Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4321 - 4340 Napsat příspěvek

Star Wars IV-VI

V neděli jsem byl v Aero na maratonu původních Star Wars a byl to skvělý zážitek. Nova naděje je stále super a dost jsem si jí užil. Nicméně teprve až teď jsem pořádně vnímal, jak moc mě nebaví scény s droidy a těšil jsem až se objeví na scéně Ben, Han a Chewii. Impérium vrací úder je nejlepší film ze série a překvapilo mě jak je to hezky vyvážené. Hodně vtipů a zároveň je to místy temné. Navíc si to Harrison Ford krade celé pro sebe a jeho chemii s Fisher úžasná. Skvěle po letech vypadá Yoda, výcvik na Dagobathu je parádní, totéž mohu napsat i o finálním souboji. Prostě nejlepší Star Wars film. Návrat Jediho to u mě měl vždycky těžké kvůli ewokům, a dalším divným a trapným scénám. Kdyby byl film temnější, tak je to boží. Takhle tady má diskotéku u Jabby, scény na Endoru atd. Ještě, že je tady finální souboj ve kterém Luke řekne tu úžasnou větu, ze který se mi postavili všechny chlupy na těle. Znovu napíšu, že Harrison Ford si to herci krade pro sebe, jeho hlášky, pohledy a jistá mrzutost jsou parádní.

Vidět původní Star Wars v kině je zážitek. Sice jsme dostali remastrovanou verzi s upravenými scény a záběry, ale to ničemu nevadilo. Pokud máte v sobotu čas, tak to v Aero znovu dávají. Vyplatí se to.
889855
V neděli jsem byl v Aero na maratonu původních Star Wars a byl to skvělý zážitek. [b]Nova naděje[/b] je stále super a dost jsem si jí užil. Nicméně teprve až teď jsem pořádně vnímal, jak moc mě nebaví scény s droidy a těšil jsem až se objeví na scéně Ben, Han a Chewii. [b]Impérium vrací úder[/b] je nejlepší film ze série a překvapilo mě jak je to hezky vyvážené. Hodně vtipů a zároveň je to místy temné. Navíc si to Harrison Ford krade celé pro sebe a jeho chemii s Fisher úžasná. Skvěle po letech vypadá Yoda, výcvik na Dagobathu je parádní, totéž mohu napsat i o finálním souboji. Prostě nejlepší Star Wars film. [b]Návrat Jediho[/b] to u mě měl vždycky těžké kvůli ewokům, a dalším divným a trapným scénám. Kdyby byl film temnější, tak je to boží. Takhle tady má diskotéku u Jabby, scény na Endoru atd. Ještě, že je tady finální souboj ve kterém Luke řekne tu úžasnou větu, ze který se mi postavili všechny chlupy na těle. Znovu napíšu, že Harrison Ford si to herci krade pro sebe, jeho hlášky, pohledy a jistá mrzutost jsou parádní. Vidět původní Star Wars v kině je zážitek. Sice jsme dostali remastrovanou verzi s upravenými scény a záběry, ale to ničemu nevadilo. Pokud máte v sobotu čas, tak to v Aero znovu dávají. Vyplatí se to.
Star Wars IV-VI
12 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Disketa1
Lidi to hejtují protože hráli hry. Kdyby si ty hry hrál tak to pochopíš. Ale máš pravdu že je to fajn oddychovka za 6-7/10. 
889852
Lidi to hejtují protože hráli hry. Kdyby si ty hry hrál tak to pochopíš. Ale máš pravdu že je to fajn oddychovka za 6-7/10. 
889838
4 -3
reagovat

Uncharted (2022)

Filmové Uncharted mě příjemně pobavilo i podruhé. Pravdou je, že velký podíl na tom má také Tom Holland. :) Nechápu, proč to tolik lidí hejtuje. Takovéto oddechovky jsou přece také potřeba.
889838
Filmové Uncharted mě příjemně pobavilo i podruhé. Pravdou je, že velký podíl na tom má také Tom Holland. *:)* Nechápu, proč to tolik lidí hejtuje. Takovéto oddechovky jsou přece také potřeba.
Uncharted (2022)
6 -3
reagují: pepo, hroubek
reagovat
reaguje na: Demonic8
Ode dneška na VOD:)
889796
Ode dneška na VOD*:)*
889788
0 -1
reagovat
Docela zajímavý trailer Walden
Skoro jako příběh, který si píšu, ale tam takhle drsně řádí démonka z pekla 8)
889788
Docela zajímavý trailer [url=https://youtu.be/kzz0M5V0TBA?si=T1SSbTyhnWHo57e6]Walden[/url].  Skoro jako příběh, který si píšu, ale tam takhle drsně řádí démonka z pekla *8)*
3 0
reagují: Gacy
reagovat

