Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34141 - 34160 Napsat příspěvek
the orphanage (2007)
65% - stejne nadhodnoceny jako pan's labyrinth (60%) na kterej sem alergickej. cekal sem horror a ten se nedostavil. kdyby aspon ten pribeh nebyl tak otrepanej a hlavne nektery sceny sou vylozene na pest. jediny co sem si uzival je rezie. daleko vic me bavila mama (75%).

beyond the black rainbow (2010)
80% - holy shit! hodne dobrej film. audiovizualne je to bombasticky. dejove uz zas tak ne, ale to vubec nevadi. ma to ultrapomaly tempo, ale na to sem si po chvili zvyknul a nemel sem s tim problem. v pribehu de o prirodu, takze i ten konec, kterej je poradne smesnej dava smysl. ten soundtrack mi bude jeste hezkou dobu znit v hlave.

room 237 (2013)
60% - nevim proc sem se na to dival, kdyz uz mam vsechny ty teorie o the shining nacteny. asi abych se utvrdil, ze je to kubrickuv nejlepsi kousek. ani mi nevadil ten diletantsky zpusob, jakym je to zpracovany. akorat je to nuda, i kdyz se clovek parkrat zasmeje.

the rover (2014)
70% - i takhle by post-apo mohlo vypadat. lidi co sou tak znaveny zivotem, ze si nabehnou pro kulku do hlavy, nebo vubec nepremyslej a sou to roboti a nebo, aby se nezblaznili, tak udrzujou nakou rutinu. guy pearce mam rad a ten si to slusne dava a i ten patizon neni marnej. nejvetsi problem je, ze je to strasne mdly. kamera nic moc sountrack taky. vono to k tomu asi patri, ale dokonale ztvarneny nic, neni nic extra. presto animal kingdom (85%) je porad pecka.
621694
the orphanage (2007) 65% - stejne nadhodnoceny jako pan's labyrinth (60%) na kterej sem alergickej. cekal sem horror a ten se nedostavil. kdyby aspon ten pribeh nebyl tak otrepanej a hlavne nektery sceny sou vylozene na pest. jediny co sem si uzival je rezie. daleko vic me bavila mama (75%). beyond the black rainbow (2010) 80% - holy shit! hodne dobrej film. audiovizualne je to bombasticky. dejove uz zas tak ne, ale to vubec nevadi. ma to ultrapomaly tempo, ale na to sem si po chvili zvyknul a nemel sem s tim problem. v pribehu de o prirodu, takze i ten konec, kterej je poradne smesnej dava smysl. ten soundtrack mi bude jeste hezkou dobu znit v hlave. room 237 (2013) 60% - nevim proc sem se na to dival, kdyz uz mam vsechny ty teorie o the shining nacteny. asi abych se utvrdil, ze je to kubrickuv nejlepsi kousek. ani mi nevadil ten diletantsky zpusob, jakym je to zpracovany. akorat je to nuda, i kdyz se clovek parkrat zasmeje. the rover (2014) 70% - i takhle by post-apo mohlo vypadat. lidi co sou tak znaveny zivotem, ze si nabehnou pro kulku do hlavy, nebo vubec nepremyslej a sou to roboti a nebo, aby se nezblaznili, tak udrzujou nakou rutinu. guy pearce mam rad a ten si to slusne dava a i ten patizon neni marnej. nejvetsi problem je, ze je to strasne mdly. kamera nic moc sountrack taky. vono to k tomu asi patri, ale dokonale ztvarneny nic, neni nic extra. presto animal kingdom (85%) je porad pecka.
0 0
reagovat

Disk

Ten film je podarený , to rozhodne, ale zas tak nadšene by som nekričal. Je to len dobre postavená oddychovka. No a ten film by sa vás mal na začiatku opýtať akú máte zrovna náladu. Lebo ten koniec sa dá utnúť 15 minút dopredu, a nič by človeku na prvý pohľad neprišlo divné.
621675
Ten film je podarený , to rozhodne, ale zas tak nadšene by som nekričal. Je to len dobre postavená oddychovka. No a ten film by sa vás mal na začiatku opýtať akú máte zrovna náladu. Lebo ten koniec sa dá utnúť 15 minút dopredu, a nič by človeku na prvý pohľad neprišlo divné.
Disk
0 0
reagovat

Bláznivá, zatracená láska (2011)

