Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34661 - 34680 Napsat příspěvek
Takový nápad za milion nebo za pivo, to záleží na úhlu pohledu. Co takhle komunitní financování a kino projekce klasických filmů?
Já mám nejmíň stovku filmů, který bych bez váhání v kině podpořil. Když se kouknu kolik lokálních hovadin je na kickstarteru nebo hithitu, tak třeba taková víkendová projekce dolarové trilogie a Tenkrát na západě? Na to bych dal hodně hodně i dopředu.
619157
Takový nápad za milion nebo za pivo, to záleží na úhlu pohledu. Co takhle komunitní financování a kino projekce klasických filmů? Já mám nejmíň stovku filmů, který bych bez váhání v kině podpořil. Když se kouknu kolik lokálních hovadin je na kickstarteru nebo hithitu, tak třeba taková víkendová projekce dolarové trilogie a Tenkrát na západě? Na to bych dal hodně hodně i dopředu.
0 0
reagovat
Hlavně jednička na mě působila jak jedna velká improvizace. Nevím proč, ale přišlo mi, jak kdyby štáb nic z toho, co se odehrávalo na plátně neměl předem připravený.
619154
Hlavně jednička na mě působila jak jedna velká improvizace. Nevím proč, ale přišlo mi, jak kdyby štáb nic z toho, co se odehrávalo na plátně neměl předem připravený.
0 0
reagovat
návrat k BAD BOYS:
jednička je něco úplně jiného, než dvojka - už vím, proč jsem ji nikdy nevyhledával. Je až neuvěřitelné, jak epicky Bay poskočil mezi tímhle a Skálou.
619152
návrat k BAD BOYS: jednička je něco úplně jiného, než dvojka - už vím, proč jsem ji nikdy nevyhledával. Je až neuvěřitelné, jak epicky Bay poskočil mezi tímhle a Skálou.
0 0
reagovat
Tak aspoň ten vtip s Rašínem... :-(
619132
Tak aspoň ten vtip s Rašínem... :-(
0 0
reagovat
si tu o den pozadu
619129
si tu o den pozadu
0 0
reagovat
Hugh Jackman se usilovně připravuje na roli Aloise Rašína. link
619128
Hugh Jackman se usilovně připravuje na roli Aloise Rašína. http://i.imgur.com/LPQQt8o.jpg
0 0
reagovat
A vy dva jste mi narobili chut si to pozerat poprvé.
619122
A vy dva jste mi narobili chut si to pozerat poprvé.
0 0
reagovat

Gonzi

Teraz si mi narobil chut si to znova pozret.
619110
Teraz si mi narobil chut si to znova pozret.
Gonzi
0 0
reagovat
Kronika - wow. No ty kráso. Dost možná nejlepší podání superschopností co jsem zatím viděl.
619109
Kronika - wow. No ty kráso. Dost možná nejlepší podání superschopností co jsem zatím viděl.
0 0
reagovat

kubqo

jo, ale nejsem si jistý co přesně myslíš ukecaným černošským humorem (nepamatuju si jestli se změnil od jedničky, nebo je to totéž) a akce je tam pak už tuna.
619083
jo, ale nejsem si jistý co přesně myslíš ukecaným černošským humorem (nepamatuju si jestli se změnil od jedničky, nebo je to totéž) a akce je tam pak už tuna.
kubqo
0 0
reagovat

Gonzi

Vadilo mi presne to čo som napísal. Ukecaný černošský humor a "neakcia"
619081
Vadilo mi presne to čo som napísal. Ukecaný černošský humor a "neakcia"
Gonzi
0 0
reagovat

Axis

... 8)
619079
... *8)*
Axis
0 0
reagovat
Koukám že Karel sleduje diskuzní fora :D

Pokud něco od Baye tak jedině Skálu a Con Air (i když jí netočil on a díky tomu je lepší).
619078
Koukám že Karel sleduje diskuzní fora *:D* Pokud něco od Baye tak jedině Skálu a Con Air (i když jí netočil on a díky tomu je lepší).
0 0
reagovat
BrusVejn: Jo, ale ne tak, jak bys doufal. :(

Jinak teda Bad Boys 1 > Bad Boys 2. ;)
619077
BrusVejn: Jo, ale ne tak, jak bys doufal. :( Jinak teda Bad Boys 1 > Bad Boys 2. ;)
0 0
reagovat

Memphis

Momentalne nakruca film Pan, kde hra pirata Blackbearda
619076
Momentalne nakruca film Pan, kde hra pirata Blackbearda
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Stewie s vousama?
619075
Stewie s vousama?
Memphis
0 0
reagovat

Gonzi

:+

Bad Boys
Samozřejmě obrovsky záleží, v jakým znění to člověk sleduje. Já se přiznám, že originál jsem do teď neviděl, ale původní českej dabing, ve kterým to dávali kdysi na ČT a kterej jsem pak na VHS sjížděl do nekonečna, ten jsem schopnej citovat dodnes. Ten pozdější nováckej většinu dialogů zabíjí.

WTF?
619074
*:+* [b]Bad Boys[/b] Samozřejmě obrovsky záleží, v jakým znění to člověk sleduje. Já se přiznám, že originál jsem do teď neviděl, ale původní českej dabing, ve kterým to dávali kdysi na ČT a kterej jsem pak na VHS sjížděl do nekonečna, ten jsem schopnej citovat dodnes. Ten pozdější nováckej většinu dialogů zabíjí. [link="http://www.imdb.com/media/rm3565341952/rg2465176320?ref_=hm_snp_i1"]WTF?[/link]
Gonzi
0 0
reagovat

The Joker

Vyzlečie sa Eva Green? Ak nie tak to ani nejdem kukať.
619073
Vyzlečie sa Eva Green? Ak nie tak to ani nejdem kukať.
The Joker
0 0
reagovat

Penny Dreadful S1

Herci to prodávaj, ale celkově docela ztráta času. 6/10
619072
Herci to prodávaj, ale celkově docela ztráta času. 6/10
Penny Dreadful S1
0 0
reagovat
Kdo byl ve Skále záporák? Jestli myslíš Eda Harrise, tak to byl takovej záporák-nezáporák. Každopádně skvělá postava a ještě lépe zahraná. :+
619071
Kdo byl ve Skále záporák? Jestli myslíš Eda Harrise, tak to byl takovej záporák-nezáporák. Každopádně skvělá postava a ještě lépe zahraná. *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se