Ale vždyť ten film je o tom, že jsou tam zapomenutí v době, kdy už tam dávno neměli být, fakt nevím, jestli je tak blbý pochopit, že je to smyšlený příběh v reálném historickém rámci :) A jestli ti přijde nelogický, že se konkrétně tohle nestalo, tak fakt už nevim. Tobě prostě vadí, že to není historická rekonstrukce Stalingradu nebo se pletu? Proč ten dům nevzali na zteč je tam myslím dostatečně vysvětlený.
Já nevím, podle mne do toho zbytečně rýpeš na věci, co jsou tam úmyslně jako umělecká složka. Nedávno jsem třeba narazil na rozbor toho, co je blbě v BoB, přečetl jsem si to, odkýval a popravdě mne to nezajímalo, když to jako celek funguje.
A k té vizuální stránce, vždyť i Ryan byl tak moc přepálený, tohle je jenom trochu jiný styl.
|
reagovat
|
Zvlášť ne ve filmu, kde se bojuje tak komiksově přepáleně. 
No Stalingrad podle mne lidi blbě chápou a může za to i název jako komplexní film o Stalingradu, přitom je to jenom film o partě vojáků bránících jeden dům a jednu ženskou. Nevím jestli to blbě nechápeš tak, že bránili tím domem proud vojáků do celého Stalingradu, což tam ani řečeno nebylo, takhle jsem to bral jako jeden příběh z mnoha, které se v tom městě odehrály a to ještě dost komorní, mimo všeobecných davových scén, tolik k těm nepřenostem, které tam IMHO nebyly, když to člověk bere jako samozřejmě smyšlený příběh coby malou součást celkových událostí. Vždyť je tam přece jasně řečeno, že si jedou na svoje triko. No a jestli chceš řešit, že se takhle malej příběh ve skutečnosti nestal, to je prostě hovadina.