reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 37901 - 37920
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1895
- 1896
- 1897
- .
- 2638
- 2639
Hellboy prvy aj druhy
Videne po strasne dlhej dobe. Jednotka ma super atmosferu a vsetko, len tomu filmu ani teraz nemozem odpustit malu chybicku v akcnych scenach. A to ked je tak strasne okato vidno ze je hellboy zaveseny na lanach ( v metre a na tom moste ked utekal pred velkym kladivom) Strasne ma to vytrhavalo z atmosfery. Uz som to nevnimal len ako pribeh ale uz ako film a preco to je tak vidno...blbost ja viem ale rusilo ma to.
No a z dovjky som si nepamatal nic, len to ze som bol sklamany. Teraz poviem len, ze chcem co najskor trojku. Druhy pacifik asi nebude, ze? Tak bolo by dobre sa do toho vrhnut a napr NEviem preco sa mi to najprv nepacilo. Je to take hrave a fakt dobre natocene
No a z dovjky som si nepamatal nic, len to ze som bol sklamany. Teraz poviem len, ze chcem co najskor trojku. Druhy pacifik asi nebude, ze? Tak bolo by dobre sa do toho vrhnut a napr NEviem preco sa mi to najprv nepacilo. Je to take hrave a fakt dobre natocene
reagovat
|
Kdyby někdo potřeboval parádní akční chlapskej výplachovej film, dak doporučuju Dědictví vášně s Brandonem Lee.
Má název jak Mexicko-argentinská telenovela o autistické dívce, která se zamiluje do drogového dealera, ale skvěle jsem si u toho odpočinul.
Má název jak Mexicko-argentinská telenovela o autistické dívce, která se zamiluje do drogového dealera, ale skvěle jsem si u toho odpočinul.
reagovat
|
trailer na The Mud na me krici "nekoukatelna hipsterska pseudosracka" uz z dalky.... to fakt nekdo vydrzel dokoukat do konce, jestli to ma vic jak 5 minut?
ocividne ake nekdo neumi psat nazvy a myslel ten Mud s fakanama a Metjůem KekKonegym...
ocividne ake nekdo neumi psat nazvy a myslel ten Mud s fakanama a Metjůem KekKonegym...
reagovat
|
Je to "Mud" a "Network", kdyžtak :)
Každopádně Mudem jsem byl taky unešenej. Mrzí mě, že jsem na to nešel do kina, když jsem měl příležitost.
Každopádně Mudem jsem byl taky unešenej. Mrzí mě, že jsem na to nešel do kina, když jsem měl příležitost.
reagovat
|
The Network 1976
Tlieskam ve stoji a smekám, pretože tento snímok predbehol svoju dobu a perfektne vystihuje televíziu, média a čo vlastne ide aj v súčasnosti. Nie, že by sme o tom nevedeli, len by si to chcelo konečne priznať a možno s tým niečo spraviť, ale to by sme sa museli premôcť a stlačiť, ten červený gombík a nie len prepnúť.
Oscary zaslúžené a tento snímok katapultujem ihneď do svojej TOP5. (9/10 - jeden bod sťahujem iba za tú nezmyselnú romancu, aj keď jej zakončenie za to stálo)
Som znechutený, pretože vidieť pravú realitu je proste hnus....
"Television is not the truth! Television is a God-damned amusement park! Television is a circus, a carnival, a traveling troupe of acrobats, storytellers, dancers, singers, jugglers, side-show freaks, lion tamers, and football players. We're in the boredom-killing business! We'll tell you any shit you want to hear...." link
Oscary zaslúžené a tento snímok katapultujem ihneď do svojej TOP5. (9/10 - jeden bod sťahujem iba za tú nezmyselnú romancu, aj keď jej zakončenie za to stálo)
Som znechutený, pretože vidieť pravú realitu je proste hnus....
"Television is not the truth! Television is a God-damned amusement park! Television is a circus, a carnival, a traveling troupe of acrobats, storytellers, dancers, singers, jugglers, side-show freaks, lion tamers, and football players. We're in the boredom-killing business! We'll tell you any shit you want to hear...." link
reagovat
|
The Mud
Co říkáte na tenhle počin? Mě osobně uchvátil. Jak po příběhové stránce, tak díky upřímným hereckým výkonům. Po technické i režijní stránce taky špica. Matthew McConaughey se mi jako hl. hrdina Nolanovi Intersellar začíná líbit.
