Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33981 - 34000 Napsat příspěvek
frank (2014)
65% - neskutecne nesourody. parx sem se pousmal. hlavne sem si vzpomel na stox zabavnejsi a ucelenejsi exit through the gift shop (80%) od banksyho. asi jediny, co tam vylozene stoji za to, je ten fassbender.

eraserhead (1977)
80% - jako eraserhead si pripadam kazdej den a pisen ty velkohuby svine '' in heaven, everything is fiiiine'' je fakt libezna. lynche mam hodne rad. mulholland drive mam v topce, ale na tohle se uz asi nikdy znovu nepodivam. na to se mam moc rad.

babovřesky (2013)
0% - ve stejnej den sem videl nejhorsi film a nejlepsi. tuhle gigasracku a znovu 81/2ku.

the grey (2011)
50% - tohle mne fakt zklamalo. a-team (85%) je moje oblibeny gpcko, ale tohle byla umorna natahovacka. aspon vizualne je to hodne fajn.
622758
frank (2014) 65% - neskutecne nesourody. parx sem se pousmal. hlavne sem si vzpomel na stox zabavnejsi a ucelenejsi exit through the gift shop (80%) od banksyho. asi jediny, co tam vylozene stoji za to, je ten fassbender. eraserhead (1977) 80% - jako eraserhead si pripadam kazdej den a pisen ty velkohuby svine '' in heaven, everything is fiiiine'' je fakt libezna. lynche mam hodne rad. mulholland drive mam v topce, ale na tohle se uz asi nikdy znovu nepodivam. na to se mam moc rad. babovřesky (2013) 0% - ve stejnej den sem videl nejhorsi film a nejlepsi. tuhle gigasracku a znovu 81/2ku. the grey (2011) 50% - tohle mne fakt zklamalo. a-team (85%) je moje oblibeny gpcko, ale tohle byla umorna natahovacka. aspon vizualne je to hodne fajn.
0 0
reagovat

Carlito

Já byl ze Zodiaca naplno nadšen taktéž až na podruhé
622757
Já byl ze Zodiaca naplno nadšen taktéž až na podruhé
Carlito
0 0
reagovat

Carlito

Ta perfektní sedmdesátková atmosféra je zachycena především díky dodnes nedoceněnému kameramanovi Harrisi Savidesovi, který bohužel před dvěma lety předčasně zemřel. On tehdy v té době dělal kameramana ještě dalším dvěma sedmdesátkovým filmům, tedy Americkému gangsterovi Ridleyho Scotta a Milkovi Guse Van Santa. Nedávno jsem si tyhle filmy (včetně zmíněného Zodiaca) pouštěl jako určitou trilogii. Každý ten film je samozřejmě jiný, ale jedno mají společné. Dokonalé a věrné zachycení atmosféry 70. let ve Spojených státech, přičemž tvorba této atmosféry byla pokaždé jiná. Zodiac využíval modré plátno, Americký gangster klasickou výpravu a svícení a Milk byl s původním natočeným materiálem prokládán archivními záběry. Výsledek byl ve všech případech vždycky na jedničku. Savidese mám v topce oblíbených kameramanů jenom za tyhle filmy, ale myslím, že to bohatě stačí. :+
622724
Ta perfektní sedmdesátková atmosféra je zachycena především díky dodnes nedoceněnému kameramanovi Harrisi Savidesovi, který bohužel před dvěma lety předčasně zemřel. On tehdy v té době dělal kameramana ještě dalším dvěma sedmdesátkovým filmům, tedy Americkému gangsterovi Ridleyho Scotta a Milkovi Guse Van Santa. Nedávno jsem si tyhle filmy (včetně zmíněného Zodiaca) pouštěl jako určitou trilogii. Každý ten film je samozřejmě jiný, ale jedno mají společné. Dokonalé a věrné zachycení atmosféry 70. let ve Spojených státech, přičemž tvorba této atmosféry byla pokaždé jiná. Zodiac využíval modré plátno, Americký gangster klasickou výpravu a svícení a Milk byl s původním natočeným materiálem prokládán archivními záběry. Výsledek byl ve všech případech vždycky na jedničku. Savidese mám v topce oblíbených kameramanů jenom za tyhle filmy, ale myslím, že to bohatě stačí. *:+*
Carlito
0 0
reagovat

