reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 4401 - 4420
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 220
- 221
- 222
- .
- 2656
- 2657
Mortal Kombat 2
reagovat
|
David Benioff & D.B. Weiss say their canceled ‘STAR WARS’ movie was about the first Jedi but Lucasfilm wasn’t interested in doing that story.
“[It was] basically how the Jedi Order came to be, why it came to be, the first lightsaber.”
Asked what went wrong, Benioff says, “[Lucasfilm] ended up not wanting to do a First Jedi story. We had a very specific story idea in mind, and ultimately they decided they didn’t want to do that. And we totally get it. It’s their company and their IP, but we weren’t the droids they were looking for.”
Moment, nedělá náhodou Mangold něco podobného? Nebo to už taky zrušili? Kdo se v tom má vyznat.
“[It was] basically how the Jedi Order came to be, why it came to be, the first lightsaber.”
Asked what went wrong, Benioff says, “[Lucasfilm] ended up not wanting to do a First Jedi story. We had a very specific story idea in mind, and ultimately they decided they didn’t want to do that. And we totally get it. It’s their company and their IP, but we weren’t the droids they were looking for.”
Moment, nedělá náhodou Mangold něco podobného? Nebo to už taky zrušili? Kdo se v tom má vyznat.
reagovat
|
Tvl proč tady furt kopete do mrtvol? Vás to jako baví? To je nějakej váš fetish?
Pochopte už jasně jednu věc.
Všechny nový star wars filmy/seriály odehrávající se dějově po E6 jsou sračka.
Pochopte už jasně jednu věc.
Všechny nový star wars filmy/seriály odehrávající se dějově po E6 jsou sračka.
reagují:
studo
|
reagovat
|
reaguje na:
Pav.Pet
Sice to Ghibli a ani Japonsko, ale určitě bych zkusil pokud jste to neviděli věci z Irska - Vlkochodci, Píseň moře, Tátův drak atd.
reagovat
|
reaguje na:
Demonic8
Tokijští kmotři jsou super pro všechny věkové kategorie
Ostatní filmy Satoši Kona zato... no leda to dítě krmí místo přesnídávkou lysohlávkama a ketaminem.
Z dalších pěkných anime to děcka - třeba Vlčí děti, další film od Mamoru Hosody jako ta Belle.
Ostatní filmy Satoši Kona zato... no leda to dítě krmí místo přesnídávkou lysohlávkama a ketaminem.
Z dalších pěkných anime to děcka - třeba Vlčí děti, další film od Mamoru Hosody jako ta Belle.
reagovat
|
reaguje na:
Gonzi
Co bylo na E8 docela super jsem psal tolikrát že už mě to ani nebaví, takže ne, tenhle flame si tentokrát dejte beze mě
Hlavně cokoli se sequel trilogy ztratilo význam po E9, teď prostě... meh, whatever.
(ale být fan jen E1, to je taky diagnóza )
Hlavně cokoli se sequel trilogy ztratilo význam po E9, teď prostě... meh, whatever.
(ale být fan jen E1, to je taky diagnóza )
reagovat
|
reaguje na:
Pav.Pet
Jak píše MarvinP tak určitě Ponyo z útesu nad mořem. Možná pak I to Porco Rosso, sice se tam bojuje v letadlech, ale mě to přišlo milé a má to super příběh.
Pak filmy které nespadaji pod Ghibli bych asi doporučil Belle, jsou tam hezké písničky a příběh je něco ve stylu kráska a zvíře.
Další mimo Ghibli možná i ti Tokijsti kmotri, ale tam nevím jak moc vhodné je to pro malé děti, ale je to správně ujeté s dobrýma haluzema.
Pak filmy které nespadaji pod Ghibli bych asi doporučil Belle, jsou tam hezké písničky a příběh je něco ve stylu kráska a zvíře.
Další mimo Ghibli možná i ti Tokijsti kmotri, ale tam nevím jak moc vhodné je to pro malé děti, ale je to správně ujeté s dobrýma haluzema.
reagují:
HAL
|
reagovat
|
reaguje na:
HAL
Tak já tomu upřímně nerozumím (nejsem žádný velký SW fan, když už, tak možná Epizody 1 ) takže je mi to jedno (narozdíl od podobných "kauz" jinde), ale opravdu mi není jasné, jak přesně Ruin J. zvedl hodnotu značky. Kolik lidí má rádo SW kvůli EP1-6, kolik kvůli EP7 a kolik kvůli 8... strašně rád bych tahle čísla někdy dostal.
reagují:
HAL
|
reagovat
|
reaguje na:
Gonzi
Jinak tedy trolling stranou, Epizoda 8 začne hahaha zahozením meče přes hlavu. Jakkoli se to komukoli může líbit, tak to obrazem i doslova zahazuje, co bylo před tím. Zároveň by byl Lukův přerod v "zapšklého staříka" uvěřitelnější a klidně i kvalitní drama, kdyby to byl kvalitně napsaný a vystavěný děj, což nebyl. Ono totiž zahazovat je snadné. Vytvářet je ale něco úplně jiného.
