Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4261 - 4280 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Krom toho ještě v pátek na Prime Video Saltburn a na D+ What if..? první díl. Čtvrtek NF Rebel Moon, na kterej se stejně všichni podíváme, abysme to mohli ohejtovat pod recenzí. :)
A v USA mají silné PVOD tituly: úterý Hunger Games, Thanksgiving, Silent Night a v pátek Dream Scenario.
890250
Krom toho ještě v pátek na Prime Video Saltburn a na D+ What if..? první díl. Čtvrtek NF Rebel Moon, na kterej se stejně všichni podíváme, abysme to mohli ohejtovat pod recenzí. :) A v USA mají silné PVOD tituly: úterý Hunger Games, Thanksgiving, Silent Night a v pátek Dream Scenario.
890195
8 0
reagují: (=LIFTY=), Disketa1, hroubek
reagovat
reaguje na: esmo
Bývalo to na HBO. Teď už jedině jak píšeš.
890242
Bývalo to na HBO. Teď už jedině jak píšeš.
890234
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Je to někde na VOD, nebo musím….? :D
890234
Je to někde na VOD, nebo musím….? *:D*
890229
0 0
reagují: speedy.mail
reagovat

Šiva Baby

Režisérku Emmu Seligman jsem poprvé zaznamenal díky jejímu nejnovějšímu filmu Holky bez zábran, který mi hodně sedl a bavil mě. Seligman na mě udělala velký dojem, tak jsem si řekl, že zkusím její první film. A bylo to dobré rozhodnutí. Šiva Baby je menší, komorní dialogový film, který se celý odehrává na jednom místě a v jednotném čase. Tahle divadelní struktura filmu jen prospěla a Seligman s ní velmi elegantně pracuje. Celý vývoj postav a jejich dramatický oblouk je podán velmi přesvědčivě a úderně. Režisérce se povedlo věrohodně ukázat, jak to vypadá, když jste na oslavě, na které nechcete být a všechno se vám rozpadá pod rukami a vy se emocionálně a fyzicky rozpadáte. Rachel Sennott je velmi šikovná herečka, a svou postavu zahrála parádně. Hlavní hrdinka má spoustu chyb a není úplně nejsympatičtější, ale Sennott dokázala výborně vystihnout její zranitelnost a vnitřní smutek. Danny Deffarrari mi předvedl, že má dost talentu, tak snad ho uvidíme ve filmech častěji. Molly Gordon má velmi vděčnou roli a je v ni dobrá. Film má krátkou a údernou stopáž, ve které dobře vyniknout dialogy, komické momenty a také dramatické scény. Šiva Baby je hodně povedený menší film, který mě moc mile překvapil svými kvality.  7,5/10
890229
Režisérku Emmu Seligman jsem poprvé zaznamenal díky jejímu nejnovějšímu filmu Holky bez zábran, který mi hodně sedl a bavil mě. Seligman na mě udělala velký dojem, tak jsem si řekl, že zkusím její první film. A bylo to dobré rozhodnutí. Šiva Baby je menší, komorní dialogový film, který se celý odehrává na jednom místě a v jednotném čase. Tahle divadelní struktura filmu jen prospěla a Seligman s ní velmi elegantně pracuje. Celý vývoj postav a jejich dramatický oblouk je podán velmi přesvědčivě a úderně. Režisérce se povedlo věrohodně ukázat, jak to vypadá, když jste na oslavě, na které nechcete být a všechno se vám rozpadá pod rukami a vy se emocionálně a fyzicky rozpadáte. Rachel Sennott je velmi šikovná herečka, a svou postavu zahrála parádně. Hlavní hrdinka má spoustu chyb a není úplně nejsympatičtější, ale Sennott dokázala výborně vystihnout její zranitelnost a vnitřní smutek. Danny Deffarrari mi předvedl, že má dost talentu, tak snad ho uvidíme ve filmech častěji. Molly Gordon má velmi vděčnou roli a je v ni dobrá. Film má krátkou a údernou stopáž, ve které dobře vyniknout dialogy, komické momenty a také dramatické scény. Šiva Baby je hodně povedený menší film, který mě moc mile překvapil svými kvality.  [b]7,5/10[/b]
Šiva Baby
2 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Demonic8
Ne, ale od 6.12. ho dávají v Rakousku a Německu.
890206
Ne, ale od 6.12. ho dávají v Rakousku a Německu.
890201
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Ani v tom případě, poslední Netflix film, který u nás byl v kinech, byla snad Roma.
890203
Ani v tom případě, poslední Netflix film, který u nás byl v kinech, byla snad Roma.
890201
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Maestro u nás v kinech bude jen když se dostane do boje o oskary, co? 
890201
Maestro u nás v kinech bude jen když se dostane do boje o oskary, co? 
890195
1 0
reagovat
Netflix v úterý Úsvit, ve středu Maestro a 25. nový Ricky Gervais s podtitulem Armagedon:+
890195
Netflix v úterý Úsvit, ve středu Maestro a 25. nový Ricky Gervais s podtitulem Armagedon*:+*
6 0
reagují: speedy.mail, Demonic8
reagovat

