reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 37861 - 37880
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1893
- 1894
- 1895
- .
- 2638
- 2639
Slušnej mindfuck. Kdo viděl posledního Spidermana a viděl nebo četl Pí a jeho život, všimli jste si toho propojení?
reagovat
|
nekritizuju film, ale jsem s popíčkem za jedno, co se týče good guys dream teamu... já od superhrdinů tak nějak očekávám, že chci jejich schopnosti, což se o těchhle hrdinech říct nedalo ani náhodou.
reagovat
|
Kevin Bacon tam odehrál jednoho z nej záporáků za poslední dobu, ten film byl parádní.
reagovat
|
popicek
Má nora nemá klimatizaci.
A tímto aspoň za mě Karlovský
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tímto aspoň za mě Karlovský
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
reagovat
|
A dyť má pravdu, všechny ty dětský postavy jsou vyloženě komický. Jediný, co to táhne nahoru, jsou Fassbender s McAvoyem.
Film jsem viděl v kině a od tý doby mě ani jednou nenapadlo podívat se na něj znova.
Film jsem viděl v kině a od tý doby mě ani jednou nenapadlo podívat se na něj znova.
reagovat
|
popik
to TedGeorge: to pochybuju, dyť seš zalezlej někde v noře u kompu
reagovat
|
popik
to Axis> Scenka v hospode je super , protoze je tam Fass a jeho postava Magneto, ktera ma jakous takous hloubku a je znama a oblibena z predchozich dilu. Jednoduse jeho postava i on jako herec je prvni liga. Takze, kdyz mu nekdo napise tuhle uzavrenou epizodku, kdesi v Argentine, tak se nemuze moc seknout. Nejvetsi zlo prichazi, kdyz Xav a Mag musi nejak spolupracovat s těma idiotickýma "novýma" mutantama, to je cistej horor.
A záporáci? Kevin Bacon (mam toho chlapa rad) ma stupidne napsanou postavu, January Jones a jeji postava je vylozene smesna, "Čertík" je kopírka Nightcrawlera z X-men 2 a ten pan "Tornádo" comóóón guys!!!
to xxendxx: zřejmě nevíš absolutně nic o teambuildingu
A záporáci? Kevin Bacon (mam toho chlapa rad) ma stupidne napsanou postavu, January Jones a jeji postava je vylozene smesna, "Čertík" je kopírka Nightcrawlera z X-men 2 a ten pan "Tornádo" comóóón guys!!!
to xxendxx: zřejmě nevíš absolutně nic o teambuildingu
reagovat
|
The Joker
Buď tak laskav a už nikdy nikde nemluv o tržbách Star Trek: Into Darkness. Chytají mě z toho tiky.
reagovat
|
Memphis: Jo, na to jsem zapomněl - 2:13. :)
Karel: když to vezmem jen v Americe, tak pouze 5 z 14 je úspěšnějších. Plus Percy Jackson má za sebou jen jeden den, ale nevypadá to, že by překonal jedničku, tak nejspíš 5:10. ;)
Tony: STID je IMHO klasickej sequel a skončil 8% za jedničkou, mezi top kritiky rovnou o 15%. ;)
Karel: když to vezmem jen v Americe, tak pouze 5 z 14 je úspěšnějších. Plus Percy Jackson má za sebou jen jeden den, ale nevypadá to, že by překonal jedničku, tak nejspíš 5:10. ;)
Tony: STID je IMHO klasickej sequel a skončil 8% za jedničkou, mezi top kritiky rovnou o 15%. ;)
reagovat
|
Mě teda X-M:FC taky vůbec nebavilo. Herecký obsazení bylo samozřejmě perfektní, ale ten film mi přišel takovej strašně studenej a nebyl jsem schopnej se žádným způsobem sžít s žádnou z postav. Skoukl jsem to asi do dvou třetin a pak to zabalil...
Burn me.
Burn me.
reagovat
|
Letošní sequely na RT...
mají zatím dost brutální bilanci: 14 sequelů za 7 měsíců a jenom Iron Man 3 má na Rottenech více procent, než jeho předchůdce.
reagovat
|
jejich "teambuilding" party strka do kapsy vetsinu marvelovek co se zabavnosti tyka, Kevin Slanina si to společně s Rychloohýbačem dávaj celou stopáž a ten teleportující čertík je jeden z nejvíc kůl komix-filmovejch záporáků. (když se podivam na všechny spajdrmeny a veškerou tu sterilní vatu z fáze 1, První třída prostě jede)
škoda že tu popík nic nehodnotí a nebaví mě hledat jeho hodnocení v komentech, ale když je první třída taková sračka, fakt by mě zajímalo hodnocení ostatních komixáren za posledních třeba 5 let :D
škoda že tu popík nic nehodnotí a nebaví mě hledat jeho hodnocení v komentech, ale když je první třída taková sračka, fakt by mě zajímalo hodnocení ostatních komixáren za posledních třeba 5 let :D
reagovat
|
TOP Diskuze
113Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 96Gladiátor 2: Recenze 26Víkendový výplach #794 o Pánovi prstenů a Deadpoolovi 19Předražené Red One s Rockem prodělá miliardy korun. Gladiátor 2 se rozjel ve světě 19Kevin Smith chystá druhé Dogma 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 18Nový Predátor se blíží. A slibuje hodně zajímavého hrdinu 18Jak vycvičit draka: Teaser 17The Return: Trailer 14Nejhorší obavy: V.I.M.