Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 35401 - 35420 Napsat příspěvek

Star Wars

:-
614960
*:-*
Star Wars
0 0
reagovat

Spam

614958
Spam
0 0
reagovat

Klony útočí

614957
Klony útočí
0 0
reagovat

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002)

:+
614947
*:+*
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002)
0 0
reagovat

Snowpiercer / Seolgug Yeolcha (2013)

Já jsem z toho vyloženě nadšenej. Vůbec se nebojím tomu napálit takřka absolutní hodnocení. Pravda, úvodní půlka je trošku zbrklá v nástinu děje, ale strašně "milá" svou nekompromisností a béčkovostí. A pak když jsem poprvé uviděl Johna Hurta v antiutopické pos-apo scifi, tak jsem tomu filmu příl od prvního záběru. Fakt mne bavila ta nesmlouvavost a brutalita s hravostí a postup vlakem jsem si fakt užil. A velká pecka byla s jakou nekompromisností tvůrci přistupovali k likvidaci skoro hlavních postav. "Mysleli jste, si, že budu jedna z hlavních postav? AAAAAAND v příštím záběru je po mne
Přišlo mi, že to v půlce prakticky přeplo žánr a z divoký akční řežby se stalo solidní drama scifi s přesahem a vůbec se tady nebojím slovo přesah napsat, protože to na nějaký věci odkazuje celkem trefně a skrytě. I když ten zábavnej element vyzdvihuju, tak by bylo docela škoda zaškatulkovat si to jako zábavný béčko, protože to dost post-apo existenciálních věcí vyřešilo daleko líp, než většina áčkový produkce. Milej mi přišel twistovej závěr a fakt jsem dost čuměl při Evansově coming outu s kanibalismem. :D:+ Potěšila jedna česká věta ve filmu. :D:D 9/10 tady není o čem, dost bych se na to rád podíval v kině, tak snad aspoň na nějakém fesťáku, když už se na tom podíleli Češi a dost by mne zajímal český název, já bych tomu klidně napálil Vlak dětství a naděje :D
614941
Já jsem z toho vyloženě nadšenej. Vůbec se nebojím tomu napálit takřka absolutní hodnocení. Pravda, úvodní půlka je trošku zbrklá v nástinu děje, ale strašně "milá" svou nekompromisností a béčkovostí. A pak když jsem poprvé uviděl Johna Hurta v antiutopické pos-apo scifi, tak jsem tomu filmu příl od prvního záběru. Fakt mne bavila ta nesmlouvavost a brutalita s hravostí a postup vlakem jsem si fakt užil. [spoiler]A velká pecka byla s jakou nekompromisností tvůrci přistupovali k likvidaci skoro hlavních postav. "Mysleli jste, si, že budu jedna z hlavních postav? AAAAAAND v příštím záběru je po mne[/spoiler] Přišlo mi, že to v půlce prakticky přeplo žánr a z divoký akční řežby se stalo solidní drama scifi s přesahem a vůbec se tady nebojím slovo přesah napsat, protože to na nějaký věci odkazuje celkem trefně a skrytě. I když ten zábavnej element vyzdvihuju, tak by bylo docela škoda zaškatulkovat si to jako zábavný béčko, protože to dost post-apo existenciálních věcí vyřešilo daleko líp, než většina áčkový produkce. [spoiler]Milej mi přišel twistovej závěr a fakt jsem dost čuměl při Evansově coming outu s kanibalismem. *:D**:+*[/spoiler] Potěšila jedna česká věta ve filmu. *:D**:D* 9/10 tady není o čem, dost bych se na to rád podíval v kině, tak snad aspoň na nějakém fesťáku, když už se na tom podíleli Češi a dost by mne zajímal český název, já bych tomu klidně napálil [b]Vlak dětství a naděje[/b] *:D*
Snowpiercer / Seolgug Yeolcha (2013)
0 0
reagovat
tedgeorge
jj dik za doporuceni. na disku sem mi to uz nejakej patek valelo, ale az ty si me k tomu dokopal. horror je muj nejoblibenejsi zanr. akorat me stavalo ze sem to nevidel v hdcku. treba criterion collection by se toho moh ujmout.
614932
tedgeorge jj dik za doporuceni. na disku sem mi to uz nejakej patek valelo, ale az ty si me k tomu dokopal. horror je muj nejoblibenejsi zanr. akorat me stavalo ze sem to nevidel v hdcku. treba criterion collection by se toho moh ujmout.
0 0
reagovat

GuidoA

Jop, fantastickej horor, kterej sem tady hned dvakrát už doporučoval. Výborná pointa pak třešničkou na dortu...
614931
Jop, fantastickej horor, kterej sem tady hned dvakrát už doporučoval. Výborná pointa pak třešničkou na dortu...
GuidoA
0 0
reagovat
scream of fear (1961)
80%- hodne dobra hitchovina a je moc skoda, ze ten film tak zapadnul.
614930
scream of fear (1961) 80%- hodne dobra hitchovina a je moc skoda, ze ten film tak zapadnul.
0 0
reagovat

Zítřek nikdy neumírá (1997)

:+:+:+
614922
*:+**:+**:+*
Zítřek nikdy neumírá (1997)
0 0
reagovat

Yongseoneun Eupda - No Mercy (2010)