Thunderball (1965)

Za mě skvělá bondovka, hlavně tedy v případě podvodních záběrů, které jsou i dnes ohromující. Mimochodem je i tam smrtelně vtipná scéna, která se pak v mírné obměně použila o dvacet let později v Komandu. :)
890193
Za mě skvělá bondovka, hlavně tedy v případě podvodních záběrů, které jsou i dnes ohromující. Mimochodem je i tam smrtelně vtipná scéna, která se pak v mírné obměně použila o dvacet let později v Komandu. *:)*
Thunderball (1965)
1 -1
reagovat

Les Trois Mousquetaires : D'Artagnan (7/10)

Já bych vás chtěl snad dnes i poprosit, abyste šetřily minusky, protože i když nebudu asi znít tak nadšeně, jako většina, celkově jsem si film skvěle užil.

Já ten příběh vlastně nemám moc rád, žádné z předchozích zpracování mě moc nebralo, takže toto je pro mě vlastně do značné míry zlomové, tohle mě bavilo a ne málo. Výprava je úžasná, prakticky všichni hrají opravdu skvěle, líbí se mi ta špinavost, realističnost... aj, ale tady přeci jen je ta záležitost, která mi to trochu kazí, a já vím, že to k filmu patří, ale tady se nějak nedařilo odvést od toho pozornost - je to věc až přílišné role náhody, která mě z děje trochu vytrhávala.

Nicméně na Milady rozhodně jdu a to doufám, že co nejdříve. Tedy oni ji u nás dávají hned po jedničce, ale šel jsem se synem a ten nedal žel ani první díl, naštěstí svou nudu dokázal neventilovat. Ach ty děti...
890172
Já bych vás chtěl snad dnes i poprosit, abyste šetřily minusky, protože i když nebudu asi znít tak nadšeně, jako většina, celkově jsem si film skvěle užil. Já ten příběh vlastně nemám moc rád, žádné z předchozích zpracování mě moc nebralo, takže toto je pro mě vlastně do značné míry zlomové, tohle mě bavilo a ne málo. Výprava je úžasná, prakticky všichni hrají opravdu skvěle, líbí se mi ta špinavost, realističnost... aj, ale tady přeci jen je ta záležitost, která mi to trochu kazí, a já vím, že to k filmu patří, ale tady se nějak nedařilo odvést od toho pozornost - je to věc až přílišné role [b]náhody[/b], která mě z děje trochu vytrhávala. Nicméně na Milady rozhodně jdu a to doufám, že co nejdříve. Tedy oni ji u nás dávají hned po jedničce, ale šel jsem se synem a ten nedal žel ani první díl, naštěstí svou nudu dokázal neventilovat. Ach ty děti...
Les Trois Mousquetaires : D'Artagnan (7/10)
3 -6
reagovat
reaguje na: Disketa1
Na Disney plus jsou oba.
890136
Na Disney plus jsou oba.
890131
6 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr
Na Štědrý den a Boží hod budou samozřejmě oba díly Sám doma. Tuhle tradici samozřejmě neporuším, akorát si oba filmy pustím z Blu-raye a ne z televize.
890131
Na Štědrý den a Boží hod budou samozřejmě oba díly Sám doma. Tuhle tradici samozřejmě neporuším, akorát si oba filmy pustím z Blu-raye a ne z televize.
890123
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ktery dil ti vychazi na Stedry den? ...
890123
Ktery dil ti vychazi na Stedry den? ...
890115
2 0
reagují: Disketa1
reagovat

Goldfinger (1964)

Jedna z nejstylovějších bondovek v celé šedesátileté historii. Goldfinger je absolutní klasika a od geniálního Přískoka by se mohl učit i takový pan Tau. :D:+ 
890115
Jedna z nejstylovějších bondovek v celé šedesátileté historii. Goldfinger je absolutní klasika a od geniálního Přískoka by se mohl učit i takový pan Tau. *:D**:+* 
Goldfinger (1964)
7 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Leefko
Empire dal 2* a to vždy hodnotí nadhodnoceně.
890108
Empire dal 2* a to vždy hodnotí nadhodnoceně.
890080
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tak určitě :D
890098
Tak určitě *:D*
890095
0 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ze kdyby mu to puvodne schvalili pro star wars nemusel by 2h travit world buildingem a ze az bude druhy dil a bude to mit 6h tak to bude davat smysl!
890095
Ze kdyby mu to puvodne schvalili pro star wars nemusel by 2h travit world buildingem a ze az bude druhy dil a bude to mit 6h tak to bude davat smysl!
890092
18 -1
reagují: speta.jr, Adventurer
reagovat
Na co se bude Zack vymlouvat nyní? 
890092
Na co se bude Zack vymlouvat nyní? 
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
to bude teprv obcanska valka :D:D:D
890088
to bude teprv obcanska valka *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
top critics 08) to zas bude bordelu na nete:D
890084
top critics 0*8)* to zas bude bordelu na nete*:D*
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se