Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34361 - 34380 Napsat příspěvek
* labor day - priemer, ale keďže reitman tak trochu sklamanie 5,5/10

PS: to, že sa nedá editovať príspevok je NEHORÁZNE SUX! už seriem to vymazávanie a opravovanie...
620210
*
0 0
reagovat
oculus - bohužiaľ, je to ozaj horseshit... 3,5/10
The fighter - restík a doplnenie celej Russelovej trilógie -> Hustle(6/10) Labor day - ničím neurážajúci priemer, ale keďže je to reitman, tak mierne sklamanie (5,5/10)
620209
oculus - bohužiaľ, je to ozaj horseshit... 3,5/10 The fighter - restík a doplnenie celej Russelovej trilógie -> Hustle(6/10)
0 0
reagovat

Captain America 2

Konečne poriadny záporák v marvelovke. Akcia absolútne peckoidná, ale všetko ostatné vcelku lame. 8/10

BTW: Avengers vyzerá oproti tomuto ako produkcia od Asylum :D
620207
Konečne poriadny záporák v marvelovke. Akcia absolútne peckoidná, ale všetko ostatné vcelku lame. 8/10 BTW: Avengers vyzerá oproti tomuto ako produkcia od Asylum *:D*
Captain America 2
0 0
reagovat

Oculus

Total horseshit! Keď už ani takýto čas nepomôže k tomu, aby mi aspoň raz nabehli zimomriavky počas hororu, tak je niekde problém. 3/10
620195
Total horseshit! Keď už ani takýto čas nepomôže k tomu, aby mi aspoň raz nabehli zimomriavky počas hororu, tak je niekde problém. 3/10
Oculus
0 0
reagovat
Guardians jsou totálně, ale totálně ultimátní nářez. 8)
620194
Guardians jsou totálně, ale totálně ultimátní nářez. *8)*
0 0
reagovat
T působí kouzelně s tou ikonkou. :):+
620191
T působí kouzelně s tou ikonkou. *:)**:+*
0 0
reagovat

K-Pax

...je prostě dokonalej film.
620190
...je prostě dokonalej film.
K-Pax
0 0
reagovat
oh, my bad :D:+
620182
oh, my bad *:D**:+*
0 0
reagovat
Až na to, že Lucy vlastně není akční film a Scarlett tam zmlátí snad jenom jednoho týpka :D
620181
Až na to, že Lucy vlastně není akční film a Scarlett tam zmlátí snad jenom jednoho týpka *:D*
0 0
reagovat

xxendxx

here you go link
jinak jj, cap mě velmi překvapil, hlavně svými akčními scénami které stály za to.:+
620176
here you go http://www.csfd.cz/film/341208-lucy/ jinak jj, cap mě velmi překvapil, hlavně svými akčními scénami které stály za to.*:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Kamitán M'erica 2

dnes vecer se chystam na guardians, tak jsem si musel doplnit jedinou marvelovinu, kterou jsem jeste nevidel... a musim rict, ze se jedna o jednu z nejlepsich. Kapitan 1, Thor 1, IM 1 a 3 povazuju za neurazejici rutinu, ktery bych dal tak 6/10. IM2 je naprosta tragedie tak na 4/10, nacez (pokud nepocitam avengers, ktery jsou 9,5/10) Thor 2 se mi paradoxne libil ze solovek doposud nejvic (7,5/10). Kapo 2 si ho ale dava k snidani, zejmena kvuli prvni pulce filmu (finish je klasicky marvelacky nedomrlej). Nicmene Bucky je tu naprosto paradni, Fury v aute WoW, choreografie kapitana a vdody velmi fajn a celkove to pusobi svezim akcnim zabavnym dojmem. Takze relativni prekvapeni a peknejch 8,5 bludistaku.

Navalte mi solovku s vdovou kde se bude moct vyradit. Chci to videt, nez Scarlet odkvete!
620173
dnes vecer se chystam na guardians, tak jsem si musel doplnit jedinou marvelovinu, kterou jsem jeste nevidel... a musim rict, ze se jedna o jednu z nejlepsich. Kapitan 1, Thor 1, IM 1 a 3 povazuju za neurazejici rutinu, ktery bych dal tak 6/10. IM2 je naprosta tragedie tak na 4/10, nacez (pokud nepocitam avengers, ktery jsou 9,5/10) Thor 2 se mi paradoxne libil ze solovek doposud nejvic (7,5/10). Kapo 2 si ho ale dava k snidani, zejmena kvuli prvni pulce filmu (finish je klasicky marvelacky nedomrlej). Nicmene Bucky je tu naprosto paradni, Fury v aute WoW, choreografie kapitana a vdody velmi fajn a celkove to pusobi svezim akcnim zabavnym dojmem. Takze relativni prekvapeni a peknejch 8,5 bludistaku. Navalte mi solovku s vdovou kde se bude moct vyradit. Chci to videt, nez Scarlet odkvete!
Kamitán M'erica 2
0 0
reagovat

Goltzius a společnost Pelikán (2012)

