Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33401 - 33420 Napsat příspěvek

Axis, MarvinP

Ja ho adoruju porad a redakce pomerne opatrne taky se mi zda. Blucko a 2,5 platno na zopakovani zazitku staci, jasne v kine jsem se lamal smichy i takovych hovadin typu ninjovy klicky :D... ale i tak doma dobry.
625386
Ja ho adoruju porad a redakce pomerne opatrne taky se mi zda. Blucko a 2,5 platno na zopakovani zazitku staci, jasne v kine jsem se lamal smichy i takovych hovadin typu ninjovy klicky *:D*... ale i tak doma dobry.
Axis, MarvinP
0 0
reagovat
Tak Imitation Game vyhrá hlavne preto, že je to klasický vyumelkovaný životopis o človeku s prínosom, ktorý je kontroverzný tak akurát. Aneb jak to povedal Matt Goldberg, je to film na ktorý si užije aj tvoj (americký) tatko a povie, že to síce bol gej, ale borec.
Je okolo toho rovnaký buzz ako okolo Kings Speech, akurát ten mal silnejšiu konkurenciu.
625382
Tak Imitation Game vyhrá hlavne preto, že je to klasický vyumelkovaný životopis o človeku s prínosom, ktorý je kontroverzný tak akurát. Aneb jak to povedal Matt Goldberg, je to film na ktorý si užije aj tvoj (americký) tatko a povie, že to síce bol gej, ale borec. Je okolo toho rovnaký buzz ako okolo Kings Speech, akurát ten mal silnejšiu konkurenciu.
0 0
reagovat
:D
625377
*:D*
0 0
reagovat
Gay, navíc za druhý světový, to je jasňačka no. Ještě být černej, tak mu daj pro jistotu druhýho za celoživotní přínos. :)
625376
Gay, navíc za druhý světový, to je jasňačka no. Ještě být černej, tak mu daj pro jistotu druhýho za celoživotní přínos. *:)*
0 0
reagovat
Tak aspoň Disk s jeho "chlapovi ve filmu protáhnou komín = super, super" logikou tady za to bude orodovat.
625373
Tak aspoň Disk s jeho "chlapovi ve filmu protáhnou komín = super, super" logikou tady za to bude orodovat.
0 0
reagovat
Jestli tam hraje gaye tak je jasný, že to vyhraje.
Achjo.
625372
Jestli tam hraje gaye tak je jasný, že to vyhraje. Achjo.
0 0
reagovat

The Joker

625342
[link="https://www.youtube.com/watch?v=RVpJNU3DB-I"]link[/link]? *:D*
The Joker
0 0
reagovat

the joker

Já vůl si to jméno googlil. :D:-
625341
Já vůl si to jméno googlil. *:D**:-*
the joker
0 0
reagovat

speta.jr

Že by se tu adoroval i v mém okruhu známých nenáviděný film (který já bezmezně miluju) :+
625339
Že by se tu adoroval i v mém okruhu známých nenáviděný film (který já bezmezně miluju) *:+*
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

jo jo! Je to ultimátní věc. Ale bez černýho kinosálu to zdaleka tak nedává.
625367
jo jo! Je to ultimátní věc. Ale bez černýho kinosálu to zdaleka tak nedává.
speta.jr
0 0
reagovat
"In IMITATION GAME Benedict Cumberbatch cries and plays a gay, neuro atypical tortured genius named Oscar Bate."

Všechny tyhle kostýmní oscarovky jsou stejně ubohé jako Part 2 šestého dílu Transformers.
625369
"In IMITATION GAME Benedict Cumberbatch cries and plays a gay, neuro atypical tortured genius named Oscar Bate." Všechny tyhle kostýmní oscarovky jsou stejně ubohé jako Part 2 šestého dílu Transformers.
0 0
reagovat

Speed Racer

Boha to je tak skvely, originalni az dokonaly film, ze to neni mozne. Prvni a posledni zavod jsou tak naprosto neskutecne vybrousene brilianty, ze i kdyz mezi nimi neco malo drhne, tak ve finalovem tunelu na vse zapomenete.