Filmová výzva

Nejkrásnější den
Nebýt výzvy, možná to odsouvám dál, protože u tohodle filmu jsem si myslel, že je to jen variace na „Klepání na nebeskou bránu“ a moc se k tomu neměl (což je ve finále poměrně liché). Ano, dva lidé tu umírají, rozhodnou se vydat na své poslední dobrodružství a ... ono se to „doklepe“ přeci jen jinam. V druhé polovině mi přišlo, že to trošku přešlapuje na místě a i když je titulní herecké duo sympatické, necítil jsem z těch postav nějaké extra pouto přátelství, ob scénu se kluci skoro přou. Ale než budete mít tendence myslet si, že teď - teď moc dobře víte, kam to tvůrci stočí k závěru, ten film si stejně zvolí jinou výhybku.

Nikomu to neříkej
Doktůrkovi jsem v dobrym záviděl. Pohoda na statku, výlet na venkov k rybníku, filmová hudba k tomu hezky hraje, koupe se a blbne si tam s moc hezkou manželkou a ... tady je třeba říct, že když jsem film dostal do výzvy, mrkl jsem na čsfd, podle svého nehodnocení a fotek zjistil, že film neznám a hotovo, popisek jsem nečetl. Jen jsem věděl, že půjde o thriller, takže ta úvodní pohádka nebude trvat asi dlouho. Nebude. A dál už nic nevědět. Jako recenzent bych byl mizernej, tady bych text zapíchl, že je to tak lepší, aspoň budete stejně v háji jako hlavní hrdina, když se pokusí z trosek svého života něco slepit. V rámci filmů „Sám proti všem“ to po delší době bylo něco, od čeho se nešlo odtrhnout, dokud se to celý nerozluští. To bych neusnul.

KARLOSovi a Tedovi díky moc za filmy, páni kluci, přesně v tomhle je vůbec ten nápad s filmovými výzvami super :+ Dal jsem si na čas, měsíc jeden chaotickej, poprosim o odškrtnutí v tabulce, díky.
889707
[b]Nejkrásnější den[/b] Nebýt výzvy, možná to odsouvám dál, protože u tohodle filmu jsem si myslel, že je to jen variace na „Klepání na nebeskou bránu“ a moc se k tomu neměl (což je ve finále poměrně liché). Ano, dva lidé tu umírají, rozhodnou se vydat na své poslední dobrodružství a ... ono se to „doklepe“ přeci jen jinam. V druhé polovině mi přišlo, že to trošku přešlapuje na místě a i když je titulní herecké duo sympatické, necítil jsem z těch postav nějaké extra pouto přátelství, ob scénu se kluci skoro přou. Ale než budete mít tendence myslet si, že teď - teď moc dobře víte, kam to tvůrci stočí k závěru, ten film si stejně zvolí jinou výhybku. [b]Nikomu to neříkej[/b] Doktůrkovi jsem v dobrym záviděl. Pohoda na statku, výlet na venkov k rybníku, filmová hudba k tomu hezky hraje, koupe se a blbne si tam s moc hezkou manželkou a ... tady je třeba říct, že když jsem film dostal do výzvy, mrkl jsem na čsfd, podle svého nehodnocení a fotek zjistil, že film neznám a hotovo, popisek jsem nečetl. Jen jsem věděl, že půjde o thriller, takže ta úvodní pohádka nebude trvat asi dlouho. Nebude. A dál už nic nevědět. Jako recenzent bych byl mizernej, tady bych text zapíchl, že je to tak lepší, aspoň budete stejně v háji jako hlavní hrdina, když se pokusí z trosek svého života něco slepit. V rámci filmů „Sám proti všem“ to po delší době bylo něco, od čeho se nešlo odtrhnout, dokud se to celý nerozluští. To bych neusnul. KARLOSovi a Tedovi díky moc za filmy, páni kluci, přesně v tomhle je vůbec ten nápad s filmovými výzvami super *:+* Dal jsem si na čas, měsíc jeden chaotickej, poprosim o odškrtnutí v tabulce, díky.
Filmová výzva
6 0
reagovat
Rozšířená verze to zas vytáhne :D8)
889694
Rozšířená verze to zas vytáhne *:D**8)*
889689
2 -1
reagovat
reaguje na: esmo
Hajzle :D
889691
Hajzle *:D*
889690
3 0
reagovat
To už od minulého víkendu, kdy jsem tomu dal 3/5* 8)
889690
To už od minulého víkendu, kdy jsem tomu dal 3/5* *8)*
889689
8 -3
reagují: Cinefil
reagovat
Napoleon spadl na csfd už do modré. 
889689
Napoleon spadl na csfd už do modré. 
3 -1
reagují: Adventurer, esmo
reagovat
Leave The World Behind na Netflixu vypadá jako by mělo jít o prequel spin-off nového filmu Alexe Garlanda Civil War dle nástřelu děje a prvního plakátu link . Trailer tento týden.
889659
Leave The World Behind na Netflixu vypadá jako by mělo jít o prequel spin-off nového filmu Alexe Garlanda Civil War dle nástřelu děje a prvního plakátu https://www.darkhorizons.com/first-poster-alex-garlands-civil-war/ . Trailer tento týden.
1 0
reagovat
Přitom dvojka mušketýrů je takový Impérium vrací úder...
Třetí dil by se nabízel s podtitulem Cardinal nebo Richelieu ..
889655
Přitom dvojka mušketýrů je takový Impérium vrací úder... Třetí dil by se nabízel s podtitulem Cardinal nebo Richelieu ..
0 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Treti nikdy nebyl planovanej imho
889654
Treti nikdy nebyl planovanej imho
889653
5 0
reagovat