V zatím posledním filmu Petera Greenawaye je opravdu všechno. Tento barokně pojatý snímek s intertextuálním přesahem mile udivuje svou nápaditostí i množstvím odhalených lidí obého pohlaví. Zde vůbec nevnímáte čas, ten film vás absolutně pohltí. :+:+:+
620169
V zatím posledním filmu Petera Greenawaye je opravdu všechno. Tento barokně pojatý snímek s intertextuálním přesahem mile udivuje svou nápaditostí i množstvím odhalených lidí obého pohlaví. Zde vůbec nevnímáte čas, ten film vás absolutně pohltí. *:+**:+**:+*
Goltzius a společnost Pelikán (2012)
0 0
reagovat

Tarantino, Apatow & Pals Sign New ‘Development’ Deal: ‘Save Celluloid’

Zajímavá novinka na Deadline link
620164
Zajímavá novinka na Deadline http://www.deadline.com/2014/07/kodak-continue-product-film-stock-movies-tv/
Tarantino, Apatow & Pals Sign New ‘Development’ Deal: ‘Save Celluloid’
0 0
reagovat
Stačí žiť na Slovensku a nemusíš na ne pozerať. Krutá realita..
620163
Stačí žiť na Slovensku a nemusíš na ne pozerať. Krutá realita..
0 0
reagovat
mne nedava smysl, ze na tyhle filmy nekdo kouka
620162
mne nedava smysl, ze na tyhle filmy nekdo kouka
0 0
reagovat

Od Fica do Fica (2012)

Dokument, ze kterého mě mrazilo. Dokument, po jehož zhlédnutí cítíte totální bezmoc a nepříjemnou pachuť. Jedna věc mi není jasná. Lidi protestují proti Gorile, pořádají demonstrace a v předčasných volbách volí Smer a vládu jedné strany. Nedává to smysl...
620161
Dokument, ze kterého mě mrazilo. Dokument, po jehož zhlédnutí cítíte totální bezmoc a nepříjemnou pachuť. Jedna věc mi není jasná. Lidi protestují proti Gorile, pořádají demonstrace a v předčasných volbách volí Smer a vládu jedné strany. Nedává to smysl...
Od Fica do Fica (2012)
0 0
reagovat

Axis

Já viděl DC Animated Universe všechny ;)

Tony
Technovore byla taková pí*ovina, že to svět neviděl. Ale MARVEL animovanej moc neprožívám. Kdysi jsem viděl Black Panthera, nebo tak něco, ale jinak nic moc. DC tohle strká do kapsy.
620158
Já viděl DC Animated Universe všechny *;)* [b]Tony[/b] Technovore byla taková pí*ovina, že to svět neviděl. Ale MARVEL animovanej moc neprožívám. Kdysi jsem viděl Black Panthera, nebo tak něco, ale jinak nic moc. DC tohle strká do kapsy.
Axis
0 0
reagovat
Já mám v podstatě strašně rád všechny ty animáky od DC a Marvelu za nějakých 6 let zpátky, hrozně mne tehdy chytl Superman Doomsday, přijde mi to všechno takový fajn, svižný, relativně krátký (sere mne jak má dneska každej film pomalu minimálně 2 a pul hodiny), může se tam najednou objevit x superhrdinů, což by jinak stálo neskutečný peníze. Za nějakých těch 7 let zpátky jsem neviděl akorát Iron Man Rise of Technowhore.
Moc se i od Marvelu líbí i Hellboyové, HULK vs., no a od DC Batmani snad všichni až na ten polojaponský Gotham Knight.
620157
Já mám v podstatě strašně rád všechny ty animáky od DC a Marvelu za nějakých 6 let zpátky, hrozně mne tehdy chytl Superman Doomsday, přijde mi to všechno takový fajn, svižný, relativně krátký (sere mne jak má dneska každej film pomalu minimálně 2 a pul hodiny), může se tam najednou objevit x superhrdinů, což by jinak stálo neskutečný peníze. Za nějakých těch 7 let zpátky jsem neviděl akorát Iron Man Rise of Technowhore. Moc se i od Marvelu líbí i Hellboyové, HULK vs., no a od DC Batmani snad všichni až na ten polojaponský Gotham Knight.
0 0
reagovat

TonyClifton, verbst

Pokud jste neviděli Superman vs. Elita tak vřele doporučuji. Zatim s nejdrsnější Lois Lane a vcelku solidně temným Supem.
620156
Pokud jste neviděli Superman vs. Elita tak vřele doporučuji. Zatim s nejdrsnější Lois Lane a vcelku solidně temným Supem.
TonyClifton, verbst
0 0
reagovat

Tony

Mě teda baví ty animáky hodně, a za nejlepší JLA považuju The New Frontier, a na druhou stranu jsem docela zmatenej z toho, jak všichni chválej Flashpoint Paradox...

Dík za připomenutí novýho Netopejra :):+
620155
Mě teda baví ty animáky hodně, a za nejlepší JLA považuju The New Frontier, a na druhou stranu jsem docela zmatenej z toho, jak všichni chválej Flashpoint Paradox... Dík za připomenutí novýho Netopejra *:)**:+*
Tony
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Registrace