kay

ani ne... ale jdu si pustit Icky Thump... :D
472921
ani ne... ale jdu si pustit Icky Thump... *:D*
Kay
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se