Tři mušketýři

Takže mám tomu rozumět, že natočili dva filmy najednou, ale není to uzavřené a třetí se uvidí, jestli budou točit?
889653
Takže mám tomu rozumět, že natočili dva filmy najednou, ale není to uzavřené a třetí se uvidí, jestli budou točit?
Tři mušketýři
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Adventurer
Taky bych si přál třetí díl, ale jestli vznikne je ve hvězdách. 8)
889652
Taky bych si přál třetí díl, ale jestli vznikne je ve hvězdách. *8)*
889647
1 0
reagovat

3 mušketýři Milady

Jsem doufal že to přes noc vyprchá, ale já jsem z toho finále ještě víc nasranej než včera po kinu.

Dejte mě někdo prosím naději na třetí díl. 8):D

Jinak jedu koupit Canal+ a rozjezdu okamžitě natáčení ... 
889647
Jsem doufal že to přes noc vyprchá, ale já jsem z toho finále ještě víc nasranej než včera po kinu. Dejte mě někdo prosím naději na třetí díl. *8)**:D* Jinak jedu koupit Canal+ a rozjezdu okamžitě natáčení ... 
3 mušketýři Milady
0 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Steven Spielberg’s Living Hell: Two Films, One Year

Odložím to i tady, pod Schindlerem to rychle zapadne.
889626
[url=https://www.youtube.com/watch?v=diES3cFBG6Q]Steven Spielberg’s Living Hell: Two Films, One Year [/url]Odložím to i tady, pod Schindlerem to rychle zapadne.
2 0
reagovat

3 mušketýři

To jako bude trilogie? Ty krávo tak to bylo hodně nečekaný 
889615
To jako bude [spoiler]trilogie[/spoiler]? Ty krávo tak to bylo hodně nečekaný 
3 mušketýři
0 0
reagovat
reaguje na: departed
Jop, taky jsem si několikrát během projekce říkal, že tam ten potenciál je :+

@MeaCulpa: no, na mým Netflixu zjevně ne ;)
889612
Jop, taky jsem si několikrát během projekce říkal, že tam ten potenciál je *:+* @MeaCulpa: no, na [i]mým[/i] Netflixu zjevně ne *;)*
889611
2 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Od 2019, kdy to vyšlo, je tohle každoroční vánoční must-see tradice. Pro mě osobně nejkrásnější vánoční animák. :+
889611
Od 2019, kdy to vyšlo, je tohle každoroční vánoční must-see tradice. Pro mě osobně nejkrásnější vánoční animák. *:+*
889603
7 0
reagují: Kostěj
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se