Ruin J. pouze zbořil co bylo před ním. Nepřišel s ničím novým, nikam jinam to neposunul. Jen si s tím vytřel a šel zas o dům dál. Považuju to za projev arogance a neúcty k předchozím tvůrcům i fanouškům. Takový člověk je u mě umělecký odpad, co by nikdy neměl dostat do ruky práci někoho jiného, pouze tvořit vlastní věci.
Rozšlapat hrad z písku a pak odejít umí každý. Ne každý jej umí uplácat od základu a ještě méně lidí umí přijít k hradu od někoho jiného, a smysluplně jej rozšířit.
Cameron nemusel jakkoli narušovat vnímání a vyznění prvního Vetřelce, aby si natočil výrazně jiné Vetřelce.
PS: Pro dislikery, Co říkáte na toho nového záporáka, se kterým Ruin J. přišel, poté co zabil Snooka či Phasmu? Jo aha, vlastně.
Ruin J. pouze zbořil co bylo před ním. Nepřišel s ničím novým, nikam jinam to neposunul. Jen si s tím vytřel a šel zas o dům dál. Považuju to za projev arogance a neúcty k předchozím tvůrcům i fanouškům. Takový člověk je u mě umělecký odpad, co by nikdy neměl dostat do ruky práci někoho jiného, pouze tvořit vlastní věci.
Rozšlapat hrad z písku a pak odejít umí každý. Ne každý jej umí uplácat od základu a ještě méně lidí umí přijít k hradu od někoho jiného, a smysluplně jej rozšířit.
Cameron nemusel jakkoli narušovat vnímání a vyznění prvního Vetřelce, aby si natočil výrazně jiné Vetřelce.
PS: Pro dislikery, Co říkáte na toho nového záporáka, se kterým Ruin J. přišel, poté co zabil Snooka či Phasmu? Jo aha, vlastně.
reagovat
|
reaguje na:
duro
I když cílíš na merch a bereš content čistě jako reklamu, tak chceš pořád tu reklamu co nejlepší, s co největším dosahem (sám jsi napsal, že se neprodávají věci z nové trilogie). Uměleckou vizi tam opravdu nečekám, ale je rozdíl mezi vykalkulovanou kvalitou (pro ilustraci: Avatar) a posledními Star Wars, nebo Disney produkcí obecně.
V tomhle směru, už jen to, že jde do kin to nejvíce úspěšné (a ne třeba to nejvíce ideově správné) mi dává jistou naději.
V tomhle směru, už jen to, že jde do kin to nejvíce úspěšné (a ne třeba to nejvíce ideově správné) mi dává jistou naději.
reagovat
|
tak merch prodavaj i ted z těch seriálu..v kinech chtej tu minimalne miliardu vždycky..zatím jen Solo to nedal a mando co mel sledovanost snad horší než Boba Fett taky nedá a jeste to bude stát 300, to raději at udelaj 2 řady a mají kontent
Rey nikoho nezajímá, jak se začne tocit, tak klasika taktika "leakovat" camea vsech postav ze SW co se tam objeví
ta značka je v hajzlu, proč nedaj pod 100 mega budget nekomu kdo zkusí SW nejak jinak/nově
Rey nikoho nezajímá, jak se začne tocit, tak klasika taktika "leakovat" camea vsech postav ze SW co se tam objeví
ta značka je v hajzlu, proč nedaj pod 100 mega budget nekomu kdo zkusí SW nejak jinak/nově
reagují:
Gonzi
|
reagovat
|
Podľa mňa všetci preceňujete nejaké "umelecké vízie" u KK a Lucasfilmu. Normálne si po tých seriáloch vyhodnotila, z čoho sa predáva najviac merchu (Grogu určite stokrát lepšie ako figúrky Ahsoky, aj keď aj tie idú obstojne - v porovnaní s ležiakmi z novej trilógie ) a ide do filmov podľa toho.
Rey je ešte taký záchvat jej starých "force is female" pohnútok (chick-gay-lame, a ešte to dáme zrežírovať pakistanskej feministickej dokumentaristke), Ahsoku si pestuje Filoni a proti nemu ani KK nepôjde, no a Mando s Groguom má byť hra na istotu, to aj keby komerčne nezabralo, tak to zaplatí ten merch. A pichnú tam deaging Luka, možno aj Hana a Leiu, vybavené.
Rey je ešte taký záchvat jej starých "force is female" pohnútok (chick-gay-lame, a ešte to dáme zrežírovať pakistanskej feministickej dokumentaristke), Ahsoku si pestuje Filoni a proti nemu ani KK nepôjde, no a Mando s Groguom má byť hra na istotu, to aj keby komerčne nezabralo, tak to zaplatí ten merch. A pichnú tam deaging Luka, možno aj Hana a Leiu, vybavené.
reagují:
Gonzi
|
reagovat
|
TOP Diskuze
206Superman: Teaser 34Téma: Unikl popis traileru nového Supermana. Co nabídly předchozí ikonické ukázky? 32Klaunovy Vánoce: Recenze 28Warfare: Trailer 16Pasáž: Trailer 16Pán prstenů je kapitální propadák, shořel i komiksový Kraven 14Jeden z Batmanových nejtragičtějších záporáků se podívá do kin 13Kočičí odysea: Trailer 13Karate Kid: Legendy: Trailer 12Death of a Unicorn: Trailer