Pomsta chutná nejlépe za studena. Surové, drsné a velmi kruté. Tvůrci jistě chtěli aby mi některé záběry byli velmi proti srsti. Snad jen těch vykrádaček z jiných filmů nemuselo být tolik. U thrilleru je škoda, když po pár záběrech a dialozích víte jak se bude děj dál ubírat. Jinak vcelku solidních 7/10
Díkes Kedlikovi za tip.
614920
Pomsta chutná nejlépe za studena. Surové, drsné a velmi kruté. Tvůrci jistě chtěli aby mi některé záběry byli velmi proti srsti. Snad jen těch vykrádaček z jiných filmů nemuselo být tolik. U thrilleru je škoda, když po pár záběrech a dialozích víte jak se bude děj dál ubírat. Jinak vcelku solidních 7/10 Díkes [b]Kedlikovi[/b] za tip.
Yongseoneun Eupda - No Mercy (2010)
0 0
reagovat

Podezření (1941)

:+
614905
*:+*
Podezření (1941)
0 0
reagovat
to se nijak nevylucuje :D
614902
to se nijak nevylucuje :D
0 0
reagovat

GuidoA.

Anchorman 2 ma bavil viac ako jednotka.
614900
Anchorman 2 ma bavil viac ako jednotka.
GuidoA.
0 0
reagovat
anchorman 2: the legend continues (2013)
20%- nudaaaaaaaaa. horsi, nez kravina, je nudna kravina. jednicka je po pravu legendarni a tohle nemelo nikdy vzniknout. za celou mamuti stopaz ani jedna vtipna scena. bravo.

don't look now (1973)
60%- to je teda orisek. chapu to umisteni na prednich prickach horrorovych zebricku, ale na me to holt nefungovalo. celou dobu sem si pokyvoval jak je to chytry a skvele natoceny i zahrany, ale atmosfera na me nepusobyla a strach nebo cokoliv jinyho se nedostavilo. obsahuje to jednu z nejlepe natocenych erotickych scen vubec. cely to je o vyrovnavani se se ztratou blizkych a vire. kdybych mel deti, tak by to melo asi vetsi ucinek. jednou se na to podivam znova.
614897
anchorman 2: the legend continues (2013) 20%- nudaaaaaaaaa. horsi, nez kravina, je nudna kravina. jednicka je po pravu legendarni a tohle nemelo nikdy vzniknout. za celou mamuti stopaz ani jedna vtipna scena. bravo. don't look now (1973) 60%- to je teda orisek. chapu to umisteni na prednich prickach horrorovych zebricku, ale na me to holt nefungovalo. celou dobu sem si pokyvoval jak je to chytry a skvele natoceny i zahrany, ale atmosfera na me nepusobyla a strach nebo cokoliv jinyho se nedostavilo. obsahuje to jednu z nejlepe natocenych erotickych scen vubec. cely to je o vyrovnavani se se ztratou blizkych a vire. kdybych mel deti, tak by to melo asi vetsi ucinek. jednou se na to podivam znova.
0 0
reagovat

MarvinP

Budeš se divit...ale souhlasím :D Nevidím v tom tíživej pocit, kterej jsem odnesl z Brug, ale stylovost z toho čiší v každém záběru a klidně bych řekl, že je druhá půlka lepší. Rockwellův monolog a Walken z toho dělají veledílo.
614880
Budeš se divit...ale souhlasím *:D* Nevidím v tom tíživej pocit, kterej jsem odnesl z Brug, ale stylovost z toho čiší v každém záběru a klidně bych řekl, že je druhá půlka lepší. Rockwellův monolog a Walken z toho dělají veledílo.
MarvinP
0 0
reagovat
Hoši kdepak máte The Signal z roku 14?
614860
Hoši kdepak máte The Signal z roku 14?
0 0
reagovat

kubqo

no ale to je škoda :)
614845
no ale to je škoda *:)*
kubqo
0 0
reagovat

MarvinP

No vidíš. A ja som v tom len videl nevtipnú trpkú komédiu.
614842
No vidíš. A ja som v tom len videl nevtipnú trpkú komédiu.
MarvinP
0 0
reagovat

7 psychopatů

Jsou úplně skvělí. Zaznamenal jsem nějaké žehrání na druhou polovinu, což vážně nechápu. Je to výborně postavená věc, trochu mi to připomínalo Pana polštáře, jen víc "feel good" (obecně oproti inscenacím, co jsem viděl, sám autor režíruje svý texty mnohem odlehčeněji). Jo a taky je to samozřejmě docela hluboká výpověď o dynamice násilí, směšnosti a ubohosti salónního pacifismu a ceně skutečného nenásilí... vlastně taková čapkárna.
614840
Jsou úplně skvělí. Zaznamenal jsem nějaké žehrání na druhou polovinu, což vážně nechápu. Je to výborně postavená věc, trochu mi to připomínalo Pana polštáře, jen víc "feel good" (obecně oproti inscenacím, co jsem viděl, sám autor režíruje svý texty mnohem odlehčeněji). Jo a taky je to samozřejmě docela hluboká výpověď o dynamice násilí, směšnosti a ubohosti salónního pacifismu a ceně skutečného nenásilí... vlastně taková čapkárna.
7 psychopatů
0 0
reagovat

gonzi

z asijské tvorby bych doporučil tohle
link
link
link

614808
z asijské tvorby bych doporučil tohle http://www.csfd.cz/film/252886-yongseoneun-eupda/ http://www.csfd.cz/film/276328-videl-jsem-dabla/ http://www.csfd.cz/film/266914-baekyahaeng/
gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se