Poprvé jsem tento boží film viděl v kině před třemi lety a byl jsem z něj, jak se říká, učarován. Rád na tento příjemný zážitek vzpomínám. Teprve včera jsem jej konečně mohl vidět na Blu-rayi a v domácím prostředí to kupodivu také bylo výborné, ne-li výjimečně lepší. Vynikající scénář podpořený výtečným hereckým castingem, vypointované dialogy, k tomu úžasný písničkový soundtrack podtrhující náladovost jednotlivých scén. Moje oblíbené slovíčko - ASSHOLE. Skvělá a žel nedoceněná Marisa Tomei. A dokonale božský (a myslím to přesně tak, jak si vy myslíte) Ryan Gosling, kterého bych si strašně přál za partnera. A co se týče obecně kritizovaného závěru, tak si myslím, že do filmu perfektně sedne. Bláznivou, zatracenou lásku nechápu jako nějakou řachandu, ale jako moderní screwballovou komedii o souboji pohlaví. Jasně, Gosling není Cary Grant, ale stejně... :+:+:+
621666
Poprvé jsem tento boží film viděl v kině před třemi lety a byl jsem z něj, jak se říká, učarován. Rád na tento příjemný zážitek vzpomínám. Teprve včera jsem jej konečně mohl vidět na Blu-rayi a v domácím prostředí to kupodivu také bylo výborné, ne-li výjimečně lepší. Vynikající scénář podpořený výtečným hereckým castingem, vypointované dialogy, k tomu úžasný písničkový soundtrack podtrhující náladovost jednotlivých scén. Moje oblíbené slovíčko - ASSHOLE. Skvělá a žel nedoceněná Marisa Tomei. A dokonale božský (a myslím to přesně tak, jak si vy myslíte) Ryan Gosling, kterého bych si strašně přál za partnera. A co se týče obecně kritizovaného závěru, tak si myslím, že do filmu perfektně sedne. Bláznivou, zatracenou lásku nechápu jako nějakou řachandu, ale jako moderní screwballovou komedii o souboji pohlaví. Jasně, Gosling není Cary Grant, ale stejně... *:+**:+**:+*
Bláznivá, zatracená láska (2011)
0 0
reagovat

Disk

Nešel bych tak daleko a tvrdil, že je první Kapitán absolutně dokonalej, ale z marvelovek ho mám nejradši a zjevně ze stejných důvodů jako ty. Navíc z komiksových "leading men" je mi Evans s tou jeho dušínovskou polohou nejsympatičtější.
621648
Nešel bych tak daleko a tvrdil, že je první Kapitán absolutně dokonalej, ale z marvelovek ho mám nejradši a zjevně ze stejných důvodů jako ty. Navíc z komiksových "leading men" je mi Evans s tou jeho dušínovskou polohou nejsympatičtější.
Disk
0 0
reagovat
Jo takhle, Rocketeera točil taky Joe Johnston, proč to neřekneš hned? :)
621647
Jo takhle, Rocketeera točil taky Joe Johnston, proč to neřekneš hned? *:)*
0 0
reagovat
Tak to se na toho Rocketeera koukni, ten je tou retro poetikou krásně prolezlý. :+ Už jenom poster je fantastický link
621646
Tak to se na toho Rocketeera koukni, ten je tou retro poetikou krásně prolezlý. *:+* Už jenom poster je fantastický http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/cc/Rocketeermovieposter.jpg/220px-Rocketeermovieposter.jpg
0 0
reagovat
A dvojka Kapitána Ameriky si koupím, až zlevní na obligátních 249 Kč.
621645
A dvojka Kapitána Ameriky si koupím, až zlevní na obligátních 249 Kč.
0 0
reagovat
Hoši, Rocketeera neznám. A toho Kapitána, jakožto i druhý díl, mám rád z úplně jiných důvodů než jsou nějaké komiksy. Mě na nich baví především pocty určitým historickým obdobím a nápodoby určitých stylů (pastiše). U prvního Kapitána jsem byl dojatý i tehdy, když jsem viděl tu fantastickou koláž propagandistických plakátů ze 40. let, která je součástí závěrečných titulků. Ne, opravdu nejsem žádný nerd ani geek a je mi vlastně jedno, jaké studio ty filmy vyprodukovalo.
621644
Hoši, Rocketeera neznám. A toho Kapitána, jakožto i druhý díl, mám rád z úplně jiných důvodů než jsou nějaké komiksy. Mě na nich baví především pocty určitým historickým obdobím a nápodoby určitých stylů (pastiše). U prvního Kapitána jsem byl dojatý i tehdy, když jsem viděl tu fantastickou koláž propagandistických plakátů ze 40. let, která je součástí závěrečných titulků. Ne, opravdu nejsem žádný nerd ani geek a je mi vlastně jedno, jaké studio ty filmy vyprodukovalo.
0 0
reagovat

Disketa1

Viděl jsi Rocketeera? :)
621642
Viděl jsi Rocketeera? *:)*
Disketa1
0 0
reagovat

Disketa1

Pravdu dis, po druhem Capovi je to nejlepsi Marvelovka.
621641
Pravdu dis, po druhem Capovi je to nejlepsi Marvelovka.
Disketa1
0 0
reagovat

kyller

"žánr" = styl? forma? :D
*jen mě pobavilo, že tě to nenapadlo.;)
621639
"žánr" = styl? forma? *:D* *jen mě pobavilo, že tě to nenapadlo.*;)*
kyller
0 0
reagovat

Angry Video Game Nerd: The Movie

Aký trailer, taký film. Nejedná sa o celovečernú recenziu na hru E.T. ako si veľa ľudí myslelo ešte pred prvými trailermi. Je to proste normálny film, kde je len ako hlavná postava Nerd. Ten tam bohužiaľ občas absolútne nesedí, pretože sa správa rovnako ako v jeho krátkych recenziách. Ja som to ale ako fanúšik už nejako dokázal stráviť.
Prvá polovica ma bavila viac ako tá druhá. Tam už mi to prišlo moc prekombinované a stačila by aj o niečo kratšia stopáž. Ale na druhú stranu musím oceniť aspoň záverečnú "monster akciu", ktorá nakopáva zadok aj tohtoročnej Godzille úplne bez problémov.
Miestami to vyzerá strašne amatérsky, hoci to bol možno aj zámer Rolfeho, ktorý je fanúšikom tohto filmového "žánru".

