Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34281 - 34300 Napsat příspěvek

Way way back

Příjemná letní jednohubka, Jim Rash jde vidět doslova všude, stará škola z Community se nezapře ?)
620400
Příjemná letní jednohubka, Jim Rash jde vidět doslova všude, stará škola z Community se nezapře *?)*
Way way back
0 0
reagovat

kubqo

Jo, má. Hlavně kvůli závěru.
620397
Jo, má. Hlavně kvůli závěru.
kubqo
0 0
reagovat
a keď ste to už načrtli....ak som videl prvé tri diely Twilight (nepýtajte sa ma prečo...), má zmysel sa donútiť už pozreť ten posledný diel?
P.S.: jedničku si nepamätám, dvojka je srágora a trojka mala pár fajn skoro hororových momentov)
620396
a keď ste to už načrtli....ak som videl prvé tri diely Twilight (nepýtajte sa ma prečo...), má zmysel sa donútiť už pozreť ten posledný diel? P.S.: jedničku si nepamätám, dvojka je srágora a trojka mala pár fajn skoro hororových momentov)
0 0
reagovat
Díky všem .. přinejhoršim to jistí fotbal :)
620385
Díky všem .. přinejhoršim to jistí fotbal :)
0 0
reagovat

Carlito

Začti se do týhle diskuze ;) link
620384
Začti se do týhle diskuze ;) http://www.moviezone.cz/clanek/25549-7-nejlepsich-feel-good-filmu-roku-2013/diskuze/
Carlito
0 0
reagovat

carlito

Stuck in love
620383
Stuck in love
carlito
0 0
reagovat

Carlito

Ten film je dobrý tak na depresiu.
620382
Ten film je dobrý tak na depresiu.
Carlito
0 0
reagovat

Carlito

Bláznivá, zatracená láska.
Láska a jiné závislosti.
Hledám Amy.
Na dotek.
Podivuhodný případ Benjamina Buttona.
620381
Bláznivá, zatracená láska. Láska a jiné závislosti. Hledám Amy. Na dotek. Podivuhodný případ Benjamina Buttona.
Carlito
0 0
reagovat

kyller

A ne snad ? whatever , snad je jasné , co jsem měl na mysli
620380
A ne snad ? whatever , snad je jasné , co jsem měl na mysli
kyller
0 0
reagovat
The Spectacular Now je feel good romantika? :o
620379
The Spectacular Now je feel good romantika? *:o*
0 0
reagovat

Výkřik do tmy 3

Vím, že je to asi mission impossible, ale nemáte někdo tip na podobný film jako 50/50 nebo The Spectacular Now ? Jinými slovy feel good - romantika .. a hlavně podobně kvalitní jako 2 výše zmíněné filmy, předem díky za jakékoliv návrhy
p.s. Way Way Back a The Magic of Belle Isle už jsem viděl :)
620378
Vím, že je to asi mission impossible, ale nemáte někdo tip na podobný film jako 50/50 nebo The Spectacular Now ? Jinými slovy feel good - romantika .. a hlavně podobně kvalitní jako 2 výše zmíněné filmy, předem díky za jakékoliv návrhy p.s. Way Way Back a The Magic of Belle Isle už jsem viděl :)
Výkřik do tmy 3
0 0
reagovat
Videl som iba Hunger Games jedničku, ale nepamätám si z toho absolútne nič, takžeto vychádza nastejno ako keby som to nevidel :D
620377
Videl som iba Hunger Games jedničku, ale nepamätám si z toho absolútne nič, takžeto vychádza nastejno ako keby som to nevidel :D
0 0
reagovat
Ja som dodnes nevidel ani jeden z týchto majstrštykov a ani v budúcnosti to neplánujem. 8)
620376
Ja som dodnes nevidel ani jeden z týchto majstrštykov a ani v budúcnosti to neplánujem. *8)*
0 0
reagovat
Divergent si zasloužilo trošku lepší zpracování, ale jinak to bylo naprosto v pohodě. Pokud vám první Twilight přijde jako průměr, tak tohle je +- 1* stejné.

