reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 34441 - 34460
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1722
- 1723
- 1724
- .
- 2634
- 2635
Jak som nevidel nič z toho originálu, tak ten nový Mad Max vyzerá ku*va dobre a správne over the top
reagovat
|
Disk
Ti nestačilo, žes byl s Civalem ve Varech a chtěl bys ještě být s Karlem v Hradišti?
reagovat
|
Karel může tiše závidět, že není na LFŠ v Uherském Hradišti, kde se promítají screwballové komedie. Je tu zvýšená koncentrace Caryho Granta a Katherine Hepburne (a trochu Jimmyho Stewarta), což může vyvolat krásnou závislost.
reagovat
|
The Expendables 3
Naprosto famózní Banderas s Gibsonem, těm dvou ten akční žánr vyloženě chybí! Solidní, ale nedostatečně využitej Snipes a tím veškerý výčet kladů tohodle filmu končí, možná by ještě stála za zmínku docela slušná choreografie full contact soubojů, ale bylo jich až příliš málo.
Na druhou stranu je v tomhle díle asi nejhorší CGI, kterým jsem v poslední době viděl a to zahrnuju i vyložený filmový béčka a seriálovou tvorbu. Schwarz se Slyem vypadaj jako na srazu důchodců a můj velkej oblíbenec Ford už jednoduše taky dosluhuje. Statham je pořád super a zbytek bandy taky, vlastně si řikám, jestli by ten film nebyl lepší bez těch "dědků" a ke kormidlu by se pustilo generačně mladší maso jako Snipes,Banderas,Statham...v dalším díle by mohl přiskočit třebas Nico Cage, kdyby se dal do formy.
6-7*
Na druhou stranu je v tomhle díle asi nejhorší CGI, kterým jsem v poslední době viděl a to zahrnuju i vyložený filmový béčka a seriálovou tvorbu. Schwarz se Slyem vypadaj jako na srazu důchodců a můj velkej oblíbenec Ford už jednoduše taky dosluhuje. Statham je pořád super a zbytek bandy taky, vlastně si řikám, jestli by ten film nebyl lepší bez těch "dědků" a ke kormidlu by se pustilo generačně mladší maso jako Snipes,Banderas,Statham...v dalším díle by mohl přiskočit třebas Nico Cage, kdyby se dal do formy.
6-7*
reagovat
|
Budu stručný.
b]Noah[/b] 6/10* - pěkná podívaná, která místy občas nudí, ale na jedno zkouknutí slušné
b]Need For Speed[/b] 7/10* - Docelá zábava a nenudil jsem se. A Imogen Poots je tam k nakousnutí a né že né
b]Noah[/b] 6/10* - pěkná podívaná, která místy občas nudí, ale na jedno zkouknutí slušné
b]Need For Speed[/b] 7/10* - Docelá zábava a nenudil jsem se. A Imogen Poots je tam k nakousnutí a né že né
reagovat
|
THR píše:
"Elba will play Bedivere, Arthur's father's right-hand man, who is will teach Arthur how to lead an army."
Tak jo, tady začínají změny a spojování postav. Ta analogie s Freemanem se přímo nabízí. Docela si ale umim představit, jak na konci hází meč do jezera právě on.
"Elba will play Bedivere, Arthur's father's right-hand man, who is will teach Arthur how to lead an army."
Tak jo, tady začínají změny a spojování postav. Ta analogie s Freemanem se přímo nabízí. Docela si ale umim představit, jak na konci hází meč do jezera právě on.
reagovat
|
Ač jsem ho tu hypoval coby ideálního Batmana, tak mi přijde hodně úsměvná představa Idrise Elby jako Merlina nebo něco jako Merlina v Artušovi Guye Ritchieho. Doufám, že to alespoň položí do role Maura v Robinu Hoodovi, jak ho hrál Morgan Freeman. A ne jako v Merlin, kdy je jeden rytíř kulatého stolu prostě černej a fuck off. Vím, že podle legendy byli u Kulatého stolu 3 Saracéni, ale stejně mi to přijde hrozně divné.
reagovat
|
kubqo
Vypadá to zajímavě. Akorát nechápu, když má takový talent na bicí a užívá si to, tak se nechá sekýrovat Simmonsem, že je moc rychlý, na zkouškách pro nějaký malý orchestr, místo toho, aby se vyřádil na drum coverech třeba od takových Behemoth link
reagovat
|
WHIPLASH TRAILER WHIPLASH TRAILER WHIPLASH TRAILER WHIPLASH TRAILER
a kto nevie o čo ide, tak za trest na polhodinu do kúta zamysli sa nad svojím životom a prítomnosťou na MZ
a kto nevie o čo ide, tak za trest na polhodinu do kúta zamysli sa nad svojím životom a prítomnosťou na MZ
reagovat
|
Pe7er
Super. Tak ti teda díky. Tak jsem se těšil, ale když jsi mi to vyspoileroval, tak už se těm vtipům určitě nebudu smát. Shame on you.
reagovat
|
TOP Diskuze
57Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 33První dojmy: velkolepý Gladiátor II 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 23Gladiátor 2: Recenze 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 22Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 13Agent bez minulosti: V.I.M. 12V Nolanově novém filmu se objeví Zendaya i Anne Hathaway