Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 45841 - 45860 Napsat příspěvek
Watchmen 2 link :-
540797
Watchmen 2 http://www.slashfilm.com/2010/02/03/watchmen-2-looks-like-a-real-possibility/ *:-*
0 0
reagovat
link YES YES YES :+
540714
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=62928 YES YES YES *:+*
0 0
reagovat
Sp!der-bite : díky za odpověd :+ i za tu s trailerem na Iron-mana :D
Robbery: dík...:+
540676
Sp!der-bite : díky za odpověd *:+* i za tu s trailerem na Iron-mana *:D* Robbery: dík...*:+*
0 0
reagovat
February 7, 2010
540674
February 7, 2010
0 0
reagovat

Toren

Za 6 dní ;)
540673
Za 6 dní *;)*
Toren
0 0
reagovat

Dotaz..

Lidi,kdy je letos SuperBowl? :+
540672
Lidi,kdy je letos SuperBowl? *:+*
Dotaz..
0 0
reagovat

Dekameron

"Proč tvořit obrazy, když je krásné o nich jen snít?" Dekameron je velmi vtipná a malinko zemitá záležitost. V každém případě jsem se příjemně bavil. Navíc se na to pěkně koukalo a poslouchalo. Bodejť by ne, když za kamerou stál Tonino dellli Colli, dvorní kameraman Sergia Leoneho, a hudbu složil Ennio Morricone. Nejlepší povídka? Jednoznačně ta o malíři, který pronese onen zmiňovaný výrok.
469804
"Proč tvořit obrazy, když je krásné o nich jen snít?" Dekameron je velmi vtipná a malinko zemitá záležitost. V každém případě jsem se příjemně bavil. Navíc se na to pěkně koukalo a poslouchalo. Bodejť by ne, když za kamerou stál Tonino dellli Colli, dvorní kameraman Sergia Leoneho, a hudbu složil Ennio Morricone. Nejlepší povídka? Jednoznačně ta o malíři, který pronese onen zmiňovaný výrok.
Dekameron
0 0
reagovat
To je zvláštní. Já jsem tam nic takového neviděl. :D
469835
To je zvláštní. Já jsem tam nic takového neviděl. *:D*
0 0
reagovat

zahron

Tohle jsme všichni viděli v Surrogates... a jak to dopadlo.;)
469834
Tohle jsme všichni viděli v Surrogates... a jak to dopadlo.*;)*
zahron
0 0
reagovat

popicek

Kdyby šlo klonovat tak první co bych udělal by bylo že bych naklonoval sám sebe - jednoho bych poslal do školy, druhého do práce a já bych seděl doma ... 8):D
469826
Kdyby šlo klonovat tak první co bych udělal by bylo že bych naklonoval sám sebe - jednoho bych poslal do školy, druhého do práce a já bych seděl doma ... *8)**:D*
popicek
0 0
reagovat

popik

to KarelR: Doufam, ze to same planuje i Megan Fox. Promin, ale to by musel nahradnik KarelR chvily pockat :D
469851
to KarelR: Doufam, ze to same planuje i Megan Fox. Promin, ale to by musel nahradnik KarelR chvily pockat *:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

Neboj, plánuju se letos klonovat. Veřejnej prodej začne do konce roku, tak si od června hlídej předobjednávky ;)
469870
Neboj, plánuju se letos klonovat. Veřejnej prodej začne do konce roku, tak si od června hlídej předobjednávky *;)*
popicek
0 0
reagovat

popik

ne kdepak:D...kde je skara ten KarelR, kdyz ho clovek potrebuje:D
469869
ne kdepak*:D*...kde je skara ten KarelR, kdyz ho clovek potrebuje*:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

To nás snad vyzýváš k jejich tvorbě? :D
469865
To nás snad vyzýváš k jejich tvorbě? *:D*
popicek
0 0
reagovat

popik

Sakra potreboval bych udelat titulky k animaku Dante's Inferno...podle hry i Danteho Bozske komediie...vypada totiz zatracene zajimave a ja anglictinou zrovna nevladnu :(
469897
Sakra potreboval bych udelat titulky k animaku Dante's Inferno...podle hry i Danteho Bozske komediie...vypada totiz zatracene zajimave a ja anglictinou zrovna nevladnu *:(*
popik
0 0
reagovat
Že to trvalo :D
469954
Že to trvalo *:D*
0 0
reagovat
To protože k Lanternovi už jsou vidět postavy přesně tak, jak zřejmě budou vypadat. Až něco podobného vyjde k Thorovi, třeba obrátíš :)) Ale jo, shodneme se. Taky se na něj začínám těšit ;)
469977
To protože k Lanternovi už jsou vidět postavy přesně tak, jak zřejmě budou vypadat. Až něco podobného vyjde k Thorovi, třeba obrátíš *:))* Ale jo, shodneme se. Taky se na něj začínám těšit *;)*
0 0
reagovat
Když to srovnám s concept artama Green Lanterna, rozdíl je propastnej. Lantern mě začíná i zajímat. :D
469974
Když to srovnám s concept artama Green Lanterna, rozdíl je propastnej. Lantern mě začíná i zajímat. *:D*
0 0
reagovat
Lepší, ale furt to vypadá... nechtěně vtipně. :-(
469973
Lepší, ale furt to vypadá... nechtěně vtipně. :-(
0 0
reagovat

Psema

Jak jsem předpokládal, tak by ten Capův vzhled měl patřit pouze comicsové verzi "Captain America Reborn"... To samé platí pro Thora. Mezitím se ovšem vyrojily spekulace, že v tomto případě se jedná o concept-art ke hře Thor, který by měl být shodný s tím filmovým. Rozhodně vypadá lépe, než ten předchozí... :+
469972
Jak jsem předpokládal, tak by ten Capův vzhled měl patřit pouze comicsové verzi "[link="http://www.brokenfrontier.com/userfiles/images/headlines/2009/jul/CaptainAmerica_Reborn_01_SecondPrinting.jpg"]Captain America Reborn[/link]"... To samé platí pro [link="http://i179.photobucket.com/albums/w303/ejar_bucket/Comic%20Posters/OLIVIERCOIPELnew_thor.jpg"]Thora[/link]. Mezitím se ovšem vyrojily spekulace, že v tomto případě se jedná o concept-art ke hře [link="http://i50.tinypic.com/28hgc49.jpg"]Thor[/link], který by měl být shodný s tím filmovým. Rozhodně vypadá lépe, než ten předchozí... *:+*
Psema
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se