Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 45601 - 45620 Napsat příspěvek

jhr

Viz komentáře na csfd a jinde - je to blbé a to tak že velmi. Takže kašlu na kino a s Kingdom of Heaven a Gladiátorem vzpomínám na doby kdy bylo líp...
545971
Viz komentáře na csfd a jinde - je to blbé a to tak že velmi. Takže kašlu na kino a s Kingdom of Heaven a Gladiátorem vzpomínám na doby kdy bylo líp...
jhr
0 0
reagovat
Tak v tom případě bych rád věděl, pokut je tady někdo kdo Robina hooda viděl, je to blbé nebo dobré?
545960
Tak v tom případě bych rád věděl, pokut je tady někdo kdo Robina hooda viděl, je to blbé nebo dobré?
0 0
reagovat
Arnold to není? taky se asi někdo hodně mírnil... poslední zbytky naděje sou pryč :-
545946
Arnold to není? taky se asi někdo hodně mírnil... poslední zbytky naděje sou pryč *:-*
0 0
reagovat
Tragicky... 8)
545956
Tragicky... *8)*
0 0
reagovat

Gonzi

Myslím, že je najvyšší čas odísť z práce domov.

A ten " Conan " vyzerá naozaj strašne.
545955
Myslím, že je najvyšší čas odísť z práce domov. A ten " Conan " vyzerá naozaj strašne.
Gonzi
0 0
reagovat

Balder

když odložíš návštěvu premiéry, tak ji v podstatě zrušíš, pozdějc už to premiéra není ;) (I just had to :D )
545954
když odložíš návštěvu premiéry, tak ji v podstatě zrušíš, pozdějc už to premiéra není *;)* (I just had to *:D* )
Balder
0 0
reagovat

Disketa

OK, v tom prípade sa návšteva premiéry odkladá.
545953
OK, v tom prípade sa návšteva premiéry odkladá.
Disketa
0 0
reagovat

Balder

Dřív než ve čtvrtek určitě ne. Žádost distributora.
545952
Dřív než ve čtvrtek určitě ne. Žádost distributora.
Balder
0 0
reagovat
Kedy bude recenzia na Robina Hooda ?
545951
Kedy bude recenzia na Robina Hooda ?
0 0
reagovat
Fantomase vidím podobně jako Jokera- vytváří chaos. Taky očekávám podobnou zoufalou atmosféru. Jestli se to povede, mohl by to být trhák.
545915
Fantomase vidím podobně jako Jokera- vytváří chaos. Taky očekávám podobnou zoufalou atmosféru. Jestli se to povede, mohl by to být trhák.
0 0
reagovat
545910
[link="http://www.contactmusic.com/pics/lb/cff_drift_photocall_210509/vincent_cassel_2427844.jpg"]\Fantomas:-)[/link]
0 0
reagovat
Tak podle plakátu se asi bude na co těšit.
545907
Tak podle plakátu se asi bude na co těšit.
0 0
reagovat
plakát na Fantomase vypadá skvěle.a docela se těším na nový podání.Cassel je borec takže to určitě bude parádní jízda
545906
plakát na Fantomase vypadá skvěle.a docela se těším na nový podání.Cassel je borec takže to určitě bude parádní jízda
0 0
reagovat
Tak nejak, Fantomas bude asi totalni posuk a nicitel mest 8)
545896
Tak nejak, Fantomas bude asi totalni posuk a nicitel mest *8)*
0 0
reagovat
Podle posteru s hořící Paříží to vypadá, jako by nový fantomas měl být nějaký destruktivní anarchista ala Joker:-),což by mi nevadilo. Fantomas je pro mě celé moje dětství,ale Gansovi dám rád šanci, co vy?
545899
Podle posteru s hořící Paříží to vypadá, jako by nový fantomas měl být nějaký destruktivní anarchista ala Joker:-),což by mi nevadilo. Fantomas je pro mě celé moje dětství,ale Gansovi dám rád šanci, co vy?
0 0
reagovat
545871
[link="http://www.youtube.com/watch?v=h8YOtURQgPI&feature=related"]It's gonna blow!!![/link]
0 0
reagovat
U2-3D je hrozná nuda.
A to si U2 poslechnu docela rád a se 3D u toho koncertu jsem neměl žádný problém.
545815
U2-3D je hrozná nuda. A to si U2 poslechnu docela rád a se 3D u toho koncertu jsem neměl žádný problém.
0 0
reagovat

st39.6

I lost you at "tak prej ne" :D:D:D
545806
I lost you at "tak prej ne" *:D**:D**:D*
st39.6
0 0
reagovat
hm tak prej ne :) (imdb)
Camera
Fusion 3D Camera Systems
Sony CineAlta HDC-F950, Zeiss DigiZoom Lenses

Film negative format (mm/video inches)
HDCAM

Cinematographic process
Digital Intermediate (2K) (master format)
Fusion Camera (dual-strip 3-D)
HDCAM SR (1080p/24) (source format)

Printed film format
35 mm (spherical)
70 mm (horizontal) (Kodak Vision 2383) (dual-strip 3-D)
D-Cinema (3-D version)

Aspect ratio
1.85 : 1

... ja mam lebku deravou, ale nekde sem MYSLIM cet, ze tam nejaka imax kamera pritomna byla. nebo si to proste pletu, co ja vim :D
545795
hm tak prej ne :) (imdb) Camera Fusion 3D Camera Systems Sony CineAlta HDC-F950, Zeiss DigiZoom Lenses Film negative format (mm/video inches) HDCAM Cinematographic process Digital Intermediate (2K) (master format) Fusion Camera (dual-strip 3-D) HDCAM SR (1080p/24) (source format) Printed film format 35 mm (spherical) 70 mm (horizontal) (Kodak Vision 2383) (dual-strip 3-D) D-Cinema (3-D version) Aspect ratio 1.85 : 1 ... ja mam lebku deravou, ale nekde sem MYSLIM cet, ze tam nejaka imax kamera pritomna byla. nebo si to proste pletu, co ja vim :D
0 0
reagovat
prave v tom je nejvetsi problem sterea, ke ztrate nejakyho svetla dochazi u vsech promitacich technologii, pokud se pouziva jen jeden projektor ... zrovna v tomhle ohledu mi prijde, ze maj televize navrch.
na co U2 tocili nevim, ale imo meli pujceny imax kamery. ale technologii tam asi bylo vic
545791
prave v tom je nejvetsi problem sterea, ke ztrate nejakyho svetla dochazi u vsech promitacich technologii, pokud se pouziva jen jeden projektor ... zrovna v tomhle ohledu mi prijde, ze maj televize navrch. na co U2 tocili nevim, ale imo meli pujceny imax kamery. ale technologii tam asi bylo vic
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se