Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33821 - 33840 Napsat příspěvek

Horns

Alexandre Aja je packal. Jeho staré horory mám rád, ale to je jednoduchá, přímočará řezničina, ta mu jde dobře. Ovšem tady se jedná o poznání ambicióznější látku a na tu Aja zjevně nestačí. Film chce být lovestory,drama, fantasy, horor, (černá)komedie a kdo ví co ještě. A to dohromady prostě nefunguje. Jednotlivě některé scény fungují dobře, některé velmi, ale hodně je jich velké wtf, kdy nevíte, zda se máte smát nebo být vyděšeni a podle mého to rozhodně nebyl tvůrčí záměr :). Velká škoda, potenciál tam byl velký. No nic, raději knihu 8) (nečetl jsem, stojí za to ?)
p.s. Herecké výkony rovněž velmi nevyrovnané až bych řekl spíš slabší, jediný kdo to ustál se ctí je Radcliffe, kterej se do té role docela hodí ( teď nevim, jestli je to pro něj dobře nebo špatně :D)
623775
Alexandre Aja je packal. Jeho staré horory mám rád, ale to je jednoduchá, přímočará řezničina, ta mu jde dobře. Ovšem tady se jedná o poznání ambicióznější látku a na tu Aja zjevně nestačí. Film chce být lovestory,drama, fantasy, horor, (černá)komedie a kdo ví co ještě. A to dohromady prostě nefunguje. Jednotlivě některé scény fungují dobře, některé velmi, ale hodně je jich velké wtf, kdy nevíte, zda se máte smát nebo být vyděšeni a podle mého to rozhodně nebyl tvůrčí záměr *:)*. Velká škoda, potenciál tam byl velký. No nic, raději knihu *8)* (nečetl jsem, stojí za to ?) p.s. Herecké výkony rovněž velmi nevyrovnané až bych řekl spíš slabší, jediný kdo to ustál se ctí je Radcliffe, kterej se do té role docela hodí ( teď nevim, jestli je to pro něj dobře nebo špatně *:D*)
Horns
0 0
reagovat

kubqo

Hypováno cca před rokem a byl jsem tu označen za magora jak se i to může líbit.
Předpokládám že podobně na tom teď bude i Stretch
623760
Hypováno cca před rokem a byl jsem tu označen za magora jak se i to může líbit. Předpokládám že podobně na tom teď bude i [b]Stretch[/b]
kubqo
0 0
reagovat
Why dont you play in hell? tak toto je trošku iný nářez :D
623751
[link="https://www.youtube.com/watch?v=H1FWScYLqwg"]Why dont you play in hell?[/link] tak toto je trošku iný nářez *:D*
0 0
reagovat

How to Train Your Dragon 2

Takmer nič tam nefungovalo a jediné na čo som celú dobu myslel bolo, "Ako je možné , že na csfd mám 5* pri jednotke, a pritom si z toho filmu skoro nič nepamätám?" 5/10
623742
Takmer nič tam nefungovalo a jediné na čo som celú dobu myslel bolo, "Ako je možné , že na csfd mám 5* pri jednotke, a pritom si z toho filmu skoro nič nepamätám?" 5/10
How to Train Your Dragon 2
0 0
reagovat

Život Adele

Zase budem trošku za hovado ale čo už. Prvá dajme tomu polovica je fantastická. Super natočená, krásne nasnímaná a dokonale zahraná. Bohužiaľ neskôr sa už film točí v kruhu a aj napriek občasným záchvevom geniality sa vkráda hrozná nuda a film začína pripomínať lesbickú verziu Núdzového východu so zle namaskovanými ( resp. nenamaskovanou osemnástkou, ktorá sa snaží hrať tridsiatničku) hercami. A tie kecy o tom, že "to je život " nekupujem, pretože to čo sa Kechiche snaží povedať v dĺžke 3 hodín sa Kevinovi Smithovi podarili dvoma scénami ( prvá je hádka gayov v Zack a Miri a druhá Bansksyho monológ z Chasing Amy na tému Everybody need a cock), ktoré boli úprimnejšie a zábavnejšie. U mňa hlavne vďaka prvej polovici 7/10, ale pre milovníkov klubových filmov prišla desiatková udalosť.
623740
Zase budem trošku za hovado ale čo už. Prvá dajme tomu polovica je fantastická. Super natočená, krásne nasnímaná a dokonale zahraná. Bohužiaľ neskôr sa už film točí v kruhu a aj napriek občasným záchvevom geniality sa vkráda hrozná nuda a film začína pripomínať lesbickú verziu Núdzového východu so zle namaskovanými ( resp. nenamaskovanou osemnástkou, ktorá sa snaží hrať tridsiatničku) hercami. A tie kecy o tom, že "to je život " nekupujem, pretože to čo sa Kechiche snaží povedať v dĺžke 3 hodín sa Kevinovi Smithovi podarili dvoma scénami ( prvá je hádka gayov v Zack a Miri a druhá Bansksyho monológ z Chasing Amy na tému Everybody need a cock), ktoré boli úprimnejšie a zábavnejšie. U mňa hlavne vďaka prvej polovici 7/10, ale pre milovníkov klubových filmov prišla desiatková udalosť.
Život Adele
0 0
reagovat

Pyramida boha Slunce (1965)