P.S. Videno cca po seste a je to lepsi a lepsi.
625368
Boha to je tak skvely, originalni az dokonaly film, ze to neni mozne. Prvni a posledni zavod jsou tak naprosto neskutecne vybrousene brilianty, ze i kdyz mezi nimi neco malo drhne, tak ve finalovem tunelu na vse zapomenete. P.S. Videno cca po seste a je to lepsi a lepsi.
Speed Racer
0 0
reagovat

Tony

Imitation Game toho Oscara dostane, hlavně proto, že jej zaštítili bratři Weinsteinovi. Ale ten jediný komentář, co zůstal na ČSFD, jasně ukazuje, že ten film je vynikající. A dost mě vytočilo, že český distributor posunul premiéru na leden. Pro mě je to jeden z nejočekávanějších filmů už několik měsíců.
625363
Imitation Game toho Oscara dostane, hlavně proto, že jej zaštítili bratři Weinsteinovi. Ale ten jediný komentář, co zůstal na ČSFD, jasně ukazuje, že ten film je vynikající. A dost mě vytočilo, že český distributor posunul premiéru na leden. Pro mě je to jeden z nejočekávanějších filmů už několik měsíců.
Tony
0 0
reagovat
Aha :D Na Imitation game se snad ani nepodívám, ale Theory of Everything není dobré, z trailerů to vypadalo parádně? :o
625362
Aha *:D* Na Imitation game se snad ani nepodívám, ale Theory of Everything není dobré, z trailerů to vypadalo parádně? *:o*
0 0
reagovat

Tony

Mandela bol na oskaroch už minulý rok :D ja som to myslel tak, že tento rok dostane oskara film z rovnakého ranku - Imitation Game alebo theory of Everything
625361
Mandela bol na oskaroch už minulý rok :D ja som to myslel tak, že tento rok dostane oskara film z rovnakého ranku - Imitation Game alebo theory of Everything
Tony
0 0
reagovat
audition (1999)
75% - masakr! libilo se mi to moc, ale bylo tam az moc hluchych mist a ty snovy sceny byly slaby. presto tech par vytecnych scen uz jen tak nezapomenu. z nich mam nejradsi schouleny cekani. ted uz si musim konecne dat ten battle royale.

zulu (2013)
50% - metro manila nebo zulu? asi sem vybral spatne, protoze tohle byl cistej prumer. pribeh mi byl ukradenej. postavy mi byly ukradeny. ani ta obcasna brutalita tomu nepomohla. apon ten bloom no.
625359
audition (1999) 75% - masakr! libilo se mi to moc, ale bylo tam az moc hluchych mist a ty snovy sceny byly slaby. presto tech par vytecnych scen uz jen tak nezapomenu. z nich mam nejradsi schouleny cekani. ted uz si musim konecne dat ten battle royale. zulu (2013) 50% - metro manila nebo zulu? asi sem vybral spatne, protoze tohle byl cistej prumer. pribeh mi byl ukradenej. postavy mi byly ukradeny. ani ta obcasna brutalita tomu nepomohla. apon ten bloom no.
0 0
reagovat

kubqo

Asi ani ne. Spíš budu zklamanej, což jsem už teď. Elbovi bych toho Oscara třeba i přál, byť teda místama nezvládal a bylo to dost nad jeho herecký rozsah. Já mám fakt rád Elbu a z nějakého důvodu mne docela zajímá Jihoafrická historie, takže tam sympatie mám. Ten film je na tak zajímavou látku strašně nudnej. Nebo je to umělecký záměr a ta pasáž, když je Mandela ve vězení se vleče schválně. :D
Trochu mi to v tomhle připomíná J.Edgara, bohužel. Dostat to v nějaké hranou dokumentární maloserii od History channel, tak to asi chválím, ale v tomhle formátu to neobstojí.
625352
Asi ani ne. Spíš budu zklamanej, což jsem už teď. Elbovi bych toho Oscara třeba i přál, byť teda místama nezvládal a bylo to dost nad jeho herecký rozsah. Já mám fakt rád Elbu a z nějakého důvodu mne docela zajímá Jihoafrická historie, takže tam sympatie mám. Ten film je na tak zajímavou látku strašně nudnej. Nebo je to umělecký záměr a ta pasáž, když je Mandela ve vězení se vleče schválně. *:D* Trochu mi to v tomhle připomíná J.Edgara, bohužel. Dostat to v nějaké hranou dokumentární maloserii od History channel, tak to asi chválím, ale v tomhle formátu to neobstojí.
kubqo
0 0
reagovat

Tony

to ťa nasere keď taký film vyhrá tento rok Oskara :D
625336
to ťa nasere keď taký film vyhrá tento rok Oskara *:D*
Tony
0 0
reagovat

Mandela: Long Walk to Freedom (2013)