Zodiac (2007)

Když jsem marně přemýšlel, jaký film si pustit, napadlo mě co nějakého Finchera, když jde do kin ta Zmizelá a volba padla na Zodiaca. Teď nechápu, jak jsem tomu mohl dát na csfd jen 4 hvězdy, nyní jasných 5 s konstatováním, že jde o nejlepší Fincherův film. Už na první pohled je vidět, že celá realizace musela dát tuny práce. Počínaje propracovaným scénářem, přes dokonalé vedení kamery po věrné zachycení určitého období. Ta atmosféra sedmdesátých let z toho úplně čiší. Nejlepší na tom je, že přestože to má 2 a půl hodiny , tak vás to nenechá ani na okamžik vydechnout. Na začátku vás to chytí a už nepustí. Fincher je zkrátka perfektní vypravěč.
p.s. Až teď jsem docenil skvelý a soustředěný výkon odhodlaného skautíka Jakea Gyllenhaala , určitě jednoho z nejlepších herců své generace.
622723
Když jsem marně přemýšlel, jaký film si pustit, napadlo mě co nějakého Finchera, když jde do kin ta Zmizelá a volba padla na Zodiaca. Teď nechápu, jak jsem tomu mohl dát na csfd jen 4 hvězdy, nyní jasných 5 s konstatováním, že jde o nejlepší Fincherův film. Už na první pohled je vidět, že celá realizace musela dát tuny práce. Počínaje propracovaným scénářem, přes dokonalé vedení kamery po věrné zachycení určitého období. Ta atmosféra sedmdesátých let z toho úplně čiší. Nejlepší na tom je, že přestože to má 2 a půl hodiny , tak vás to nenechá ani na okamžik vydechnout. Na začátku vás to chytí a už nepustí. Fincher je zkrátka perfektní vypravěč. p.s. Až teď jsem docenil skvelý a soustředěný výkon odhodlaného skautíka Jakea Gyllenhaala , určitě jednoho z nejlepších herců své generace.
Zodiac (2007)
0 0
reagovat
Ja som myslel, že sme sa už dohodli na tom, že každý kto uštipačne a pateticky reaguje na Diska len preto aby si trochu pohonil ego je debil...
622709
Ja som myslel, že sme sa už dohodli na tom, že každý kto uštipačne a pateticky reaguje na Diska len preto aby si trochu pohonil ego je debil...
0 0
reagovat

The Grand Seduction

Ďalší podarený kúsok z tej skupiny nenápadných filmov, ktoré tu ani nemajú profil a človek by na ne mohol naraziť maximálne tak raz za život v telke, aj to iba čírou náhodou. Veľmi pohodová kanadská komédia s Brendanom Gleesonom a Taylorom Kitschom. 8/10 :+
622694
Ďalší podarený kúsok z tej skupiny nenápadných filmov, ktoré tu ani nemajú profil a človek by na ne mohol naraziť maximálne tak raz za život v telke, aj to iba čírou náhodou. Veľmi pohodová kanadská komédia s Brendanom Gleesonom a Taylorom Kitschom. 8/10 *:+*
The Grand Seduction
0 0
reagovat

Axis

Já bych klidně přišel, i s rizikem, že se se mnou nikdo nebude bavit. Bohužel termín se mi absolutně nehodil. Tak snad někdy příště. Rád bych odstranil předsudky o sobě (koneckonců u moravských MZáků se mi to před lety podařilo, na ultimátní brněnské a ostravské srazy dodnes rád vzpomínám), jenže když není příležitost, je pak všechno těžké...
622693
Já bych klidně přišel, i s rizikem, že se se mnou nikdo nebude bavit. Bohužel termín se mi absolutně nehodil. Tak snad někdy příště. Rád bych odstranil předsudky o sobě (koneckonců u moravských MZáků se mi to před lety podařilo, na ultimátní brněnské a ostravské srazy dodnes rád vzpomínám), jenže když není příležitost, je pak všechno těžké...
Axis
0 0
reagovat

Memphis

Ay caramba! :D
622691
Ay caramba! *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

