Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 36881 - 36900 Napsat příspěvek

Despicable Me

Totální pecka, jeden z nejlepsich animaku, co jsem kdy videl. Rezal jsem se skoro pri kazde scene s miniony a vubec se za to nestydim :D

8/10 a premyslim i nad 9/10 8)
605685
Totální pecka, jeden z nejlepsich animaku, co jsem kdy videl. Rezal jsem se skoro pri kazde scene s miniony a vubec se za to nestydim *:D* 8/10 a premyslim i nad 9/10 *8)*
Despicable Me
0 0
reagovat
slovenský festivalový hit, konečne v distribúcii

link
605674
slovenský festivalový hit, konečne v distribúcii http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MxRyqdKeKMY
0 0
reagovat

TedGeorge

Ten byl jak od Fuxofta.
605673
Ten byl jak od Fuxofta.
TedGeorge
0 0
reagovat
Kladivo na čarodějnice má kdyžtak půjčený Thor...
605672
Kladivo na čarodějnice má kdyžtak půjčený Thor...
0 0
reagovat
spalovača som videl, kladivo je kúpené a zabalené už asi 3 roky - nejak si na to neviem nájsť náladu :)
605670
spalovača som videl, kladivo je kúpené a zabalené už asi 3 roky - nejak si na to neviem nájsť náladu :)
0 0
reagovat

pepo

Dej si ještě Kladivo na čarodějnice a Spalovače mrtvol. ;)
605669
Dej si ještě Kladivo na čarodějnice a Spalovače mrtvol. *;)*
pepo
0 0
reagovat

Vyšší princip

Tak som si zase trošku dopĺňal staré resty. A najlepší český film ever! 10/10
605665
Tak som si zase trošku dopĺňal staré resty. A najlepší český film ever! 10/10
Vyšší princip
0 0
reagovat

xxendxx

no vidíš, mňa zas viac bavila tá prvá polka, než to začalo byť klišovitejšie a klišovitejšie
605662
no vidíš, mňa zas viac bavila tá prvá polka, než to začalo byť klišovitejšie a klišovitejšie
xxendxx
0 0
reagovat

Before Sunrise

po vic nez deseti letech nadesla spravna chvile na "nejakou romantarnu" a tak jsem sahnul po tomhle (1/ uz si to vubec nepamatuju, 2/krasne se da navazat dalsima dvema dily ktery jsem jeste nevidel). Linklater mi nic nerika, Skola rocku byla takova neurazejici, scanner darkly byl divnej WTFilm a tak jsem, i pres hype a deravou pamet nic necekal. Takhle nejak si predstavuju "romantak" od Smitha, kdyby navazal na Clerks 1 s normalnima hercema a ne tak infantilne. Julie Derpy je absolutne k sezrani a mladej Hawke je sympatickej. Zacatek byl celkem nuda, ale od projizdky na ruskym kole jsem jim to sezral i s navijakem. Sice to bylo misty az moc ukecany a barman byl tezce mimo, ale jinak je to presne ten film, kterej bych si dal hned znovu/dalsi dil. Nikdo tam nemusi delat tajtrdliky jako Tom Hanks nebo Hugh Grant ve vetsine jejich romcomu, kdery z duse nesnasim. Puvodne jsem chtel dat repete Blue Valentine, ale to se na romantickej vecer precijen moc nehodi...

9/10 (a cekam, ze po dalsim skouknuti to na tu desitku uzraje)
605658
po vic nez deseti letech nadesla spravna chvile na "nejakou romantarnu" a tak jsem sahnul po tomhle (1/ uz si to vubec nepamatuju, 2/krasne se da navazat dalsima dvema dily ktery jsem jeste nevidel). Linklater mi nic nerika, Skola rocku byla takova neurazejici, scanner darkly byl divnej WTFilm a tak jsem, i pres hype a deravou pamet nic necekal. Takhle nejak si predstavuju "romantak" od Smitha, kdyby navazal na Clerks 1 s normalnima hercema a ne tak infantilne. Julie Derpy je absolutne k sezrani a mladej Hawke je sympatickej. Zacatek byl celkem nuda, ale od projizdky na ruskym kole jsem jim to sezral i s navijakem. Sice to bylo misty az moc ukecany a barman byl tezce mimo, ale jinak je to presne ten film, kterej bych si dal hned znovu/dalsi dil. Nikdo tam nemusi delat tajtrdliky jako Tom Hanks nebo Hugh Grant ve vetsine jejich romcomu, kdery z duse nesnasim. Puvodne jsem chtel dat repete Blue Valentine, ale to se na romantickej vecer precijen moc nehodi... 9/10 (a cekam, ze po dalsim skouknuti to na tu desitku uzraje)
Before Sunrise
0 0
reagovat

Stuck in Love

Peckaaaaaaaaaaaa

Lily Collins :o:o:+
605649
Peckaaaaaaaaaaaa Lily Collins *:o**:o**:+*
Stuck in Love
0 0
reagovat