Zklamání. Typický unifikovaný životopis, který nikoho nenaštve ani nenadchne. Dostkrát jsem se nudil, ale taky kolikrát žasnul nad pěknou krajinkou a výpravou. Asi mému relativně střízlivému pohledu pomáhá to, že hodně můžu Elbu, který to odehrál hodně se ctí. Ale je to moc velký hromotluk, tam i ve scénách, kde už mu bylo s docela obstojnou maskou přes 70, jsem měl pocit, že kdyby si vyhrnul rukávy, tak je tam všechny zpráská na hromadu. Mandela podle dobových fotek působil po návratu z vězení hodně seschle a shrbeně. Nemohl jsem se zbavit dojmu, že takový Jamie Foxx by to odehrál daleko líp a v půlce vězení měli přepnou na Morgana Freemana :)
Jinak co se týká děje, držel se všeho podstatného, ale byl tak povrchní, aby někoho nenaštval, až běda. Ve zjednodušených dialozích, kam se to násilně snaží naroubovat autentické citáty to hodně evokuje Sedláčkovo České století, což nevím, jestli je dobrá zpráva pro Sedláčka nebo špatná pro tenhle film. 5,5/10
Pokud nemáte v pokojíčku na plakátu Idrise Elbu nebo Nelsona Mandelu a minete to, vůbec nic se nestane.
625317
Zklamání. Typický unifikovaný životopis, který nikoho nenaštve ani nenadchne. Dostkrát jsem se nudil, ale taky kolikrát žasnul nad pěknou krajinkou a výpravou. Asi mému relativně střízlivému pohledu pomáhá to, že hodně můžu Elbu, který to odehrál hodně se ctí. Ale je to moc velký hromotluk, tam i ve scénách, kde už mu bylo s docela obstojnou maskou přes 70, jsem měl pocit, že kdyby si vyhrnul rukávy, tak je tam všechny zpráská na hromadu. Mandela podle dobových fotek působil po návratu z vězení hodně seschle a shrbeně. Nemohl jsem se zbavit dojmu, že takový Jamie Foxx by to odehrál daleko líp a v půlce vězení měli přepnou na Morgana Freemana *:)* Jinak co se týká děje, držel se všeho podstatného, ale byl tak povrchní, aby někoho nenaštval, až běda. Ve zjednodušených dialozích, kam se to násilně snaží naroubovat autentické citáty to hodně evokuje Sedláčkovo České století, což nevím, jestli je dobrá zpráva pro Sedláčka nebo špatná pro tenhle film. 5,5/10 Pokud nemáte v pokojíčku na plakátu Idrise Elbu nebo Nelsona Mandelu a minete to, vůbec nic se nestane.
Mandela: Long Walk to Freedom (2013)
0 0
reagovat

Raid 2

V podstate podobný posun ako pri Terminátoroch, Pirátoch z Kariiku, Riddickovi alebo najlepšie prirovnanie Fast and Furious. A je to posun úspešný. Dokonca veľmi. Raid 2 by sa pre žáner mlátičiek mohol stať tým čím je pre comisové filmy Dark Knight alebo pre hongkongské akčňáky Better Tomorow. Film, ktorý sa dá brať vážne aj mimo fanúšikovskú obec. Je to na svoj žáner možno až príliš ambiciózne a vzhľadom na to vyplávali na povrch isté vady na kráse ako napr. neučesanosť scenára, hlavný hrdina je necharizmatické herecké drevo, malý rozpočet atď. ale akonáhle sa začne kopať, strieľať, šoférovať... je to strhujúci zážitok. A o to v v akčnom filme ide predovšetkým. 9/10 a všetci povinne pozrieť
625302
V podstate podobný posun ako pri Terminátoroch, Pirátoch z Kariiku, Riddickovi alebo najlepšie prirovnanie Fast and Furious. A je to posun úspešný. Dokonca veľmi. Raid 2 by sa pre žáner mlátičiek mohol stať tým čím je pre comisové filmy Dark Knight alebo pre hongkongské akčňáky Better Tomorow. Film, ktorý sa dá brať vážne aj mimo fanúšikovskú obec. Je to na svoj žáner možno až príliš ambiciózne a vzhľadom na to vyplávali na povrch isté vady na kráse ako napr. neučesanosť scenára, hlavný hrdina je necharizmatické herecké drevo, malý rozpočet atď. ale akonáhle sa začne kopať, strieľať, šoférovať... je to strhujúci zážitok. A o to v v akčnom filme ide predovšetkým. 9/10 a všetci povinne pozrieť
Raid 2
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se