:D:D:D
622690
*:D**:D**:D*
Memphis
0 0
reagovat
622688
http://rainbowdash.net/file/minti-20120125T153841-rsgwygc.jpeg
0 0
reagovat

Disketa1

A to je přesně proč bych ti neměl podruhé odpovídat.
Chce to trochu nadhledu a nedělat hned ze každýho prdu v diskuzi útok na tvojí osobu. Třeba já bych si s tebou docela rád u toho piva pokecal, třeba o černobílých flmech jež jsi fanda, o kterých vím naprosto kulový ale asi bych jich měl pár vidět. U odtažitého diskuzního fora může cokoliv a kdokoliv vypadat jako problém nebo demenet, u pohodovýho rozhovoru to může být úplně jinak.
Jo a neříkej že se ti nelíbí být takovou femme fatale MovieZone. (tohle prosím brát s nadhledem)
622687
A to je přesně proč bych ti neměl podruhé odpovídat. Chce to trochu nadhledu a nedělat hned ze každýho prdu v diskuzi útok na tvojí osobu. Třeba já bych si s tebou docela rád u toho piva pokecal, třeba o černobílých flmech jež jsi fanda, o kterých vím naprosto kulový ale asi bych jich měl pár vidět. U odtažitého diskuzního fora může cokoliv a kdokoliv vypadat jako problém nebo demenet, u pohodovýho rozhovoru to může být úplně jinak. Jo a neříkej že se ti nelíbí být takovou femme fatale MovieZone. (tohle prosím brát s nadhledem)
Disketa1
0 0
reagovat

Team Disk

:+
622682
*:+*
Team Disk
0 0
reagovat
Disku, ale vždyť tebe všichni zbožňují. Nevím, proč si myslíš opak.
622681
Disku, ale vždyť tebe všichni zbožňují. Nevím, proč si myslíš opak.
0 0
reagovat

Axis

Nevidím důvod, proč bych měl chodit na MZ srazy, pokud někomu vadím. Kdo by se se mnou chtěl bavit, že jo (je to přece ten dementní Disk), a navíc se nehodlám nikam vnucovat.

K filmu: K dokonalosti Šakala mi chybí už jen Blu-ray nosič. Ale to se nestane, protože ten film takto nevyšel ani ve světě. :- ČT naštěstí ten film odvysílala ve velmi dobré kvalitě, přepis byl na stáří filmu poměrně dost kvalitní. Navíc když se ještě použil původní dabing s Eduardem Cupákem a s prologem od Václava Vosky (v režii Víta Olmera, který měl tehdy jinak všechno ostatní zakázané), tak to byl nevšední zážitek.

622680
Nevidím důvod, proč bych měl chodit na MZ srazy, pokud někomu vadím. Kdo by se se mnou chtěl bavit, že jo (je to přece ten dementní Disk), a navíc se nehodlám nikam vnucovat. K filmu: K dokonalosti Šakala mi chybí už jen Blu-ray nosič. Ale to se nestane, protože ten film takto nevyšel ani ve světě. *:-* ČT naštěstí ten film odvysílala ve velmi dobré kvalitě, přepis byl na stáří filmu poměrně dost kvalitní. Navíc když se ještě použil původní dabing s Eduardem Cupákem a s prologem od Václava Vosky (v režii Víta Olmera, který měl tehdy jinak všechno ostatní zakázané), tak to byl nevšední zážitek.
Axis
0 0
reagovat