Serpico (1973)

Sidney Lumet si ma získal jeho 12 Angry Men, kde Henry Fonda vytrieskal z minima maximum a Lumetov Network mám dokonca vo svojej TOP10. Keď som videl vo výpredaji v Datarte (za 2€) Serpica od Sidneyho Lumeta, neváhal som ani minútu a stál som pri pokladni. Avšak, kde Fonda mal proti sebe dôstojných a zaujímavých súperov, v Serpicovi je to žiaľ iba bezchybný Al Pacino (ktorý si tu nomináciu na Oscara a Zlatý Glób proste zaslúži, o tom žádna a povedal by som, že tu podáva jeden zo svojich najlepších výkonov), ktorý strieda rôzne herecké polohy a vy mu ich zobete z ruky... ale na čo je to dobré, keď sa vo filme prakticky nič nedeje a takmer po celú stopáž vidíte iba to ako je každý policajt v zbore skorumpovaný a hrôzostrašnú byrokraciu. Čakal by som trošku režisérskej invencie a keď sa Paco rozhodol ísť proti vlastným, neverím, že sa mu nejakí kolegovia nevyhrážali alebo nezastrašovali ho.
Ak budem chcieť vidieť životopsiný film o NY policajtovi siahnem po Doniem Brascovi, kde je síce Al oproti Serpicovi polovičný, ale má tu kolegov (J Depp a A, Heche), ktorí mu zdatne sekundujú a vytvoria zaujímavejší príbeh ako neúplatný Frank Serpico.

6/10
605640
Sidney Lumet si ma získal jeho 12 Angry Men, kde Henry Fonda vytrieskal z minima maximum a Lumetov Network mám dokonca vo svojej TOP10. Keď som videl vo výpredaji v Datarte (za 2€) Serpica od Sidneyho Lumeta, neváhal som ani minútu a stál som pri pokladni. Avšak, kde Fonda mal proti sebe dôstojných a zaujímavých súperov, v Serpicovi je to žiaľ iba bezchybný Al Pacino (ktorý si tu nomináciu na Oscara a Zlatý Glób proste zaslúži, o tom žádna a povedal by som, že tu podáva jeden zo svojich najlepších výkonov), ktorý strieda rôzne herecké polohy a vy mu ich zobete z ruky... ale na čo je to dobré, keď sa vo filme prakticky nič nedeje a takmer po celú stopáž vidíte iba to ako je každý policajt v zbore skorumpovaný a hrôzostrašnú byrokraciu. Čakal by som trošku režisérskej invencie a keď sa Paco rozhodol ísť proti vlastným, neverím, že sa mu nejakí kolegovia nevyhrážali alebo nezastrašovali ho. Ak budem chcieť vidieť životopsiný film o NY policajtovi siahnem po Doniem Brascovi, kde je síce Al oproti Serpicovi polovičný, ale má tu kolegov (J Depp a A, Heche), ktorí mu zdatne sekundujú a vytvoria zaujímavejší príbeh ako neúplatný Frank Serpico. 6/10
Serpico (1973)
0 0
reagovat
Na xxAttentionWhorexx tam bylo moc holek.
605634
Na xxAttentionWhorexx tam bylo moc holek.
0 0
reagovat
oznacit sucker punch za srajdu urazi vsechny srajdy.
605629
oznacit sucker punch za srajdu urazi vsechny srajdy.
0 0
reagovat

Muž z Oceli-cz dabing

Dabing je prvotřídní!
605623
Dabing je prvotřídní!
Muž z Oceli-cz dabing
0 0
reagovat
SUCKER PUNCH NENI SRAJDA!!!!! :( Trailer sluboval nadupany videoklip a presne to clovek v kine dostal. Nic viac nic menej. Len to, ako sa to od zaciatku tvarilo.
605622
SUCKER PUNCH NENI SRAJDA!!!!! *:(* Trailer sluboval nadupany videoklip a presne to clovek v kine dostal. Nic viac nic menej. Len to, ako sa to od zaciatku tvarilo.
0 0
reagovat
watchmeni sú najviac underrated film minulej dekády. Bez debaty.
605618
watchmeni sú najviac underrated film minulej dekády. Bez debaty.
0 0
reagovat

JohnyD

Svatá slova, podepisuji vlastní krví. :+
605597
Svatá slova, podepisuji vlastní krví. *:+*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Yep...nejlepší Snyderovka určitě a komixovka možná taky, jen se bojím, jestli jsem na něco nezapomněl.
605595
Yep...nejlepší Snyderovka určitě a komixovka možná taky, jen se bojím, jestli jsem na něco nezapomněl.
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

word :+
605593
word *:+*
JohnyD
0 0
reagovat

kubqo

Pozri si Watchmen Director´s Cut (ak si nevidel), to je najlepší Snyder ako aj najlepšia komixovka 8)
605592
Pozri si Watchmen Director´s Cut (ak si nevidel), to je najlepší Snyder ako aj najlepšia komixovka *8)*
kubqo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se