9/10
9/10
reagovat
|
Mildík
Nerieš, dabing je posledná vec na tom filme čo by ťa mala trápiť. A hlášky tam taktiež vôbec niesú. Navyše keď to neuvidíš v kine, to už na DVD fakt nemá zmysel, takže choď do toho. Možno to ešte odchytíš i v 2D.
reagovat
|
Ravenhorn
zabudol si prihodiť smajlika alebo sa tu črtá nejaký drsný kanadský žartík ?
reagovat
|
To samý jsem měl s Avengers, ale řekl jsem si, že to v kině prostě chci vidět, tak jsem dabing překousl, protože jsem měl tušení, že by mi bylo později líto, kdybych to v kině vynechal.
reagovat
|
Pacific Rim
Je mi jasný, že je už trochu pozdě a že některá kina už vyškrtávají z proramů, ale když jsem se díval na kina ve východočeském kraji, tak jsem se nestačil divit... Sice dávají, ale s dabingem...
Otázkou zůstává... dá se to přežít? Na DVD se mi čekat nechce, ten zážitek chci z kina... ale dabing...
link
Otázkou zůstává... dá se to přežít? Na DVD se mi čekat nechce, ten zážitek chci z kina... ale dabing...
link
reagovat
|
Kdyby to někoho zajímalo, tak The Lone Ranger je skvělá záležitost. Režisér Gore Verbinski navazuje na svého animovaného Ranga, tentokrát v hrané podobě. Příjemně jsem se bavil, má to výborného nespolehlivého vyprávěče, boží kameru a k tomu perfektně vygradované akční vlakové scény. Johnny Depp je tu překvapivě minimalistický a jeho Tonto nemá s pirátem Jackem Sparrowem téměř nic společného. Fakt zábava a dvouapůlhodinová stopáž uteče velmi rychle. Skvělý lék na špatnou náladu.
reagovat
|
Mám otázku na ľudí čo majú nakukanú Planétu Opíc. Ja som videl ten prequel z 2011 a na základe toho som si kukol jednotku a dvojku. Kým jednička ma dostala a považujem to za jedno z naj scifi aké som videl, dvojka už mi prišla moc uletená. Je ešte nejaký film z tej série, ktorý stojí za kuknutie? Lebo tie čsfd hodnotenia idú dole vodou s každým pribúdajúcim dielom.
reagovat
|
The best years of our lives (1946)
V prvom rade dík za radu (už si nepamätám kto).
Popravde som ale išiel z toho dosť sklamaný. Problém je ale asi najskôr v tom, kedy ten film vznikol, lebo všetko mi proste prišlo ako "klišé" a skoro žiadny moment filmu ma ani len trochu neprekvapil. Proste remeslo bez štipky nápadu. Ale ako som povedal, je to asi dané tým že je ten film už vyše pol storočia starý.
Každopádne jedna vec, ktorá ma priniesla do úžasu, bol Harold Russell vzhľadom na to, že i v skutočnosti bol bez rúk.
Popravde som ale išiel z toho dosť sklamaný. Problém je ale asi najskôr v tom, kedy ten film vznikol, lebo všetko mi proste prišlo ako "klišé" a skoro žiadny moment filmu ma ani len trochu neprekvapil. Proste remeslo bez štipky nápadu. Ale ako som povedal, je to asi dané tým že je ten film už vyše pol storočia starý.
Každopádne jedna vec, ktorá ma priniesla do úžasu, bol Harold Russell vzhľadom na to, že i v skutočnosti bol bez rúk.
reagovat
|
Justice League: The Flashpoint Paradox
Už je to dávnejšie, čo som to videl. No, ale zrovna nadšený som z toho nebol. 5/10
reagovat
|
TOP Diskuze
117Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 96Gladiátor 2: Recenze 26Víkendový výplach #794 o Pánovi prstenů a Deadpoolovi 19Kevin Smith chystá druhé Dogma 19Předražené Red One s Rockem prodělá miliardy korun. Gladiátor 2 se rozjel ve světě 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 18Nový Predátor se blíží. A slibuje hodně zajímavého hrdinu 18Jak vycvičit draka: Teaser 17The Return: Trailer 14Nejhorší obavy: V.I.M.