Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 37221 - 37240 Napsat příspěvek

Neváhej a zavolej… / For a Good Time, Call... (2012)

Ari Graynor to dala dohromady s manželkou Setha Rogena Lauren Miller, která se podílela i na scénáři a natočili jednu z nej komedií o ženském přátelství (jasně, beru to z pohledu chlapa). Je to klasicky neklasická komedie o dvou looserkách, které po kopačkách a vyhazovu z práce neví coby, tak si založí erotickou linku a jejich počáteční nevraživost postupně přeroste ve velký přátelství. Poměrně mi to sedlo, po všech těch amerických sračkách, kde si každý říká tisickrát "love you, love you..." bez toho, aby cokoliv k druhému cítil. Tady to k tomu momentu, kdy si uvědomí, že jsou opravdu nej kámošky, je krásně vygradovaný, ne nepodobně nějaké prvoplánové romanťárně. Ten film je uplně jinde (kvalitativně i žánrově), ale nebál bych se o přirovnat z hlediska gradace přátelství k Prince Avalanche.
Jinak je to v dost momentech hodně vtipné a vzhledem k povaze filmu a šarmu obou dam i celkem hot. :-)
Hodně jsem se nasmál u "training montage" a cameu Setha Rogena. Poměrně dobrou práci tu odvádí i Justin Long. Hodně hodně příjemná jednohubka. 8/10
606699
Ari Graynor to dala dohromady s manželkou Setha Rogena Lauren Miller, která se podílela i na scénáři a natočili jednu z nej komedií o ženském přátelství (jasně, beru to z pohledu chlapa). Je to klasicky neklasická komedie o dvou looserkách, které po kopačkách a vyhazovu z práce neví coby, tak si založí erotickou linku a jejich počáteční nevraživost postupně přeroste ve velký přátelství. Poměrně mi to sedlo, po všech těch amerických sračkách, kde si každý říká tisickrát "love you, love you..." bez toho, aby cokoliv k druhému cítil. Tady to k tomu momentu, kdy si uvědomí, že jsou opravdu nej kámošky, je krásně vygradovaný, ne nepodobně nějaké prvoplánové romanťárně. Ten film je uplně jinde (kvalitativně i žánrově), ale nebál bych se o přirovnat z hlediska gradace přátelství k Prince Avalanche. Jinak je to v dost momentech hodně vtipné a vzhledem k povaze filmu a šarmu obou dam i celkem hot. :-) Hodně jsem se nasmál u "training montage" a cameu Setha Rogena. Poměrně dobrou práci tu odvádí i Justin Long. Hodně hodně příjemná jednohubka. 8/10
Neváhej a zavolej… / For a Good Time, Call... (2012)
0 0
reagovat

Krupiér (1998)

Hodně zapomenutá pecka. A Clive Owen byl tenkrát neskutečně cool.
606693
Hodně zapomenutá pecka. A Clive Owen byl tenkrát neskutečně cool.
Krupiér (1998)
0 0
reagovat

Hořící keř

Obrovské Fuck you od HBO pre ostatnú českú aj slovenskú seriálovú produkciu.:+ 9/10
606649
Obrovské Fuck you od HBO pre ostatnú českú aj slovenskú seriálovú produkciu.*:+* 9/10
Hořící keř
0 0
reagovat

Stuck in Love

Sedim si na plazi pred svojim drevennym domom v kresle a citam knihu. V tom pribehne krasna bloncka s tym, ze ma na mna 20 minut aby som z nej vysukal dusu...sen :D
Lily Collins krasna, film strasne prijemny, mali ste pravdu.
606647
Sedim si na plazi pred svojim drevennym domom v kresle a citam knihu. V tom pribehne krasna bloncka s tym, ze ma na mna 20 minut aby som z nej vysukal dusu...sen *:D* Lily Collins krasna, film strasne prijemny, mali ste pravdu.
Stuck in Love
0 0
reagovat