Hunger Games jsou(pro někoho teda až od druhého dílu) úplně jiný level.
620375
Divergent si zasloužilo trošku lepší zpracování, ale jinak to bylo naprosto v pohodě. Pokud vám první Twilight přijde jako průměr, tak tohle je +- 1* stejné. Hunger Games jsou(pro někoho teda až od druhého dílu) úplně jiný level.
0 0
reagovat
Mne Divergent bavil víc, než jakýkoliv díl Hunger Games nebo Twilight. Fanclub tomu fakt dělat nebudu, ale nenudil jsem se.
620374
Mne Divergent bavil víc, než jakýkoliv díl Hunger Games nebo Twilight. Fanclub tomu fakt dělat nebudu, ale nenudil jsem se.
0 0
reagovat

naigoto

Kategoricky popiram, ze bych osahaval plysove medvidky.
620373
Kategoricky popiram, ze bych osahaval plysove medvidky.
naigoto
0 0
reagovat

popik

naigoto: dobrej matroš :D chci taky!
620372
naigoto: dobrej matroš *:D* chci taky!
popik
0 0
reagovat
TedGeorgův dvojodstavcový příspěvek zkrácen do jednoduché rovnice:
Divergent = Hunger Games = Twilight 1 = neurážlivej průměr

Logické vyústění:
TedGayOrgy se nám právě přiznal ke své homosexuální orientaci a jeho úchylce nepatřičného osahávání plyšových medvídků během koukání na poslední tři Twilighty pod vlivem popikovy moči
620371
[b]TedGeorgův dvojodstavcový příspěvek zkrácen do jednoduché rovnice:[/b] Divergent = Hunger Games = Twilight 1 = neurážlivej průměr [b]Logické vyústění:[/b] TedGayOrgy se nám právě přiznal ke své homosexuální orientaci a jeho úchylce nepatřičného osahávání plyšových medvídků během koukání na poslední tři Twilighty pod vlivem popikovy moči
0 0
reagovat
Mám to za sebou, dokonce jsem to i četl a mám za sebou i pokračování. Nezlob se na mě, ale na polonahého Lunterna, který tam běhá pořád bez trička i když to není treba , to fakt nemá.
620369
Mám to za sebou, dokonce jsem to i četl a mám za sebou i pokračování. Nezlob se na mě, ale na polonahého Lunterna, který tam běhá pořád bez trička i když to není treba , to fakt nemá.
0 0
reagovat

popicek Josef

Ve vší vážnosti tvrdím, že Divergent je neurážlivej průměr na úrovni Hunger Games a je to v pohodě přežitelný. Ano, už sme slyšeli, že tu herečku vůbec nemusíš (doslovně tě v tomhle případě citovat nebudu), ale to neznamená, že je to tak tragická věc jako Twilight 2 a dál.

Co se Twilightu 1 týče, tak to taky vidím jako neurážlivej průměr, kde se ty tragický charaktery ještě tolik nestihli zprotivit a šlo to tenkrát přežít úplně v pohodě. Twilight 2 jsem kvůli tomu ještě viděl dobrovolně a bolelo to. Další díly byly z donucení a na ty už sem koukal intoxikován.
620367
Ve vší vážnosti tvrdím, že Divergent je neurážlivej průměr na úrovni Hunger Games a je to v pohodě přežitelný. Ano, už sme slyšeli, že tu herečku vůbec nemusíš (doslovně tě v tomhle případě citovat nebudu), ale to neznamená, že je to tak tragická věc jako Twilight 2 a dál. Co se Twilightu 1 týče, tak to taky vidím jako neurážlivej průměr, kde se ty tragický charaktery ještě tolik nestihli zprotivit a šlo to tenkrát přežít úplně v pohodě. Twilight 2 jsem kvůli tomu ještě viděl dobrovolně a bolelo to. Další díly byly z donucení a na ty už sem koukal intoxikován.
popicek Josef
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se