Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34401 - 34420 Napsat příspěvek
Ono už to skoro mluví. :D
615372
Ono už to skoro mluví. *:D*
0 0
reagovat
Sice mám všechny Bondy v orig. znění, ale stejně každou sobotu u tý televize vytvrdnu... :D The World Is Not Enough je super, šlape to od začátku do konce a je to překvapivě docela inteligentní film.
615371
Sice mám všechny Bondy v orig. znění, ale stejně každou sobotu u tý televize vytvrdnu... *:D* The World Is Not Enough je super, šlape to od začátku do konce a je to překvapivě docela inteligentní film.
0 0
reagovat

Jeden svět nestačí (1999)

:+
Denise Richards - :-
615369
*:+* Denise Richards - *:-*
Jeden svět nestačí (1999)
0 0
reagovat

Doroppu

Tak takhle se v Japonsku stává mladík chlapem. Stačí se, skrz romantický pobláznění bitkařským komiksem, nechát přeřadit na státní školu a pak už je to jen krok k přihlášce do gangu. Je v tom vtip, trocha (bro)romance, efektně vymlácený zuby a zničený pěsti. Pohodovej, melancholickej a ke konci velmi drsnej film. 8/10
Teda chci vidět jak na mě zapůsobí Mikeho Vrány.
615365
Tak takhle se v Japonsku stává mladík chlapem. Stačí se, skrz romantický pobláznění bitkařským komiksem, nechát přeřadit na státní školu a pak už je to jen krok k přihlášce do gangu. Je v tom vtip, trocha (bro)romance, efektně vymlácený zuby a zničený pěsti. Pohodovej, melancholickej a ke konci velmi drsnej film. 8/10 Teda chci vidět jak na mě zapůsobí Mikeho Vrány.
Doroppu
0 0
reagovat

Gilliam

Tak jsem začal doplnění od té horší části - Bratři Grimmové - hrůza, děs, 2 hodiny pitvoření a klišé. Gilliam je tam vidět max v občasné syrovosti a podivnosti příšer. Děs.
615349
Tak jsem začal doplnění od té horší části - Bratři Grimmové - hrůza, děs, 2 hodiny pitvoření a klišé. Gilliam je tam vidět max v občasné syrovosti a podivnosti příšer. Děs.
Gilliam
0 0
reagovat

Spazz

Moc hezký, hlavně ten a capella doprovod. :D:+ Nicméně souhlasím tak s půlkou. Problém nový trilogie rozhodně není v tom, že by byla hezká, vyleštěná a odehrávala se na Coruscantu.
615323
Moc hezký, hlavně ten a capella doprovod. *:D**:+* Nicméně souhlasím tak s půlkou. Problém nový trilogie rozhodně není v tom, že by byla hezká, vyleštěná a odehrávala se na Coruscantu.
Spazz
0 0
reagovat
Dear JJ Abrams a.k.a pekny animovany kratas a.k.a 4 Rules To Make Star Wars Great Again .... hadam, ze by se na Abramse nikdo nezlobil, kdyby se tech pravidel opravdu drzel :-):+
615322
[link="http://www.youtube.com/watch?v=_joDNOpeWWo#t=64"]Dear JJ Abrams[/link] a.k.a pekny animovany kratas a.k.a 4 Rules To Make Star Wars Great Again .... hadam, ze by se na Abramse nikdo nezlobil, kdyby se tech pravidel opravdu drzel :-)*:+*
0 0
reagovat
Tideland je úchvatnej, ale pokud tu opice platí za otravnej art, tak tohle radši ani nezkoušet.

Grimmové mě osobně minuli, ale je dost možný, že napodruhý bych je viděl jinak

Prášila jsem viděl moc dávno než abych ho hodnotil, ale vím, že jako dítě jsem z něj byl unešen.
615311
Tideland je úchvatnej, ale pokud tu opice platí za otravnej art, tak tohle radši ani nezkoušet. Grimmové mě osobně minuli, ale je dost možný, že napodruhý bych je viděl jinak Prášila jsem viděl moc dávno než abych ho hodnotil, ale vím, že jako dítě jsem z něj byl unešen.
0 0
reagovat

Anna Karenina (2012)

:+
615310
*:+*
Anna Karenina (2012)
0 0
reagovat
Ted: Gaiman v Prášilovi jde cítit spíš minimálně (ale určité styčné plochy by se tam určitě našly).
Jde o to, že samotným vyprávěním se to moc neliší od knižního Prášila - je to bizarní už z knihy, ale má to svůj přímý důvod - a právě tím to alespoň dle mého hodně vybočuje z klasické tvorby. Samozřejmě drobný update v podobě zpětného vyprávění a vrstvení, popřípadě zpochybňování samotného tématu tam je. Ale nehraje to hlavní housle a pokud člověk chce, ani to nemusí tak prožívat, jako Gonzi ty Opice.
Oproti třeba Hvězdnému prachu, nebo Coralíně je to oldschoolovější - je to určitě pomalejší, nemá to výrazný tříaktový průběh atd. Ale pořád je to skvěle zvládnuté vyprávění...
Herecky to taky není výstřední, ale určitě to nepadá do hod třeba Oze, nebo loňských Obrů, chraň bůh...
A ano, opakuju skvostnou výpravu, kostýmy a kameru. Gilliam je samozřejmě vizuálně nadmíru zajímavý vždycky, ale tady se odpúrostil od těch divností a zůstala velmi silná forma.

