Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 36581 - 36600 Napsat příspěvek
tento víkend na Sundance premiéra BOYHOOD. kto nevie vo co go, tak nech si okamžite vygoogli
610067
tento víkend na Sundance premiéra BOYHOOD. kto nevie vo co go, tak nech si okamžite vygoogli
0 0
reagovat
On i ten google stačí...
609985
On i ten google stačí...
0 0
reagovat

Mildík

Logicky když někdo něco takovýho napíše tak šup na www.comingsoon.net a hned víš, ne?
609982
Logicky když někdo něco takovýho napíše tak šup na www.comingsoon.net a hned víš, ne?
Mildík
0 0
reagovat
No super, a já teď vím kulový :D
609977
No super, a já teď vím kulový *:D*
0 0
reagovat

Memphis

Tak jsem to smazal no :)
609974
Tak jsem to smazal no *:)*
Memphis
0 0
reagovat

Clavius

Dej to do spoiler tagu... :D
609973
Dej to do spoiler tagu... *:D*
Clavius
0 0
reagovat
What the fuck? :D
609970
What the fuck? *:D*
0 0
reagovat

verbst

totální castingová bomba !!!:+:o8)
609969
totální castingová bomba !!!*:+**:o**8)*
verbst
0 0
reagovat

Ant-Man

Novinku, novinku, novinku!!! :))
609967
Novinku, novinku, novinku!!! *:))*
Ant-Man
0 0
reagovat

departed

screeneri už vyšli takmer na všetko...
609923
screeneri už vyšli takmer na všetko...
departed
0 0
reagovat
Tak tak, ten koniec je uplne zdrcujuci, ked tam taha pomaly za tu klucku od dveri, tak je to skoro az k nevydrzaniu.
609903
Tak tak, ten koniec je uplne zdrcujuci, ked tam taha pomaly za tu klucku od dveri, tak je to skoro az k nevydrzaniu.
0 0
reagovat

Ted

Vlastně ani nevím, v plánu se mi to válelo dlouho. Nějak se mi vykouřilo z hlavy, že to Eastwood i režíroval, ale jak říkám, fakt nesnáším Meryl Streep, tak jsem se do toho dvakrát nehrnul.
Každopádně mne to fakt ke konci rozštípalo na třísky a hodilo do krbu. To vědomí, že se do sebe po 4 dnech 2 lidi zamilovali tak, že je to trápilo po zbytek života. Bože ta scéna v dešti, kdy Eastwood stojí vedle auta a pak to po tom, ach jo...

No nic ještě mám před sebou z podobného ranku Vzpomínky na Afriku. To nemůže dopadnout špatně. Proč? Protože Pollack+Redford, když jsem od nich viděl film naposledy, tak si ho od té doby pouštím tak jednou měsíčně.
609902
Vlastně ani nevím, v plánu se mi to válelo dlouho. Nějak se mi vykouřilo z hlavy, že to Eastwood i režíroval, ale jak říkám, fakt nesnáším Meryl Streep, tak jsem se do toho dvakrát nehrnul. Každopádně mne to fakt ke konci rozštípalo na třísky a hodilo do krbu. [spoiler]To vědomí, že se do sebe po 4 dnech 2 lidi zamilovali tak, že je to trápilo po zbytek života. Bože ta scéna v dešti, kdy Eastwood stojí vedle auta a pak to po tom, ach jo...[/spoiler] No nic ještě mám před sebou z podobného ranku Vzpomínky na Afriku. To nemůže dopadnout špatně. Proč? Protože Pollack+Redford, když jsem od nich viděl film naposledy, tak si ho od té doby pouštím tak jednou měsíčně.
Ted
0 0
reagovat

popik

to departed: okej a přiberu k tomu aj tvoji starou :D
609875
to departed: okej a přiberu k tomu aj tvoji starou *:D*
popik
0 0
reagovat

popik

Tak si vyliž, poPíčku ;)
609871
Tak si vyliž, poPíčku *;)*
popik
0 0
reagovat

Tony

A že tak pozdě? Ten film miluju a taky mě pokaždý zničí.
609863
A že tak pozdě? Ten film miluju a taky mě pokaždý zničí.
Tony
0 0
reagovat

Madisonské mosty / The bridges of Madison country (1995)

Naprosto mne to rozbilo. Nejdrsnější z filmových drsňáků má na svědomí jednu z nejdojemnějších romanťáren vůbec. Jsem naprosto emociálně vyždímanej a to nesnášim Meryl Streep. Jsem tvrdej chlap, nebrečim, ale asi se mi potí oči nebo co. Plná palba 10/10
609862
Naprosto mne to rozbilo. Nejdrsnější z filmových drsňáků má na svědomí jednu z nejdojemnějších romanťáren vůbec. Jsem naprosto emociálně vyždímanej a to nesnášim Meryl Streep. Jsem tvrdej chlap, nebrečim, ale asi se mi potí oči nebo co. Plná palba 10/10
Madisonské mosty / The bridges of Madison country (1995)
0 0
reagovat

popik

Kdybych ti to řekl, musel bych tě zabít ;)
609861
Kdybych ti to řekl, musel bych tě zabít *;)*
popik
0 0
reagovat
Jak ses k tomu dostal tak brzo?!
609860
Jak ses k tomu dostal tak brzo?!
0 0
reagovat

popik

Twelve Years a Slave
Naprosto famózní film! :+ 9/10* Fassbender ultimátní! 8)
609859
Twelve Years a Slave Naprosto famózní film! *:+* 9/10* Fassbender ultimátní! *8)*
popik
0 0
reagovat
same here 8)
609845
same here *8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se