reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 45461 - 45480
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2273
- 2274
- 2275
- .
- 2634
- 2635
A rozmyslali ste nad tym, ze tam Arnie neni z politickych dovodov? Predsa len toto bude vysiet na vela miestach. Viem, ze uz nehodla kandidovat, but still...
reagovat
|
Tak s tim Arniem to teda podělali a navíc Rourke tam s tím kloboukem vypadá jako idiot
reagovat
|
Expendables
Ještě TV spot. A vypadá to, že bude krvavé eRko. Záběr v 0:17. Sice digitální, ale to byla i v Rambovi. link
reagovat
|
Okkac
1408 považuju za výborný film, jen to chce vidět se správným koncem. Měl jsem na dvdčku jeden opravdu libovej a když jsem pak viděl, co šlo do kin, tak mi bylo sakra špatně.
reagovat
|
Od Håfströma jsem viděl skvělý Ondskan a pak mírně nadprůěrné 1408. Derailed a ten horor co má na CSFD v černých číslech taky ne. Snad se tohle povede jak právě Ondskan.
reagovat
|
Shanghai vypadá skvěle, Cusack mi nevadí, od režiséra, jako je Håfström, bych něco takovýho opravdu nečekal...
a Rennera je na takovou ptákovinu škoda...
a Rennera je na takovou ptákovinu škoda...
reagovat
|
Před pár dny jsem se chtěl zeptat co je s tímhle filmem, když už je téměř rok dokončen a ejhle, už je alespoň povedený trailer link . Hlavně mne láká obsazení.
reagovat
|
TOP Diskuze
57Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 31Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 23Gladiátor 2: Recenze 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 13Agent bez minulosti: V.I.M. 12V Nolanově novém filmu se objeví Zendaya i Anne Hathaway