Suma sumárum - asi nejblíž by sem to mohl přirovnat k Nešťastným příhodám - ale NEJSOU to druhé Nešťastné příhody...
615299
Ted: Gaiman v Prášilovi jde cítit spíš minimálně (ale určité styčné plochy by se tam určitě našly). Jde o to, že samotným vyprávěním se to moc neliší od knižního Prášila - je to bizarní už z knihy, ale má to svůj přímý důvod - a právě tím to alespoň dle mého hodně vybočuje z klasické tvorby. Samozřejmě drobný update v podobě zpětného vyprávění a vrstvení, popřípadě zpochybňování samotného tématu tam je. Ale nehraje to hlavní housle a pokud člověk chce, ani to nemusí tak prožívat, jako Gonzi ty Opice. Oproti třeba Hvězdnému prachu, nebo Coralíně je to oldschoolovější - je to určitě pomalejší, nemá to výrazný tříaktový průběh atd. Ale pořád je to skvěle zvládnuté vyprávění... Herecky to taky není výstřední, ale určitě to nepadá do hod třeba Oze, nebo loňských Obrů, chraň bůh... A ano, opakuju skvostnou výpravu, kostýmy a kameru. Gilliam je samozřejmě vizuálně nadmíru zajímavý vždycky, ale tady se odpúrostil od těch divností a zůstala velmi silná forma. Suma sumárum - asi nejblíž by sem to mohl přirovnat k Nešťastným příhodám - ale NEJSOU to druhé Nešťastné příhody...
0 0
reagovat
Bylo. Teď to už ale nikde nemůžu najít.
615297
Bylo. Teď to už ale nikde nemůžu najít.
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Jen trailer tuším. Je to někde na internetech?
615296
Jen trailer tuším. Je to někde na internetech?
Sam.Vimes
0 0
reagovat

HAL

ad Sandman - viděl jsi Orfeovu píseň? Nedávno jsem tady o tom mluvil, je to slovenský studentský (!) film na motivy Sandmana (jde o volnou, rozšířenou adaptaci Fear of Falling) a vůbec není špatný.
615294
ad Sandman - viděl jsi [link="http://www.csfd.cz/film/353988-orfeova-piesen/"]Orfeovu píseň[/link]? Nedávno jsem tady o tom mluvil, je to slovenský studentský (!) film na motivy Sandmana (jde o volnou, rozšířenou adaptaci Fear of Falling) a vůbec není špatný.
HAL
0 0
reagovat

ad 12 Monkeys

Taková debata o tom a nikdo nezmínil, že to má mimo jiné i hrozně chytlavej theme song? here 8)
615293
Taková debata o tom a nikdo nezmínil, že to má mimo jiné i hrozně chytlavej theme song? [link="https://www.youtube.com/watch?v=EKKo1Q2h9w4"]here[/link] *8)*
ad 12 Monkeys
0 0
reagovat

TedGeorge

:D

Btw když už se tu zmínil Gaiman - ta nová upířina od Jarmusche Přežijí jen milenci mi připadala vyloženě Gaimanovská. Tak moc mi to připomínalo Sandmana, že bych se nedivil kdyby se jím Jarmusch při psaní scénáře vyloženě inspiroval... a je to "adaptace" tak povedená, že jsem si skoro přestal myslet že Sandman je nezfilmovatelný. Minimálně Jarmusch by na to evidentně měl.
615291
*:D* Btw když už se tu zmínil Gaiman - ta nová upířina od Jarmusche [b]Přežijí jen milenci[/b] mi připadala vyloženě Gaimanovská. Tak moc mi to připomínalo Sandmana, že bych se nedivil kdyby se jím Jarmusch při psaní scénáře vyloženě inspiroval... a je to "adaptace" tak povedená, že jsem si skoro přestal myslet že Sandman je nezfilmovatelný. Minimálně Jarmusch by na to evidentně měl.
TedGeorge
0 0
reagovat
O Králi rybáři ani slovo, to je jeden z mejch úplně nejoblíbenějších filmů. Já toho dřívějšího Williamsa měl hodně rád a tohle je vrchol. Imaginárium jsem viděl. Pocity půl na půl, ale spíše líbilo, nicméně k těm velkejm Gilliamovkám to samozřejmě jen vzhlíží.