Disketa1

To sice je, ale pravidla jsou občas od toho aby se porušovala. Zvláště když se jedná o odpověď na smysluplný příspěvek, který mě nebude zatahovat do nikam nevedoucích diskuzí, který tu už mnohokrát byly. To už raději příště doraz na sraz u piva bude jistě zajímavější řešit Tatumovi uši a přepis filmů na BD 8)
Zpět k filmu:
Je škoda, že se jedná o jeden z mála dobře adaptovaných Forsythových románů (např. Žoldáci jsou jako knížka vynikající, jako film je to průser). Docela dobře bych si v dněšní době uměl představit film podle Afghánce. Jo a lidé čtěte, nebo jak to říkali.
622679
To sice je, ale pravidla jsou občas od toho aby se porušovala. Zvláště když se jedná o odpověď na smysluplný příspěvek, který mě nebude zatahovat do nikam nevedoucích diskuzí, který tu už mnohokrát byly. To už raději příště doraz na sraz u piva bude jistě zajímavější řešit Tatumovi uši a přepis filmů na BD *8)* Zpět k filmu: Je škoda, že se jedná o jeden z mála dobře adaptovaných Forsythových románů (např. Žoldáci jsou jako knížka vynikající, jako film je to průser). Docela dobře bych si v dněšní době uměl představit film podle Afghánce. Jo a lidé čtěte, nebo jak to říkali.
Disketa1
0 0
reagovat
Hm, myslel jsem, že je tu pravidlo nereagovat na Diska. 8)

Ale OK, nebudu zlý. Šakala jsem viděl poprvé, Forsythovu knihu jsem nečetl, čili nemůžu srovnávat. Ale nic to nemění na tom, že po takovýchto filmech se mi čím dál víc stýská. Miluju tyhle thrillery ze 70. let, jsou nezaměnitelné. :+
622678
Hm, myslel jsem, že je tu pravidlo nereagovat na Diska. *8)* Ale OK, nebudu zlý. Šakala jsem viděl poprvé, Forsythovu knihu jsem nečetl, čili nemůžu srovnávat. Ale nic to nemění na tom, že po takovýchto filmech se mi čím dál víc stýská. Miluju tyhle thrillery ze 70. let, jsou nezaměnitelné. *:+*
0 0
reagovat
Konečně film z Diskova výběru pod kterej se podepíšu, jo a jeden z mála případů kdy se film vyrovná knize.
622676
Konečně film z Diskova výběru pod kterej se podepíšu, jo a jeden z mála případů kdy se film vyrovná knize.
0 0
reagovat

Šakal (1973)

Nádhera. Pomalu plynoucí drobnokresba najatého profesionála, který se chystal spáchat spáchat atentát na prezidenta Charlese de Gaulla. Má to naprosto skvělou atmosféru, vynikající a dokonale propracovaný scénář a Zinnemannovu perfekcionistickou režii, která nedovolí vydechnout. A skvělé herce, především fantastického Edwarda Foxe, který jako zabiják je jednoduše neodolatelný a šarmantní, zvláště dabuje-li ho svým nezaměnitelným hlasem Eduard Cupák. :+ Původní dabing v kombinaci s novou remasterovanou kopií udělal svoje a já byl opět divácky unešen. Takhle to má být.
622675
Nádhera. Pomalu plynoucí drobnokresba najatého profesionála, který se chystal spáchat spáchat atentát na prezidenta Charlese de Gaulla. Má to naprosto skvělou atmosféru, vynikající a dokonale propracovaný scénář a Zinnemannovu perfekcionistickou režii, která nedovolí vydechnout. A skvělé herce, především fantastického Edwarda Foxe, který jako zabiják je jednoduše neodolatelný a šarmantní, zvláště dabuje-li ho svým nezaměnitelným hlasem Eduard Cupák. *:+* Původní dabing v kombinaci s novou remasterovanou kopií udělal svoje a já byl opět divácky unešen. Takhle to má být.
Šakal (1973)
0 0
reagovat

KARLOS

Výborně, mám už nějakej ten pátek sběratelskou BR edici, tak ji pak hned znovu prubnu :+.
622667
Výborně, mám už nějakej ten pátek sběratelskou BR edici, tak ji pak hned znovu prubnu *:+*.
KARLOS
0 0
reagovat
Davies182: Ihned po vybalení doporučuju nastavit TV pomocí testovacího disku... Nejenom z plazmy tak vycucneš mnohem víc... A takový Prometheus vypadá na plazmě výborně - osobně doporučuju jako první testovací film, ta kresba ve stínech je u něj na plazmě neuvěřitelná.
622666
Davies182: Ihned po vybalení doporučuju nastavit TV pomocí testovacího disku... Nejenom z plazmy tak vycucneš mnohem víc... A takový Prometheus vypadá na plazmě výborně - osobně doporučuju jako první testovací film, ta kresba ve stínech je u něj na plazmě neuvěřitelná.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se