Vyčítat mayovkám naivitu (ve všem) je hloupé, protože o tom tyhle filmy byly. Pyramida boha Slunce je napínavá od začátku do konce, postavy přesně mayovské, stejně tak výprava atd. Prostě dobrodružná pohádka, která s ohledem na své stáří pořád dobře funguje. :+
623739
Vyčítat mayovkám naivitu (ve všem) je hloupé, protože o tom tyhle filmy byly. Pyramida boha Slunce je napínavá od začátku do konce, postavy přesně mayovské, stejně tak výprava atd. Prostě dobrodružná pohádka, která s ohledem na své stáří pořád dobře funguje. *:+*
Pyramida boha Slunce (1965)
0 0
reagovat

Mildík

já každýmu vyprávím o tom, jak chlap najde identický dvojce - z toho si nic nedělej 8):D
623738
já každýmu vyprávím o tom, jak chlap najde identický dvojce - z toho si nic nedělej *8)**:D*
Mildík
0 0
reagovat

Stretch

Tak jsem si musel dát některé pasaže znova, úvodní 20ti minutovka je geniální. Hlavně rozchodová scéna a následný pád na držku.
Nechce někdo z redakce udělat minirecenzi aby se tu toho chatlo víc lidí.
623724
Tak jsem si musel dát některé pasaže znova, úvodní 20ti minutovka je geniální. Hlavně rozchodová scéna a následný pád na držku. Nechce někdo z redakce udělat minirecenzi aby se tu toho chatlo víc lidí.
Stretch
0 0
reagovat

Enemy

No tak sem asi retard, ale takovýhle věci sem v tom fakt neviděl... :D
623723
No tak sem asi retard, ale takovýhle věci sem v tom fakt neviděl... *:D*
Enemy
0 0
reagovat
PS: Melissu McCarthy nemam vubec rad, ale v St. Vincent hraje takovou normalni mamu, ktera se musi vyporadat s novou realitou, ale nevenuje se ji az moc prostoru (spis to je stylem - mama musi pracovat bez prestani, tak o to vic prostoru dostane Bill Murray s mladym klukem). Takze i kdyz nemate radi Melissu McCarthy, nenechte se odradit jejim jmenem na plakatu :)
623702
PS: Melissu McCarthy nemam vubec rad, ale v St. Vincent hraje takovou normalni mamu, ktera se musi vyporadat s novou realitou, ale nevenuje se ji az moc prostoru (spis to je stylem - mama musi pracovat bez prestani, tak o to vic prostoru dostane Bill Murray s mladym klukem). Takze i kdyz nemate radi Melissu McCarthy, nenechte se odradit jejim jmenem na plakatu :)
0 0
reagovat
KarelR gets it :)
623701
KarelR gets it :)
0 0
reagovat

Enemy

Je to pecka. Kto to pochopil na prvú šupu je divný.
623697
Je to pecka. Kto to pochopil na prvú šupu je divný.
Enemy
0 0
reagovat

Mildík

623696
[link="https://www.youtube.com/watch?v=v9AWkqRwd1I"]Link.[/link]
Mildík
0 0
reagovat

Enemy

Vím, že se to tu mohutně řešilo, ale mohl by mi někdo do spoilerů hodin o co tam šlo? Případně nějaký zajímavý link?

Díkes :+
623692
Vím, že se to tu mohutně řešilo, ale mohl by mi někdo do spoilerů hodin o co tam šlo? Případně nějaký zajímavý link? Díkes *:+*
Enemy
0 0
reagovat
Melissa McCarthy?? Opravdu?
623680
Melissa McCarthy?? Opravdu?
0 0
reagovat
No ještě aby se Vincentovi nelíbil film St. Vincent... :D
623677
No ještě aby se Vincentovi nelíbil film St. Vincent... *:D*
0 0
reagovat

St. Vincent

Bill Murray is back! Ano, podobnych pribehu tu byla uz spousta (nahrada za otce a malej kluk), ale v podani Billa Murrayho je to krasna podivana. V druhe pulce to trosku zvazni a mozna i ukapne nejaka ta slzicka ke konci, ale clovek odchazi z kina se spokojenym hrejivym pocitem :) Bezte na to pri prvni prilezitosti.
623672
Bill Murray is back! Ano, podobnych pribehu tu byla uz spousta (nahrada za otce a malej kluk), ale v podani Billa Murrayho je to krasna podivana. V druhe pulce to trosku zvazni a mozna i ukapne nejaka ta slzicka ke konci, ale clovek odchazi z kina se spokojenym hrejivym pocitem *:)* Bezte na to pri prvni prilezitosti.
St. Vincent
0 0
reagovat

Mildík

Ano, s přítelkyní jsme měli úplně stejné reakce. Jestli jsme to pochopili? Ne. Museli jsem si po zhlédnutí přečíst všechny rozbory a diskuze. :D
623661
Ano, s přítelkyní jsme měli úplně stejné reakce. Jestli jsme to pochopili? Ne. Museli jsem si po zhlédnutí přečíst všechny rozbory a diskuze. *:D*
Mildík
0 0
reagovat

Enemy

WTF? :o
623654
WTF? *:o*
Enemy
0 0
reagovat
Mám pocit, že Patrick Wilson je čoraz lepší.
623651
Mám pocit, že Patrick Wilson je čoraz lepší.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se