Každopádně to skoro vypadá, že ty Gilliamovky, který jsem považoval za slabší jsou asi pořád hodně nadprůměrný filmy, tudíž rád dojedu všechny 4, co mi chybí.
615289
O [b]Králi rybáři[/b] ani slovo, to je jeden z mejch úplně nejoblíbenějších filmů. Já toho dřívějšího Williamsa měl hodně rád a tohle je vrchol. Imaginárium jsem viděl. Pocity půl na půl, ale spíše líbilo, nicméně k těm velkejm Gilliamovkám to samozřejmě jen vzhlíží. Každopádně to skoro vypadá, že ty Gilliamovky, který jsem považoval za slabší jsou asi pořád hodně nadprůměrný filmy, tudíž rád dojedu všechny 4, co mi chybí.
0 0
reagovat
Gaiman č 2 v mým příspěvku = Gilliam.

No, to abstinování mi moc dlouho nevydrželo. :-
615288
Gaiman č 2 v mým příspěvku = Gilliam. No, to abstinování mi moc dlouho nevydrželo. *:-*
0 0
reagovat

Král Rybář

V mých očích snad jeden z nejpodceňovanějších a nejpřehlíženějších filmů. A přitom je to naprostá fantazie. :+


A Baron Prášil je samozřejmě několikanásobně lepší ten od Zemana. 8)
615287
V mých očích snad jeden z nejpodceňovanějších a nejpřehlíženějších filmů. A přitom je to naprostá fantazie. *:+* A Baron Prášil je samozřejmě několikanásobně lepší ten od Zemana. *8)*
Král Rybář
0 0
reagovat
Prášila sem ještě neviděl a Karlos teda docela solidně nalákal?

Snese to třeba srovnání s Gaimanem, nebo je to prostě a jednoduše nenapodobitelnej Gaiman? No, to je jedno, program na víkend už je docela jasnej. Škrtneme si jeden rest a Terminátor bude muset zase a znovu počkat. Už čeká dobře 20 let tak to ještě jeden víkend vydrží :))
615285
Prášila sem ještě neviděl a Karlos teda docela solidně nalákal? Snese to třeba srovnání s Gaimanem, nebo je to prostě a jednoduše nenapodobitelnej Gaiman? No, to je jedno, program na víkend už je docela jasnej. Škrtneme si jeden rest a Terminátor bude muset zase a znovu počkat. Už čeká dobře 20 let tak to ještě jeden víkend vydrží *:))*
0 0
reagovat
Grimmové se hateovali ze dvou stran - od Gilliamovských fanoušků za to že je to na něj tupý komerční produkt, od sledovačů blockbusterů za to že je to pořád moc divé. Za mě - super pohádka, která sice patří do zástupu všech těch dalších pozdějších podobných moderně točených pohádek, ale pořád je z nich nejlepší.

Tideland má opravdu hodně společného s Opicemi, i v tom tématu, kde Opice zpochybňují normální realitu šílenstvím, tak Tideland ji zase narušuje fantaskní optikou malého dítěte. Ale není tam Willis, cestování v čase, ani Pitt, takže to rozhodně nebude bavit každého. Za mě ale jeden z Gilliamových nejlepších filmů.

Žvahlav jsem neviděl a Prášila jen kdysi dávno, takže nevím, co bych ale hodně doporučoval je Král rybář - jediný film ve kterém mě hodně baví i Robin Williams. Zato mám osobní problém s Brazil, papírově má ten film všechno co by mě mohlo bavit, ale stejně, třikrát jsem ho v průběhu let dal, a ani jednou mě moc nechytnul.
615282
[b]Grimmové[/b] se hateovali ze dvou stran - od Gilliamovských fanoušků za to že je to na něj tupý komerční produkt, od sledovačů blockbusterů za to že je to pořád moc divé. Za mě - super pohádka, která sice patří do zástupu všech těch dalších pozdějších podobných moderně točených pohádek, ale pořád je z nich nejlepší. [b]Tideland[/b] má opravdu hodně společného s Opicemi, i v tom tématu, kde Opice zpochybňují normální realitu šílenstvím, tak Tideland ji zase narušuje fantaskní optikou malého dítěte. Ale není tam Willis, cestování v čase, ani Pitt, takže to rozhodně nebude bavit každého. Za mě ale jeden z Gilliamových nejlepších filmů. Žvahlav jsem neviděl a Prášila jen kdysi dávno, takže nevím, co bych ale hodně doporučoval je [b]Král rybář[/b] - jediný film ve kterém mě hodně baví i Robin Williams. Zato mám osobní problém s Brazil, papírově má ten film všechno co by mě mohlo bavit, ale stejně, třikrát jsem ho v průběhu let dal, a ani jednou mě moc nechytnul.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se