Any Day Now

Alan Cumming je jednoduše herecký a pěvecký bůh. Jeho výkon v tomto filmu mě skutečně dojal. Musíte vidět. :+
606646
Alan Cumming je jednoduše herecký a pěvecký bůh. Jeho výkon v tomto filmu mě skutečně dojal. Musíte vidět. *:+*
Any Day Now
0 0
reagovat

speta.jr

stačí.dik
606645
stačí.dik
speta.jr
0 0
reagovat

pepo

v ramci "serialu" je to lepsi jak zatim ty prvni dva dily Ceskeho stoleti... staci?
606644
v ramci "serialu" je to lepsi jak zatim ty prvni dva dily Ceskeho stoleti... staci?
pepo
0 0
reagovat

popik

pepo máš pravdu :+
606643
pepo máš pravdu *:+*
popik
0 0
reagovat
V žiadnom prípade to nie je pokus o flame. Čo ten Hořící keř ?
606642
V žiadnom prípade to nie je pokus o flame. Čo ten Hořící keř ?
0 0
reagovat
absurdní flame
606641
absurdní flame
0 0
reagovat

kubqo

prečo? intouchables je podľa mňa fajn, ale viac než 7/10 zo seba nedostanem. prišlo mi to také... obyčajné, podobných filmov som videl veľa a mnoho z nich bolo lepších.
606640
prečo? intouchables je podľa mňa fajn, ale viac než 7/10 zo seba nedostanem. prišlo mi to také... obyčajné, podobných filmov som videl veľa a mnoho z nich bolo lepších.
kubqo
0 0
reagovat

pepo

:+ I'm with you, bro'!
606639
*:+* I'm with you, bro'!
pepo
0 0
reagovat

pepo

tak tým dodatkom si zabil veškeré šance na rozumnú odpoveď :D
606638
tak tým dodatkom si zabil veškeré šance na rozumnú odpoveď *:D*
pepo
0 0
reagovat
Kto videl Hořící keř? Oplatí sa mi to pozerať ? Bojím sa, že je to iba nejaký csfd hype ako Intouchables a nie skutočne dobrý film.
606637
Kto videl Hořící keř? Oplatí sa mi to pozerať ? Bojím sa, že je to iba nejaký csfd hype ako Intouchables a nie skutočne dobrý film.
0 0
reagovat
Život Adele je bez debat filmem roku. Chemie mezi oběma herečkami je něco geniálního.
606615
Život Adele je bez debat filmem roku. Chemie mezi oběma herečkami je něco geniálního.
0 0
reagovat
Justin Lin jede :+
link
606613
Justin Lin jede *:+* http://collider.com/justin-lin-bourne-legacy-sequel/
0 0
reagovat