7/10
621635
Aký trailer, taký film. Nejedná sa o celovečernú recenziu na hru E.T. ako si veľa ľudí myslelo ešte pred prvými trailermi. Je to proste normálny film, kde je len ako hlavná postava Nerd. Ten tam bohužiaľ občas absolútne nesedí, pretože sa správa rovnako ako v jeho krátkych recenziách. Ja som to ale ako fanúšik už nejako dokázal stráviť. Prvá polovica ma bavila viac ako tá druhá. Tam už mi to prišlo moc prekombinované a stačila by aj o niečo kratšia stopáž. Ale na druhú stranu musím oceniť aspoň záverečnú "monster akciu", ktorá nakopáva zadok aj tohtoročnej Godzille úplne bez problémov. Miestami to vyzerá strašne amatérsky, hoci to bol možno aj zámer Rolfeho, ktorý je fanúšikom tohto filmového "žánru". 7/10
Angry Video Game Nerd: The Movie
0 0
reagovat

Kapitán Amerika (2011)

Konečně viděno na Blu-rayi. Pořád je to strašná pecka. Ta nápodoba americké propagandy 40. let, indianojonesovské ladění... Plakal jsem nadšením, které umocňoval vynikající přepis na BD. Všechno je tu absolutně dokonalé. Všechno.

:+:+:+:+:+
621634
Konečně viděno na Blu-rayi. Pořád je to strašná pecka. Ta nápodoba americké propagandy 40. let, indianojonesovské ladění... Plakal jsem nadšením, které umocňoval vynikající přepis na BD. Všechno je tu absolutně dokonalé. Všechno. *:+**:+**:+**:+**:+*
Kapitán Amerika (2011)
0 0
reagovat

Kingdom of Heaven Directors cut

Nářez. A souhlas s Durem, že to je o 2 hvězdy ( myšleno csfd ) lepší než kino verze. Hlavně protaženější úvod dává lepší smysl. Každopádně ohromná pecka a velký zážitek. Takovéhle filmy umí snad jen Ridley. Plno zajímavých postav, pro mě na celé čáře vyhrává postava Davida Thewlise. A i ten Orlando , no , šlo jej přežít. Scott je vizuální mág, ale nesklouzává ke kýči, jen namátkou bitka v lese, kdy krásně kontrastují bílé vločky sněhu a cákance krve. Mno a na podzim Exodus ;)
621633
Nářez. A souhlas s Durem, že to je o 2 hvězdy ( myšleno csfd ) lepší než kino verze. Hlavně protaženější úvod dává lepší smysl. Každopádně ohromná pecka a velký zážitek. Takovéhle filmy umí snad jen Ridley. Plno zajímavých postav, pro mě na celé čáře vyhrává postava Davida Thewlise. A i ten Orlando , no , šlo jej přežít. Scott je vizuální mág, ale nesklouzává ke kýči, jen namátkou bitka v lese, kdy krásně kontrastují bílé vločky sněhu a cákance krve. Mno a na podzim Exodus *;)*
Kingdom of Heaven Directors cut
0 0
reagovat
Ricky Gervais oživí postavu Davida Brenta zo seriálu The Office v celovečernom filme Life on the Road :+
621628
Ricky Gervais oživí postavu Davida Brenta zo seriálu The Office v celovečernom filme [b]Life on the Road[/b] *:+*
0 0
reagovat

Miltos Yerolemou aka Syrio Forel z GoT

obsazen do SW E7 :-)
sympatické 8):+
621622
obsazen do SW E7 :-) sympatické *8)**:+*
Miltos Yerolemou aka Syrio Forel z GoT
0 0
reagovat
Karel: Mels uvest Gravity jako peknej priklad, z ceho je takovej IMAX dokument, a tim to hasne :)
621611
Karel: Mels uvest Gravity jako peknej priklad, z ceho je takovej IMAX dokument, a tim to hasne *:)*
0 0
reagovat

zahron

621511
http://odstatic.com/todoseries.com/Actualidad/92644/community-208-1.jpg *:D*
zahron
0 0
reagovat
mě to připadá jako popis epizody z community :D:D
621505
mě to připadá jako popis epizody z community *:D**:D*
0 0
reagovat
Sakra, ten popis zní dobře, možná dneska tu EXAM zkusím 8)
621497
Sakra, ten popis zní dobře, možná dneska tu EXAM zkusím *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se