Breakfast at Tiffany´s 1961

Každý z nás má určite vo svojom okolí trhlou kamarátku/susedku, do ktorej bol (je) platonicky zaláskovaný a zniesol by jej aj modré z neba a keď nie tak poznáme, nejaké tie holky, ktoré chodia s našimi kamošmi, iba pre peniaze alebo sme si tým prešli sami (zdravíme zlatokopky na MZ :D ). Faktom však ostáva, že nebyť božskej Audrey, po tomto filme by nikto v dnešnej dobe neštekol a skončil by v mori priemernosti rokov minulých a dostal čo si zaslúži (5/10). Takto, herečka svojej doby zapožičala svoj talent pravej podvodníčke Holly a vy si aspoň počas tých 2 hodiniek užijete jej ladných pohybov, koketovania, naivnosti a hlavne krásy. 7/10.
606586
Každý z nás má určite vo svojom okolí trhlou kamarátku/susedku, do ktorej bol (je) platonicky zaláskovaný a zniesol by jej aj modré z neba a keď nie tak poznáme, nejaké tie holky, ktoré chodia s našimi kamošmi, iba pre peniaze alebo sme si tým prešli sami (zdravíme zlatokopky na MZ *:D* ). Faktom však ostáva, že nebyť božskej Audrey, po tomto filme by nikto v dnešnej dobe neštekol a skončil by v mori priemernosti rokov minulých a dostal čo si zaslúži (5/10). Takto, herečka svojej doby zapožičala svoj talent pravej podvodníčke Holly a vy si aspoň počas tých 2 hodiniek užijete jej ladných pohybov, koketovania, naivnosti a hlavne krásy. 7/10.
Breakfast at Tiffany´s 1961
0 0
reagovat
Nevím, jestli je to UNRATED, ale viděl jsem EXTENDED, což bylo o nějakých 10 minut navíc a popravdě jsem to tam ani nepoznal, rozhodně ne v pozitivním slova smyslu. Na tom chaotismu to a roztříštěnosti vedlejších záporáků to neubírá. Fakt nechápu, proč teď nebyl stylu
Starý přítel z války pozve Rosomáka na rozloučení před smrtí a poprosí ho o ochranu dcery před Yakuzou. Tu ochrání, zamiluje se do ní a z obavy, aby ji nezabil jako Jeane předá starému pánovi své schopnosti. Starý pán omládne, zesilní a začne dělat bordel. Wolvie zjistí, že Yakuza byla ve skutečnosti od začátku hodná a chtěla ho zastavit, podstoupí samurajský výcvik, aby znovu našel své schopnosti a sám sebe a vydá se starého pána zastavit. :D To by mi bohatě stačilo
606585
Nevím, jestli je to UNRATED, ale viděl jsem EXTENDED, což bylo o nějakých 10 minut navíc a popravdě jsem to tam ani nepoznal, rozhodně ne v pozitivním slova smyslu. Na tom chaotismu to a roztříštěnosti vedlejších záporáků to neubírá. Fakt nechápu, proč teď nebyl stylu [spoiler]Starý přítel z války pozve Rosomáka na rozloučení před smrtí a poprosí ho o ochranu dcery před Yakuzou. Tu ochrání, zamiluje se do ní a z obavy, aby ji nezabil jako Jeane předá starému pánovi své schopnosti. Starý pán omládne, zesilní a začne dělat bordel. Wolvie zjistí, že Yakuza byla ve skutečnosti od začátku hodná a chtěla ho zastavit, podstoupí samurajský výcvik, aby znovu našel své schopnosti a sám sebe a vydá se starého pána zastavit. *:D* [/spoiler] To by mi bohatě stačilo
0 0
reagovat

Tony

a to už si viděl tu unrated?
606584
a to už si viděl tu unrated?
Tony
0 0
reagovat

The Wolverine (2013)

Potitulková scéna lepší, než zbytek filmu, ale na hodnocení to mění pramálo. Film evidentně trpí ve střižně spáchal harakiri. Na komiksových blockbusterech mne štve to, že všechny novodobé jsou o záchraně světa a osudovosti, v tomhle je mi Rosomák trochu sympatický, ale tím to hasne, v tom filmu nefunguje prakticky nic. Opakované shlédnutí jen snižuje hodnocení. Škoda, úvod s digi medvědem a WW2 okénkem byl vcelku slibný, takhle mohl vypadat klidně celý film. 4/10
606582
Potitulková scéna lepší, než zbytek filmu, ale na hodnocení to mění pramálo. Film evidentně trpí ve střižně spáchal harakiri. Na komiksových blockbusterech mne štve to, že všechny novodobé jsou o záchraně světa a osudovosti, v tomhle je mi Rosomák trochu sympatický, ale tím to hasne, v tom filmu nefunguje prakticky nic. Opakované shlédnutí jen snižuje hodnocení. Škoda, úvod s digi medvědem a WW2 okénkem byl vcelku slibný, takhle mohl vypadat klidně celý film.[b] 4/10[/b]
The Wolverine (2013)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se